پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۷

پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۷

در دور دوم انتخابات، با رای " نه" به جلیلی شرکت می‌کنیم!
اگر در دور اول "نه" به شرکت در انتخابات، شاکله نظام ونظارت استصوابی را هدف قرار داد و در همه ارکان نظام و در دل و جان مردم تاثیر خود...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده:  گروه خرداد هوادار سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) - داخل کشور
نویسنده:  گروه خرداد هوادار سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) - داخل کشور
حزب دمکراتیک مردم ایران: نه به جلیلی!
در دور دوم انتخابات، دو نامزدی که در برابر هم قرار می‌گیرند، هر چند در وفاداری به نظام جمهوری اسلامی و ولی فقیه مشترک‌اند، اما به لحاظ اهداف، گرایشات، تعلق...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: حزب دمکراتیک مردم ایران
نویسنده: حزب دمکراتیک مردم ایران
چرا به پزشکیان رأی می دهم!
در ارتباط با چرایی عدم استقبال توده‌ها در مشارکت انتخاباتی دلایل متعددی را می‌توان شمرد ولی بدون شک تمامیت‌طلبی، اقتدارگرایی و قشریت دخیل در هستۀ مرکزی قدرت سیاسی نقش مهمی...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: محمود کرد
نویسنده: محمود کرد
باز هم انتخابات، باز هم دفاع از منافع ملی، هم استراتژی هم تاکتیک!
عدم شرکت در این دوره می‌تواند تاکید مجددی باشد بر یک اقدام ثابت شده. اما اگر بپذیریم که چینش و مهندسی این‌چنینی انتخابات با همهٔ اهدافی که به دنبال داشته...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: سهراب ایران
نویسنده: سهراب ایران
ترک تحریم می‌کنم، خطر جلیلی جدّی است!
تا نظام جمهوری اسلامی پابرجا است وضع را نمی‌شود از این بهتر کرد اما می‌شود بسا بدتر کرد. براندازی نه فعلا ممکن است نه فعلا مطلوب. آیا انتخاب میان بد...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: ياسر ميردامادی
نویسنده: ياسر ميردامادی
اصلاح‌طلب اصول‌گرا، ادامه داره ماجرا
هستهٔ سخت قدرت، بر اساس منافع خود و بر پایهٔ یک خطای محاسباتی رضایت داده است که انتخابات را حداقل نیمه‌رقابتی کند. جامعه زخم‌های عمیقی از سیاست‌های حاکمیت بر روح...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: سياوش - ايران
نویسنده: سياوش - ايران
دلایل فراخوان «ث ژ ت» برای دادن رأی به برنامه «جبههٔ نوین مردمی»
«ث ژ ت» هرگز خود را در پناهگاه مخفی نکرده است و همواره حتی به قیمت تحمل ضربات شدید مواضع شجاعانه‌ای که لازم بوده را اتخاذ کرده است؛ به عنوان...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: برگردان ف. دوردانی
نویسنده: برگردان ف. دوردانی

انتظار زیادی از این مذاکرات نمی توان داشت

در گرماگرم این رویدادها، در میان فلسطینیها بار دیگر بحث بر سرانتفاضه است. انتفاضهای که مردم را به مبارزه با اشغال فرابخواند، و از حقوق مردم فلسطین برای مخالفت با اشغال دفاع نماید. تجربه نشان داده است که دنیا فقط صدای مردم سنگ پران را می شنود

مذاکرات میان محمود عباس رییس جمهور فلسطین امروز با یک تصویر نمادین از طرفین شرکت کننده در این دور از مذاکرات در کاخ سفید آغاز می شود. بەغیر از رهبران فلسطینی و اسراییلی شرکت کننده در ملاقات واشنگتن، حسنی مبارک رییس جمهور مصر و ملک عبداله پادشاه اردن که مشوقان اصلی محمود عباس به مذاکره مستقیم با اسراییل در اتحادیه عرب هستند، نیز به دعوت باراک اوباما رییس جمهور آمریکا از طرف اتحادیه عرب دراین گفتگوها شرکت دارند.

با نظرداشت مواضع و اظهارات تاکنونی طرفین و موقعیت هر دو دولت درمیان مردم شان انتظار نمی رود که در این دور از مذاکرات پیشرفت ملموسی حاصل شود.

فشار اوباما بر رهبران فلسطینی برای کنار نهادن پیش شرط قطع شهرک سازی درنوار غربی و مناطق فلسطینی برای آغاز مذاکره مستقیم و بدون شرط با اسراییل موجب می شود تا نخست وزیر اسراییل در مذاکرات موضع تهاجمی داشته باشد. همین پشتگرمی باعث گردید تا نتانیاهو در مصاحبهای که روز گذشته قبل از سفرش به واشنگتن انجام داد با اطمینان بگوید و آرزو کند “فشارهای شدیدی که به محمود عباس وارد شده اند، باعث شده باشند که او در این موقعیت به عنوان یک همتای شجاع و مطلوب در مذاکرات صلح رفتار کند”. نتانیاهو قبلاً نیز در ارتباط با مذاکرات صلح اظهارات مشابهای کرده بود. او درست در روزی که بمناسبت ماه رمضان برای مسلمانان دنیا پیام تبریک فرستاده بود، با بیشرمی خاصی که مختص برخی یهودیان افراطی نژادپرست است، بولدوزرهای اسراییلی را نیز برای ویران کردن آرامگاه های بجای مانده از سربازان مسلمانان در زمان خلافت عمر، که در اورشلیم قرار دارند، به آنجا اعزام کرده بود. در همین اوضاع خبرگزاری رویتر در گزارشی که اخیراً تهیه کرده با استناد به اظهارات سیلوان شالون معاون نتانیاهو و یکی از رهبران حزب لیکود گزارش داده است که نتانیاهو، تا ٨ سپتامبر و قبل از سال نو یهودی قصد ندارد در رابطه با قطع خانه سازی تصمیم تازهای را ابلاغ کند. این در حالی است که مهلت قانونی برای به اجراگذاردن پروژههای جدید ساخت و ساز در ٢۶ سپتامبر به پایان می رسد.

در حال حاضر طرح ساختن ۵٠ هزار واحد جدید ساختمانی به تصویب رسیدهاست و متحدین نتانیاهو در دولت ائتلافی اسراییل تهدید کردهاند که در صورت کنار گذاشته شدن این طرح از دولت کناره گیری خواهند کرد. در عین حال محمود عباس نیز تهدید کرده است که اگر توقف ساخت و ساز توسط اسراییل ادامه پیدا نکند، از مذاکرات صلح کنار خواهد کشید. اوباما نیز از طرفین خواسته است بنحوی رفتار نکنند که کنفرانس بدون نتیجه تمام شود. احتمالا مذاکرات دور نخست کنفرانس پیرامون قانع کردن محمود عباس برای ادامه مذاکرات و عملی نکردن تهدید ترک کنفرانس خواهد بود. طبق خبرهایی که از ملاقات پنهانی روز یکشنبه گذشته محمود عباس با اهود باراک وزیر دفاع اسراییل که در پایتخت اردن انجام شده به بیرون درز نموده، گفتگوهائی پیرامون دادن برخی امتیازات محدود در نوار غربی توسط اسراییل با این نیت که عباس دست آوردی برای ارایه در خانه خود و ادامه مذاکره داشته باشد، بعمل آمده است.

مسئله فقط حماس نیست

تجربیات مذاکرات نوامبر سال ٢٠٠٧ اسراییل با فلسطینیها درآناپولیس به روشنی نشان می دهند که برخلاف تحلیلهای کم عمق و بیربط بسیاری که در ارتباط با مذاکرات فلسطینیها و اسراییلیها ارایه شدهاند، اختلاف میان فلسطینیها بر سر مذاکره مستقیم با اسراییل به اختلاف میان حماس و فتح محدود نمی شود، بلکه یازده فراکسیون فلسطینی با رهبری مستقر در رام اله بر سر این موضوع اختلاف دارند و دامنه مخالفتها تا درون سازمان فتح نیز امتداد دارد. بعد از آن که عباس پیش شرط مذاکره مستقیم با دولت اسراییل را کنار نهاد، این مخالفتها نیزافزایش یافتند و در اشکال مختلف بروز یافتند.

در جریان نشستی که با شرکت جبهه خلق برای آزادی فلسطین و جهاد اسلامی در دمشق پایتخت سوریه برگزارگردید، این دو سازمان با صدور بیانیه مشترکی، مخالفت خود را با انجام این نوع مذاکره مستقیم و غیرمستقیم آشکارا و با صراحت اعلام و نسبت به نتایج خطرناک سازش بر سر حقوق مردم و سرزمین فلسطین با اسراییل هشداردادند. علاوه بر آن ۶٠٠ نفر از روشنفکران فلسطینی نیز با امضای بیانیه با انجام مذاکرات بی نتیجه مخالفت نمودند.

انتفاضه سوم

تفرقه و اختلاف بر سر این موضوع تنها به فلسطینیها محدود نیست. سازش با حماس که نمی خواهد خود را بطور کامل تسلیم کند، می تواند منجر به بریدن بیدرنگ امریکا و اسراییل از محمود عباس و قطع ارتباط فی مابین گشته و موجب قطع پرداخت هزینههای مالی، و از دست رفتن موقعیت و نفوذ اندک حکومت غیردمکراتیک خود مختارگردد. محبا اواد یکی از اعضا فتح و عضومجلس قانونگذاری فلسطین درگفتگو با فایناشنال تایمز می گوید که “در سازمان فتح نارضایتی از مقامات دولت خودمختار افزایش یافته و یک جریان نیرومند مدتها است که در درون سازمان فتح این بحث را در این سازمان مطرح کرده است که بین ادامه مذاکرات و حفظ وحدت درون صفوف فلسطینیها کدام یک از آنها اولی است”. به گزارش فاینشنال تایمز فراکسیونها و گروه های فلسطینی سازش و آشتی میان خود را دارای اهمیت فراوان می دانند و معتقد هستند وحدت صفوف فلسطینیها برای تغییر سیاستهای غرب در قبال مسله فلسطین و تغییر برداشتی که با نظریه پردازی می خواهد حماس را از صحنه فلسطین حذف کند و واقعیت فلسطینیها را آنطور که هست نپذیرد، برای موفقعیت مردم فلسطین الزامی است. پرفسور ناجی شوراب استاد علوم دانشگاه الازه غزه با قاطعیت زیاد می گوید: “در جریان مذاکراتی که تاکنون انجام گرفته ما را کنار نهادهاند. آنها سازش و آشتی میان فلسطینیها را نمی خواهند”.

در گرماگرم این رویدادها، در میان فلسطینیها بار دیگر بحث بر سر انتفاضه است. انتفاضهای که مردم را به مبارزه با اشغال فرابخواند و از حقوق مردم فلسطین برای مخالفت با اشغال دفاع نماید. تجربه نشان داده است که دنیا فقط صدای مردم سنگ پران را می شنود.

تاریخ انتشار : ۱۱ شهریور, ۱۳۸۹ ۸:۰۸ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

هفته‌ای که گذشت، دوم تا هشتم تیرماه

رهبر حکومت تاب نیاورد گاه که کارگزاران خود را نامرغوب دید. خود بر صحنه آمد و خواستار مشارکت حداکثری شد و فتوا داد که نباید با کسانی که “ذره‌ای با انقلاب و امام و نظام اسلامی زاویه دارند” همکاری کرد. به‌زبان دیگر نباید به کسانی که ممکن است نفر دوم حکومت شوند و در سر خیال همکاری با ناانقلابین دارند، رای داد. اشاره‌ای سرراست به آن تنها نامزدی که از تعامل با جهان می‌گوید.

مطالعه »
یادداشت
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

در دور دوم انتخابات، با رای ” نه” به جلیلی شرکت می‌کنیم!

حزب دمکراتیک مردم ایران: نه به جلیلی!

چرا به پزشکیان رأی می دهم!

باز هم انتخابات، باز هم دفاع از منافع ملی، هم استراتژی هم تاکتیک!

ترک تحریم می‌کنم، خطر جلیلی جدّی است!

اصلاح‌طلب اصول‌گرا، ادامه داره ماجرا