اطلاعيه هيئت سياسي-اجرائي سازمان فدائيان خلق ايران (اكثريت)

راه انتخابات دمكراتيك در عراق از كشتار فلوجه نمي گذزد!

فاجعه فلوجه بيانگر آن است كه دولت بوش عليرغم وعده هاي مبتني بر گزينش راه همكاري نزديك با ديگر كشورهاي جهان در قبال بحران عراق، همچنان بر مشي يكه تازانه و نظامي خود ايستاده است. رهبري دولت موقت عراق نيز، متاسفانه، در اين راه نادرست در كنار آمريكا قراگرفته است.

شهر فلوجه در عراق به صحنه يك جنگ تمام عيار و خونين خياباني بدل شده است. نظاميان آمريكائي، همراه با معدودي از نیروهای نظامي عراقي، اين شهر سيصدهزارنفره را از زمين و آسمان زير آتش گرفته و صدها نفر غير نظامي را به خاك و خون كشيده اند.
اين در حالي است كه آقاي کوفي عنان، دبير كل سازمان ملل متحد، يك هفته پيش در نامه اي، كه مضمون آن در لوس آنجلس تايمز افشا شد، به جرج بوش، توني بلير و نخست وزير عراق اياد اعلاوي هشدار داده بود كه براي آرام كردن اين شهر و جداسازي حساب مردم از تروريستها و دار و دسته مسلح الزرقاوي راههاي سياسي وجود دارد. او در نامه خود، كه با واكنش منفي و خشم آلود دولت واشنگتن مواجه شد، بدرستي تاکيد کرده كه "کاربرد نيروي نظامي عليه شورش گران در فلوجه جامعه سنيان عراق را، که هم اکنون حس مي کنند از روند سياسي کنار گذاشته شده اند، باز هم بيشتر از اين روند بيگانه خواهد کرد" و نگراني روزافزون خود را در مورد افزايش خشونت که باعث قطع روند گذر سياسي عراق خواهد شد بيان نموده است. آقاي اياد اعلاوي نيز همراه با واكنش منفي نسبت به نامه دبير كل سازمان ملل متحد به اخطار رهبران مذهبي سني، "جامعه علماي سني عراق"، مبني بر اينكه در صورت حمله به فلوجه علاوه بر عدم شركت در انتخابات ژانويه، مبارزه اي فعال براي تحريم انتخابات در سراسر عراق را سازمان خواهند داد، نيز عملا وقعي نگذاشت.
فاجعه فلوجه بيانگر آن است كه دولت بوش عليرغم وعده هاي مبتني بر گزينش راه همكاري نزديك با ديگر كشورهاي جهان در قبال بحران عراق، همچنان بر مشي يكه تازانه و نظامي خود ايستاده است. رهبري دولت موقت عراق نيز، متاسفانه، در اين راه نادرست در كنار آمريكا قراگرفته است.
هيئت سياسي-اجرائي سازمان فدائيان خلق ايران (اكثريت) با ابراز تاسف عميق از تداوم تكروي نظامي آمريكا در عراق، كه اينك در فاجعه شهر فلوجه به نحو غم انگيزي به نمايش در آمده است، و در همانحال با باور بر اينكه ميتوان و بايد، زير نظر نيروهاي پاسدار صلح سازمان ملل، بختك شوم تروريست هاي بنيادگراي خارجي و بازماندگان رژيم ديكتاتوري صدام را، كه عراق را به جولانگه خود بدل كرده اند، منزوي و طرد كرد، بار ديگر بر ضرورت بيدرنگ تغيير سياست نظاميگرانه دولت آمريكا و متحدانش تاکید دارد.
برقراری امنیت در عراق بمنظور انجام یک انتخابات دمکراتیک و سراسری که در آن همه گروههای قومی و مذهبی و تمام جریان های سیاسی ذینفع پای صندوق های رای بروند، از مسیر جنگ افروزی و ماجراجوئی های پی در پی نمیگذرد. کشتار در فلوجه فقط در خدمت آن سیاستی است که در لوای دروغین استقرار دمکراسی در عراق، برای تثبیت و تحکیم سلطه دولت آمریکا و معدود متحدان خارجی و داخلی آن در این کشور تلاش می کند. انجام انتخابات دمکراتیک در ژانویه سال پیش رو در عراق، تنها باسیاست و روشی تضمین خواهد شد که بر تفکیک حساب مردم عراق و گروههای متنوع اجتماعی و ملی این کشور از دستجات تروریستی، بنیادگرا و بقایای جنگ طلب رژیم صدام حسین استوار باشد.

هيئت سياسي-اجرائي سازمان فدائيان خلق ايران (اكثريت)
12 نوامبر 2004