سه شنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - ۰۰:۱۰

كار، ارگان سازمان فداييان خلق ايران (اكثريت)

سه شنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - ۰۰:۱۰

خیز دوباره برای استیلای کامل ایدئولوژی مدنظر حاکمیت در فضای مدارس  

در آغاز سال تحصیلی جدید، شورای هماهنگی تشکلهای صنفی معلمان توجه خوانندگان را به ۶ ماده از لایحه حجاب، در خصوص  وظایف آموزش و پرورش جلب میکند.

در آغاز سال تحصیلی جدید، شورای هماهنگی تشکلهای صنفی معلمان در کانال تلگرام) خود توجه خوانندگان را به ۶ ماده از لایحه حجاب، در خصوص  وظایف آموزش و پرورش جلب میکند(۲).

وزارت آموزش و پرورش به منظور تحقق اهداف این قانون مکلف به وظایف زیر است:

۱- آموزش و ترویج سبک زندگی اسلامی خانواده محور» و «فرهنگ عفاف و حجاب در کلیه پایه های تحصیلی مبتنی بر سن و جنسیت در قالب بسته های یادگیری به ویژه برنامه ها و متون درسی تولیدات و ،رویدادها جشنواره ها و اردوهای فرهنگی و تربیتی، محتوای چندرسانه ای به صورت تعاملی و برخط با بهره گیری از ظرفیت زیست بوم های فناورانه؛

۲-  فرهنگ سازی عفاف و حجاب و سبک زندگی اسلامی خانواده محور از طریق برگزاری دوره ها و کارگاههای آموزشی با رویکرد تبیینی و اقناعی و ارائه متون آموزشی برای خانواده ها و معلمین و کارکنان؛

۳- تهیه آیین نامه الگوی پوشش مناسب مبتنی بر فرهنگ اسلامی متناسب با شرایط سنی اقلیمی و جغرافیایی به ویژه مناطق روستایی و عشایری به تفکیک برای دانش آموزان معلمان و کارکنان با همکاری کارگروه ساماندهی مد و لباس و تصویب آن در شورای عالی انقلاب فرهنگی ظرف مدت سه ماه پس از لازم الاجراء شدن این قانون؛

۴- اعمال گزینش بدو خدمت و استمرار صلاحیتهای بدو گزینش در طول سنوات خدمتی و صلاحیتهای عمومی و نیز رعایت «فرهنگ عفاف و حجاب برای کلیه معلمان دانشجو معلمان و کارکنان اعم از رسمی پیمانی یا قراردادی یا خرید خدمات؛

۵- در اختیار قرار دادن فضاهای ،مدارس هنرستانها و فضاهای آموزشی و ورزشی در ساعات غیرآموزشی و ایام تعطیل برای فعالیتهای فرهنگی و تربیتی مساجد مراکز و مجموعه های تربیتی به قیمت تمام شده؛

۶- نظارت بر رعایت این قانون در مراکز و مؤسساتی که صدور مجوز فعالیت آنها به عهده وزارت آموزش و پرورش است و لغو مجوز آنها در صورت عدم رعایت این قانون.

منابع:

۱. 🆔 @kashowra  &  🆔 @kashowranews

۲. متن مقدمه نوشته نرگس

تاریخ انتشار : ۱ مهر, ۱۴۰۲ ۷:۴۳ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

3 Comments

  1. مهرداد دارستانی گفت:

    یک پیشنهاد دوستانه

    آغاز سال نو تحصیلی بر همه فرهنگ دوستان ،
    فرهنگ جویان و فرهنگ سازان گرامیباد ❤️

    این روزها مانند همه روزهای دیگر بحران‌های مختلف و گوناگون ، جامعه ما را مانند جوامع دیگر با چالش و سختی مواجه می‌کند .
    یکی ازین مشکلات وجود سگها و گربه های بی پناه و ولگرد در خیابان‌ها و معابر کشور بوده و میباشد که با بالا رفتن و گسترش فرهنگ حیوان دوستی در چنددهه اخیر ( در اخبار و گزارشات و گاه با اعتراضات متفاوت نیز همراه بوده است) توجه مدبرانه فرهنگ سازان کشور را طلب مینماید .
    فرهنگ حیوان دوستی باید که از دوران کودکی و آموزش و پرورش آغاز گردد و عشق و علاقه به حیوانات باید که به شکل عملی و تجربی به کودکان آموزش داده شود .
    پیشنهاد مینمایم که اولیا دانش اموزان ، معلمان و فرهنگیان و نهادهای فرهنگی و مترقی ، شهرداریها ، وزارت بهداشت ، انجمن‌های حمایت از حیوانات و…
    دست بدست یکدیگر دهند تا هر مدرسه در حیاط خود چندین قلاده ازین حیوانات بی پناه را پس از عقیم نمایی و واکسینه شدن ، پناه دهند .
    انان بهترین دوست دانش اموزان خواهند بود و نگهداری از انان به عهده فراش مدرسه و یا داوطلبان زندگی دوست و مهربان خواهد بود .
    بدین ترتیب نه تنها خیابان های کشور از وجود حیوانات بی پناه خلوت میگردد بلکه میلیونها کودکی که خانواده هایشان توان نگهداری حیوانات را ندارند از نعمت وجود همبازی بی پناه خود لذت میبرند .
    همه مدارس و دبیرستان‌ها و دانشگاه‌های کشور می‌توانند که در گوشه ای از قلب خود پناهی برای این گرسنگان بی پناه داشته باشند و در پهنه قلب خود آرزوی ایرانی بهتر و فرهنگی پیشرفته تر را بپرورانند ❤️
    همه چیز این جهان با خودمان تغییر می‌کند و بهتر می‌شود .
    نهال حیوان دوستی و نوع دوستی را باید که از همان روز نخست آموزش و پرورش به شکل عملی و تجربی و مانند الفبا آموخت ❤️

    ای که دستت می‌رسد کاری بکن ❤️🙏

  2. مهرداد دارستانی گفت:

    این پیشنهاد هیچگونه تقابل ایدیولوژیک و مذهبی را استقبال نمیکند بلکه فرهنگ سازی بنیادین در برابر مرسومات پوچ و مبتذل به نام فرهنگ سازیست .
    میتوان ضمن مخالفت با همه این موهومات راه نوین فرهنگ سازی و آموزش و پرورش را ایجاد نمود و اجازه نداد که تلاطمات سیاسی و مذهبی انرژی خلاق و مبتکره و آینده ساز ما را مصروف ابتذال روزمره و تکراری خود نماید .
    باید بتوانیم که ثابت نماییم که به شکل بنیادین توان شکل دهی شیوه ای نوین و بی بدیل از آموزش و پرورش را داریم .
    توان آن را داریم که مانند الفبا محبت و مهربانی را به کودکان سرزمین خود بیاموزیم و ایرانی بدون خشونت را آرزوی حقیقی نماییم .
    سرمایه گذاریهای اینگونه سود ماهانه درپی نخواهد داشت اما ایرانی عاری و منزجر از خشونت و سرشار از حیوان دوستی و نوع دوستی به پهنا و وسعت قلوب همه فرزندان ایران خواهد آفرید .

    دیگران کاشتند و ما خوردیم
    ما بکاریم و دیگران بخورند❤️

  3. مهرداد دارستانی گفت:

    هیچ فرقی ندارد که هیات حاکمه چه ایدیولوژی دارد ما ایده خود را داریم ❤️
    در زمانه ای که همه ویرانگرند سازندگان و سازندگی ،هنر حقیقی زمانه و جوهر تکامل و آموزش و پرورش و تربیت است .
    خشونت‌های حاکم برآیند خشونت‌های درونمان است .
    برای پایان بخشیدن به این خشونت‌ها برای همیشه، چاره ای به جز خلق روش نوین آموزش و پرورش و نسل بهتر و بالاتر نداریم .
    جای معلم زندان نیست ❤️
    معلمین افرینندگان آینده اند و آینده نیاز به معلمین آینده نگر و بلندنظر و سیستم آموزشی آینده نگر و مثبت گرا و انسانی تر دارد .

    باید در نظر داشت که تا یک قرن پیش حتی ده درصد جمعیت شهری و روستایی کشورمان با همه تاریخ و فرهنگش سواد خواندن و نوشتن نداشت و پهلوی دوم که خود با انقلاب سفیدش خود را ازادگر زنان مینامید و پدرش کشف حجاب نموده بود در پیش چشم همگان و درحالی که شهبانویش در کنار او و جلوی دوربین نشسته بود صراحتا می‌گوید :
    جای زنان در اشپزخانه است 😡

    لغو حجاب اجباری و حکم اعدام در سرزمینمان ایران نیاز به رشد اگاهی و تکامل آموزش و پرورش همگانی دارد و با درخواست‌های گلایه امیز و یا انقلابات خشونت امیز قابل دستیابی نیست .
    تنها کودکانی در صلح و دوستی همزیستی با حیوانات بی پناه آموزش و پرورش خود را آغاز مینمایند بنیانگذاران جوامع صلح دوست و عدالت گرایانه آینده هستند .
    نقش بسیار بزرگ حیوانات در داستان‌های کودکان صمد بهرنگی ،ارتباط گیری های انان، و رشد و شکل گیری متقابل انان از نمونه های تاثیر حیوانات بر روان کودکان و از شاهکارهای جاودانه آموزش و پرورش کودکان و روانشناسی کودکان هستند اصیل‌ترین و بی نظیر ترین ها ❤️
    کودکانی که خواندن ، نوشتن و مساوات و برابری و دوستی را با در پناه گرفتن حیوانات بی پناه آغاز نموده اند بی شک بنیانگذار جامعه ای خواهند بود که در آن برابری انسان‌ها از زن و مرد گرفته تا صلح و محیط زیست و زندگی را محترم خواهند شمرد.

    از دوستان و هم میهنان فرهنگی خواهشمندم ضمن مواجهه قانونی با ناملایمات روزمره سیستم فرسوده حاکم ، در فکر آفرینش بنیادین و انقلابی سیستم آموزش و پرورش کاملا مستقل و بسیار تکاملی و نواورانه خود باشند .
    ایران سرزمین استعدادها و درخشش هاست و توان آن را دارد که الگوی آموزش و پرورشی خود را بنا نهد ❤️

    انقلاب حقیقی آفرینش و آفریدن است ❤️

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سخن روز

چگونه رسانه های بریتانیا و ایالات متحده فلسطینیان را انسان زدایی می کنند؟

رسانه‌های بریتانیایی-آمریکایی مرگ فلسطینی‌ها را منفعلانه گزارش می‌کنند، گویی از طریق سوانح طبیعی مرده اند، اغلب مرگ‌ها را به زبانی بیان می‌کنند که نشان می‌دهد آنها عمدتاً حماس یا در مجاورت حماس هستند، یا حداقل به‌طور نامناسبی در مقابل موشک‌ها قرار گرفته اند.

مطالعه »
یادداشت

گسترش دامنه جنگ ویرانگر بین اسراییل و فلسطین خطر بزرگی‌ست براى منطقه و جهان!

ریشهٔ این جنگ، نتیجه دو دهه سیاست تهاجمی اسراییل در قبال فلسطین و حمایت قدرت‌های غربی از آن است. امیدواریم جامعهٔ جهانی قادر باشد با درک این موضوع، برای برقراری آتش بس و بازگشت به دیپلماسی صلح از راه‌های مسالمت‌آمیز و متکی بر توافق اسلو برای حل مسئلهٔ فلسطین و جلوگیری از گسترش یک جنگ ویرانگر دیگر اقدام کند.

مطالعه »
آخرین مطالب

سرشکنجه‌گر ساواک هم‌چنان تاریخ را تحریف می‌کند

آقای ثابتی زندان‌های قصر، اوین، قزل‌حصار و زندان نوبنیاد گوهردشت را این جنایتکاران نساختند، این میراث شما بود که برای جانشینان «شایسته‌تر» از خود بر جای گذاشتید. دستگاه آپولو نیز هدیه‌ای از جانب شما برای سربازان گمنام امام زمان بود. رئیس شما آقای فردوست ساواک جمهوری اسلامی را سامان بخشید و شیوه‌های مقابله و سرکوب و زندانبانی را به اینان آموخت.

در انتظار

به انتظار تو نه منتظر،
که بال و پر گشوده ام

اگر آمریکا به ایران حمله بکند…

بدون به راه انداختن این جنگ ها، امپریالیسم جهانی و در راس آنها امپریالیسم آمریکا نه تنها نمی تواند اقتصاد خویش را از مرگ حتمی نجات دهد، نه فقط قادر نیست نقش سلطه جهانی دلار را حفظ نماید، بلکه قادر نخواهد بود بر کسری بودجه های سالانه خود غالب آمده و بدهکاری های جهانی خویش را هم به همان بانک های خود ساخته خویش نیز پرداخت نماید.

گرامی باد سیزدهم آذر روز مبارزه با سانسور!

پانزده سال پیش در آبان سال ۱۳۸۷ کانون نویسندگان ایران با انتشار بیانیه‌ای روز ۱۳ آذر را به یاد دو جان‌باخته‌ی راه آزادی اندیشه و بیان، محمد مختاری و محمدجعفر پوینده، روز مبارزه با سانسور نامید و از همه‌ی افراد و تشکل‌های فعال در عرصه‌های مختلف اجتماعی خواست که این روز را به رسمیت بشناسند و از آن حمایت کنند.

یادداشت

گسترش دامنه جنگ ویرانگر بین اسراییل و فلسطین خطر بزرگی‌ست براى منطقه و جهان!

ریشهٔ این جنگ، نتیجه دو دهه سیاست تهاجمی اسراییل در قبال فلسطین و حمایت قدرت‌های غربی از آن است. امیدواریم جامعهٔ جهانی قادر باشد با درک این موضوع، برای برقراری آتش بس و بازگشت به دیپلماسی صلح از راه‌های مسالمت‌آمیز و متکی بر توافق اسلو برای حل مسئلهٔ فلسطین و جلوگیری از گسترش یک جنگ ویرانگر دیگر اقدام کند.

مطالعه »
بیانیه ها

بیانیه‌ی کانون نویسندگان ایران به مناسبت ۲۵ نوامبر، ‌روز جهانی منع خشونت بر زنان

جنبش مقاومت و آزادی‌خواهی زنان که بی‌درنگ پس از استقرار حاکمیت اسلامی نخستین گام علنی خود را با اعتراض به «حجاب اجباری» در هفدهم اسفندماه ۵۷ برداشته بود، از آن پس بارها به‌ شکل‌های گوناگون قد علم کرد تا سرانجام در پی قتل حکومتی مهسا (ژینا) امینی شعله‌ور شد و در اندک‌زمانی به شکل جنبشی عمومی درآمد…..

مطالعه »
پيام ها

پیام نرگس محمدی در مورد اعدام میلاد زهره وند، هشتمین معترض جنبش زن زندگی آزادی

حکومت دینی استبدادی، فریبکارانه و حیله‌گرانه قواعد کشتار بی‌رحمانه را به جای میدان جنگ در دالانهای دادگاه انقلاب و به جای فرماندهان، با قضات دست‌نشانده نهادهای امنیتی_نظامی پیش می‌برد. صحنه جنایت قتل و کشتار حکومتی هم با تشریفات مبتذل، “سکوی اجرای قانون” نامیده می‌شود.

مطالعه »
بیانیه ها

بیانیه‌ی کانون نویسندگان ایران به مناسبت ۲۵ نوامبر، ‌روز جهانی منع خشونت بر زنان

جنبش مقاومت و آزادی‌خواهی زنان که بی‌درنگ پس از استقرار حاکمیت اسلامی نخستین گام علنی خود را با اعتراض به «حجاب اجباری» در هفدهم اسفندماه ۵۷ برداشته بود، از آن پس بارها به‌ شکل‌های گوناگون قد علم کرد تا سرانجام در پی قتل حکومتی مهسا (ژینا) امینی شعله‌ور شد و در اندک‌زمانی به شکل جنبشی عمومی درآمد…..

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

سرشکنجه‌گر ساواک هم‌چنان تاریخ را تحریف می‌کند

در انتظار

اگر آمریکا به ایران حمله بکند…

گرامی باد سیزدهم آذر روز مبارزه با سانسور!

چرخید تازیانه

فاجعه غزه و ظهور نئوفاشیسم ایرانی…