حکومت نمیتواند مقدس باشد

حکومت و یا قدرت نمیتواند مقدس باشد، زیرا پیشاپیش برای خود حقانیتی قائل میشود که به هیچ وجه، امکان حقوق شهروندان نمیتواند در سایهٔ چنین حکومتی لحاظ گردد. حکومتی که دین و یا ایدئولوژی را در مقابل منافع ملی ارجح میداند، در برابر هر گونه نقد، واکنشی تند و دفاعی و یا حذفی از خود نشان میدهد. تا به امروز در پی اعتراضهای مطالباتی مردم، پاسخ همین حکومت مقدس! خشونت و مشت آهنین بوده و طی سه ماه اخیر، بیش از ۵۵۰ نفر را در کوچه و خیابانهای شهرها با سلاح جنگی کشته که برای چندمین بار مشمول اتهام جنایت علیه بشریت شده است.
به همین دلیل در مقابله با یک حکومت مقدس و دیکتاتوری راهی برای معترضین و منتقدین آن به جز اقدام به مقابله تا سرنگونی باقی نمیماند. راه حل حکومت ولایت مطلقهٔ جمهوری اسلامی، در تعریفی که از خود به جا گذاشته و به اصطلاح تئوریزه کرده است، عملا مقابله با همهٔ دگراندیشان است که امروز بیش از ۸۰ درصد جامعه را در بر میگیرد. جدال سختی در کشور ما جریان دارد و حکومت در سرگمی شدیدی قرار گرفته و درمانده و مستأصل شده است. دقیقاً در پی همین زوال قدرت ولایت فقیه است که حکومت متوسل به نوحهخوانها شده است تا هر چه بیشتر با حربهٔ تقدسگرایی، آخرین فرصتها را در واپسین لحظهها برای تداوم شرایط موجود فراهم نماید. امروز دستگاه رهبری جمهوری اسلامی، همراه و همزمان با سرکوب و کشتار معترضین در خیابانها، یادآوری میکند که حکومت و روحانیت مقدس هستند و نمیشود به آنها توهین کرد و یا مورد مواخذه قرار داد. در پی انتشار کاریکاتورهای نشریه شارلی عبدو علیه روحانیت و شخص خامنهای، از طرف دستگاه تبلیغاتی جمهوری اسلامی سعی شد موقعیت او را در حد پیامبر اسلام بالا ببرند تا کسی حق اعتراض به او را نداشته باشد. اما شهروندان ایرانی ساکن شهر پاریس دفتر این نشریه را گلباران کردند و در بازنشر کاریکاتورها سنگ تمام گذاشتند!
بحرانی عمیق کشور ما را در بر گرفته است. اقتصاد و فرهنگ و همهٔ مظاهر انسانی را مورد هدف قرار دادهاند. تمامی روابط انسانی مورد تهدید فقه شیعه قرار گرفته است. از همان بدو تأسیس نامبارک جمهوری اسلامی اقشار مختلف ایران دست به اعتراضهای مدنی زدند و نسبت به تعرض حکومت به حقوق شهروندی به خیابان آمدند .جمهوری اسلامی در جهت سمتوسو دادن ایدئولوژیک سیاستهای خود دست به تخریب روابط فرهنگی کشور زده است و میزند. اخیراً رئیس سازمان امور دانشجویان در دیدار با «هانگ سونگ او»، سفیر کشور کرهٔ شمالی گفت تبادل استاد و دانشجو و همچنین ایجاد فرصتهای مطالعاتی کوتاهمدت میان دو کشور کرهٔ شمالی و ایران میتواند در ارتقای علمی دو کشور مؤثر واقع شود. رهبران جمهوری اسلامی با ادامه ٔسیاستهای عقبافتاده و به شدت خیالپردازانهٔ اسلامی خود در مصاف با نواندیشی و دگراندیشی، شکستی فاحش خوردهاند و امروز از کمترین حمایت داخلی برخوردار نیستند.
پدیدهای به نام اقتصاد اسلامی نامفهوم است، همان طور که تعریفی از حقوق بشر اسلامی وجود ندارد. دقیقاً به دلیل عدم تطابق تصورات فناتیک و مبتذل این حکومتگران است که امروز در همهٔ عرصهها پا در گل ماندهاند. امروز پول کشور ما را به بیارزشترین پول دنیا تبدیل کردهاند. امروز وزیر خارجهٔ جمهوری اسلامی را به هیچ کشوری راه نمیدهند. جمهوری اسلامی حتی دیگر در سیاستگذاریهای کشورهای «اسلامی» هم نقشی ندارد و نمایندههای جمهوری اسلامی را در هیچ نشستی راه نمیدهند .در واقع، فضای بحرانی امروز کشور و همهٔ درگیریها و اعدامها، نشانگر نوع رویکرد حکومتی است که خود را بیشتر از هر جا و مکان، همسنگ با حکومت دیکتاتوری کرهٔ شمالی میداند که مردم را به طور دستهجمعی در زندان بزرگ خانوادگی کیم ایل یونگها حبس نموده ونفسشان را در شیشه کرده است. اما ایران کرهٔ شمالی نخواهد شد و این آرزویی عبث است که دستگاه رهبری حکومت اسلامی در وصال آن از هم خواهد پاشید و آن روز را نخواهد دید!
شنبه ۲۴ دی ماه ۱۴۰۱-۱۴ ژانویه ۲۰۲۳
افزودن نظر جدید
دیدگاهها
حداد replied on لینک ثابت
یک کم در حال و هوای جریانات روز سیر کنید و مطلب بنویسید. الان بحث وکالت رضا پهلوی است که در رسانه های خارج از کشور تو بوق کرنا کردهاند. موضع گیری خودتان را مشخص کنید تا طرفداران شما بدانند چه بکنند هر چند جریانات پشت سر ایشان هدایت کننده خط و مش برای گرفتن حکومت پادشاهی است. چرا ایشان از تشکیل شورای چند نفره گریزان هستند ؟چون حزب ایشان کسی را در منزلت ایشان نمی دانند همچون حاکمیت ولایی) که بخواهند در یک قطار با هم سوار شوند. این حزب فکر میکند که تا بحال این همه حرکتهای درون و بیرون مرزی اتفاق افتاده، هرز رفته و بودن فردی در این برهه زمان میتواند انقلاب را به سرانجام برساند. این فقط نشان از نداشتن تفکر از مراحل خیزش انقلابی در این حزب میدهد و طمع دستیابی به قدرت قدرت تحلیل را از آنان گرفته است . از طرفی اگر سایر احزاب و گروهها نتوانند با شفافیت به مردم ثابت کنند که یک جریان انقلابی به خودی خود در این مرحله از زمان دارای نیروهای رهبری چندگانه خواهد بود که بمرور زمان با پیوستن صفوف طبقات بهم رهبر فردی و یا شورایی از درون همین جنبش سرباز خواهد زد. اکنون در بیرون از ایران هم نیروهای پیشرو به فراخور نوع اعتراضات پیشرو و سخنگوی خود را بوجود اورده و از آن دفاع کرده است. مثل اعتراضات برلین اعتراضات استراسبوگ و غیره
لطفا موضعگیری روشن همراه با استدلال عامهپسند بدون وارد شدن به شالوده دیدگاه های سلطنت طلب ها و غیره که باعث اختلاف در صفوف نگردد ارائه دهید.
ضمنا این خانم امین که در مصاحبه ای با یکی از رسانهها چگونه کادر یا سمپاتی هستند که به کوچکترین اصول برخورد(تاکتیکی) اشنا نبوده اند که دادن وکالت به رضا پهلوی را به شکل کاملا ناشیانه و بدور از ذهن مقبول عامه مردم موضعگیری کردند.
پاینده جنبش انقلابی مردم ایران