چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۰

چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۰

بر خلاف مرحله‌ی اول، در مرحله‌ی دوم انتخابات ریاست جمهوری شرکت می‌کنم و به آقای پزشکیان رأی می‌دهم!
برای رهایی ایران از اقتدارگرایی و تمامیت‌خواهی، با رنج و اندوه خون ریخته‌شدهٔ جوانان در این چند دهه در جان، بر خلاف دور اول، در دور دوم انتخابات شرکت می‌کنم...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: زهره تنکابنی
نویسنده: زهره تنکابنی
جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!
سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: هیئت سیاسی - اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
نویسنده: هیئت سیاسی - اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
رأی معترضان و عدم افزایش مشروعیت!
یادمان باشد که هرچه جامعه ضعیف‌تر شود، از فرصت‌ها و شانس‌هایی که در مسیر بهبود، تغییروتحول  پیش خواهد آمد، کمتر می‌توانیم استفاده کنیم و شانس‌های آینده ایران را از دست...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: کیوان صمیمی
نویسنده: کیوان صمیمی
انتخاب ایران آزادی و تجدد و دموکراسی است!
نیروی تجدد و دموکراسی یک قرن است که ایران مال همه‌ی ایرانیان است شعار اوست. اکنون نیروهای وسیعی از جنبش اسلامی نیز به همین نگاه پیوسته اند. در پهنه‌ی سیاست...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: امیر ممبینی
نویسنده: امیر ممبینی
جزئیات کشته شدن راضيهٔ رحمانی دختر ۲۴ سالهٔ لر با شلیک مأمور نیروی انتظامی!
سوم تیر ماه جاری رسانه‌ها نوشتند که دختری جوان به نام «راضیهٔ رحمانی» اهل روستای گویژه در شهرستان نورآباد استان لرستان با شلیک یکی از مأموران نیروی انتظامی جان باخت....
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: بهاره شبانکارئیان
نویسنده: بهاره شبانکارئیان
بیانیه نهضت آزادی ایران: رأی اعتراضی در گام دوم برای دکتر پزشکیان!
نهضت آزادی ایران در ادامه راهبردی که در مرحله اول در پیش گرفت، اتحاد ملت و تجمیع همه معترضان در مرحله دوم انتخابات را برای مقابله با مخالفان آزادی و...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: نهضت آزادی ایران
نویسنده: نهضت آزادی ایران
انتخابات مهندسی شده، راه يا بی‌راهه؟
    خانم وسمقی در ارتباط با انتخابات ریاست حمهوری در ایران تحلیلی داشته است. خانم وسمقی، زین میان؛ بر این باور است که اصلاح‌طلبان، اگر گمان می‌کنند که حکومت...
۱۲ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: صدیقه وسمقی
نویسنده: صدیقه وسمقی

پیشروی راست افراطی و سکوت حسن روحانی

وزارت اطلاعات مرتباً به فعالين سياسی و مدنی پيام می دهد که فکر نکنيد وضعيت سياسی کشور با روی کار آمدن دولت روحانی تغيير کرده است. در به همان پاشنه می چرخد. وزارت اطلاعات هم چنان دست خامنه ای است و پيام آن، پيام خامنه ای است. خامنه ای، نظامی ـ امنيتی ها و راست افراطی می خواهند اين پيام را به مردم، نيروهای اصلاح طلب، تحول طلب و حتی اعتداليون برسانند که با انتخابات رياست جمهوری و پيروزی حسن روحانی وضعيت سياسی کشور تغيير نکرده و فضای سياسی گشوده نخواهد شد

انتخاب حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور کشور، مسافرت پنج روزه حسن روحانی و تیم او به نیویورک و گشوده شدن چشم انداز برای حل بحران هسته ای، این امید را تقویت کرده بود که وضعیت سیاسی کشور هرچند با کندی در حال تغییر است. تغییرات اندکی در ماه اول بعد از روی کار آمدن حسن روحانی در فضای کشور پدید آمد. فضای روزنامه ها اندکی باز شد، خبر آمد که روزنامه های جدید منتشر می شوند، تعدادی از دانشجویان ستاره دار به دانشگاه ها باز گشتند، عده ای از استادان بازنشسته دوباره به کار بر می گردند، از ابعاد سانسور اندکی کاسته شد، تعدادی از کتاب هائی که سال ها خاک خورده و اجازه انتشار نیافته اند، مجوز دریافت کردند، قفل خانه سینما شکسته  شد و فعالین مدنی بدون تهدید امکان یافتند که در خانه ها جمع شوند. اندک فضای گشوده شده، برای فعالین سیاسی و مدنی و مردمی که برای تغییر به روحانی رای داده بودند، امید آفرین بود. تلاش کنشگران اصلاح طلب، تحول طلب و دولت روحانی این بود که گام ها، آهسته و سنجیده برداشته شود که مبادا ولی فقیه، نظامی ـ امنیتی ها و راست افراطی وحشت کنند، همانند دوره اصلاحات به بحران سازی روی بیآورند، به اقدامات تند دست بزنند و فضا را به چهار سال گذشته برگردانند.

با وجود این دوراندیشی ها، ولی فقیه، نظامی ـ امنیتی ها و راست افراطی اندک فضای گشوده شده را هم نتوانستند تحمل کنند. آن ها وحشت کردند. وحشت از اینکه جو امنیتی در کشور بشکند و کنشگران سیاسی و مدنی امکان فعالیت پیدا کنند. آن ها هنوز عمر دولت روحانی به صد روز نرسیده، اقدامات خود را شروع کردند. کارشکنی آنها در دوره خاتمی هم به یک سال نکشید و زودتر شروع شد. پیروزی نامنتظره محمد خاتمی و اصلاح طلبان در سال ١٣٧۶ ضربه گیج کننده به خامنه ای، امنیتی ـ نظامی ها و راست سنتی بود. آن ها بعد از یکسال به تقویت و سازماندهی نیروهای راست افراطی توسل جستند، بحران آفریدند و راه های پیشرفت اصلاحات را مسدود کردند. اما این بار به جهت آمادگی که داشتند، خیلی زود دست به کار شدند.  

در ماه گذشته شاهد سازمانگری و اقدامات راست افراطی، امنیتی ـ نظامی ها، قوه قضائیه و خامنه ای بودیم. اعدام زندانین سیاسی راه افتاده است. سه زندانی سیاسی کرد، حبیب الله گلپری پور، رضا اسماعیلی و شیرکو معارفی طی روزهای گذشته اعدام شدند. احتمال اعدام قریب زانیار و لقمان مرادی و دیگر زندانیان سیاسی کرد در روزهای آتی بالا است. همزمان با اعدام زندانیان سیاسی،‌ اعدام محکومین به جرایم کیفری نیز شدت گرفته است. به گفته سخنگوی سازمان حقوق بشر ایران “پس از انتخابات ریاست جمهوری تا کنون ۳۱۲ اعدام به ثبت رسیده که ۱۸۴ مورد آن به تائید دستگاه قضایی ایران رسیده و ۱۲۸ مورد دیگر به صورت غیر رسمی به سازمان‌های مدافع حقوق بشر گزارش شده است.”  

قوه قضائیه برای تداوم فضای اختناق در کشور تنها به اعدام ها اکتفا نکرده و جلو انتشار روزنامه هم‌میهن و نشاط را گرفت. روزنامه هم‌میهن دو پیش شماره منتشر کرده و وعده داده بود که از ۱۸ آبان ‌ماه به‌ طور مستمر منتشر خواهد شد. روزنامه بهار هم به خاطر درج یک مقاله توقیف گردید. وعده هائی که در مورد برداشتن حصر و آزادی زندانیان سیاسی داده شده بود، عملی نگردیدند و دختران میرحسین موسوی در جریان ملاقات، مورد توهین و ضرب و شتم قرار گرفتند.

راست افراطی در یک ماه گذشته یکه تاز شده و به تاخت و تاز علیه دولت روحانی، سیاست تنش زدائی در مناسبات بین دو کشور ایران و امریکا و مذاکرات بین ایران و کشورهای ۵+١ روی آورده است. آن ها در روز ١٣ آبان تظاهرات گسترده با شعار “مرگ برامریکا” راه انداختند، پرچم امریکا را آتش زدند و نشان دادند که دشمنی با امریکا به هویت آنان تبدیل شده است. وزارت اطلاعات هم بی توجه به اینکه وزیر دولت روحانی در راس آن قرار گرفته است، به اقدامات خود ادامه داده و هم چنان فعالین سیاسی و مدنی را تحت فشار می گذارد و مانع گشایش فضای سیاسی می شود.

وزارت اطلاعات مرتباً به فعالین سیاسی و مدنی پیام می دهد که فکر نکنید وضعیت سیاسی کشور با روی کار آمدن دولت روحانی تغییر کرده است. در به همان پاشنه می چرخد. وزارت اطلاعات هم چنان دست خامنه ای است و پیام آن، پیام خامنه ای است. خامنه ای، نظامی ـ امنیتی ها و راست افراطی می خواهند این پیام را به مردم، نیروهای اصلاح طلب، تحول طلب و حتی اعتدالیون برسانند که با انتخابات ریاست جمهوری و پیروزی حسن روحانی وضعیت سیاسی کشور تغییر نکرده و فضای سیاسی گشوده نخواهد شد.

در مقابل این اقدامات، حسن روحانی سیاست سکوت در پیش گرفته است. او علیه اعدام ها، بستن روزنامه بهار و جلوگیری از انتشار روزنامه های هم میهن و نشاط، تداوم سیاست سرکوب وزارت اطلاعات، حمله های تند و تیز کیهان، راه اندازی تظاهرات در روز ١٣ آبان، یکه تازی راست افراطی علیه سیاست خارجی دولت و توهین و ضرب و شتم دختران موسوی، موضع نمی گیرد.

با تداوم سیاست سکوت حسن روحانی و عقب نشینی او، نیروهای افراطی جری تر شده و به پیشروی خود ادامه خواهند داد. مردمی که به روحانی رای دادند، از او انتظار دارند که به فشار نیروهای افراطی تمکین نکند، در مقابل اقدامات آن ها بایستد، از حقوق شهروندان دفاع کند، به وزارت اطلاعات اجازه ندهد که سیاست فشار، تهدید و سرکوب را ادامه دهد و وزیر ارشاد مجری دستورات خامنه ای باشد.

اعتماد مردم به حسن روحانی در انتخابات، پشتوانه او در پیشبرد برنامه هایش است. روحانی باید اعتماد مردم  را سرمایه خود سازد و از آن برای جلوگیری از پیشروی نیروهای افراطی و انجام برنامه انتخاباتی بهره گیرد. 

تاریخ انتشار : ۱۷ آبان, ۱۳۹۲ ۸:۳۲ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

هفته‌ای که گذشت، دوم تا هشتم تیرماه

رهبر حکومت تاب نیاورد گاه که کارگزاران خود را نامرغوب دید. خود بر صحنه آمد و خواستار مشارکت حداکثری شد و فتوا داد که نباید با کسانی که “ذره‌ای با انقلاب و امام و نظام اسلامی زاویه دارند” همکاری کرد. به‌زبان دیگر نباید به کسانی که ممکن است نفر دوم حکومت شوند و در سر خیال همکاری با ناانقلابین دارند، رای داد. اشاره‌ای سرراست به آن تنها نامزدی که از تعامل با جهان می‌گوید.

مطالعه »
یادداشت
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

بر خلاف مرحله‌ی اول، در مرحله‌ی دوم انتخابات ریاست جمهوری شرکت می‌کنم و به آقای پزشکیان رأی می‌دهم!

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

رأی معترضان و عدم افزایش مشروعیت!

انتخاب ایران آزادی و تجدد و دموکراسی است!

جزئیات کشته شدن راضیهٔ رحمانی دختر ۲۴ سالهٔ لر با شلیک مأمور نیروی انتظامی!

بیانیه نهضت آزادی ایران: رأی اعتراضی در گام دوم برای دکتر پزشکیان!