جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۵

جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۵

تکثرگرایی و کثرت گرایی مردم ایران قبل و بعد از انقلاب (قسمت سوم)
دختران، زنان و پسران و مردان با نه به حجاب اجباری و پذیرش حجاب اختیاری نشان دادند که از این به بعد این ما هستیم که ذهنی، روحی، عقلی و...
۱۵ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: اکبر دهقانی ناژوانی
نویسنده: اکبر دهقانی ناژوانی
سخنی با تحریمی‌ها و گپی با چپ ضدامپریالیست مدافع جلیلی!
با گروه اول خوشبختانه، متأسفانه؟ بیش از سی سال است درددل و پرسش بی‌پاسخ داشته‌ام. آنچنان که هر چه بنویسم تکراری است ولی حکم مشهوری در باب ممنوعیت تکرار در...
۱۵ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: ملیحه محمدی
نویسنده: ملیحه محمدی
ریاست‌جمهوری در غیاب جمهور مردم؟
در این‌گونه موارد دوگانۀ کاذبی درست می‌شود به نام اصلاح تدریجی یا براندازی و انقلاب! اما به گمانم میان مسجد و میخانه راهی است و آن تحمیل حق حاکمیت ملی...
۱۵ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: حسن یوسفی اشکوری
نویسنده: حسن یوسفی اشکوری
بر تحریم در دور دوم اصرار دارم اما …
من در مرحله دوم این نمایش انتخاباتی نیز بر تحریم اصرار می‌ورزم. اما آن گروه از مردم را که به مسعود پزشکیان رأی دادند، درک می‌کنم و اکثریت قریب به...
۱۵ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: ابوالفضل قدیانی
نویسنده: ابوالفضل قدیانی
چرا جریان افراط‌گرا و جبهۀ پایداری می‌کوشند قوۀ مجریه را تسخیر کنند؟
تسلط بر دولت یک امر حیاتی برای جبهۀ پایداری در انتخاب رهبر آینده است. جبهۀ پایداری می‌کوشد با تسخیر دولت، تسلط خود را بر تمام ادارات و نهادهای دولتی اعمال...
۱۵ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: هواداری از ایران
نویسنده: هواداری از ایران
هشدار سازمان حقوق بشر ایران در مورد موج جدید اعدام‌ها پس از انتخابات ریاست جمهوری
تجربه دوره‌های قبل نشان می‌دهد که بلافاصله پس از انتخابات حکومت با افزایش شدید آمار اعدام، واقعیت خود را به مردم گوشزد می‌کند. مردم ایران و جامعه جهانی  باید از...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: سازمان حقوق بشر ایران
نویسنده: سازمان حقوق بشر ایران
بازی ادامه دارد...
شاعرِ شب زندهِ دارِ بی تکلف! صبور باش وُ...نگاه کن، در این شبِ طولانی، هنوز چراغِی روشن است، تحمل کن.
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: حسن جلالی
نویسنده: حسن جلالی

مذاکرات هسته ‏ای درنقطه‏ سرنوشت ‏ساز با حضور ظریف و با هدف تدوین توافقنامه نهایی در وین آغاز شد

نمایندگان و کارشناسان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هم به موازات گفت‌و‌گوهای سیاسی مذاکره‌کنندگان هسته‌ای، جلسات فشرده‌ای را برای انجام توافق‌های صورت گرفته برگزار می‌کنند. آژانس در پایان دور تازه مذاکرات با نمایندگان ایران، با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد گفت‌و‌گوها برای تعیین گام‌های عملی ای که ایران باید در آینده بردارد، ادامه خواهد یافت.

 
تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران به سرپرستی محمد جواد ظریف دیروز راهی وین شد تا دور جدید گفت‌و‌گوهای هسته‌ای با نمایندگان شش کشور ۱+۵ را از سر گیرد این مذاکرات قرار است ماحصل رایزنی‌ها و توافق‌های شفاهی سه ماه گذشته مدیران سیاسی، کارشناسان و صاحبنظران فنی و حقوقی دو طرف را به شکل سندی مکتوب درآورد ظریف در فرودگاه وین: ما با اراده قاطع برای حل و فصل موضوع به وین آمده‌ایم و اگر طرف مقابل هم این اراده را داشته باشد، روند کار رو به جلو خواهد بود مذاکرات را با حوصله و متانت و خودباوری و برخورداری از پشتیبانی مردم و رهبر معظم انقلاب اسلامی پیش خواهیم برد هر توافقی که شود حتماً باید در آن لغو تمام تحریم‌ها یک قسمت جدا نشدنی توافق نهایی باشد کارشناسان دو طرف رایزنی‌های فشرده‌ای را در خصوص موضوع‌های مورد اختلاف داشته‌اند. از جمله این اختلاف‌ها می‌توان به راکتور آب سنگین اراک و میزان سانتریفیوژهای غنی‌سازی ایران اشاره کرد مقام‌های امریکا، آلمان و فرانسه در روزهای اخیر از روند حاکم بر مذاکرات ابراز رضایت کرده‌اند سوزان رایس، مشاور امنیت ملی کاخ سفید در تل‏آویو: ما همگی وظیفه داریم تا برای به موفقیت رسیدن دیپلماسی یک فرصت بدهیم.

تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای کشورمان به سرپرستی محمد جواد ظریف دیروز راهی وین شد تا دور جدید گفت‌و‌گوهای هسته‌ای با نمایندگان شش کشور ۱+۵ را از سر گیرد. مذاکراتی که قرار است ماحصل رایزنی‌ها و توافق‌های شفاهی سه ماه گذشته مدیران سیاسی، کارشناسان و صاحبنظران فنی و حقوقی دو طرف را به شکل سندی مکتوب درآورد. سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی معاونان ظریف که به همراه امیر حسین زمانی‌نیا مشاور حقوقی وزیر خارجه و حمید بعیدی‌نژاد، ظریف را در این دور جدید مذاکرات همراهی می‌کنند ابراز امیدواری کرده‌اند که در صورت ادامه روند کنونی حاکم بر گفت‌و‌گوها، می‌توان به کسب نتیجه در مدت زمان کوتاهی امیدوار بود.
ظریف روز گذشته  در فرودگاه وین به خبرنگاران گفت که «مذاکرات هسته‌ای ایران با ۱+۵ تا آخر تیرماه برای سه دور دیگر پیش‌بینی شده است و با توجه به حجم کار نباید توقع داشته باشیم که در این دور از مذاکرات به نتیجه مشخصی برای نهایی کردن متن برسیم.»
به گزارش ایرنا، وزیر امور خارجه افزود: «نگارش متن که روند بسیار پرتلاشی خواهد بود، در این دور شروع می‌شود و اگر نکات مورد اختلافی باشد که حتماً هست، نیازمند زمان خواهد بود و زمان می‌برد.» رئیس تیم مذاکره‌کننده ایرانی تصریح کرد: «ما با اراده قاطع برای حل و فصل موضوع به وین آمده‌ایم و اگر طرف مقابل هم این اراده را داشته باشد، روند کار رو به جلو خواهد بود.» وزیر امور خارجه تأکید کرد: «هیچ عجله‌ای نداریم. مذاکرات را با حوصله و متانت و خودباوری و برخورداری از پشتیبانی مردم و رهبر معظم انقلاب اسلامی پیش خواهیم برد.» ظریف گفت: «صدها ساعت بحث کارشناسی توسط متخصصان هسته‌ای و حقوقی ما صورت گرفته و حتماً در طرف مقابل هم این‌گونه بوده است. لذا این مذاکرات را با حفظ حقوق ملت پیش خواهیم برد.»
ایسنا هم به نقل از ظریف گزارش داد: «هیچ پیش‌نویسی وجود ندارد اما هر توافقی که شود حتماً باید در آن لغو تمام تحریم‌ها یک قسمت جدا نشدنی توافق نهایی باشد.»
در همین رابطه سیدعباس عراقچی با بیان این‌که همه موضوع‌های مربوط به مذاکرات گام نهایی قبلاً مورد بحث قرار گرفته است، به ایسنا گفت: تلاش می‌کنیم در مذاکرات دور جدید وین، دیدگاه‌هایمان را به یکدیگر نزدیک کنیم و در مذاکرات دوجانبه‌ای که بین آقای ظریف و خانم اشتون برگزار می‌شود این دیدگاه‌ها به هم نزدیک‌تر و در نهایت روی کاغذ بیاید و مکتوب شود.
آغاز نگارش پیش‌نویس متن مذاکرات نهایی در حالی صورت می‌گیرد که کارشناسان دو طرف رایزنی‌های فشرده‌ای را در خصوص موضوع‌های مورد اختلاف داشته‌اند. از جمله این اختلاف‌ها می‌توان به راکتور آب سنگین اراک و میزان سانتریفیوژهای غنی‌سازی ایران اشاره کرد.
در همین حال نماینده روسیه در ۱+۵ ابراز امیدواری کرده پیشرفت‌هایی درباره توافق بر سر مسأله راکتور آب سنگین اراک و شفافیت در مورد برنامه هسته‌ای ایران در مذاکرات ایران و گروه ۱+۵ حاصل شود. سرگئی ریابکوف، در آستانه برگزاری دور جدید مذاکرات ایران و گروه ۱+۵ در وین پایتخت اتریش تأکید کرد که برای رسیدن به نتیجه در موعد مقرر در توافق قبلی، لازم است که موضوع رآکتور آب سنگین اراک زودتر حل و فصل شود.
وظیفه داریم به دیپلماسی فرصت دهیم
امیدواری مقام‌های کشورمان برای رسیدن به توافق در موعد تعیین شده در توافق ژنو ۲۰ جولای (۲۹ تیر ماه) در حالی است که آن طرف هم مقام‌های غربی و اروپایی گفته‌اند احتمال زیادی برای توافق با ایران وجود دارد. مقام‌های امریکا، آلمان و فرانسه در روزهای اخیر از روند حاکم بر مذاکرات ابراز رضایت کرده‌اند. وزیر امور خارجه فرانسه با تأکید بر ادامه تلاش‌ها برای رسیدن به توافق تأکید کرده که مذاکرات هسته‌ای به مراحل دشوار خود رسیده است.  
در همین حال سوزان رایس، مشاور امنیت ملی کاخ سفید که کمی پیش از آغاز دور جدید گفت‌و‌گوهای هسته‌ای به تل آویو سفر کرده و مقام‌های اسرائیلی را در جریان آخرین توافق‌های ایران و ۱+۵ قرار داده، یک بار دیگر گفته که ما همگی وظیفه داریم تا برای به موفقیت رسیدن دیپلماسی یک فرصت بدهیم اما امریکا صرفاً اظهارات بدون عمل را مبنای توافق قرار نمی‌دهد. این اظهارات در حالی است که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اسرائیل در سفری که اخیراً به ژاپن داشته بار دیگر با تکرار ادعاهای بی‌اساس خود گفت که برنامه هسته‌ای ایران یک خطر واضح و روشن است و تهران نباید اجازه داشته باشد ظرفیت تولید سلاح‌های هسته‌ای‌اش را حفظ کند.
ادامه همکاری‌های تنگاتنگ ایران و آژانس
نمایندگان و کارشناسان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هم به موازات گفت‌و‌گوهای سیاسی مذاکره‌کنندگان هسته‌ای، جلسات فشرده‌ای را برای انجام توافق‌های صورت گرفته برگزار می‌کنند.   آژانس در پایان دور تازه مذاکرات با نمایندگان ایران، با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد گفت‌و‌گوها برای تعیین گام‌های عملی ای که ایران باید در آینده بردارد، ادامه خواهد یافت.

تاریخ انتشار : ۲۴ اردیبهشت, ۱۳۹۳ ۸:۴۰ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

هفته‌ای که گذشت، دوم تا هشتم تیرماه

رهبر حکومت تاب نیاورد گاه که کارگزاران خود را نامرغوب دید. خود بر صحنه آمد و خواستار مشارکت حداکثری شد و فتوا داد که نباید با کسانی که “ذره‌ای با انقلاب و امام و نظام اسلامی زاویه دارند” همکاری کرد. به‌زبان دیگر نباید به کسانی که ممکن است نفر دوم حکومت شوند و در سر خیال همکاری با ناانقلابین دارند، رای داد. اشاره‌ای سرراست به آن تنها نامزدی که از تعامل با جهان می‌گوید.

مطالعه »
یادداشت
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

تکثرگرایی و کثرت گرایی مردم ایران قبل و بعد از انقلاب (قسمت سوم)

سخنی با تحریمی‌ها و گپی با چپ ضدامپریالیست مدافع جلیلی!

ریاست‌جمهوری در غیاب جمهور مردم؟

بر تحریم در دور دوم اصرار دارم اما …

چرا جریان افراط‌گرا و جبهۀ پایداری می‌کوشند قوۀ مجریه را تسخیر کنند؟

هشدار سازمان حقوق بشر ایران در مورد موج جدید اعدام‌ها پس از انتخابات ریاست جمهوری