سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۹ خرداد, ۱۴۰۵ ۰۲:۳۷

سه شنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۲:۳۷

بیانیه انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه سیستان وبلوچستان

بيانيه انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه سيستان وبلوچستان در محكوميت بازداشت مرتضي سيمياري دبير سابق انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه سيستان و بلوچستان و عضو كنوني شوراي مركزي دفتر تحكيم وحدت

ضربه های شلاقت را سخت تر کن تا بدنم زودتر بی حس شود و درد نکشم.
دیگر تعداد دانشجویانی که در بند کودتاچیان هست از شمارش خارج شده است ، اما نمیدانم چه فکر کرده اند . آیا فکر میکنند دانشجو را می توان با شلاق و زندان ترساند ؟ مگر ندیدند که دانشجویان همیشه شعار میدهند دانشجو میمیرد ذلت نمیپذیرد؟ مگر یادشان رفته از زمانی که دانشگاه در این کشور بوده چه ها بر سر دانشجویان آمده ولی دانشگاه همیشه زنده بوده و دانشجویان در صف اول مبازه برای آزادی ایستاده اند؟
از سالها پیش تا به حال چند دانشجو به زندان افتاده ؟ آیا دانشجویان ساکت شدند؟ مگر همین شما نبودید که در ۱۸ تیر ۷۸ در دانشگاه جنایت ها کردید و بعد به جای جانیان دانشجویانی چون احمد باطبی را به زندان انداختید ؟ آیا دانشگاه مرد؟
مگر همین شما نبودید که در سال ۸۲ امثال عبدالله مومنی را به زندان انداختید ؟ دانشگاه سکوت کرد؟
مگر همین شما کودتا چیان نبودید که در ۲۵ خرداد وحشیانه به دانشگاه حمله بردید و زدید و کشتید و بردید و جنایتها کردید؟ پس چرا دانشگاه سکوت نکرد؟ پس چرا دانشگاه نمرد؟
مجید توکلی ، بهاره هدایت و ….. وحالا نوبت به مرتضی سیمیاری رسیده ؟، نمیدانم تا به کی فکر میکنید با گرفتن مرتضی سیمیاری ها دانشگاهها سکوت می کند.
دانشگاه زنده است و با دستگیری و به اوین انداختن ده یا بیست دانشجو نخواهد مرد.
شما هیچ وقت نمیتوانید دانشگاه را ساکت کنید فرضا که همه دانشجویان کشور را به زندان بیاندازید آن موقع با رویش ناگزیر جوانه چه خواهید کرد؟
اما مرتضی سیمیاری خوب میداند که همه دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان از او حمایت می کنند حتی اگر همه آنها ممنوع الورود کنند یا به زندان بیاندازند.
چشمانتان را باز کنید دیگر فقط دانشگاه تهران و دانشگاه امیر کبیر در مقابل شما نیستند، حالا باید تمام دانشگاههای کشور را خفه کنید .دانشگاه علم وصنعت تهران، دانشگاه سیستان و بلوچستان ، دانشگاه آزاد مشهد ، دانشگاه فردوسی ، دانشگاه صنعتی اصفهان ، دانشگاه رازی کرمانشاه ، …..
دانشجویان ایستاده اند ، ایستاده اند تاگرفتن حقوق حقه خود، تا آزادی همه دانشجویان . فعالین و افراد بی گناه در بند  ،

تا آزادی ایران آزادی ایران
اما کودتا چیان و دیکتاتوران زمان خوب بدانند
دانشگاه هیچ گاه خفه نخواهد شد هیچ گاه
دانشگاه زنده است همیشه زنده است.

تاریخ انتشار : ۱۶ دی, ۱۳۸۸ ۱۱:۰۴ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »
از ناحیه تا تهران

از ضاحیه تا تهران: تبادل آتش یا تسریع توافق؟

محمد مالجو: تهاجم اخیر اسرائیل به ضاحیۀ جنوبی و واکنش موشکی ایران به اسرائیل در چند ساعت پیش دوباره منطقه را در آستانۀ ورود به چرخۀ تصاعدیِ خطرناکی قرار داده است.

استدلال ایران دربارۀ نقض آتش‌بس با تهاجم اسرائیل به لبنان به‌تمامی صحیح است. اما پاسخ ایران در قالب تبادل آتش عملاً لبنان را به سوی یک میدان جنگی شدیدتر سوق می‌دهد، میدانی که ظرفیت تخریبی دارد بس فراتر از توان یک جامعۀ بحران‌زده.

اما مسئله فقط لبنان نیست. همین مسیر عملاً ایران را نیز در معرض لغزش به یک رویارویی فزاینده و پرهزینه قرار می‌دهد. گسترش دامنۀ درگیری به‌ طور همزمان در لبنان و ایران نه به بازدارندگی پایدار …

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

شلیک موشک‌ها؛ آغاز جنگ یا آخرین فرصت برای مذاکره؟

جنگ که می آید همه شکست می خورند

بیانیه اعتراضی حزب اتحاد ملت نسبت به تداوم روند اعدام‌ها

از ضاحیه تا تهران: تبادل آتش یا تسریع توافق؟

لامرد؛ فاجعه‌ای که در سایه ماند

احمدی‌نژاد، ترامپ و نتانیاهو؛ سه «قهرمان» برای یک سناریو!