چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۱

چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۱

بر خلاف مرحله‌ی اول، در مرحله‌ی دوم انتخابات ریاست جمهوری شرکت می‌کنم و به آقای پزشکیان رأی می‌دهم!
برای رهایی ایران از اقتدارگرایی و تمامیت‌خواهی، با رنج و اندوه خون ریخته‌شدهٔ جوانان در این چند دهه در جان، بر خلاف دور اول، در دور دوم انتخابات شرکت می‌کنم...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: زهره تنکابنی
نویسنده: زهره تنکابنی
جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!
سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: هیئت سیاسی - اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
نویسنده: هیئت سیاسی - اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
رأی معترضان و عدم افزایش مشروعیت!
یادمان باشد که هرچه جامعه ضعیف‌تر شود، از فرصت‌ها و شانس‌هایی که در مسیر بهبود، تغییروتحول  پیش خواهد آمد، کمتر می‌توانیم استفاده کنیم و شانس‌های آینده ایران را از دست...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: کیوان صمیمی
نویسنده: کیوان صمیمی
انتخاب ایران آزادی و تجدد و دموکراسی است!
نیروی تجدد و دموکراسی یک قرن است که ایران مال همه‌ی ایرانیان است شعار اوست. اکنون نیروهای وسیعی از جنبش اسلامی نیز به همین نگاه پیوسته اند. در پهنه‌ی سیاست...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: امیر ممبینی
نویسنده: امیر ممبینی
جزئیات کشته شدن راضيهٔ رحمانی دختر ۲۴ سالهٔ لر با شلیک مأمور نیروی انتظامی!
سوم تیر ماه جاری رسانه‌ها نوشتند که دختری جوان به نام «راضیهٔ رحمانی» اهل روستای گویژه در شهرستان نورآباد استان لرستان با شلیک یکی از مأموران نیروی انتظامی جان باخت....
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: بهاره شبانکارئیان
نویسنده: بهاره شبانکارئیان
بیانیه نهضت آزادی ایران: رأی اعتراضی در گام دوم برای دکتر پزشکیان!
نهضت آزادی ایران در ادامه راهبردی که در مرحله اول در پیش گرفت، اتحاد ملت و تجمیع همه معترضان در مرحله دوم انتخابات را برای مقابله با مخالفان آزادی و...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: نهضت آزادی ایران
نویسنده: نهضت آزادی ایران
انتخابات مهندسی شده، راه يا بی‌راهه؟
    خانم وسمقی در ارتباط با انتخابات ریاست حمهوری در ایران تحلیلی داشته است. خانم وسمقی، زین میان؛ بر این باور است که اصلاح‌طلبان، اگر گمان می‌کنند که حکومت...
۱۲ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: صدیقه وسمقی
نویسنده: صدیقه وسمقی

از توافق وین شادمانیم!

توافق صورت گرفته می تواند فضای جديدی را در سياست های داخلی، سياست های منطقه ای و بين المللی کشورمان فراهم آورد. خصومت بين جمهوری اسلامی و دولت امريکا در سه ده و نيم گذشته، به منافع ملی هر دو کشور ضربه زده است. لازم است که جمهوری اسلامی به خصومت ديرينه با دولت امريکا خاتمه دهد، وارد گفتگوی مستقيم با دولت اوباما برای برقراری مناسبات عادی بين دو کشور شود. دولت اوباما عليرغم مخالفت ها در کنگره، آماده برقراری مناسبات عادی با دولت ايران است. سياست توسعه طلبانه جمهوری اسلامی به نوبه خود، تنش در منطقه را افزايش داده و زمينه ساز جنگ نيابتی بين ايران و عربستان شده است. در طراحی و پيشبرد اين سياست، سپاه نقش بالائی دارد. زمان آن است که به دخالت سپاه در سياست خارجی و منطقه ای پايان داده شود، سياست صلح و تنش زدائی اتخاذ گردد و ظرفيت های ايران در خدمت کاهش تنش در منطقه قرار گيرد.


چالش سنگینی که بیش از یک دهه بین جمهوری اسلامی و کشورهای غربی بر سر برنامه هسته ای جریان داشت، به پایان رسید و مذاکرات فشرده  بین دو طرف در طی دو سال، سرانجام به بار نشست و توافق حاصل گردید. علیرغم ارائه جوانبی از توافق توسط ایران و امریکا به نفع خود، هر دو طرف مذاکرات توافق صورت گرفته را، توافق خوب خواندند. تلاش بی وقفه و شبانه روزی هیئت های نمایندگی و به ویژه هیئت های نمایندگی ایران و امریکا در دست بابی به توافق، نقش مهمی داشت. دولت روحانی به مهمترین وعده انتخاباتی خود، جامه عمل پوشاند.

پروژه هسته ای با منافع ملی کشورمان و با اقتصاد و وضعیت زندگی گروه های وسیعی از مردم گره خورده بود. مردم بی تابانه منتظر بودند که مذاکرات به ثمر نشیند، تحریم های اقتصادی برداشته شود تا راه برای سروسامان پیدا کردن اقتصاد کشور، راه افتادن واحدهای تولیدی و مهار فقر و بیکاری باز شود. مردم ایران از توافق وین شادمانند. ما نیز از حصول توافق خشنودیم. 

توافق برسر پروژه هسته ای، خطر حمله نظامی به مراکز هسته ای را دور کرد و راه را برای برداشتن تحریم های اقتصادی گشود. این توافق، کارائی مذاکره و دیپلماسی را نشان داد و نیروهائی را که می خواستند بحران هسته ای را با جنگ حل کنند، عقب نشاند و تلاش  نیروهای افراطی برای شکست مذاکرات در دو طرف را ناکام گذاشت. بازندگان این توافق، دلواپسان در ایران، دولت دست راستی اسرائیل و دولت عربستان در منطقه و جمهوری خواهان در امریکا هستند. توافق وین، شکست سیاست جنگ طلبانه نئوکان ها و موفقیت سیاست گفتگوی دولت اوباما در حل معضل پرنامه هسته ای ایران را نشان داد. 

پروژه هسته ای مبتنی بر غنی سازی، پروژه ای زیانباری برای کشور ما است و چالش برسر این پروژه با غرب و تعلل جمهوری اسلامی برای حل این معضل، هزینه سنگینی بر کشور ما تحمیل نمود. در این مدت صدها میلیارد دلار تلف شد، فرصت های طلائی برای ساختن کشور و رشد اقتصادی از دست رفت و براثر تحریم های بین المللی، خسارت جبران ناپذیری بر کشور وارد شد. ولی فقیه در پیشبرد این پروژه زیانبار نقش اصلی را داشت. توافق صورت گرفته فرصتی برای جمهوری اسلامی فراهم ساخته است که در برنامه غنی سازس و تولید انرژی هسته ای تجدیدنظر کند. برنامه انرژی هسته ای جمهوری اسلامی غیراقتصادی، سرمایه سوز، ناایمن و بی چشم انداز است. ایران دارای منابع سرشار فسیلی است. لازم است که حکومت ایران یک برنامه تولید انرژی برپایه تحقق تدریجی انرژی های تجدیدپذیر و پاک به جای انرژی های فسیلی و هسته ای برای آینده طراحی کند. 

توافق صورت گرفته می تواند فضای جدیدی را در سیاست های داخلی، سیاست های منطقه ای و بین المللی کشورمان فراهم آورد. خصومت بین جمهوری اسلامی و دولت امریکا در سه ده و نیم گذشته، به منافع ملی هر دو کشور ضربه زده است. لازم است که جمهوری اسلامی به خصومت دیرینه با دولت امریکا خاتمه دهد، وارد گفتگوی مستقیم با دولت اوباما برای برقراری مناسبات عادی بین دو کشور شود. دولت اوباما علیرغم مخالفت ها در کنگره، آماده برقراری مناسبات عادی با دولت ایران است. سیاست توسعه طلبانه جمهوری اسلامی به نوبه خود، تنش در منطقه را افزایش داده و زمینه ساز جنگ نیابتی بین ایران و عربستان شده است. در طراحی و پیشبرد این سیاست، سپاه نقش بالائی دارد. زمان آن است که به دخالت سپاه در سیاست خارجی و منطقه ای پایان داده شود، سیاست صلح و تنش زدائی اتخاذ گردد و ظرفیت های ایران در خدمت کاهش تنش در منطقه قرار گیرد.

با وجود گشایش در مناسبات بین جمهوری اسلامی و کشورهای ۵+١، فضای سیاسی در داخل کشور به شدت امنیتی است. خواست عمومی این است که فضای امنیتی برداشته شود، راست افراطی و امنیتی ـ نظامی ها مهار گردند و آزادی های سیاسی و اجتماعی و آزادی تشکل یابی گروه های مختلف اجتماعی تامین گردد. اما سخنان علی خامنه ای در روزهای گذشته به ویژه در جمع دانشجویان دست چین شده، نشان می دهد که او هم چنان بر طبل اختناق می کوبد و قصد ندارد در سیاست های داخلی، منطقه ای و در خصومت با امریکا تغییری به وجود آورد. با این وجود باید گردانندگان جمهوری اسلامی را برای تغییر سیاست ها و باز کردن فضای سیاسی کشور تحت فشار قرار داد و از حسن روحانی خواست که از فرصت به دست آمده بهره گیرد و به وعده خود برای شکستن فضای امنیتی و تامین حقوق شهروندی جامه عمل پوشاند.

هیئت سیاسی ـ اجرائی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) توافق وین را به سود منافع ملی و مردم کشورمان می داند و از آن استقبال می کند و امیدوار است که تنش زدائی با غرب و آشتی با جامعه بین المللی آغاز شود، توافق در بهبود زندگی مردم موثر افتد، فضای تازه ای در کشور گشوده شود، دو طرف مذاکرات بر تعهدات خود پای بند بمانند، مانع برهم زدن توافق توسط نیروهای افراطی شوند و بردشواری های موجود در پیشبرد قرارداد توافق غالب آیند. 

هیئت سیاسی ـ اجرائی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)

٢٣ تیرماه ١٣٩۵ (١۴ ژوئیه ٢٠١۵)

تاریخ انتشار : ۲۴ تیر, ۱۳۹۴ ۱:۵۵ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

هفته‌ای که گذشت، دوم تا هشتم تیرماه

رهبر حکومت تاب نیاورد گاه که کارگزاران خود را نامرغوب دید. خود بر صحنه آمد و خواستار مشارکت حداکثری شد و فتوا داد که نباید با کسانی که “ذره‌ای با انقلاب و امام و نظام اسلامی زاویه دارند” همکاری کرد. به‌زبان دیگر نباید به کسانی که ممکن است نفر دوم حکومت شوند و در سر خیال همکاری با ناانقلابین دارند، رای داد. اشاره‌ای سرراست به آن تنها نامزدی که از تعامل با جهان می‌گوید.

مطالعه »
یادداشت
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

بر خلاف مرحله‌ی اول، در مرحله‌ی دوم انتخابات ریاست جمهوری شرکت می‌کنم و به آقای پزشکیان رأی می‌دهم!

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

رأی معترضان و عدم افزایش مشروعیت!

انتخاب ایران آزادی و تجدد و دموکراسی است!

جزئیات کشته شدن راضیهٔ رحمانی دختر ۲۴ سالهٔ لر با شلیک مأمور نیروی انتظامی!

بیانیه نهضت آزادی ایران: رأی اعتراضی در گام دوم برای دکتر پزشکیان!