جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۰

جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۰

واقعا برای اکثریت مردم ایران چه فرقی دارد که جلیلی و یا پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران شود؟
از آن‌جا که در ایران هیچ گونه نظارت بی‌طرفی بر شمارش آرا وجود ندارد، حکومت هر رقمی را که دلش می‌خواهد اعلام می‌کند. در هر صورت، حتی اگر آمار حکومت...
۱۵ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: بهرام رحمانی
نویسنده: بهرام رحمانی
وقتی از همبستگی حرف می‌زنیم از چه سخن می‌گوییم؟
بر خلاف اصولی مثل عدالت و آزادی، همبستگی تا قبل از میانه‌ی قرن نوزدهم، یعنی کمی پیش از آنکه به شعار جنبش کارگری تبدیل شود، مفهوم سیاسیِ پرطرفداری نبود ...
۱۵ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: لیا هانت-هندریکس و آسترا تیلور. برگردان: عرفان ثابتی
نویسنده: لیا هانت-هندریکس و آسترا تیلور. برگردان: عرفان ثابتی
تکثرگرایی و کثرت گرایی مردم ایران قبل و بعد از انقلاب (قسمت سوم)
دختران، زنان و پسران و مردان با نه به حجاب اجباری و پذیرش حجاب اختیاری نشان دادند که از این به بعد این ما هستیم که ذهنی، روحی، عقلی و...
۱۵ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: اکبر دهقانی ناژوانی
نویسنده: اکبر دهقانی ناژوانی
سخنی با تحریمی‌ها و گپی با چپ ضدامپریالیست مدافع جلیلی!
با گروه اول خوشبختانه، متأسفانه؟ بیش از سی سال است درددل و پرسش بی‌پاسخ داشته‌ام. آنچنان که هر چه بنویسم تکراری است ولی حکم مشهوری در باب ممنوعیت تکرار در...
۱۵ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: ملیحه محمدی
نویسنده: ملیحه محمدی
ریاست‌جمهوری در غیاب جمهور مردم؟
در این‌گونه موارد دوگانۀ کاذبی درست می‌شود به نام اصلاح تدریجی یا براندازی و انقلاب! اما به گمانم میان مسجد و میخانه راهی است و آن تحمیل حق حاکمیت ملی...
۱۵ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: حسن یوسفی اشکوری
نویسنده: حسن یوسفی اشکوری
بر تحریم در دور دوم اصرار دارم اما …
من در مرحله دوم این نمایش انتخاباتی نیز بر تحریم اصرار می‌ورزم. اما آن گروه از مردم را که به مسعود پزشکیان رأی دادند، درک می‌کنم و اکثریت قریب به...
۱۵ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: ابوالفضل قدیانی
نویسنده: ابوالفضل قدیانی
چرا جریان افراط‌گرا و جبهۀ پایداری می‌کوشند قوۀ مجریه را تسخیر کنند؟
تسلط بر دولت یک امر حیاتی برای جبهۀ پایداری در انتخاب رهبر آینده است. جبهۀ پایداری می‌کوشد با تسخیر دولت، تسلط خود را بر تمام ادارات و نهادهای دولتی اعمال...
۱۵ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: هواداری از ایران
نویسنده: هواداری از ایران

آمارهای تکان‌دهنده از روابط جنسی

مرکز پژوهش های مجلس در گزارشی به وضعیت روابط جنسی در ایران پرداخته است. در این گزارش تاکید شده است که "روابط جنسی نامشروع در حد نگران کننده ای افزایش یافته است." این مرکز یکی از راه حل های مبارزه با این روابط را ازدواج موقت دانسته است.

 

 

مرکز پژوهش های مجلس در گزارشی به وضعیت روابط جنسی در ایران پرداخته است. در این گزارش تاکید شده است که “روابط جنسی نامشروع در حد نگران کننده ای افزایش یافته است.” این مرکز یکی از راه حل های مبارزه با این روابط را ازدواج موقت دانسته است.

آفتاب: برای اولین بار یک نهاد رسمی آمارهایی از مسائل و روابط جنسی ایرانیان منتشر کرده است.

به گزارش آفتاب به نقل از اقتصادنیوز، مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، گزارشی را منتشر کرده که در آن به آمارهای قابل توجهی در مورد مسائل و روابط جنسی ایرانیان شده است.

بر اساس این گزارش، در سال تحصیلی ۱۳۸۶ – ۱۳۸۷ از ۱۴۱ هزار دانش‌آموز (دختر و پسر) دوره متوسطه بیش از ۱۱ هزار نفر دچار خودارضایی بودند.

همچنین در این سال تحصیلی ۱۷.۵ درصد دانش‌آموزان مورد بررسی همجنسگرا بوده‌اند.

بر این اساس از جامعه آماری ۱۶۱۰ دانش‌آموز در سال ۱۳۸۷ معادل ۳۰ درصد این افراد با جنس مخالف رابطه غیرمجاز داشته‌اند.

طبق این گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس در سال ۱۳۸۸ سن روسپیگری بالای ۳۰ سال بوده اما اکنون سن روسپیگری به ۱۵ سال به بالا رسیده است.

این گزارش که در سه فصل به صورت فایل پی دی اف بر روی سایت مرکز پژوهش‌های مجلس قرار گرفته حاوی نکاتی تامل برانگیز است. 

این گزارش در سال ۱۳۹۰ در حال نگارش بوده و هم‌اکنون منتشر شده است. لازم به ذکر است چنین گزارش‌هایی به ندرت از سوی مراجع و سازمان‌های رسمی در ایران منتشر می‌شود.

در فصل اول این گزارش با عنوان طرح مسئله از چند گفتار در رابطه با مسائل جنسی استفاده شده است.

گفتار اول به رابطه جنسی آزاد می‌پردازد. در این گفتار به کلام شهید مطهری اشاره شده است که در سخنان خود از کمونیسم جنسی نام برده و گفته بود رابطه جنسی آزاد به آنجا منتهی می‌شود که به یک پسر اجازه دهیم از صد‌ها دختر کام بگیرد و به یک دختر اجازه دهیم با ده‌ها پسر رابطه نامشروعه داشته باشد.

در گفتار دوم به رابطه جنسی مقید یعنی در چارچوب قانون و قاعده پرداخته شده است. 

در فصل دوم این گفتار گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس به رابطه جنسی از منظر دین نگاه شده و به متون دینی مربوط به تحریم برخی از روابط و رفتارهای جنسی اشاره شده است. در این فصل به طور تفصیلی به مسئله ازدواج موقت و ماهیت ازدواج موقت، انگیزه و شرایط بیرونی ازدواج موقت، ادله ازدواج موقت در کتاب و سنت، ازدواج موقت در کتاب‌های دینی، مقررات ازدواج موقت اشاره شده و به کلام استاد شهید مطهری رجوع شده است که به ازدواج دائم و موقت اشاره می‌کند و در رابطه با ازدواج موقت می‌گوید ازدواج موقت در حقیقت نوعی آزادی به طرفین می‌بخشد و زمان را در اختیار طرفین قرار می‌دهد.

اما فصل سوم این پژوهش یکی از جالب‌ترین مباحث مطرح شده در این گزارش است. جالب از این جهت که آمار ارائه شده در این گزارش برای اولین بار است که از سوی یک نهاد رسمی منتشر می‌شود. فصل سوم در رابطه با تاثیر ازدواج موقت در تعدیل رابطه جنسی است.

در این فصل ذکر شده است که فرهنگ جوامع اسلامی به واسطه رفت و آمد، وسایل ارتباط جمعی، ماهواره و اینترنت به شدت از فرهنگ غربی تاثیر پذیرفته است و به تبعات این تاثیرپذیری اشاره شده، از جمله بالا رفتن سن ازدواج، تمایل به روابط جنسی آزاد و بدون قید و بندهای قانونی، تنوع طلبی و روابط جنسی با هدف التذاذ و نه تولید مثل.

در این گزارش در رابطه با رفتار جنسی گفته شده است که این رفتار قائم به دو فرد یا چند فرد است که از نظر حقوق اسلامی اشکال دارد؛ خواه با رضایت یا بدون رضایت مانند ملاسمه بدنی، اعم از دست دادن دو نامحرم با یکدیگر، بوسیدن، همچنین تن فروشی و روابط جنسی بین دو جنس موافق و حتی با حیوانات و نیز گفت‌و‌گوهای نامشروع.

همچنین در رابطه با ملامسه بدنی گفته شده است که این روش با رضایت و دوستانه بدون رضایت اعم از ملامسه قهری در فضای بسته و شلوغ مانند مترو یا در پارتی یا عدوانی مانند نیشگون گرفتن است.

همچنین در این گزارش به تحقیقات دانشگاه شهید بهشتی اشاره شده که در مورد آمار روسپیگری است. در این تحقیق ذکر شده است که آمار روسپیگری بین زنان متاهل بیشتر از مجردهاست و ۱۱ درصد روسپیان شهر تهران با اطلاع همسرانشان دست به روسپیگری می‌زنند.

همچنین در گزارش آمده است که بر اساس آمارهای موجود، هم اکنون بالغ بر ۵.۱ میلیون نفر زن بیوه و مطلقه در کشور وجود دارد و روزانه نیز ۱۶۰ نفر به این آمار اضافه می‌شود. از سوی دیگر حدود ۵.۱۴ میلیون نفر دختر نیز وجود دارند که هنوز ازدواج نکرده‌اند.

با تمام آمارهای ارائه شده در این گزارش اما بازهم خود محققان مرکز پژوهش‌ها اذعان کرده‌اند که آمارهای ذکر شده در این پژوهش تنها بخش کوچکی از آمار‌ها در این زمینه است و گوشه‌ای از حقیقت را نشان می‌دهد و نه تمام آن را.

در جدول زیر آمارهای منتشر شده در فصل سوم این پژوهش آمده است:

۱

خودارضایی

در سال تحصیلی ۱۳۸۶–۱۳۸۷ از ۱۴۱۵۵۲ دانش آموز ( دختر و پسر) دوره متوسطه در کشور تعداد ۱۱۶۱۷ نفر دچار خود ارضایی بودند.

۲

همجنس گرا

در سال تحصیلی ۱۳۸۶-۱۳۸۷ از کل دانش آموزان دوره متوسطه در کل کشور تعداد ۱۴۱۵۵۲ دانش آموز دوره متوسط ( دختر و پسر) همجنس‌گرا بوده‌اند.

۳

تصاویر مستهجن

شیراز در دیدن تصاویر مستهجن رتبه ششم کشور را دارد و تهران، یزد و اصفهان در رده‌های اول تا سوم قرار دارند.

۴

بدحجابی و خودآرایی تحریک کننده

۷۸.۹درصد از بدحجاب‌ها زیر ۱۵ سال، ۹.۴۶درصد بین ۱۶ تا ۲۰ سال، ۵.۳۱درصد بین ۲۱ تا ۲۵ سال و ۸.۱۳درصد بین ۲۶ تا ۳۰ سال سن داشته‌اند.

۵

متلک، نگاه‌های معنادار و لمس اعضای بدن

۷۲.۵ درصد در مقابل نگاه‌های معنادار، ۶۲.۵ درصد در مقابل متلک‌های زننده و ۱۲.۵درصد از زنان در مقابل لمس اعضای بدن سکوت کرده‌اند. این درحالی است که بیش از ۶۰ درصد از زنان سابقه این نوع تعرضات جنسی را داشته‌اند.

۶

گفت‌وگوهای شهوانی

در سال ۱۳۸۷ در تحقیقی توسط دانشگاه آزاد از یک جامعه آماری ۱۹۸۴ نفر دختر و پسر، ۸۱.۸ درصد از دانشجویان موافق با گفت‌وگو با جنس مخالف بوده‌اند. همچنین ۵۴.۴ درصد گفت‌و‌گو دوستانه با جنس مخالف را حرام می‌دانستند.

۷

رابطه جنسی نامشروع

از جامعه آماری ۱۶۱۰ دانش آموز در سال ۱۳۸۷ معادل ۳۰ درصد این افراد با جنس مخالف رابطه غیرمجاز داشته‌اند. همچنین در سال تحصیلی ۱۳۸۶-۱۳۸۷ از ۱۴۱۵۵۲ دانش‌آموز دختر و پسر دوره متوسطه در کل کشور تعداد ۱۰۵۰۴۶ نفر دارای رابطه جنسی با جنس مخالف بوده‌اند.

۸

همجنس گرایی

در سال تحصیلی ۱۳۸۶-۱۳۸۷ از ۱۴۱۵۵۲ دانش آموز دختر و پسر دوره متوسط در کل کشور تعداد ۲۴۸۸۹ نفر ( ۱۷.۵ درصد) همجنس گرا بوده‌اند.

۹

روسپیگری

در سال ۱۳۸۸ سن روسپیگری بالای ۳۰ سال بوده اما اکنون سن روسپیگری به ۱۵ سال به بالا رسیده است.

۱۰

تعدیات جنسی

معاونت مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی از تشکیل ۲۸۰ پرونده تجاوز جنسی در چهار ماه نخست سال ۱۳۸۸ خبر می دهد.

معاونت مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی از تشکیل ۲۸۰ پرونده تجاوز جنسی در چهار ماه نخست سال ۱۳۸۸ خبر می دهد.

از جمله عواملی که برای توجیه آمار‌های ارائه شده در گزارش مرکز پژوهش‌ها ذکر شده، عوامل اجتماعی است که عامل‌های اقتصادی در زیر مجموعه عوامل اجتماعی قرار می‌گیرد.

در این رابطه ذکر شده است که اقتصاد وابسته و مبتلا به بیکاری و تورم و رانت‌خواری که موجب فاصله طبقاتی فاحش و عدم توزیع عادلانه ثروت و فرصت‌های برابر می‌شود و امکان کسب درآمد شرافتمندانه را از افراد سلب می‌کند اگر با تجمل گرایی همراه باشد اقشاری از جامعه را که توان قرار گرفتن در مسابقه رفاه زدگی را ندارند به راه‌های نامشروع از جمله کسب درآمد از طریق تن‌فروشی و تشکیل باندهای فساد و فحشا می‌کشاند.

در این گزارش به عوامل سیاسی هم اشاره شده و نکته قابل توجه این است که گفته شده عدم اعتقاد به دین یا حضور دین در مدیریت جامعه موجب ضدیت با حاکمیت دیتی و راهبردهای آن شده است. همچنین صلاحدیدهای نادرست حکومتگران مثل اینکه حاکمیت به خودکامگی روی آورده و آزادی‌های خداداد و مشروع را از شهروندان سلب کرده است، مردم به سمت روابط نامشروع کشیده شده‌اند. براساس گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از طرفی حاکمیت نتوانسته است انتظارات عامه مردم به ویژه جوانان را پاسخ دهد و شرایط زندگی را به گونه‌ای سخت کرده که افراد به هر شکلی در تلاش هستند تا آن را به چالش بکشند و رفتار جنسی خارج از حدود حاکمیت داشته باشند.

پیشنهاد‌های ارائه شده در گزارش شامل موارد زیر است:

۱

ازدواج موقت به عنوان راهی معقول و مشروع تبلیغ شود تا افراد از مزایای آن آگاه شوند و به استفاده از آن روی بیاورند.

۲

تشکیل کانون‌های ازدواج موقت، به طوری که این نهاد شرعی به عنوان یک هنجار فرهنگی عملا گسترش یابد.

۳

با بخشنامه داخلی ادارات ثبت ملزم شوند که در صورت مراجعه طرفین و درخواست ثبت ازدواج موقت در غیر شناسنامه بدون هیچ مانع‌تراشی تحت شماره‌ای خاص اقدام به ثبت رایانه‌ای کنند و گواهی ازدواج موقت در اختیار آنها بگذارند.

۴

در لایحه حمایت از خانواده در چند ماده به ازدواج موقت پرداخته شود و نقض آن در قانون مدنی جبران گردد.

۵

در لایحه ای جداگانه نظامنامه ازدواج موقت تهیه و در مجلس تصویب شود.

 

تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد, ۱۳۹۳ ۹:۲۶ ق٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

هفته‌ای که گذشت، دوم تا هشتم تیرماه

رهبر حکومت تاب نیاورد گاه که کارگزاران خود را نامرغوب دید. خود بر صحنه آمد و خواستار مشارکت حداکثری شد و فتوا داد که نباید با کسانی که “ذره‌ای با انقلاب و امام و نظام اسلامی زاویه دارند” همکاری کرد. به‌زبان دیگر نباید به کسانی که ممکن است نفر دوم حکومت شوند و در سر خیال همکاری با ناانقلابین دارند، رای داد. اشاره‌ای سرراست به آن تنها نامزدی که از تعامل با جهان می‌گوید.

مطالعه »
یادداشت
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

واقعا برای اکثریت مردم ایران چه فرقی دارد که جلیلی و یا پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران شود؟

وقتی از همبستگی حرف می‌زنیم از چه سخن می‌گوییم؟

تکثرگرایی و کثرت گرایی مردم ایران قبل و بعد از انقلاب (قسمت سوم)

سخنی با تحریمی‌ها و گپی با چپ ضدامپریالیست مدافع جلیلی!

ریاست‌جمهوری در غیاب جمهور مردم؟

بر تحریم در دور دوم اصرار دارم اما …