سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۳ مهر, ۱۴۰۵ ۱۴:۱۸

پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۸

“مادر معینی” نمادی بزرگ از “مادران خاوران” بود!

به احترام "مادر معینی" و به یاد همایون و بهروز او که عزیزان همواره زنده همه ما نیز هستند، و در برابر بزرگی هایش سر به حرمت و تقدیر فرود میاوریم و نام و خاطره او را در ذهن می سپاریم تا که مدام از آن نیرو و الهام بگیریم؛ همانگونه که تاکنون چنین بوده است. ما این سوگ بزرگ را به همه بازماندگان "مادر معینی"، به عزیزان: محمد رضا و خاطره معینی و محمد اعظمی و بویژه نوه مادر- "میهن" گرامی، یگانه دختر همایون بزرگ و به همه "مادران خاوران" تسلیت می گوئیم و خود را هم درد همه آنان و تمامی عزیزان حاضر در این مراسم با شکوه می دانیم.

Getting your Trinity Audio player ready...

اینهمه احترام به”مادر معینی” در چیست؟ آیا در فرهنگ پروری بهنگام اوست در کسوت آموزگاری دلسوز برای نوباوگان لر، آنگاه که روشن کردن دیدگان به جهان آگاهی و دانش، پیش درآمد هر مبارزه مدنی مردمان بود و حتی خود این مبارزه؟ یا در این جستجو باید کرد که او دو دهه از جوانی خود را در پشت درب های زندان های شاه و خمینی گذراند تا که نشانه‌ایی شود از مادران مقاومت در برابر دژخیمان دیکتاتور و مستبد؟ یا اینکه، مادر فرزند سرافرازی چون هبت الله معینی چاغروند(رفیق همایون) بود و مادر داغدیده دیگر فرزند جوانمرگ خویش- بهروز، که با رفت خود همگان را داغدار کرد؟ و یا که برای پایداری شرافتمندانه‌اش بر سوگ دو فرزند و سوگ دیگر فرهنگ و منش آموختگانش، که همه آنها را می آموخت تا انسان باشند و برای پاسداشت شان و ارج انسانیت نبرد کنند؟ و بلاخره آیا در آن ایستادگی والا تا واپسین دم حیات، بر دادخواهی در قبال خون همایون؟ همه اینهاست، ولی.. این بزرگ زن کوچک جثه، بزرگی خود را با همه این بزرگواری ها به تصویر کشیده است؛ ولی بیش و پیش از همه، بزرگواری تاریخی او را در آن نقش سترگی باید دید که برای برپایی و پایداری جمع مادران خاوران بازی کرد! جمعی که، بدون نام “خانم معینی” و بی احساس نفس گرم وی از سوی دیگر مادران، آن استحکامی را نمی یافت که یافت. شخصیت متین و استوار “مادر معینی”، بخشی از پلاتفرم “مادران خاوران” بود. او در اندازه و جامه “مادران خاوران”، به شایستگی دفاع از آزادی و داد را به نمایش گذاشت. همانی که، آرمان همایون و بهروز بود. آری! بهمانگونه که توضیح تاریخ مقاومت قربانیان ستمگری های حکومت خونریز جمهوری اسلامی، بی درنگ برمقاومت نزدیک به سه دهه ایی “مادران خاوران” ناممکن است، سخن از این پرچم مقاومت نیز بی تامل احترام بر انگیز بر نام “مادر معینی” ناشدنی است.

 

درگذشت این مادر، فراتر از رفت یک عزیز است. با رفت او، ستونی ستبر از “مادران خاوران” فرو ریخته است، بی آنکه البته بر این بلند باروی از جمله مایه گرفته از ایستادگی های این بزرگ زن، کمترین ترکی وارد آید. دژ “مادران خاوران”، فرو ناریختنی است. این دژ هم در امروزه روز میدان مقاومت برافراشته است و هم وارد تاریخ مبارزه آزادی علیه استبداد شده است. برج مرتفع “مادران خاوران”، جاودانه است؛ و “مادر معینی”، در این کار سترگ، کار خود کرد و رفت. به احترام “مادر معینی” و به یاد همایون و بهروز او که عزیزان همواره زنده همه ما نیز هستند، و در برابر بزرگی هایش سر به حرمت و تقدیر فرود میاوریم و نام و خاطره او را در ذهن می سپاریم تا که مدام از آن نیرو و الهام بگیریم؛ همانگونه که تاکنون چنین بوده است. ما این سوگ بزرگ را به همه بازماندگان “مادر معینی”، به عزیزان: محمد رضا و خاطره معینی و محمد اعظمی و بویژه نوه مادر- “میهن” گرامی، یگانه دختر همایون بزرگ و به همه “مادران خاوران” تسلیت می گوئیم و خود را هم درد همه آنان و تمامی عزیزان حاضر در این مراسم با شکوه می دانیم.

 

دبیرخانه شورای مرکزی سازمان فدائیان خلق ایران(اکثریت)

یکشنبه دوازدهم خرداد ماه ۱۳۹۲   

تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد, ۱۳۹۲ ۱۰:۳۵ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

برای میهن، مردم و صلح در این شرایط سرنوشت‌ساز چه باید کرد؟

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): ار دیگر تأکید می‌کند که صلح، ضرورتی برای آینده ایران و پیش‌شرط گذار مسالمت‌آمیز کشور به دموکراسی است. از همه نیروهای صلح‌دوست در داخل و خارج کشور می‌خواهیم با همگرایی و همکاری، صدای اکثریت مردم ایران را که خواهان صلح و امنیت‌اند، رساتر کنند و برای پایان‌دادن به چرخه جنگ و تنش، حفظ استقلال و تمامیت ارضی ایران و فراهم‌کردن زمینه گذار دموکراتیک تلاش کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

روز جهانی مبارزه با اعدام؛ وقتی حکومت به نام عدالت، مرگ را به قانون تبدیل می‌کند

شهناز قراگزلو: افزایش مخالفت جهانی با مجازات اعدام در حالی ادامه دارد که ایران همچنان در شمار کشورهایی با بالاترین آمار اعدام قرار دارد. تجربه ایران نشان می‌دهد که بحث اعدام تنها یک مسئله کیفری نیست، بلکه به حق حیات، دادرسی عادلانه و نسبت میان عدالت و قدرت گره خورده است.

مطالعه »

خاورمیانه‌ای که می‌توانست باشد، اگر یازده سپتامبر و هفت اکتبر نبود!

گودرز اقتداری: “یکی از پرسش‌های اساسی این تحلیل آن است که تا چه اندازه می‌توان تحولات خاورمیانه را به تصمیم‌های قدرت‌های خارجی نسبت داد. بدون تردید، آمریکا در تغییر ساختار منطقه پس از یازدهم سپتامبر نقشی تعیین‌کننده داشت. حمله به افغانستان و به‌ویژه اشغال عراق، تصمیم‌هایی بودند که آثار آنها به مرزهای این کشورها محدود نماند. در کنار نقش قدرت‌های خارجی، حکومت‌ها، احزاب، جنبش‌های اجتماعی و سازمان‌های مسلح منطقه نیز انتخاب‌هایی مستقل داشتند. سیاست‌های جمهوری اسلامی دربارهٔ برنامهٔ هسته‌ای، روابط با آمریکا، حضور منطقه‌ای و محدودیت‌های داخلی، نمونه‌ای از این نقش‌اند.”

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

عربستان،حوثی‌ها و پیمان دفاعی مکه؛ آیا خاورمیانه به‌سوی جنگی بزرگ‌تر می‌رود؟

تحریم‌های آمریکا و آزمون اروپا؛ آیا دیوان کیفری بین‌المللی قربانی مصلحت سیاسی خواهد شد؟

وریشه مرادی برای دومین بار به اعدام محکوم شد

خاورمیانه‌ای که می‌توانست باشد، اگر یازده سپتامبر و هفت اکتبر نبود!

شناخت دوران و ضرورت خروج چپ از افسردگی

سخنرانی روبیو در آتن؛