سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۱ مهر, ۱۴۰۵ ۱۲:۴۷

سه شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۷

رحیم صفوی: “اگر خطری متوجه این نظام و مردم شود با تمام قدرت به میدان می‌آییم”

ممکن است فتنه‌ای در راه باشد و برخی داخلی‌ها بخواهند فتنه جدیدی را سامان دهند. اگر خطری متوجه این نظام و مردم شود، ما و شما مثل سال‌های گذشته با تمام قدرت برای شکستن توطئه دشمنان به میدان می‌آییم. حضور، فکر و تجربه بازنشستگان نیروهای مسلح برهم زننده توطئه دشمنان است.

Getting your Trinity Audio player ready...

به گزارش خبرگزاری مهر، سرلشکر رحیم صفوی “دستیار و مشاور عالی فرماندهی کل قوا” در گردهمایی روز بیست بهمن جمعی از بازنشستگان نیروهای مسلح گفت: “انقلاب اسلامی مثل جوان ۳۴ ساله می‌ماند که پرچم عزت اسلام را  به دست گرفته است و در دامنه قله بلندی همچون دماوند در حال حرکت است و این جوان برومند با قدرت و صلابت حرکت خودش را ادامه می دهد، آزار و اذیت فتنه‌گران داخلی و خارجی مانع از حرکت به سوی قله بلند عزت و استقلال و پیشرفت نمی‌شود.”

وی ادامه داد: “دشمنان کوچکتر از آن هستند که با  این ملت بزرگ که به یاری امام شتافتند و انقلاب اسلامی و الهی را تا به اینجا رسانده اند بتوانند مقابله کنند.”

“دستیار و مشاور عالی فرماندهی کل قوا” در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به لزوم حفظ آمادگی‌های بازنشستگان نیروهای مسلح، گفت: “شما عزیزان بازنشسته همچون زمان خدمت باید آماده دفاع از ملت، کشور و نظام سیاسی باشید ممکن است فتنه‌ای در راه باشد و برخی داخلی‌ها بخواهند فتنه جدیدی را سامان دهند. اگر خطری متوجه این نظام و مردم شود، ما و شما مثل سال‌های گذشته با تمام قدرت برای شکستن توطئه دشمنان به میدان می‌آییم. حضور، فکر و تجربه بازنشستگان نیروهای مسلح برهم زننده توطئه دشمنان است.”
سرلشکر صفوی در ادامه سخنان خود گفت: “توصیه من به شما عزیزان وفاداری به عهد و پیمانی است که با خدا و رسولش، با امام و شهداء بسته‌ایم. ما از راهی که انتخاب کرده‌ایم برنخواهیم گشت، ما آگاهانه در نیروهای مسلح آمدیم و می‌دانستیم که کار سختی است؛ از صراط مستقیمی که انتخاب کردیم که همان راه دفاع از اسلام، ملت ایران و ملت‌های اسلامی دنیا است دست برنخواهیم داشت، هر روز که بگویند بروید در جایی دفاع کنیم قطعا خواهیم رفت.”

تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن, ۱۳۹۱ ۰:۲۲ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

جایزه صلح نوبل ۲۰۲۶ برای ناوی پیلای؛ گامی در احیای اعتبار این جایزه

هیات سیاسی اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): هرچند در بیانیهٔ رسمیِ اعلام این جایزه، اشاره‌ای مستقیم به نقش ایشان در محکومیت جنایات جنگی و اتهام نسل‌کشی اسرائیل و دولت نتانیاهو در غزه نشده است، اما تقریباً همهٔ تحلیلگران سیاسی و رسانه‌های نروژ این موضوع را برجسته کرده‌اند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

روز جهانی مبارزه با اعدام؛ وقتی حکومت به نام عدالت، مرگ را به قانون تبدیل می‌کند

شهناز قراگزلو: افزایش مخالفت جهانی با مجازات اعدام در حالی ادامه دارد که ایران همچنان در شمار کشورهایی با بالاترین آمار اعدام قرار دارد. تجربه ایران نشان می‌دهد که بحث اعدام تنها یک مسئله کیفری نیست، بلکه به حق حیات، دادرسی عادلانه و نسبت میان عدالت و قدرت گره خورده است.

مطالعه »

خاورمیانه‌ای که می‌توانست باشد، اگر یازده سپتامبر نبود!

گودرز اقتداری: “اگر یازده سپتامبر و هفت اکتبر اتفاق نیفتاده بودند، خاورمیانه امروز چه وضعیتی داشت؟ آیا ایران کشوری متفاوت بود؟ آیا جنگ‌های منطقه‌ای کمتر می‌شدند؟ آیا اصلاحات سیاسی و توسعهٔ اقتصادی فرصت بیشتری برای پیشرفت پیدا می‌کردند؟ این پرسش‌ها موضوع یک آزمایش ذهنی دربارهٔ تاریخ‌اند، نه تلاشی برای بازنویسی واقعیت یا طرح نظریه‌های توطئه. در این نوشته بحث بر سر آن نیست که چه کسانی از وقوع این حملات اطلاع داشتند، چه کسانی از آنها سود بردند یا آیا می‌شد مانع وقوع‌شان شد. مسئله، بررسی پیامدهای تاریخی دو رویداد و تصمیم‌هایی است که دولت‌ها در واکنش به آنها گرفتند.”

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

جایزه صلح نوبل هم برای چَلَبی ونزوئلا و هم برای منتقد اسراییل!

وحدت در شعار ، پراکندگی در عمل

معرفی کتاب «اتوبیوگرافی زنان در ایران معاصر» 

یک انسان چقدر می ارزد ؟

اعلامیه به‌مناسبت ۱۰ اکتبر روز جهانی مبارزه علیه مجازات اعدام!

مجازات اعدام در ایران؛ از اعمال قدرت تا ضرورت لغو آن