سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۵ شهریور, ۱۴۰۵ ۱۲:۳۸

یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۸

فعال کارگری بازداشت شده در مراسم روز جهانی کارگر نزدیک به هشت ماه است درسلول انفرادی زندان اوین بسر می برد

به گفته ی خانواده اين فعال كارگري، در طول اين مدت تنها چهار بار با وی ملاقات كرده اند که دو بار آن ملاقات حضوری و دو بار آن ملاقات كابيني بوده است. در کل مدت این هشت ماه آقای مهدي فراحي شانديز در انفرادي نگهداري مي شود و از لحاظ جسمي در شرايط بسیار سختي قرار دارد. در آخرین نقض حقوق اولیه انسانی توسط مقامات حکومتی علیه این فعال کارگری مسئولين زندان اوین با وجود آغاز فصل سرما از تحویل گرفتن لباس گرم از خانوده ی وی برای این زندانی خوداري می کنند

Getting your Trinity Audio player ready...

مهدی فراحی شاندیزف فعال کارگری بازداشت شده در مراسم روز جهانی کارگر نزدیک به هشت ماه است درسلول انفرادی زندان اوین بسر می برد.
 
طی فرخوانی از سوی تشکل های مستقل کارگری برای برگزاری روز جهانی کارگر (۱۱اردیبهشت)  و گرامیداشت این روز که محل آن در میدان آب نمای پارک لاله تعیین شده بود کارگران اصناف مختلف از این فراخوان استقبال کرده و در روز ۱۱ اردیبهشت در محل برگزاری جشن کارگری حضور پیدا کردند که متاسفانه حضور نیروهای انتظامی و امنیتی این مراسم را بر هم زد. با افزایش کارگران و خانواده های آنها تجمع رو به شکل گرفتن بود که ناگهان نیروهای انتظامی و لباس شخصی به جمع کارگران و خانواده های آنها حمله کردند که در نتیجه آن تعداد زیادی از شرکت کندگان در مراسم روز کارگر  دستگیر و تعدادی نیز زخمی شدند. یکی از دستگیر شدگان اول ماه می آقای مهدی فراحی شاندیز بود که اکنون هشت ماه از بازداشت وی می گذرد و با وجود اینکه تمام دستگیر شدگان ۱۱ اردیبهشت (روز جهانی کارگر) با قرار وثیقه و کفالت آزاد شده اند آقای مهدی فراحی شاندیز همچنان در زندان اوین بسر می برد.
 به گفته ی خانواده این فعال کارگری، در طول این مدت تنها چهار بار با وی ملاقات کرده اند که دو بار آن ملاقات حضوری و دو بار آن ملاقات کابینی بوده است. در کل مدت این هشت ماه آقای مهدی فراحی شاندیز در انفرادی نگهداری می شود و از لحاظ جسمی در شرایط بسیار سختی قرار دارد. در آخرین نقض حقوق اولیه انسانی توسط مقامات حکومتی علیه این فعال کارگری مسئولین زندان اوین با وجود آغاز فصل سرما از تحویل گرفتن لباس گرم از خانوده ی وی برای این زندانی خوداری می کنند.
مسئولین دادگاه انقلاب برای ممانعت از آزادی  آقای فراحی در ابتدا اقدام به صدور وثیقه ی سنگین  100 میلیون تومانی برای این فعال کارگری می کنند و سپس بعد از آنکه خانواده ی او با مشقت این وثیقه را تامین می کنند به بهانه های مختلف از قبول وثیقه خودداری می کنند.
آقای آقای مهدی فراحی شاندیز طی ۲۰ روز گذشته از طرف شعبه۱۲ دادگاه انقلاب به ۹ماه حبس تعزیری محکوم شده و این حکم به طور شفاهی در سلول انفرادی به ایشان ابلاغ شده است. جرم اعلام شده در پرونده ی این فعال کارگری اقدام علیه امنیت ملی و شرکت در تجمعات غیر قانونی می باشد. به گفته خانواده مهدی فراحی شاندیز در آخرین ملاقاتی که با وی داشته اند ضعف شدید جسمانی ایشان به وضوح قابل مشاهده بوده است. و همچنان پس از گدشت هشت ماه به دستور رئیس زندان اوین در انفرادی به سر می برد.
از تمام کارگران، فعالین کارگری، فعالان و نهادهای حقوق بشری، فعالان جنبشهای اجتماعی و … می خواهیم برای آزادی آقای مهدی فراحی شاندیز از هیچ کوششی دریغ نکنند چرا که خانواده ایشان در شرایط بسیار  سختی به سر می برد و قادر به پیگیری وضعیت ایشان نیستند. پر واضح است که هر آنکس با شرایط امروز ایران آشنا باشد معنی هشت ماه حبس در سلول انفرادی آنهم در شرایط سکوت و بی خبری نحض را درک کرده و  در برابر این رفتار غیر انسانی علیه یک فعال کارگری و عضوی از زحمتکشان جامعه ی ایران سکوت نخواهد کرد.

تاریخ انتشار : ۲۶ آذر, ۱۳۸۸ ۱۰:۲۴ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

خاوران؛ حافظه زنده یک جنایت تاریخی

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): بازگشایی خاوران و حفظ گورهای جمعی و دیگر آثار این جنایت برای ثبت در تاریخ، کمترین حقی است که خانواده‌ها مطالبه می‌کنند؛ حقی انسانی که نه تهدیدی برای کسی است و نه چیزی جز به‌رسمیت‌شناختن حقیقت و احترام به رنج بازماندگان.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

زرادخانه‌ای برای نظامی‌سازی دوبارۀ صنعت

برگردان ادریس ایروی: در حال حاضر، اوکراین عمده‌ترین دریافت‌کنندۀ کمک نظامی آلمان و کشوری است که بیشترین پیوند را با این رژیم تازۀ نظامی-مالی دارد؛ با بیش از ۵۵ میلیارد یورو پرداخت‌شده یا تخصیص‌یافته از آغاز جنگ تا ابتدای ۲۰۲۶. حمایت از اسرائیل ماهیتی دیگر دارد. بنا بر پاسخ‌های دولت به پرسش‌های نمایندگان، صادرات تسلیحات به تل‌آویو در ۲۰۲۳ به شدت افزایش یافت و از اکتبر ۲۰۲۳ تا مارس ۲۰۲۶ مجموعاً به حداقل ۶۵۲ میلیون یورو رسید.

مطالعه »
نامه گاردین درباره زندانیان سیاسی در ایران

ایران، زندانیان سیاسی و محدودیت‌های همبستگی در زمان جنگ – نگاهی به نامه سرگشاده روشنفکران غربی در گاردین

گودرز اقتداری: وجود یک قدرت خارجی بزرگتر، ساختارهای داخلی سلطه را از بین نمی‌برد. همچنین وجود یک تهدید امپریالیستی نباید عاملیت سیاسی مردمی را که در داخل کشور مورد تهدید زندگی می‌کنند، به حالت تعلیق درآورد. در غیر این صورت، ضد امپریالیسم دیگر یک سیاست آزادی‌بخش نیست و اساساً به یک نظریه اتحاد بین‌المللی تبدیل می‌شود، که در مورد مبارزات سیاسی داخل کشوری از حق وتو برخوردار است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

دوگانگیِ کارکردِ نئولیبرالیسم در کشورهای مرکز و پیرامونی و جایگاه اقتصاد جمهوری اسلامی!

چرا رژیم ولایت فقیه را نمی‌توان نیروی ضدامپریالیستی دانست؟

بیانیه کانون نویسندگان ایران: اعدام؛ چهره‌ی عریان سرکوب

بیانیهٔ آغاز به کار رسمی حزب عهد ایران | برای ایران در میدان بمانیم و افق‌گشایی کنیم

بحران حکومت، بحران گذار!

زرادخانه‌ای برای نظامی‌سازی دوبارۀ صنعت