چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۵

چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۵

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!
سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: هیئت سیاسی - اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
نویسنده: هیئت سیاسی - اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
رأی معترضان و عدم افزایش مشروعیت!
یادمان باشد که هرچه جامعه ضعیف‌تر شود، از فرصت‌ها و شانس‌هایی که در مسیر بهبود، تغییروتحول  پیش خواهد آمد، کمتر می‌توانیم استفاده کنیم و شانس‌های آینده ایران را از دست...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: کیوان صمیمی
نویسنده: کیوان صمیمی
انتخاب ایران آزادی و تجدد و دموکراسی است!
نیروی تجدد و دموکراسی یک قرن است که ایران مال همه‌ی ایرانیان است شعار اوست. اکنون نیروهای وسیعی از جنبش اسلامی نیز به همین نگاه پیوسته اند. در پهنه‌ی سیاست...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: امیر ممبینی
نویسنده: امیر ممبینی
جزئیات کشته شدن راضيهٔ رحمانی دختر ۲۴ سالهٔ لر با شلیک مأمور نیروی انتظامی!
سوم تیر ماه جاری رسانه‌ها نوشتند که دختری جوان به نام «راضیهٔ رحمانی» اهل روستای گویژه در شهرستان نورآباد استان لرستان با شلیک یکی از مأموران نیروی انتظامی جان باخت....
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: بهاره شبانکارئیان
نویسنده: بهاره شبانکارئیان
بیانیه نهضت آزادی ایران: رأی اعتراضی در گام دوم برای دکتر پزشکیان!
نهضت آزادی ایران در ادامه راهبردی که در مرحله اول در پیش گرفت، اتحاد ملت و تجمیع همه معترضان در مرحله دوم انتخابات را برای مقابله با مخالفان آزادی و...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: نهضت آزادی ایران
نویسنده: نهضت آزادی ایران
انتخابات مهندسی شده، راه يا بی‌راهه؟
    خانم وسمقی در ارتباط با انتخابات ریاست حمهوری در ایران تحلیلی داشته است. خانم وسمقی، زین میان؛ بر این باور است که اصلاح‌طلبان، اگر گمان می‌کنند که حکومت...
۱۲ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: صدیقه وسمقی
نویسنده: صدیقه وسمقی
جرون
جرون، ای سیلی خورده ی زمان، ای معامله های پشت پرده ی آن زمان، ای تاریخ دیروز و امروز من، از رنگ و شرنگ، تا کیسه های زر ...
۱۲ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: کاوه داد
نویسنده: کاوه داد

متهمان پرونده فیفا چه کسانی هستند؟

در پی تحقیقاتی که آمریکا درباره فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) انجام داده، چهارده نفر به فساد مالی متهم شده‌اند. نُه نفر از این افراد از مقامات فیفا و پنج نفر دیگر مدیران شرکت‌ها هستند. در اینجا نگاهی به شرح حال مقامات فیفا که به رشوه خواری، کلاهبرداری و پولشویی متهم شده‌اند انداخته‌ایم:

  • در پی تحقیقاتی که آمریکا درباره فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) انجام داده، چهارده نفر به فساد مالی متهم شده‌اند. نُه نفر از این افراد از مقامات فیفا و پنج نفر دیگر مدیران شرکت‌ها هستند. در اینجا نگاهی به شرح حال مقامات فیفا که به رشوه خواری، کلاهبرداری و پولشویی متهم شده‌اند انداخته‌ایم:

    جک وارنر

     

    جک وارنر ۷۲ ساله که اهل ترینیداد و توباگو است، از سال ۱۹۸۳ تا ۲۰۱۱ عضو کمیته اجرایی فیفا بود. به دنبال مطرح شدن ادعاهایی در مورد پرداخت رشوه توسط او به همکاران کارائیبی از مقام خود کنار رفت.

    در آن هنگام او گفت که او بی دلیل مورد اتهام قرار گرفته و تاکید کرد که در طول ۳۰ سالی که او در فیفا کار می‌کرده، هدیه دادن بخشی از فرهنگ حاکم بر این نهاد بوده است.

    او تا سال ۲۰۱۱ همچنین رئیس کنفدراسیون اتحادیه فوتبال آمریکای شمالی و مرکزی و کارائیب (کونکاکاف) بود.

    بعد از استعفای آقای وارنر از مقام خود، فیفا تحقیقات درباره ارتباط او با فساد مالی را متوقف ساخت.

    او سپس به ترینیداد و توباگو بازگشت و به مقام وزارت امنیت رسید. در سال ۲۰۱۳ پس از آنکه کونکاکاف او را به ثروت اندوزی از طریق کلاهبرداری در طول خدمتش در آن نهاد متهم کرد، از آن مقام هم استعفا داد.

    جفری وب

     

    جفری وب ۵۰ ساله اهل جزایر کِیمن رئیس کنفدراسیون اتحادیه فوتبال آمریکای شمالی و مرکزی و کارائیب (کونکاکاف) و یکی از هفت معاون فیفا است.

    او در هر دو مقام، جانشین جک وارنر شده است.

    او همچنین عضو سابق کمیته شفافیت سازمانی و قانونمداری فیفا بود. او از حمایت سپ بلاتر رئیس ۷۷ ساله فیفا برخوردار بود که از او به عنوان جانشین احتمالی خود سخن گفته بود.

    او کار خود در زمینه مدیریت فوتبال را از فدراسیون فوتبال جزایز کیمن در سال ۱۹۹۱ آغاز کرد.

    ادواردو لی

     

    آقای لی اهل کاستاریکا و چینی الاصل است. او رئیس فدراسیون فوتبال کاستاریکا است و قرار بود روز جمعه عضو کمیته اجرایی فیفا شود.

    بعد از آن که تیم ملی فوتبال کاستاریکا با رسیدن به مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی فوتبال ۲۰۱۴، رقبای خود را متحیر ساخت، آقای لی به عنوان شخصیت سال ۲۰۱۴ در کاستاریکا انتخاب شد.

    رشته تحصیلی او مهندسی راه و ساختمان است ولی فقط چند سالی در این زمینه به فعالیت مشغول بوده است.

    در سال ۲۰۰۷ آقای لی جانشین والتر نوهاوس رئیس فدراسیون فوتبال کاستاریکا شد.

    وقتی که از او درباره دلایلش برای احراز این مقام سوال شد، او گفت که بعضی از مزایای این کار ذی قیمت است.

    او گفته است: “حتی شیخ‌های عرب هم نمی‌توانند برای رویدادهای ورزشی که ما مقامات جهانی فوتبال به آن دسترسی داریم بلیت بخرند؛ مثلا حضور در قرعه کشی فیفا یکی از مزیت‌های بودن در این شغل است، شغلی که البته کاری مشکل به حساب می‌آید.”

    هوزه ماریا مارین

     

    هوزه ماریا مارین، ۸۳ ساله، از ماه مارس ۲۰۱۲ تا آوریل ۲۰۱۵، رئیس کنفدراسیون فوتبال برزیل بود.

    او خود یک بازیکن سابق فوتبال است که وارد حوزه سیاست شده است. اولین مقام او معاون فرماندار و سپس فرماندار ایالت سائوپائولو در اواخر دهه ۷۰ و اوایل دهه ۸۰ میلادی بود.

    از سال ۱۹۸۲ تا ۱۹۸۸ او رئیس فدراسیون فوتبال پولیستا بود که کارش سازماندهی تورنمنت های رسمی در ایالت سائوپائولوی برزیل است.

    او هم شخصیت جنجال برانگیزی بوده است: در سال ۲۰۱۲ وقتی که او رئیس کنفدراسیون فوتبال برزیل بود، روزنامه نگاران درباره ویدیویی از او پرسیدند که در مراسم اعطای مدال در یک تورنمنت فوتبال جوانان در سائوپائولو ضبط شده بود. در این ویدیو دیده می‌شد که آقای مارین مدالی را که باید به یکی از برندگان تعلق می‌گرفت، در جیبش می‌گذارد.

    او این اتهام را یک “جوک” خواند و گفت که این مدال از طرف فدراسیون فوتبال پولیستا بوده است.

    آقای مارین مشاور ویژه کمیته برگزار کننده جام جهانی فوتبال ۲۰۱۴ بود.

    الهانیو فیگریدو

     

    الهانیو فیگریدو در سال ۱۹۳۲ در اروگوئه به دنیا آمد. او رئیس پیشین کنفدراسیون فوتبال آمریکای جنوبی و عضو کمیته اجرایی فیفا بود.

    او برای باشگاه اوراکان بوسیوی اروگوئه بازی می‌کرد و بین سال‌های ۱۹۷۱ تا ۱۹۷۲ رئیس آن باشگاه بود.

    در سال ۱۹۹۷ او به مقام فدراسیون فوتبال اروگوئه شد. او ده سال به عنوان معاون کنفدراسیون فوتبال آمریکای جنوبی کار کرد. در سال ۲۰۱۳ او جایگزین نیکولاس لئوز به عنوان رئیس این کنفدراسیون شد. آقای لئوز متهم به مشارکت در رشوه خواری شده بود.

    آقای فیگریدو تا اوت سال ۲۰۱۴ در این مقام بود.

    نیکولاس لیوز

     

    نیکولاس لیوز در سال ۲۰۱۳ بنا به دلایل “پزشکی و شخصی” از کمیته اجرایی فیفا که نهادی قدرتمند است، استعفا داد.

    در نوامبر ۲۰۱۰ این مقام پاراگوئه در یکی از برنامه‌های پژوهشی تلویزیون بی‌بی‌سی انگلیسی متهم به رشوه خواری در دهه ۹۰ میلادی از اداره بین المللی ورزوش و تفریح (که هم اکنون بسته شده است) شد.

    در سال ۲۰۱۱ لرد تریزمن، مقام سابق فدراسیون فوتبال انگلستان ادعا کرد که آقای لیوز خواسته تا در مقابل دریافت نشان شوالیه، از درخواست بریتانیا برای میزبانی جام جهانی ۲۰۱۸ حمایت کند.

    سپس گزارش شد که دستیاران آقای لویز به نمایندگان انگلستان گفته‌اند که ممکن است در صورتی که جام حذفی انگلستان را به احترام او تغییر نام دهند، بتوان آقای لوئز را به بازدید از بریتانیا ترغیب کرد.

    رافائل اسکویول

     

    رافائل اسکویول از سال ۱۹۸۸ رئیس فدراسیون فوتبال ونزوئلا بوده است. او همچنین عضو کمیته اجرایی کنفدراسیون فوتبال آمریکای جنوبی است.

    او در سال ۱۹۴۶ در اسپانیا به دنیا آمده. پدرش وقتی که او چهار ساله بود به ونزوئلا نقل مکان کرد. او در سال ۱۹۷۲ با دستیابی به ریاست فدراسیون فوتبال ایالت نیوا اسپاراتا، کارش را به عنوان یکی از مقامات دست اندرکار فوتبال آغاز کرد.

    فوتبالیست‌های ونزوئلا او را به عنوان فردی “مُصر با شخصیتی قوی” توصیف می‌کنند. یک کاپیتان تیم ملی گفت که تحت مدیریت آقای اسکویول، دوستی ای بین مقامات و بازیکنان وجود نداشت.

    هولیو سزار روچا لوپز

     

    آقای روچا که ۶۴ سال دارد مدیر بخش توسعه در فیفا است که کارش ارائه پروژه‌های تازه در زمینه فوتبال در سرتاسر جهان است.

    قبل از انتصاب به این مقام در سال ۲۰۱۲ او ۲۰ سال رئیس فدراسیون فوتبال کشورش یعنی نیکاراگوئه بود و به عنوان رئیس اتحادیه فوتبال آمریکای مرکز هم کار می‌کرد.

    او به عنوان سرپرست کمیته المپیک نیکاراگوئه هم فعال بود و تیم کشورش را به المپیک ۲۰۰۸ پکن برد.

    سال گذشته او تکذیب کرد که با شرکتی که رئیسش به دلیل تلاش برای تبانی در نتیجه بازی‌ها به زندان افتاده بود، ملاقات داشته است.

    این شرکت هزینه تیم فوتبال زیر ۲۰ سال را برای سفر یک تورنمنت پرداخت کرده بود.

    کاستاس تاکاس

    آقای تاکاس شهروند بریتانیا است، ارتباط نزدیکی با جفری وب دارد و به عنوان دستیار رئیس کنفدراسیون اتحادیه فوتبال آمریکای شمالی و مرکزی و کارائیب کار کرده است.

    او که ۵۸ سال سن دارد همچنین در کنار آقای وب در جزایر کیمن به عنوان دبیر کل اتحادیه فوتبال کار کرده است.

     

تاریخ انتشار : ۸ خرداد, ۱۳۹۴ ۹:۲۱ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

هفته‌ای که گذشت، دوم تا هشتم تیرماه

رهبر حکومت تاب نیاورد گاه که کارگزاران خود را نامرغوب دید. خود بر صحنه آمد و خواستار مشارکت حداکثری شد و فتوا داد که نباید با کسانی که “ذره‌ای با انقلاب و امام و نظام اسلامی زاویه دارند” همکاری کرد. به‌زبان دیگر نباید به کسانی که ممکن است نفر دوم حکومت شوند و در سر خیال همکاری با ناانقلابین دارند، رای داد. اشاره‌ای سرراست به آن تنها نامزدی که از تعامل با جهان می‌گوید.

مطالعه »
یادداشت
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

رأی معترضان و عدم افزایش مشروعیت!

انتخاب ایران آزادی و تجدد و دموکراسی است!

جزئیات کشته شدن راضیهٔ رحمانی دختر ۲۴ سالهٔ لر با شلیک مأمور نیروی انتظامی!

بیانیه نهضت آزادی ایران: رأی اعتراضی در گام دوم برای دکتر پزشکیان!

انتخابات مهندسی شده، راه یا بی‌راهه؟