سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۶ مهر, ۱۴۰۵ ۰۸:۱۶

پنجشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۵ - ۰۸:۱۶

گزارش شرکت فدائیان خلق ایران (اکثریت)- بلژیک در مراسم اول ماه می در بروکسل

رفقای ما با پوشیدن تی شرت های همبستگی با کارگران زندانی و چاپ پوستر زندانیان سندیکالیست بزبان انگلیسی تلاش کردند نظر شهروندان بلژیکی را به وضعیت سیاسی ایران و بویژه کارگران و زحمتکشان ایران جلب کنند.

Getting your Trinity Audio player ready...

گزارشگر کار آنلاین

همه ساله بزرگترین سندیکای کارگری بلژیک اف. ج. ت. ب. مراسم باشکوهی را در یکی از میدان هایی مرکزی شهر بروکسل که در آنجا دفاتر سندیکایی وجود دارد برگزار می کند. این مراسم برای همبستگی بین المللی و در دفاع از نیروی کار و زحمت در بلژیک و سراسر جهان می باشد. در این جشن پر شکوه ده ها حزب سیاسی بلژیکی و خارجی از کمونیست، چپ دمکرات، سوسیالیست، سبزهای اکولوژیست، انجمن های مدنی و حقوق بشری و سازمان و احزاب کارگری از سراسر جهان به اشکال گوناگون شرکت می کنند و فضای دوستی و همبستگی در تمام برنامه جشن به چشم می خورد. این بار هم چون سال های قبل فدائیان خلق ایران بلژیک در این مراسم حضور یافتند و با پخش اعلامیه اول ماه می سازمان بزبان فرانسه، به گفتگو با برخی از شرکت کنندگان در جشن روز کارگر پرداختند. رفقای ما با پوشیدن تی شرت های همبستگی با کارگران زندانی و چاپ پوستر زندانیان سندیکالیست بزبان انگلیسی تلاش کردند نظر شهروندان بلژیکی را به وضعیت سیاسی ایران و بویژه کارگران و زحمتکشان ایران جلب کنند. فدائیان یک نامه اعتراضی به زبان فرانسوی تهیه کرده بودند که در طول برنامه توسط نمایندگان نیروهای  سیاسی، کارگری و حقوق بشری امضا شدند و سپس به آدرس سفارت جمهوری اسلامی در بروکسل فرستاده شدند. مراسم تا پاسی از شب ادامه یافت.

تاریخ انتشار : ۱۲ اردیبهشت, ۱۳۹۲ ۸:۴۲ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

جنایت جنگی آمریکا در سیریک و جنگ اقتصادی آمریکا علیه مردم ایران را شدیداً محکوم می‌کنیم

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): سازمان ما تأکید می‌کند که تقویت سرمایهٔ اجتماعی و افزایش تاب‌آوری ملی، تنها زمانی ممکن است که مجموعه‌ای از اقدامات فوری و ساختاری به‌صورت هم‌زمان پیش برود. رفع فشار سنگین اقتصادی از زندگی مردم، به‌ویژه کارگران، بازنشستگان و طبقات میانی و پایین جامعه، اولویت انکارناپذیر است؛ زیرا هیچ جامعه‌ای زیر بار فقر، ناامنی معیشتی و نابرابری گسترده نمی‌تواند تاب‌آوری واقعی داشته باشد.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

دخالت آمریکا در انتخابات برزیل

لوموند دیپلوماتیک: «ما مستعمره نیستیم و مستعمره هیچ‌کس هم نخواهیم شد». رئیس جمهور لولا در ۷ سپتامبر ۲۰۲۶ بمناسبت جشن استقلال در یک پیام ویدیویی قدرتهای خارجی که قصد دارند برزیل را به یک مستعمره جدید تبدیل کنند را محکوم کرد. وی هشدار داد:« هیچ دولت خارجی این حق را ندارد به ما بگوید از چه کسی بخریم و به چه کسی بفروشیم».

مطالعه »

دعوت به بازگشت؛ آغازی برای آشتی ملی یا گشایشی از سر درماندگی؟

گودرز اقتداری: اظهارات اخیر مقام‌های دولت مسعود پزشکیان درباره ایرانیان خارج از کشور، در نگاه نخست شاید تکرار همان دعوت‌هایی به نظر برسد که در دولت‌های مختلف درباره «بازگشت ایرانیان» شنیده‌ایم. اما این بار یک تفاوت مهم وجود دارد: سخن فقط از متخصصان، سرمایه‌گذاران یا ایرانیان غیرسیاسی نیست. نام کسانی مطرح شده که سال‌ها منتقد جدی جمهوری اسلامی بوده‌اند و برخی نیز هزینه‌های سیاسی سنگینی پرداخته‌اند.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

شهریور ۱۴۰۵؛ تصویری از وضعیت حقوق بشر در ایران

۷ اکتبر؛ فاجعه‌ای در امتداد تاریخ آوارگی و کشتار در فلسطین

کارزار «سه‌شنبه‌های نه به اعدام» در هفته صد و چهل و یکم در ۶۶ زندان

دخالت آمریکا در انتخابات برزیل

آیا ترکیه هدف بعدی است؟

روایت عشق و اعدام