چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۸

چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۸

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!
سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: هیئت سیاسی - اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
نویسنده: هیئت سیاسی - اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
رأی معترضان و عدم افزایش مشروعیت!
یادمان باشد که هرچه جامعه ضعیف‌تر شود، از فرصت‌ها و شانس‌هایی که در مسیر بهبود، تغییروتحول  پیش خواهد آمد، کمتر می‌توانیم استفاده کنیم و شانس‌های آینده ایران را از دست...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: کیوان صمیمی
نویسنده: کیوان صمیمی
انتخاب ایران آزادی و تجدد و دموکراسی است!
نیروی تجدد و دموکراسی یک قرن است که ایران مال همه‌ی ایرانیان است شعار اوست. اکنون نیروهای وسیعی از جنبش اسلامی نیز به همین نگاه پیوسته اند. در پهنه‌ی سیاست...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: امیر ممبینی
نویسنده: امیر ممبینی
جزئیات کشته شدن راضيهٔ رحمانی دختر ۲۴ سالهٔ لر با شلیک مأمور نیروی انتظامی!
سوم تیر ماه جاری رسانه‌ها نوشتند که دختری جوان به نام «راضیهٔ رحمانی» اهل روستای گویژه در شهرستان نورآباد استان لرستان با شلیک یکی از مأموران نیروی انتظامی جان باخت....
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: بهاره شبانکارئیان
نویسنده: بهاره شبانکارئیان
بیانیه نهضت آزادی ایران: رأی اعتراضی در گام دوم برای دکتر پزشکیان!
نهضت آزادی ایران در ادامه راهبردی که در مرحله اول در پیش گرفت، اتحاد ملت و تجمیع همه معترضان در مرحله دوم انتخابات را برای مقابله با مخالفان آزادی و...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: نهضت آزادی ایران
نویسنده: نهضت آزادی ایران
انتخابات مهندسی شده، راه يا بی‌راهه؟
    خانم وسمقی در ارتباط با انتخابات ریاست حمهوری در ایران تحلیلی داشته است. خانم وسمقی، زین میان؛ بر این باور است که اصلاح‌طلبان، اگر گمان می‌کنند که حکومت...
۱۲ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: صدیقه وسمقی
نویسنده: صدیقه وسمقی
جرون
جرون، ای سیلی خورده ی زمان، ای معامله های پشت پرده ی آن زمان، ای تاریخ دیروز و امروز من، از رنگ و شرنگ، تا کیسه های زر ...
۱۲ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: کاوه داد
نویسنده: کاوه داد

کـشتارگاه‌ها را ببندید!

ما، همه آن دولت‌هائى را که کشتار مى‌کـنند و يا ناظر بى‌اعتناى کشتارها هستند، مردود مى‌دانيم. ما نمى‌خواهـيم هـزينه جـنگ‌ها را بپردازيم. ما خواهـان زندگى در شرايط صلح و دوستى هـستيم! خواست ما، امنيت و آرامش است و هـر جا که با دولـت‌هاى خود مـشکلى داريم، به خود ما مربوط است و خود نيز راه حـل آن را مى‌يابيـم. ما حق حيات همگان را محترم مى‌داريم و آن را ارجمند مى‌شماريم. ما انسانيم و نوعـ‌دوستى شناسنامه ماست!

چند روز پیش (۲۲ ماه ژانویه سال جارى)، همه خبرگزاریها، کشته شدن ۷۸ نفـر و زخمى شدن ۱۶۰نفـر را در بغداد به جهان مخابره کردند. کشته‌شدگان همان روز را مجموعا ١٢٠ نـفـر و زخمی‌ها را صـدها (!؟) نـفـر اعلام کردند. همین دو روز پیش (٢۷ ژانویه ٢۰٠۷)، آمریکا از کشتن ٢۵۰ «تروریست» در اطراف شهر کربلاى عراق خبر داد. روز قبل از آن هم ١٧۰ نفر در این کشور کشته شدند. اگر به این ارقام، ده‌ها کشته این کشور در انفجارات مختلف را اضافه کـنیم، آیا مى‌توان گـفت: عراق به کشتارگاه تبدیل شده است؟ این در حالیست که آمریکا با دادن ۸۶ میلیون دلار به محمود عباس براى تسلیح سازمان فتح، وى را نیز به کمک اسرائیل گسیل داشت. علاوه براینهمه، حوزه بمباران‌هاى آمریکا، به شرق آفریقا نیز گسترش یافته است.
شکى نیست که، کشتار مردم از ماهیت و خصلت ذاتى و تاریخى آمریکا ناشى مى‌شود و تداوم آن نیز چیز عجیب و غریبى نیست. ولى، عجب آن است که تشکل‌ها و مجامع پر مدعاى بین‌المللى، دولت‌ها، احزاب و سازمان‌هاى سیاسى و اجتماعى به ظاهر مستـقـل چرا سکوت مى‌کـنند؟ تا کى و تا چه وقتى باید در انتظار پیروزى دموکراسى و حقوق بشر «جامعه جهانى» (آمریکا و انگلیس) در جنگ با «تروریسم بین‌المللى» بنشینند؟ چه ارگانى این مسئولیت خطیر رابه عهده آنها واگذار کرده است؟
تاریخ موجودیت سازمان ملل متحد، کمیته‌ها و شوراهاى متعلق به آن ثابت مى‌کند که این تشکیلات در اصل چیزى جز ابزار سلطه امپریالیسم نبوده است. شوراى حقوق بشر آن از اهداف و نیات انساندوستانه فاصله بسیار زیادى دارد. حوادث بویژه یک ونیم دهه اخیر و مواضع مجامع بین‌المللى در قبال این اقدامات صحت چنین ادعائى را با قطعیت بى‌چون وچرا تائید مى‌کند و نیاز بشریت مترقى را به بازسازى این تشکلها بر اساس معـیارها و نیازهاى دوران معاصر فرامى‌خواند.
در شرایطى که «جامعه جهانی» هر وقت، هر آنجا را که مى‌خواهد، بمباران مى‌کـند و به هر تعدادى نیروى مسلح به هر سلاحى مى‌فرستد، بر علیه شهرها، دهات و بطور کلى مناطق مسکونى مردم کشورهاى مختلف از بمب‌افکن‌هاى سنگـین، هلى‌کوپترها، تانک و توپ، مسلسل و خمپاره‌انداز استفاده مى‌کند، از کدام پایبندى به دموکراسى و حقوق بشر در جامعه جهانى مى‌توان صحبت کرد؟
شوراى امنیتى که قطعنامه تحریم کره شمالی را تصویب مى‌کند، شوراى حقوق بشرى که این و یا آن کشور جهان را به رعایت حقوق بشر فرامى‌خواند، چگونه مى‌تواند کشتار روزمره مردم کشورهاى مختلف در زیر بمباران‌هاى شدید نظامیان «جامعه جهانی» (آمریکا و انگلیس) را توضیح دهد. آیا حقوق انسانى این مردم فـقـط و فـقـط شامل حـق کشته شدن‌شان مى‌باشد؟ مجامع دهن پرکـن بین‌المللى کـر و کور ولال شده‌اند؟ چرا حداقل، براى خودى نشان دادن، براى «خالى نبودن عریضه»‌شان، قطعنامه‌اى درمورد محکوم کردن این کـشتارهاى جمعى صادر نمیکنند؟ چرا براى بستن کـشتارگاه‌ها و عاملین این همه کـشتار تدابیر لازم نمى‌اندیشد؟ کى‌اند اینها؟ کجایند اینها؟
وقتى که «جامعه جهانی» یوگـسلاوى، «آخرین دیکتاتورى اروپا(؟)» را زیر و زبر کرد، روزى که ناتو افغانستان را به اشغال در آورد، زمانیکه براى یافـتن سلاح‌هاى جمعى، با دویست هزار نیرو مسلح به آخرین سلاح‌ها، عـراق را به جهنم ساکنان آن کشورتبدیل کرد، آنوقـت که سلاح‌هاى جدید خود را درلبنان به آزمایش گذاشت، وقـتیکه پته همه دروغ‌هایشان روى آب آمد، تروریسم و القاعده را یافـت، تشکل‌ها و مجامع بین‌المللى همچنان سکوت کردند. آمـریکا چون در باتلاق خون در عراق گیر افتاده است، براى انحراف توجه مردم جهان، در تلاش است تا ایران و سوریه را مسئول کشتارهاى عراق معرفى کـند و بدین بهانه مثـل همه بهانه‌هاى دروغین خود در صدد است دامنه تهاجماتش را به این کـشورها هم توسعه دهد و تشکلهاى بین‌المللى همچنان سکـوت مى‌کـنند. این سکوت و بى‌اعـتنائى تا کى مى‌خواهد ادامه یابد؟ مردم جهان مى‌توانند و باید از براه انداختن کشتارگاه‌هاى جدید جلوگـیرى کـنند. حتى، یونسکو در مقابل تخریب آثار باستانى و تاراج موزه هاى عراق کرو کور ولال “مادر زادى“ بود. زبان بگشایند و بگویند: چه برسر آثار باستانى ٢۷٠٠ساله بابل آمد؟ آن کدام ایده و تفکـریست که آدم‌ربائى، زندان‌هاى مخفى، گوانتانامو، ابوغریب و… پایگاههاى متعدد نظامى موجود در کشور مختلف را جزئى از دموکراسى و حقوق بشر ارزیابى مى‌کند؟ و معنى و مفوم سکوت و تمکین در مقابل این اقدامات چیست؟
مردم جهان باید به خود آید و با صداى رسا اعلام کـند که: ما قـیم نمى‌خواهیم. ما دموکراسى و حقـوق بشر«جامعه جهانی» (آمریکائى ــ انگلیسى) را نمى‌خواهـیم. ما بمب و گلوله و بطور کلى سلاح و ابزار قـتـل نمى‌خواهیم. ما ویرانى و تاراج نمى‌خواهیم. ما از کشتارها به هر بهانه و مستمسکى، بیزاریم. سازمان ملل متحد این شکلى، با تمام متعـلقـاتـش براى ما لازم نیست! ما، همه آن دولت‌هائى را که کشتار مى‌کـنند و یا ناظر بى‌اعتناى کشتارها هستند، مردود مى‌دانیم. ما نمى‌خواهـیم هـزینه جـنگ‌ها را بپردازیم. ما خواهـان زندگى در شرایط صلح و دوستى هـستیم! خواست ما، امنیت و آرامش است و هـر جا که با دولـت‌هاى خود مـشکلى داریم، به خود ما مربوط است و خود نیز راه حـل آن را مى‌یابیـم. ما حق حیات همگان را محترم مى‌داریم و آن را ارجمند مى‌شماریم. ما انسانیم و نوعـ‌دوستى شناسنامه ماست! ما بر باوریم که:

«بنى آدم اعـضاى یک پیکـرند،
که در آفـرینش ز یک گـوهـرند.
چو عـضوى بدرد آورد روزگار،
دگـر عـضــوهـا را نمـانـد قـرار.
تو کـزمحـنت دیگران بى غـمى،
نشـاید کـه نامـت نهـنــد آدمـی».

تاریخ انتشار : ۶ بهمن, ۱۳۸۵ ۲:۴۰ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

هفته‌ای که گذشت، دوم تا هشتم تیرماه

رهبر حکومت تاب نیاورد گاه که کارگزاران خود را نامرغوب دید. خود بر صحنه آمد و خواستار مشارکت حداکثری شد و فتوا داد که نباید با کسانی که “ذره‌ای با انقلاب و امام و نظام اسلامی زاویه دارند” همکاری کرد. به‌زبان دیگر نباید به کسانی که ممکن است نفر دوم حکومت شوند و در سر خیال همکاری با ناانقلابین دارند، رای داد. اشاره‌ای سرراست به آن تنها نامزدی که از تعامل با جهان می‌گوید.

مطالعه »
یادداشت
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

رأی معترضان و عدم افزایش مشروعیت!

انتخاب ایران آزادی و تجدد و دموکراسی است!

جزئیات کشته شدن راضیهٔ رحمانی دختر ۲۴ سالهٔ لر با شلیک مأمور نیروی انتظامی!

بیانیه نهضت آزادی ایران: رأی اعتراضی در گام دوم برای دکتر پزشکیان!

انتخابات مهندسی شده، راه یا بی‌راهه؟