چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۱

چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۱

بر خلاف مرحله‌ی اول، در مرحله‌ی دوم انتخابات ریاست جمهوری شرکت می‌کنم و به آقای پزشکیان رأی می‌دهم!
برای رهایی ایران از اقتدارگرایی و تمامیت‌خواهی، با رنج و اندوه خون ریخته‌شدهٔ جوانان در این چند دهه در جان، بر خلاف دور اول، در دور دوم انتخابات شرکت می‌کنم...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: زهره تنکابنی
نویسنده: زهره تنکابنی
جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!
سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: هیئت سیاسی - اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
نویسنده: هیئت سیاسی - اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
رأی معترضان و عدم افزایش مشروعیت!
یادمان باشد که هرچه جامعه ضعیف‌تر شود، از فرصت‌ها و شانس‌هایی که در مسیر بهبود، تغییروتحول  پیش خواهد آمد، کمتر می‌توانیم استفاده کنیم و شانس‌های آینده ایران را از دست...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: کیوان صمیمی
نویسنده: کیوان صمیمی
انتخاب ایران آزادی و تجدد و دموکراسی است!
نیروی تجدد و دموکراسی یک قرن است که ایران مال همه‌ی ایرانیان است شعار اوست. اکنون نیروهای وسیعی از جنبش اسلامی نیز به همین نگاه پیوسته اند. در پهنه‌ی سیاست...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: امیر ممبینی
نویسنده: امیر ممبینی
جزئیات کشته شدن راضيهٔ رحمانی دختر ۲۴ سالهٔ لر با شلیک مأمور نیروی انتظامی!
سوم تیر ماه جاری رسانه‌ها نوشتند که دختری جوان به نام «راضیهٔ رحمانی» اهل روستای گویژه در شهرستان نورآباد استان لرستان با شلیک یکی از مأموران نیروی انتظامی جان باخت....
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: بهاره شبانکارئیان
نویسنده: بهاره شبانکارئیان
بیانیه نهضت آزادی ایران: رأی اعتراضی در گام دوم برای دکتر پزشکیان!
نهضت آزادی ایران در ادامه راهبردی که در مرحله اول در پیش گرفت، اتحاد ملت و تجمیع همه معترضان در مرحله دوم انتخابات را برای مقابله با مخالفان آزادی و...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: نهضت آزادی ایران
نویسنده: نهضت آزادی ایران
انتخابات مهندسی شده، راه يا بی‌راهه؟
    خانم وسمقی در ارتباط با انتخابات ریاست حمهوری در ایران تحلیلی داشته است. خانم وسمقی، زین میان؛ بر این باور است که اصلاح‌طلبان، اگر گمان می‌کنند که حکومت...
۱۲ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: صدیقه وسمقی
نویسنده: صدیقه وسمقی

فراخوان مشارکت در تدارک و برگزارى مجمع عمومى هیات موسسان سندیکاهاى کارگرى

"کارگران حق دارند سنديکاهاى کارکرى تشکيل دهند، به سنديکاهاى موجود بپيوندند وبى آنکه اجازه يا نظارت مقامات دولتى يا کارفرمايان لازم باشد در هر فعالليت سنديکايى شرکت کنند" (منشور حقوق سنديکاهاى کارگرى)

دوستان کارگر: 
هیات موسسان سندیکاهاى کارگرى طى قریب چهار سال فعالیت خود، بر اساس اصل ٢۶ قانون اساسى و مطابق با مقاوله‌نامه ٨۷ سازمان بین‌المللى کار در باره حق داشتن تشکل آزاد و مستقل و با توجه به سابقه تاریخى یک صد ساله فعالیت سندیکاهاى کارگرى در ایران و همچنین سابقه تاریخى ۵٠ ساله عضویت ایران در سازمان بین‌المللى کار و قبول و پایبندى نسبت به مصوبات آن سازمان، همواره همت، تلاش و کوشش خود را صرف رواج فرهنگ سندیکایى، در بین کارگران، به منظور تشکیل سندیکاهاى کارگرى، قرار داده است. از نیمه دوم سال ١٣٨٣ تاکنون این تلاش‌ها در چهارچوب اساسنامه مصوب مجمع عمومى، وظایف محوله را به عهده هیات اجرایى منتخب مجمع عمومى قرار داد که نتیجه آن فعالیت قانونمند، منظم و مستمر و پیگیر هیات هاى موسس سندیکایى و رواج آموزش هاى سندیکایى بوده است.
اکنون با گذشت بیش از یک سال از فعالیت هیات اجرایى، مطابق اساسنامه، هیات موسسان سندیکاهاى کارگرى، در تدارک مجمع عمومى، ضمن فراخوان به همه اعضاء و هواداران فعالیت‌هاى سندیکایى، به تشکیل هیات‌هاى موسس سندیکاهایشان، در کارخانه‌ها، کارگاه‌ها و موسسات تولیدى – خدماتى، از همگان مى‌خواهد تا جهت برگزارى مجمع عمومى هیات موسسان سندیکاهاى کارگرى که زمان و مکان آن متعاقبا اعلام مى‌گردد مشارکت کنند.
هیات موسسان سندیکاهاى کارگرى از همه فعالان کارگرى، پیشکسوتان سندیکایى و تمامى کارگران و مزد و حقوق‌بگیرانى که فعالیت در جهت تشکیل سندیکاهاى کارگرى را مى‌پذیرند و خود را موظف به انجام فعالیت‌هاى مستمر در راستاى تشکیل سندیکاى کارگرى واحد کار خود می‌دانند طلب مى‌کند با رعایت موارد زیر به فراخوان هیات موسسان، پاسخ گویند.

١.پیشنهاد مى‌کنیم از هر کارخانه، کارگاه و موسسه‌ى تولیدى – خدماتى، بین ٣ تا ۷نفر داوطلب، خود را به عنوان هیات موسس سندیکاى کارگرى آن کارخانه یا کارگاه یا موسسه ِ تولیدى خدماتى معرفى کنند. قابل ذکر است چنان که آن کارخانه، کارگاه و موسسه در گذشته داراى سندیکاى کارگرى ثبت شده بوده است و آن سندیکا با راى مجمع عمومى منحل نگردیده است هیات داوطلب مى‌تواند هیات موسس بازگشایى و یا احیاى آن سندیکا نام گیرد. و به‌همین منظور فعالیت خود را آغاز کند.

٢.هیات موسس سندیکایى مذکور توسط یک رابط جهت معرفى به هیات موسسان سندیکاهاى کارگرى، اسامى و نشانى اعضاى خود را جهت عضویت در این هیات و شرکت در مجمع عمومى آن در اختیار هیات اجرایى فعلى قرار دهد.

٣.ارتباط با هیات موسسان سندیکایى در صورت آشنایى با اعضاى هیات اجرایى فعلى، به صورت تماس حضورى امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با مکاتبه به آدرس زیر این امکان فراهم خواهد شد.

پست الکترونیکى:hmsyndica@gmail.com

۴.فعالان سندیکایى و هیات‌هاى موسس سندیکایى جدید،از تاریخ انتشار این فراخوان، به مدت یک ماه فرصت دارند تا ضمن معرفى خود و حوزه فعالیت‌شان، آدرس و شماره تلفن تماس را به آدرس اعلام شده بفرستند تا امکان تماس و دعوت‌شان به مجمع عمومى فراهم گردد.

۵. فعالان و هیات‌هاى موسس سندیکایى، ظرف همین مدت مى‌توانند نظرات و پیشنهادات خود را براى اصلاح و تکمیل اساسنامه به آدرس بالا، ارسال کنند. اساسنامه حاضر به همین منظور ، به پیوست مى‌آید.

۶.دستور کار مجمع عمومى هیات موسسان سندیکاهاى کارگرى در برگیرنده گزارش بیلان کار، اصلاح اساسنامه و انتخابات هیات اجرایى و بازرسان خواهد بود.تعداد اعضاى هیات اجرایى و بازرسان مطابق آخرین تغییرات اساسنامه در همان مجمع خواهد بود.

هیات موسسان سندیکاهاى کارگرى

٢۴/٨/١٣٨۵


***** 

اساس‌نامه‌ى هیأت مؤسسان سندیکاهاى کارگرى:

فصل اول ـ تعاریف و اهداف: 

ماده‌ی١: تعریف: هیأت مؤسسان سندیکاهاى کارگرى دربرگیرنده‌ى فعالان کارگرى در واحد هاى مختلف تولیدى ـ خدماتى و کارگران بازنسشته و کارگران عضو سندیکاهاى فعال و غیر فعال و فعالان شوراها و انجمن‌هاى صنفى کارگرى است که داوطلبانه تأسیس و یا احیاى سندیکاها را به عهده می‌‌گیرند و براى ایجاد سندیکاهاى کارگرى کوشش مى‌کنند،که در این اساس‌نامه “ه ـم ـ س ـ ک” خوانده مى‌شوند.

ماده‌ی٢: اهداف: اهداف “ه –م – س- ک” عبارتند از برپایى سندیکاها و اتحادیه‌هاى سندیکایى کارگرى و فعالیت آموزشى، تبلیغى و ترویجى در میان کارگران بر اساس مقاوله‌نامه‌هاى بین‌المللى سازمان جهانى کار، مصوبات منشور جنبش جهانى سندیکایى و سایر مصوباتى که به نفع ایجاد سندیکاها واتحادیه‌هاى کارگرى خواهند بود و هم‌چنین ایجاد ارتباط به قصد مذاکره با نهاد‌هاى ذیربط از طریق مراجعات مستقیم، نامه، اطلاعیه و بیانیه و انتشار کتاب‌ها وآثار کارگری،‌‌اتحادیه‌اى و مطالعه و بررسى آن‌ها، هم‌چنین ارائه‌ى پیشنهاد‌ها و راه‌حل‌ها و مشاوره براى تسهیل و سرعت بخشیدن به برپایى فعالیت سندیکایى ـ اتحادیه‌اى.

ماده‌ی٣: هر یک از افراد مشمول موضوع ماده‌ى یک که اساس‌نامه‌ى “ه ـ م ـ س ـ ک” را بپذیرد و حق عضویت ماهیانه پرداخت کند، عضو هیأت مؤسسان سندیکاهاى کارگرى شناخته خواهد شد.
تبصره‌ی١: هیأت مؤسس هر واحد کارگرى تولیدى ـ خدماتى هر صنف، کارگاه و کارخانه در پیشبرد سیاست‌هاى خود براى تشکیل سندیکا آزاد است و مستقل عمل می‌کند و “ه – م- س-ک” در صورت نیاز، به آن هیأت مشاوره می‌دهد.
تبصره‌ی٢: هر عضو از هر هیأت مؤسس درارگان‌ها و مجمع عمومى “ه – م – س -ک” داراى رأى مستقل خواهد بود.

ماده‌ی۴: حق عضویت، ماهیانه بیست‌هزار‌ریال است که طى هر ماه از جانب اعضا پرداخت و در ازاى آن رسید صادر می‌شود.
تبصره‌: نپرداختن سه‌ماه متوالى حق عضویت بدون عذر موجه و رعایت نکردن اساس‌نامه موجب تعلیق اعضا می‌شود. در صورت تعلیق، هیأت اجرایى می‌تواند سلب عضویت چنین اعضایى را به مجمع عمومى پیشنهاد کند.

ماده‌ی۵: کلیه‌ى کارگران مؤسس سندیکا در استان تهران می‌توانند به عضویت “ه – م –س – ک” درآیند. در صورت گسترده‌تر شدن میدان عمل، براى سهولت در انجام امور “ه- م- س- ک” می‌تواند در منطقه‌هاى مناسب اقدام به ایجاد شعبه کند.

فصل دوم- ساختار تشکیلات هیأت مؤسسان سندیکاهاى کارگرى:

ماده‌ی۶: از آن‌جا که “ه- م- س- ک” در تدارک ایجاد سندیکاهاى کارگرى به امر آموزش اهمیت جدى می‌دهد و دموکراسى و انضباط سندیکایى را بهترین شیوه‌ى فعالیت کارگران می‌داند، ساختارى مشابه ساختار سندیکایى را برمی‌گزیند.

ماده‌ی۷: مجمع عمومى عالی‌ترین رکن “ه- م- س- ک” است که به دو صورت عادى و فوق‌العاده برگزار می‌شود. مجمع عمومى عادى با نصف + یک اعضا رسمیت می‌یابد و وظایف آن عبارت‌است از: ١) تصویب اساس‌نامه؛ ٢)انتخاب هیأت اجرایى و بازرسان؛ ٣) سلب عضویت از اعضاء؛ ۴) انتخاب و انحلال هیأت تسویه.
مجمع عمومى فوق‌العاده بنا به درخواست بازرس و یا درخواست کتبى یک‌سوم اعضا تشکیل مى‌شود.
تبصره‌ی١: میزان یک‌سوم اعضا، از کل تعداد اعضاى موجود ـ شامل آخرین اعضاى پذیرفته‌شده قبل از مجمع عمومى ‌است.
تبصره‌ی٢: دعوت به مجمع عمومى از دوهفته‌ى قبل از موعد مقرر صورت می‌گیرد و مجمع با نصف + یک در نوبت اول و در صورت نرسیدن به حدنصاب، دو هفته بعد با اکثریت حاضر رسمیت مى‌یابد.
تبصره‌ی٣: در اولین مجمع عمومى “ه- م- س- ک” حضور حداقل اعضاى دو هیأت مؤسس سندیکا الزامی‌است.
تبصره ۴: اعضاى داراى حق راى در مجمع عمومى سوم باید حداقل سه ماه سابقه عضویت در هیات موسسان سندیکاى داشته باشند.

ماده‌ی٨: هیأت اجرایى در مجمع عمومى برگزیده مى‌شود و تعداد آن ۷ عضو اصلى و ٢ عضو علی‌البدل و مدت مأموریت آن یک ‌سال خواهد بود.

ماده‌ی۹: دبیر هیأت اجرایى و معاون او، از میان اعضاى هیأت اجرایى انتخاب مى‌شود که باید داراى سوابق کارگرى و تجارب و دانش کافى سندیکایى باشند.

ماده‌ی١٠: هیأت مؤسسان، در مجمع عمومى، یک‌نفر را به عنوان بازرس و یک نفر را به عنوان بازرس علی‌البدل انتخاب مى‌کند.مدت مأموریت بازرس یک‌ سال است.

ماده‌ى ١١: کمیته‌هاى کار، کمیته‌هایى از اعضا که براى اجراى مصوبات هیات اجرایى وهمچنین مطالعه و بررسى و ارایه پیشنهادات به هیات اجرایى،شکل مى‌گیرد، در هر کمیته یک نفر از اعضاى هیأت اجرایى به عنوان دبیر کمیته و حداقل دو نفر از اعضاى داوطلب، مسؤولیت دارند. تعداد کمیته‌ها ۵ واحد است که عبارتند از: ١) کمیته‌ى آموزش؛ ٢) کمیته‌ى تبلیغات؛ ٣) کمیته‌ى تشکیلات؛ ۴) کمیته‌ى حقوقى؛ ۵) کمیته‌ى مالى.
١-١١: کمیته‌ى آموزش مسؤول پیشبرد امر آموزش سندیکایى است و از دو واحد تدارکات و اجرا تشکیل می‌شود. وظایف هر دو واحد را آیین‌نامه تعیین می‌کند.
٢-١١: کمیته‌ى تبلیغات وظیفه‌ى تبلیغ و ترویج فعالیت‌هاى سندیکایى را برعهده‌دارد. چگونگى حدود فعالیت کمیته را آیین‌نامه تعیین مى‌کند.
٣-١١: کمیته‌ى تشکیلات پیشبرد برنامه‌ها و فعالیت‌هاى تشکیلاتى و ارائه‌ى راه‌کارهاى مناسب را به قصدانجام درست امور برعهده دارد و شامل دو واحد ارتباطات درون تشکیلاتى و ارتباطات خارجى است. چگونگى فعالیت کمیته را آیین‌نامه تعیین مى‌کند. هم‌چنین مسؤولیت ثبت و نگهدارى اسناد به عهده‌ى این کمیته است.
۴-١١: کمیته‌ى حقوقى مسئولیت مطالعه، تحقیق، بررسى و گردآورى کلیه‌ى اطلاعات و منابع مربوط به قوانین، حقوق و روابط کار و کسب مشاوره از صاحب‌نظران حقوق کار را بر عهده دارد.
۵-١١: کمیته‌ى مالى وظیفه‌ى جمع‌آورى حق عضویت و کمک‌هاى مالى و ثبت اسناد مالى هیأت مؤسسان را برعهده‌دارد.
تبصره‌ی١: کلیه‌ى کمیته‌ها ملزم به برگزارى جلسات هفتگى و ارائه‌ى گزارش‌ آن به هیأت اجرایى هستند.
تبصره‌ی٢: کلیه‌ى آیین‌نامه‌هایى که به وسیله‌ى کمیته‌هاى کار تدوین می‌شوند پس از تصویب هیأت اجرایى اعتبار می‌یابند.

ماده‌ى ١٢- وظایف هیأت اجرایى: هیأت اجرایى مسؤول تدوین برنامه‌ها و سیاست‌هاى آموزشى و نیز تدوین خط‌مشی‌هاى هیأت مؤسسان برطبق اساس‌نامه و تصویب آیین‌نامه‌هاى داخلى و هدایت درست کمیته‌هاى کار مطابق آیین‌نامه‌هاى مصوب و پاسخ‌گوى کلیه‌ى موضوعات مربوط به چگونگى فعالیت‌هاى “ه- م- س- ک” خواهد بود.

ماده‌ی١٣: دبیر هیأت اجرایى سخنگو و مسؤول اجراى کلیه‌ى مصوبات هیأت اجرایى است. دبیر هیأت اجرایى با توجه به شرایط می‌تواند به‌جز جلسات هفتگى، جلسات فوق‌العاده را نیز فرا بخواند.

ماده‌ی١۴: حدود اختیارات و وظایف بازرس عبارتند از: نظارت بر عملکردهیات اجرایى و کلیه‌ى کمیته‌ها مطابق با اساسنامه و آیین‌نامه‌هاى مصوب و رسیدگى به شکایات و انتقادات اعضا، حضور در جلسات هیات اجرایى و دعوت به مجمع‌عمومى در صورت نیاز یا در صورت تقاضاى اعضا، دریافت بیلان مالى و گزارش آن به مجمع‌عمومى.

ماده‌ی١۵: اساس‌نامه‌ها و آیین‌نامه‌ها و کلیه‌ى مصوبات و صورت‌جلسه‌هاى تشکیلاتى در دو برگ تهیه مى‌شوند: یک برگ به دبیر هیأت اجرایى و یک برگ به بایگانى سپرده می‌شود.

این اساسنامه در دو فصل، … ماده و … تبصره در مجمع عمومى درتاریخ … باحضور عضو از هیات‌هاى موسس سندیکایى تصویب شد.

بخش : کارگری
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان, ۱۳۸۵ ۸:۴۰ ق٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

هفته‌ای که گذشت، دوم تا هشتم تیرماه

رهبر حکومت تاب نیاورد گاه که کارگزاران خود را نامرغوب دید. خود بر صحنه آمد و خواستار مشارکت حداکثری شد و فتوا داد که نباید با کسانی که “ذره‌ای با انقلاب و امام و نظام اسلامی زاویه دارند” همکاری کرد. به‌زبان دیگر نباید به کسانی که ممکن است نفر دوم حکومت شوند و در سر خیال همکاری با ناانقلابین دارند، رای داد. اشاره‌ای سرراست به آن تنها نامزدی که از تعامل با جهان می‌گوید.

مطالعه »
یادداشت
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

بر خلاف مرحله‌ی اول، در مرحله‌ی دوم انتخابات ریاست جمهوری شرکت می‌کنم و به آقای پزشکیان رأی می‌دهم!

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

رأی معترضان و عدم افزایش مشروعیت!

انتخاب ایران آزادی و تجدد و دموکراسی است!

جزئیات کشته شدن راضیهٔ رحمانی دختر ۲۴ سالهٔ لر با شلیک مأمور نیروی انتظامی!

بیانیه نهضت آزادی ایران: رأی اعتراضی در گام دوم برای دکتر پزشکیان!