سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۳۰ اردیبهشت, ۱۴۰۵ ۱۴:۳۳

چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۳

آزارو آذیت دراویش ادامه دارد

ماموران وزارت اطلاعات از مدتها پيش تلاش گستردهاي را براي دست يافتن به ليست اسامي دراويش آغاز نمودهاند كه تا كنون موفق به حصول صورت اسامي دراويش نشدهاند و فقط از طريق چهره شناسي و بازبيني فيلمها اقدام به شناسايي افراد دراويش مينمايند.

اداره اطلاعات توس موسی زاده از دراویش گنابادی را اخراج کرد

اداره اطلاعات توس مسعود سید موسی زاده از دراویش سلسله نعمت اللهی گنابادی را به جرم درویش بودن از اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان توس اخراج کرد.
دفتر نمایندگی اوقاف توس بر اساس دستور مستقیم اداره اطلاعات به موجب نامهای محرمانه، اخراج و قطع رابطه شغلی با موسی زاده ابلاغ و جرم وی را ارتباط با دراویش عنوان نموده است.
سید موسی زاده در سال ۱۳۸۰ به عنوان مسؤول امور مالی موقوفه ملا محمد در شهر توس در استان خراسان رضوی آغاز به کار کرد.
در طول سالهای اخیر، مخالفین تصوف در نهادهای اطلاعاتی و امنیتی، تعرض شغلی به دراویش و پیروان سلسله گنابادی را در دستور کار خود قرار دادهاند و برخلاف قانون آنها را به جرم انتساب به تصوف و عرفان از کار برکنار مینمایند.
براساس اصول قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، تفتیش عقیده ممنوع است و افراد را نمیتوان به صرف داشتن اعتقاد مورد اخافه و مزاحمت قرار داد و حتی در مقررات موضوعه جزایی نیز درویش بودن جرم نبوده و مجازاتی برای آن در نظر گرفته نشده است
اداره کل تعیین صلاحیت و اسناد وزارت اطلاعات که تابعیت کامل از قشریون حاکم دارد خودسرانه دراویش گنابادی را شناسایی و بدون ارائه هیچگونه دلیل و مدرکی دراویش را فاقد صلاحیت اعلام مینماید.
ماموران وزارت اطلاعات از مدتها پیش تلاش گستردهای را برای دست یافتن به لیست اسامی دراویش آغاز نمودهاند که تا کنون موفق به حصول صورت اسامی دراویش نشدهاند و فقط از طریق چهره شناسی و بازبینی فیلمها اقدام به شناسایی افراد دراویش مینمایند.

تاریخ انتشار : ۱۴ دی, ۱۳۸۸ ۸:۴۲ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

سایه سنگین ۱۹۴۸: چگونه «نکبت» برای فلسطین یک فرآیند زنده و روزمره شد؟

در سطحی کلان‌تر از روایت‌های تاریخی و تحلیل‌های موردی، می‌توان استدلال کرد که «نکبت» نه صرفاً یک رخداد تاریخی با نقطه آغاز مشخص در سال ۱۹۴۸، بلکه نوعی منطق تاریخی-فضایی در حال تداوم است که رابطه میان قدرت، سرزمین و جمعیت را در یک چارچوب ساختاری بازتعریف کرده است. در این خوانش، ۱۹۴۸ نه لحظه پایان یک نظم پیشین، بلکه لحظه تثبیت یک الگوی جدید از سازمان‌دهی سیاسی فضا و جمعیت است؛ الگویی که قابلیت انطباق با شرایط تاریخی متغیر را در دهه‌های بعد حفظ کرده است.

مطالعه »

«تنبیه خاموش» یا آزادی بیان!

فارغ‌التحصیلان مطالعات خاورمیانه نتیجه گرفته اند که: «برکناری فانی پیام تکان‌دهنده‌ای به دانشجویان و محققان مطالعات خاورمیانه می‌فرستد مبنی بر اینکه تحقیق، تدریس، خدمات نهادی و بحث آزاد در مورد موضوعات حساس سیاسی، مانند جنگ جاری در ایران، مشمول سانسور سیاسی و تحریم‌های نهادی است. چنین پیامی نه تنها با ارزش‌های اصلی مأموریت آموزشی و علمی دانشگاه واشنگتن در تضاد است، بلکه با اصول آموزش دانشگاهی و آموزشی ما نیز مغایرت دارد، اصولی که ما را به تفکر انتقادی، مشارکت در بحث‌های علمی آزاد و مواجهه با سوالات سیاسی فوری با دقت و صداقت فرا می‌خواند.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

بررسی وضعیت اسف‌بار زندانیان زن در ایران

وکلای تسخیری به ابزار تسریع اعدام معترضان تبدیل شده‌اند

اعتراف قوه قضاییه به اعدام دست‌کم ۳۹ زندانی سیاسی تنها در ۷۸ روز

Statement by More Than 150 Former Political Prisoners Opposing the Resumption of War

اعلامیه حزب دمکراتیک مردم ایران: نه به اعدام، نه به سرکوب

«تنبیه خاموش» یا آزادی بیان!