سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۶ خرداد, ۱۴۰۵ ۲۱:۴۸

سه شنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۴۸

درخواست ازپارلمان اروپا برای پشتیبانی فعال تر ازجنبش اعتراضی مردم ایران

پارلمان اروپا از تعيين ناظرويژه از طرف سازمان ملل و سازمان های تابع آن برای نظارت بر رعايت حقوق بشر در ايران پشتيبانی کند.

نمايندگان پنج حزب و سازمان مخالف حکومت در ديدار با نائب رئيس پارلمان اروپا

Getting your Trinity Audio player ready...

نمایندگان ۵ حزب و سازمان مخالف حکومت، در یک دیدار رسمی با نائب رئیس پارلمان اروپا از فراکسیون سبزها خواهان پشتیبانی فعال تراتحادیه اروپا از جنبش اعتراضی مردم ایران شدند. این دیدار روز جمعه در محل ساختمان پارلمان اروپا در بروکسل برگزار شد. در این نشست خانم ایزابل دورانت رئیس حزب سبزهای بلژیک و نائب رئیس پارلمان اروپا وخانم سابین مایر مشاور سبزهای پارلمان اروپا و مسئول حقوق بشر ایران و منطقه، نمایندگان سازمان فدائیان خلق ایران(اکثریت)، حزب دمکرات کردستان ایران، سازمان اتحادفدائیان خلق ایران، حزب کومله کردستان ایران و شورای موقت سوسیالیست های چپ ایران حضور داشتند.

در آغازگفتگو یکی از نمایندگان در سخنان کوتاهی اظهار کرد که ۵ سازمان، بخشی از نیروهای دمکرات و چپ کشور ما هستند که برای استقرار دمکراسی و نظام جمهوری دمکراتیک،سکولار و غیر متمرکز در ایران مبارزه می کنند. وی با اشاره به نام احزاب و سازمان ها، تعلق آنان به جنبش چپ و دمکراتیک ایران تاکید کرد که این نیروها از احزاب با سابقه کشور هستند و علیرغم تفاوت نظر همکاری پایدار و مستمری دارند و در جهت تحقق مطالبات مردم ، برابر حقوقی شهروندان، حقوق ملی-قومی و رفع هرگونه تبعیض، تقویت پایداری جنبش اعتراضی و جلب پشتیبانی افکار عمومی، نهادهای بین المللی و احزاب و سازمان های ترقیخواه از این جنبش و خواسته های برحق همه مردم ایران تلاش می کنند.

در ادامه گفتگو، نمایندگان هریک از احزاب و سازمان ها در باره سه دهه حکومت سرکوب در ایران، اوضاع جاری کشور، برخورد حکومت با مطالبات مردم، قتل، بازداشت، شکنجه و سرکوب خشن اعتراضات آرام و مسالمت آمیز شهروندان در روزها و هفته های بعد از انتخابات ۲۲ خرداد اظهار نظر کردند و همه به اتفاق براین نکته تاکید کردند که علیرغم دستور آشکار رهبری حکومت به درهم کوبیدن اعتراضات مردم، تداوم بازداشت فعالان سیاسی، صدور احکام سنگین علیه زندانیان، پورش به نهاد های دانشجویی و دستیگیری فعالان آنها، مردم ایران در برابر استبداد ایستاده اند و مبارزه برای دمکراسی و عقب نشاندن سرکوبگران جریان دارد.

آزادی زندانیان سیاسی، پشتیبانی از روزنامه نگاران و سایت های مستقل، مقابله با سانسور و کمک نیروهای آزادیخواه و مترقی اروپا وجهان برای انعکاس اخبارمبارزه مردم ایران و شکستن سد سانسور، بحران هسته ای و پیامد منفی تحریم اقتصادی بر زندگی مردم ، ضرورت تمرکز سیاست اتحادیه اروپا در برخورد با ایران بر رعایت حقوق بشراز جمله مسائل مطرح در این دیدار بودند. در ارتباط با سیاست خارجی اتحادیه اروپا بر این نکته تاکید شد که در ارتباط با ایران حقوق بشر باید مسئله عمده باشد و با توجه به عمده بودن حقوق بشرسیاست اتخاذ شودو نه مسائل دیگر.

خانم سابین مایر مشاور سبزهای اروپا که پیشتر به عنوان عضو پارلمان اروپا و در جمع هیاتی به ایران سفرکرده ، با اوضاع ایران، نظر رهبران جمهوری اسلامی و مواضع نیروهای سیاسی به خوبی آشنا است، از اقداماتی که پارلمان اروپا در اعتراض به نقض حقوق بشر در ایران انجام داده است سخن گفت و تاکید کرد که این تلاش ها ادامه دارد. خانم دورانت نائب رئیس پارلمان اروپا با اشاره به اظهارات نمایندگان حاضر ، سخنان خود را به پیشنهادهایی که در جریان گفتگو مطرح شد، اختصاص داد و ادامه وقت نشست صرف توضیح پیشنهاد ها شد.

هیات نمایندگی ۵ سازمان پیشنهاد کردند:

– پارلمان اروپا هیاتی را جهت اعزام به ایران برای تحقیق و تهیه گزارش از رودادهای انتخابات، قتل ها، دستگیر شدگان، شکنجه زندانیان و…تشکیل دهد. این هیات می تواند ترکیبی از نمایندگان پارلمان اروپا، شخصیت های فرهنگی، علمی و نهادهای بین المللی حقوقی باشد.

-پارلمان اروپا از تعیین ناظرویژه از طرف سازمان ملل و سازمان های تابع آن برای نظارت بر رعایت حقوق بشر در ایران پشتیبانی کند.

– پارلمان اروپا از رهبران حکومت بخواهد زندانیان سیاسی را آزاد و اعمال قهر علیه تظاهر کنندگان را متوقف کنند.

– پارلمان اروپا سمینارهایی برای آن که ۵ سازمان و سایر نیروهای دمکرات و آزادیخواه ایران بتوانند، مواضع و نظر خود را با نمایندگان پارلمان در میان بگذارند، تشکیل دهد.

در این دیدار، مهدی فتاپور و علی مختاری از سازمان فدائیان خلق ایران(اکثریت)، خسرو عبدالهی از حزب دمکرات کردستان ایران، رئوف کعبی از سازمان اتحادفدائیان خلق ایران، محمد مصری از حزب کومله کردستان ایران و مجید زربخش از شورای موقت سوسیالیست های چپ ایران حضور داشتند. درپایان دیدار خانم دورانت از تداوم نشست مشترک استقبال کردند.

تاریخ انتشار : ۱۱ مهر, ۱۳۸۸ ۱۰:۱۷ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالگرد تجاوز نظامی امریکا-اسراییل به ایران در جنگ ۱۲ روزه

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): بدون اصلاحات ساختاری در نهادهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و بدون توانمندسازی جامعه مدنی، تقویت انسجام ملی ممکن نخواهد بود؛ آن هم در جهانی که معادلات قدرت، امنیت و توسعه با شتابی بی‌سابقه در حال تغییر است. در چنین شرایطی، راه دیگری برای بقا نیست

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

ترامپ با تحقیر نتانیاهو ممکن است موجب شود او خاورمیانه را به آتش بکشد.

استر سلومان: نتانیاهو در پرونده ایران خود را پیروز جنگ معرفی می‌کرد، اما اکنون ترامپ در حال رفتن به سمت توافقی با ایران است. این یعنی به جای روایت نتانیاهو از «پیروزی کامل» باید «تحقیر شدن در جبهه ایران» را جایگزین آن کرد. حال اما ترامپ ظاهراً می‌خواهد با ایران به توافقی برسد که جنگ را متوقف کند، تنگه هرمز را باز کند و پرونده هسته‌ای را به یک روند مذاکراتی بعدی بسپارد. این نوع توافق، از نگاه نتانیاهو، ایران را نابود نمی‌کند؛ بلکه آن را از مرحله بقا وارد مرحله تثبیت می‌کند.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

مطالعه‌ای جامعه‌شناختی در نگرش انسان‌محور و توسعه‌گرای هدی صابر

«عظمت دوران پهلوی»، بازسازی یک دروغ!

نقش عوامل غیرعقلانی در تصمیم‌گیری‌های نظامی آمریکا: شواهدی از ویتنام، عراق، لیبی و ایران

هشتم تیر؛ یادمان یک نسل؛ | تأملی در یاد حمید اشرف، یاران جان‌باخته و میراث ماندگار جنبش فدایی

چرا باید از پزشکیان حمایت کرد؟

ترامپ با تحقیر نتانیاهو ممکن است موجب شود او خاورمیانه را به آتش بکشد.