سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۶ بهمن, ۱۴۰۴ ۱۸:۰۱

یکشنبه ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۱

پیشنهاد دولت برای افزایش۱۵ درصدی حقوق کارمندان

لطفالله فروزنده با اشاره به اينكه قانون دو پارامتر تورم و اعتبارات بودجهاي را براي افزايش حقوق كارمندان در نظر گرفته است، گفت: براساس اين دو پارامتر دولت پيشنهاد داده كه حقوق كارمندان در سال آينده 15 درصد افزايش يابد اما تصميم نهايي با مجلس شوراي اسلامي است

ایسنا: معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییسجمهور از پیشنهاد دولت برای افزایش ۱۵ درصدی حقوق کارمندان در سال آینده خبر داد. لطفالله فروزنده با اشاره به اینکه قانون دو پارامتر تورم و اعتبارات بودجهای را برای افزایش حقوق کارمندان در نظر گرفته است، گفت: براساس این دو پارامتر دولت پیشنهاد داده که حقوق کارمندان در سال آینده ۱۵ درصد افزایش یابد اما تصمیم نهایی با مجلس شورای اسلامی است. وی همچنین درباره علت تعیین عیدی ۳۵۰ هزار تومانی برای کارمندان نیز گفت: این موضوع هم براساس نرخ تورم و اعتبارات مشخص میشود اگرچه افزایش عیدی در کارمندان اثر انگیزشی دارد. فروزنده همچنین اعلام کرد که دستگاهها یک بسته رفاهی غیرنقدی به ارزش ۱۵۰ هزار تومان برای شب عید کارمندان پیشبینی کردهاند. معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییسجمهور درباره موضوع انتقال کارمندان از تهران نیز با بیان اینکه این برنامه ۱۴ محور داشته که یکی از آنها انتقال داوطلبانه بوده است، گفت: از ۱۰ هزار نفر داوطلبی که در سامانه انتقالی ثبتنام کردهاند هفت هزار نفر با دریافت همه امکانات ممکن از تهران رفتهاند و بقیه در حال دریافت امکانات هستند. معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییسجمهور همچنین درباره پیشنهاد تحویل نیم سکه به جای عیدی برای کارمندان نیز گفت: این موضوع متاسفانه دیر عملیاتی شد اما هفته پیش نیز در دولت اعلام شد که اگر دستگاهی هنوز عیدی کارمندانش را پرداخت نکرده میتواند از این شیوه استفاده کند.

پیشنهاد کارگران در جلسه شورایعالی کار افزایش ۳۵ درصدی حداقل مزد کارگران در سال ۹۱ ایسنا: مهمترین مباحثی که از سوی نمایندگان کارگری در جلسه شورایعالی کار مطرح شد این بود که اگر اطلاعات به دست آمده از بررسی سبد معیشت خانوار و تورم اعلام شده از سوی مراکز اصلی با یکدیگر تلفیق و از آنها میانگین بگیریم حداقل باید ۳۵ درصد افزایش حداقل مزد برای کارگران در نظر گرفته شود. علیاکبر سیارمه، نمایندگان کارگران در شورایعالی کار با بیان اینکه گروه کارگری درباره حداقل دستمزد با توجه به تورم کشور تحقیقهایی را انجام دادهاند، اظهار کرد: ما سبد معیشتی خانوار کارگری را در نظر گرفتهایم و نتیجه آن را در این جلسه مطرح کردیم. عضو هیات مدیره کانون عالی انجمنهای صنفی کارگری سراسر کشور ادامه داد: از آذر ماه سال ۸۹ تا آذر ماه سالجاری افزایش نرخ متوسط ۱۶ قلم کالای اساسی یک خانواده چهار نفره ۷/۴۳ درصد افزایش داشته است. وی گفت: با توجه به نرخ تورم اعلام شده از سوی بانک مرکزی که رقمی معادل ۲۱ درصد بوده است و همچنین نرخ تورم اعلام شده از سوی مرکز آمار که ۲۶ درصد است، ما همین ارقام را براساس ماده ۴۱ قانون کار مبنای تعیین حداقل دستمزد کارگران در جلسه شورایعالی کار قرار دادیم. سیارمه تصریح کرد: اگر اطلاعات به دست آمده از بررسی سبد معیشت خانوار و تورم اعلام شده از سوی مراکز اصلی با یکدیگر تلفیق و از آنها میانگین بگیریم حداقل باید ۳۵ درصد افزایش حداقل مزد برای کارگران در نظر گرفته شود

تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند, ۱۳۹۰ ۱۱:۰۷ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

انقلاب بهمن، ٢٢ بهمن

انقلاب بهمن زنده است؛ خائنان به انقلاب مردم باید از مسند نامشروع قدرت طرد شوند!

هیئت سیاسی – اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): در شرایطی سالگرد انقلاب بهمن را گرامی می‌داریم که جامعهٔ ایران هنوز در اندوه جان‌باختن هزاران انسان بی‌گناه در فاجعهٔ دی‌ماه گذشته به‌سر می‌برد؛ فاجعه‌ای که مسئولیت مستقیم آن بر عهدهٔ حاکمیتی است که جان و امنیت شهروندان را قربانی ناکارآمدی، فساد و بی‌مسئولیتی خود کرده است.

انقلاب ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ رویدادی تصادفی یا گسسته از تاریخ نبود، بلکه حلقه‌ای از زنجیرهٔ مبارزات تاریخی مردم ایران برای آزادی، استقلال، جمهوریت و حاکمیت شهروندان بر سرنوشت خویش بود؛ زنجیره‌ای که از انقلاب مشروطه، سرکوب آن توسط کودتای رضاخان، اشغال ایران در جنگ جهانی دوم، نهضت ملی شدن نفت و کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ عبور کرد و به قیام علیه سلطنت پهلوی رسید. …

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

مصاحبهٔ مونیخ؛ آزمونی برای مسئولیت‌پذیری سیاسی

شهناز قراگزلو: نکتهٔ حساس‌تر در همان مصاحبه این بود که کسرا ناجی اشاره کرد بسیاری از نیروهای سیاسی و مخالفان جمهوری اسلامی رهبری رضا پهلوی را نمی‌پذیرند و زیر چتر او قرار نمی‌گیرند. پاسخ رضا پهلوی این بود که کسانی که با او همراه نیستند، احزاب و سازمان‌هایی‌اند که به دموکراسی اعتقاد ندارند. این پاسخ از نظر سیاسی و اخلاقی خطرناک است، چون به‌جای پذیرش تکثر طبیعی جامعه، مخالفان را با یک برچسب از دایرهٔ مشروعیت خارج می‌کند.

مطالعه »

اهریمن‌سازی از چپ و کنش ما

یک همگرایی ایدئولوژیک طولانی‌مدت بین رسانه‌های قدرتمند و تحت حمایت خارجی و جریان‌های تأثیرگذار در درون حاکمیت و رسانه های وابسته به آنها وجود داشته است که هر دو، اهریمن‌سازی چپ و نسبت دادن مسئولیت مشکلات ایران به آن را مفید یافته‌اند. خشم عمومی از نابرابری، فساد و بی‌عدالتی اقتصادی بسیار واقعی است، اما این خشم به طور کامل با حمایت از جایگزین‌های سوسیالیستی یا برابری‌خواهانه همخوانی ندارد.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

مصاحبهٔ مونیخ؛ آزمونی برای مسئولیت‌پذیری سیاسی

اطلاعیهٔ پخش زندهٔ نشست سوم کنگرهٔ فوق‌العادهٔ سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

بیانیه حمایت اتحادیه آموزش هلند از معلمان و شورای هماهنگی تشکا‌های صنفی فرهنگیان ایران

سلطنت‌طلبی و سایه راست افراطی بر جنبش‌های اجتماعی ایران

خط فقر به ۶۰ میلیون تومان رسید / حقوق کارگر ۱۸ میلیونی در دام تورم ۴۰ درصدی گیر کرد

اجلاس مونیخ و رویای تاجِ پوسیده