درباره ما

خوانندگان عزیز نشریه کار!  

نخستین شماره نشریه “کار” بلافاصله بعد از انقلاب بهمن در اسفند ماه ۱۳۵۷ پا به حیات گذاشته و تا کنون  بدون وقفه به انتشار خود ادامه داده است. 

“کار” در طول چند دهه به صورت هفته نامه، دو هفته نامه و یا ماهنانه منتشر می شد. بعد از فراهم آمدن امکان اینترنت، به دنیای مجازی کوچ کرد و با عنوان “کارآن‌لاین” به انتشار خود ادامه داد.  

کنگرۀ ۱۸ سازمان برخی وظائف جدید به کارآن‌لاین سپرد. برای انجام وظائف محوله از جانب کنگره، کارآن‌لاین به‌عنوان سایت سیاسی ـ نظری درآمد و ستون های جدیدی در همین رابطه راه اندازی شد.  

بدنبال کنگره ۱۹ در بهار ۱۴۰۱ سازمان فعالیت کامل خود را بازیافت و شورای مرکزی و هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فداییان خلق ایران(اکثریت) شورای سردبیری جدیدی را تعیین و مسئول شورای سردبیری را انتخاب کرد. مسئولیت اداره نشریه کار برعهدۀ شورای سردبیری منتخب هیئت سیاسی-اجرایی سازمان است.   شورای سردبیری اکنون ۷ عضو دارد که در نوبت های یک ماهه مسئولیت سردبیری را بر عهده می گیرند.

در تاریخ اول فروردین و همزمان با نوروز ۱۴۰۲ سامانه جدید نشریه کار رونمایی شد و نام آن مجددا به شکل نشریه کار ارگان سازمان فداییان خلق ایران(اکثریت) تثبیت گردید.

شورای سردبیری نشریه کار، ارگان سازمان فداییان خلق ایران(اکثریت)

*****

کار، سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران(اکثریت) می باشد، و بر اساس این تعلق سازمانی بازتاب دهنده مواضع و سیاست های عمومی این سازمان است. اما این تعلق مانع آن نمی شود که اعضاء و هوادارن سازمان و حتی افراد صاحب قلم و تحلیلگر با ذکر نام خود روی مقاله ها، افکار و تحلیل های خود را در این نشریه اینترنتی بازتاب دهند. امضاء شخصی روی مطالب به این معنی است که شخص نویسنده، خود در درجه اول مسوول اصلی نوشته خویش می باشد. 

در حوزه سیاست و اقتصاد, ما پایبند به درج آن مقاله هایی هستیم که عموما خود را در حوزه چپ دموکرات تعریف می کنند. و البته برای گریز از درج دایره محدودی از عقاید و تحلیل های مشخص که از زاویه و گوشه نگاه خاصی بر می خیزد, کار با داشتن بخشی به اسم “دیدگاه ها” به چاپ و نشر مقاله هایی هم مبادرت می ورزد که از این دایره فراتر می روند.

موازین درج مطالب

۱. لازمه درج مطلب در کار، مستند و محترمانه بودن و کیفیت مطلب ارائه شده است. مطالب حاوی اتهام، توهین و زبان پرخاشگر در کار درج نمی شود.

۲. مطالب در نشریه بجز آنچه با امضای واحد های سازمانی انتشار میابد با امضای نویسنده درج می شود. مطالب “با نام” در مسئولیت نویسنده است و تصمیم سردبیر برای انتشار آن از نویسنده رفع مسئولیت نمیکند.

۳. منبع مطالب برگرفته از سایر منابع باید قید  شود. برای نقل قول‌ها و استناد به نویسندگان و متفکران دیگر باید حتما ماخذ در زیر نویس به روش های مرسوم در انتشارات علمی ذکر گردد.

۴. ترجیحا مطالب باید اختصاصا برای نشریه و به آدرس kar@kar-online.com ارسال شده باشند مگر انکه شامل بند زیر گردند.

۵. سردبیر وقت می تواند مطالب منتشره در رسانه های عمومی دیگر با توجه به مشخصه های کار را با ذکر منبع برگرفته و در کار درج کند. (صفحات شخصی افراد در رسانه های اجتماعی بعنوان رسانه عمومی شناخته نمیشوند، ولی انتشار از آنها با اجازه و تمایل نویسنده بلامانع است.)

۶. دستور خط و فرهنگ املایی کار بر اساس استاندارد های شناخته شده رسانه ای و فرهنگستان زبان و ادب پارسی خواهد بود.

۷. نشریه کار حق خود می‌داند که از انتشار مطالبی که در تضاد فاحش با برنامه های مصوب سازمان هستند خودداری کند.

با امکانات سامانه جدید کار در آینده نزدیک بخش رسانه های صوتی و تصویری نیز به سایت نوشتاری کار اضافه خواهند شد. در این بخش علاوه بر ارشیو جلسات گفتگو و تبادل نظر و سخنرانی ها وسمینار ها درباره مسایل سیاسی اجتماعی، برنامه های رادیویی و مصاحبه های صوتی-تصویری با متخصصین . کنشگران داخل و خارج کشور و برنامه های زنده پخش خواهند شد.