زمانی که به این باور برسیم که هیچ کنترلی در مورد برخورد های آزارگر نداریم به اتفاقاتی که برایمان می افتد تن میدهیم. بعد ها خیلی مشکل است که بتوانیم باور کنیم که میشود تغییری در وضع موجود بوجود بیاوریم. به این دلیل است که زنان قربانی آزارگر خود را ترک نمیکنند. زمانی که زنی درماندگی و ناچاری را تجربه کرد زندگی منفعل برای او شکل واقعی پیدا میکند و سعی برای نجات خود نمیکند.
به رسم معمول چنین کنفرانسهایی، نوبت به بخش ارزیابی از کنفرانس رسید. این بخش با تأخیری یک ساعته آغاز شد. در ابتدا ویدئوکلیپی ۲۰ دقیقهای از مرکز بررسی زنان کردستان ایران به نمایش گذاشته شد. پس از آن دستاندرکاران برگزاری بیست و پنجمین کنفرانس بنیاد پژوهش زنان ... به روی صحنه رفتند
دومین روز کنفرانس بنیاد پژوهشهای زنان در روز شنبه دوازدهم جولای، ساعت ۱۰ صبح به وقت کالیفرنیا، با پیام گلناز امین آغاز به کار کرد. در روز دوم کنفراس ۱۲۰ تن حضور داشتند که ۹۵ زن و ۲۵ مرد را شامل میشدند.
بیست و پنجمین کنفرانس بنیاد پژوهش های زنان ایران در تاریخ ۱۱-۱۳ ماه جولای در شهر سندیاگو – جنوب کالیفرنیا برگزار شد. تم اصلی کنفرانس «زنان برای تغییر، همکاری و مشارکت سیاسی» است... بنیاد پژوهشهای زنان ایران، ۲۵ سال پیش یعنی در سال ۱۹۹۰ با هدف ایجاد اینچنین کنفرانسهایی و ایجاد شبکهی ارتباطی گستردهای بین علاقهمندان به فعالیتهای زنان ایرانی پس از انقلاب، در کمبریج و آمریکا آغاز به کار کرد.