دوشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۶

دوشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۶

عشق را دوباره با نام تو می نویسم!
بر من ببار، ای نازنین، تا این مرداب، دل خشکیده، دو باره شکوفا شود. ... هنوز دوستت دارم، ایران. زندگی با نام تو، باغ قشنگی است عزیز.
۱۸ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: کاوه داد
نویسنده: کاوه داد
کوتاه‌سخنی با هم‌میهنان و آقای دکتر مسعود پزشکیان
هم‌میهنان عزیز، شما به دنبال تغییر و تحولات اساسی در شرایط اقتصادی، اجتماعی و سیاسی در کشورید و در عین حال از مدنی‌ترین و مسالمت‌آمیزترین شیوه برای به انجام رساندن...
۱۷ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: پروین همتی، سخن‌گوی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
نویسنده: پروین همتی، سخن‌گوی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
یر اساس پيش‌بينی‌ها، حزب کارگر با اختلاف قابل توجهی در انتخابات بریتانیا پیروز شد
همان طورکه انتظار می رفت, که کیر استارمر رهبر حزب کارگر انگلستان بعد از ظهر امروز جمعه ۵ ژوئن , پس از استعفای سوناک نخست وزیر سابق, مورد استقبال چارلز...
۱۶ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: ترجمه - رضا کاویانی
نویسنده: ترجمه - رضا کاویانی
مسعود پزشکیان " اصلاح طلب" در انتخابات ریاست جمهوری ایران پیروز شد.
شورای نگهبان، یک نهاد قدرتمند تحت کنترل و وابسته به رهبر جمهوری اسلامی، همیشه نامزدها را از نظر مناسب بودن ایدئولوژیک بررسی می کند. بسیاری از ایرانیان پس از تلاش...
۱۶ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: ترجمه - رضا کاویانی
نویسنده: ترجمه - رضا کاویانی
کمیته ملی کنفدرال اتحادیه ث-ژ-ت: برای پیشرفت اجتماعی و زیست محیطی با شکست دادن راست افراطی
راست افراطی برای جمهوری ما، برای دموکراسی ما و برای کارگران زن و مرد زهر مهلکی است. سندیکای ث-ژ-ت هیچگاه راست افراطی را با هیچ یک از ديگر نیروهای سیاسی...
۱۶ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: برگردان ف. دوردانی
نویسنده: برگردان ف. دوردانی
واقعا برای اکثریت مردم ایران چه فرقی دارد که جلیلی و یا پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران شود؟
از آن‌جا که در ایران هیچ گونه نظارت بی‌طرفی بر شمارش آرا وجود ندارد، حکومت هر رقمی را که دلش می‌خواهد اعلام می‌کند. در هر صورت، حتی اگر آمار حکومت...
۱۵ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: بهرام رحمانی
نویسنده: بهرام رحمانی
وقتی از همبستگی حرف می‌زنیم از چه سخن می‌گوییم؟
بر خلاف اصولی مثل عدالت و آزادی، همبستگی تا قبل از میانه‌ی قرن نوزدهم، یعنی کمی پیش از آنکه به شعار جنبش کارگری تبدیل شود، مفهوم سیاسیِ پرطرفداری نبود ...
۱۵ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: لیا هانت-هندریکس و آسترا تیلور. برگردان: عرفان ثابتی
نویسنده: لیا هانت-هندریکس و آسترا تیلور. برگردان: عرفان ثابتی

نامه سرگشاده به ١۶مین کنفرانس سران کشور‏های عضو جنبش غیرمتعهد در تهران

متاسفانه، میزبان شما در اجلاس تهران اصول فوق را رعایت نمی کند. گرچه ایران پنج معاهده بین المللی مربوط به حقوق بشر (از جمله میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی و میثاق حقوق اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد) و دو پروتکل اختیاری کنوانسیون مربوط به حقوق کودک را امضا کرده است، اما این معاهدات بطور سیستماتیک توسط جمهوری اسلامی ایران نقض می شوند.

بهروز خليق- مسئول هيئت سياسی - اجرائی سازمان فدائيان خلق ايران (اکثريت)

نامه سرگشاده به ١۶مین کنفرانس سران کشور‏های عضو جنبش غیرمتعهد در تهران به تاریخ ٢۶- ٣١ اوت ٢٠١٢

 خانم/آقای رئیس جمهور!

 کشور شما یکی از ١٢٠ کشوری است که برای شرکت در ١۶مین اجلاس سران کشور‏های عضو جنبش غیرمتعهد در تهران، که از تاریخ ٢۶ تا ٣١ اوت ٢٠١٢ برگزار خواهد شد، دعوت شده است.

 این اجلاس فرصت مناسبی را برای گفتگو میان رهبران سیستم های مختلف سیاسی، اقتصادی و اجتماعی که درصد قابل توجهی از مردم جهان را نمایندگی می کنند، فراهم می آورد. در ضمن این جلسه فرصتی است برای جنبش غیرمتعهد تا بار دیگر بر نقش خود در دفاع از صلح و امنیت جهانی تأکید کند.

  سازمان ما، سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)، اعتقاد دارد که اجلاس آتی همچنین می تواند برای اعضا و ناظران جنبش غیرمتعهد پلاتفرمی را برای ترویج ارزش های این جنبش در ایران و به منظور کمک به کاهش تنش میان ایران و جامعه بین المللی تهیه کند.

   مسئله هسته ای

 سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) از فعالیت قابل توجهی که توسط کشورهای عضو جنبش غیرمتعهد در خصوص طرح معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای (NPT) برای تدارک کنفرانس بازبینی سال ٢٠١۵ انجام شده است، حمایت می کند.

 ما به ویژه از تاکید جنبش غیرمتعهد مبنی بر “پیشبرد متوازن و غیرتبعیض آمیز سه پایه اصلی NPT (منع غنی سازی، خلع سلاح هسته ای و استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای)” پشتیبانی می کنیم. ما از اسناد ناظر بر تضمین های امنیتی و علیه به کارگیری یا تهدید به استفاده از سلاح اتمی یا آزمایش هسته ای و نیز اسناد ناظر بر خلع سلاح اتمی و مناطق عاری از سلاح هسته ای، استقبال می کنیم.

 ما از حق مسلم برای توسعه تحقیق، تولید و استفاده از انرژی هسته ای برای مقاصد صلح آمیز حمایت می کنیم. ما با نقش مهم آژانس بین المللی انرژی اتمی (IAEA)، به عنوان اصلی ترین ارگان برای انتقال فن آوری هسته ای برای مقاصد صلح آمیز، توافق داریم و آن را مناسبترین بازیگر برای بررسی موضوعات مربوطه می دانیم.

 ما بر این اعتقادیم که اجرای پیشنهادهای اعلام شده توسط جنبش کشور‏های غیرمتعهد بهترین راه حل دراز مدت برای رسیدگی به مناقشاتی است که میان نمایندگان جمهوری اسلامی ایران و کشورهای ١+۵ جریان دارند.

 در کوتاه مدت، اعضا و یا ناظران جنبش کشور‏های غیرمتعهد منفرداً می توانند نقش مهمی را در کمک به حل و فصل بن بست در این مذاکرات ایفا کنند. ما قویاً از موضع جنبش غیرمتعهد دایر براجرای قطعنامه آژانس بین المللی انرژی اتمی حول نظام پادمانی و کاربست پروتکل الحاقی حمایت می کنیم.

 ما شما را به استفاده از مناسبت اجلاس سران در تهران برای یافتن راه حل های عملاً ممکن مسئله هسته ای که متضمن احترام به حق توسعه انرژی هسته ای برای مقاصد صلح آمیز و نیز اقتدار فرآیند راست آزمائی آژانس بین المللی انرژی اتمی (IAEA) باشند، تشویق می کنیم.

  حقوق بشر در ایران

 سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) واقف است که در میان اهداف و اصول جنبش کشور‏های غیرمتعهد، چنان که آخرین بار در ١۴مین اجلاس سران جنبش در هاوانا، منعقده در سپتامبر ٢٠٠۶ تصریح شدند، “احترام به حقوق بشر، آزادی های اساسی و اصول و اهداف منشور سازمان ملل متحد”، مقام شامخی دارند.

 اصول و اهداف جنبش کشور‏های غیرمتعهد همچنین در مورد وظیفۀ هر دولت عضو آن به رعایت کامل و با حسن نیت معاهدات بین المللی آن عضو و محکومیت نقض سیستماتیک و فاحش حقوق بشر صراحت دارد.

 متاسفانه، میزبان شما در اجلاس تهران اصول فوق را رعایت نمی کند. گرچه ایران پنج معاهده بین المللی مربوط به حقوق بشر (از جمله میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی و میثاق حقوق اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد) و دو پروتکل اختیاری کنوانسیون مربوط به حقوق کودک را امضا کرده است، اما این معاهدات بطور سیستماتیک توسط جمهوری اسلامی ایران نقض می شوند.

 جمهوری اسلامی ایران یکی از بالاترین نرخ های اعدام در جهان (از جمله اعدام در ملاء عام، اعدام های مخفی، اعدام زندانیان سیاسی و اعدام نوجوانان بزهکار) را داراست. دست کم ۶٠٠ اعدام در سال ٢٠١١ ثبت شده اند، که بسیاری از آن ها برای جرائمی بوده اند که از زمره جنایت های سنگینی که بشود طبق قوانین بین المللی مجازات اعدام بر آنها گزارد، به شمار نمی آیند.

 هزاران نفر از مردم، از جمله فعالان احزاب سیاسی، مدافعان حقوق بشر، اعضای سازمان های جامعه مدنی، روزنامه نگاران، وکلا، فعالان اتحادیه های کارگری و شهروندان عادی در بازداشت یا در زندان های جمهوری اسلامی اسیرند. بسیاری از آنها شکنجه شده اند، خانواده هایشان مورد تهدید قرار گرفته اند و امکان معیشت از آنان سلب شده است.

 هزاران نفر دیگر تحت مراقبت همه جانبه ارگان های بیشمار امنیتی در استخدام جمهوری اسلامی قرار دارند. آزادی تجمع وجود ندارد، آزادی عقیده و آزادی بیان به شدت محدود شده اند و فضای ترس بر کشور حاکم شده است؛ فضائی که شهروندان را به سکوت و یا فرار از کشور وادار می سازد.

سال های بسیاری است که جمهوری اسلامی از نظارت بین المللی وضع حقوق بشر در ایران، از جمله از پذیرش دیدار گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد از ایران از سال ٢٠٠۵ به بعد، سر باز زده است. آقای احمد شهید گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد، در گزارش اکتبر سال ٢٠١١ خود به مجمع عمومی سازمان ملل متحد در خصوص وضعیت حقوق بشر در ایران، به عدم همکاری جمهوری اسلامی با نظام حقوق بشر سازمان ملل متحد توجه داده است.

 پس از گزارش گزارشگر ویژه، به یک هیئت کاری از دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد اجازه داده شد تا در دسامبر ٢٠١١ دیداری از ایران داشته باشد. با این حال، درخواست هایی که پیش از سفر هیئت و در طول آن برای ملاقات با چهره های اپوزیسیون تحت بازداشت خانگی، برای تماس با دیگر زندانیانی که نسبت به حال آنها نگرانی وجود دارد، و برای ملاقات با طیفی از نمایندگان مستقل جامعه مدنی طرح شده بودند، پذیرفته نشدند.

 سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) معتقد است که نظر مساعد اعضا و ناظران جنبش کشورهای غیرمتعهد برای رژیم جمهوری اسلامی ایران از اهمیت بیشتری برخوردار است تا نظر مساعد کشورها و یا گروه کشورهای دیگر. مثلاً ما اطلاع یافته ایم که مقامات زندان جمهوری اسلامی به منظور اجتناب از تبلیغات بد در اجلاس آینده تهران، ده ها تن از زندانیان سیاسی را موقتاً آزاد خواهند کرد با این شرط که آنها پس از پایان اجلاس کشورها به زندان و یا بازداشتگاه برگردند.

بنابراین ما از شما می خواهیم از نفوذ خود بر میزبان اجلاس سران در تهران استفاده کنید و به مقامات ایران یادآوری نمائید که به اجرای منشور سازمان ملل و معاهدات بین المللی مربوط به حقوق بشر متعهد بماند. به طور ویژه، ما از شما می خواهیم برای اجرای مطالبات زیر به جمهوری اسلامی فشار آورید:

 –  توقف اجرای احکام اعدام؛

– آزادی تمام زندانیان سیاسی و پرهیز از حبس مجدد کسانی که موقتاً تا اختتام اجلاس آزاد شده اند؛

– رعایت تعهدات داده شده به سازمان ملل ـ تعهداتی که در مناسبت های خاص سپرده اما هرگز به اجرا گذاشته نشده اند ـ دایر بر دعوت از گزارشگر ویژه سازمان ملل در وضع حقوق بشر در ایران و دعوت از دیگر نمایندگان ویژه سازمان ملل برای دیدار از ایران از طریق اعلام عمومی تاریخ نخستین دیدار.

 ما از شما درخواست داریم که شخصاً خواهان دیدار با تعدادی از رهبران سیاسی، از جمله با میرحسین موسوی، مهدی کروبی و زهرا رهنورد شوید و در جریان اجلاس برای ملاقات دیپلمات هایتان با زندانیانی همچون رضا شهابی، نسرین ستوده، نرگس محمدی، کیوان صمیمی، عیسی سحرخیز، فریبرز رئیس دانا، بهمن احمدی اموئی، ابراهیم یزدی، مصطفی تاجزاده، محمد صدیق کبودوند، عبدالفتاح سلطانی، عاطفه نبوی، شبنم مددزاده فران حسامی و … که نسبت به وضعیتشان نگرانی وجود دارد، بکوشید.

 دموکراسی همچون ارزشی بین المللی

 سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) واقف است که جنبش غیرمتعهد خود را به “دفاع و تثبیت دموکراسی به عنوان یک ارزش جهانی مبتنی بر اراده آزاد افراد” متعهد می داند.

 جمهوری اسلامی ایران این ارزش جهانی را رعایت نمی کند و از بدو موجودیت خویش منظماٌ به سرکوب اراده مردم ایران اقدام کرده است. سازمان ما، سازمانی چپ و دموکراتیک که نقش برجسته ای در سرنگونی رژیم شاه ایفا کرد، از سال ١٩٨٣ممنوع اعلام شد و صدها تن از رهبران و اعضای آن اعدام شدند. اعضای سازمان ما در ایران همچنان تحت پیگرد قرار می گیرند.

 سازمان ما، همچون دیگر سازمان های اپوزیسیون، محروم از امکان شرکت در هرگونه رقابت انتخاباتی و انتشار مواضع سیاسی خود است و توسط قانون و واقعیت جاری در جمهوری اسلامی از عرضه پیشنهادهای سیاسی خود به مردم باز داشته شده است.

 جمهوری اسلامی بدون شک در جریان اجلاس پیش رو خواهد کوشید خود را به عنوان بخشی از “محور مقاومت” در برابر سیاست قدرتهای بزرگ معرفی کند. ما دیگر اعضا و ناظران جنبش غیرمتعهد را فرا می خوانیم که در دفاع از اصول و اهداف جنبش در این ارتباط گوش به زنگ باشند.

 ما مشخصاً بر این باوریم که مقاومت در برابر سیاست قدرت های بزرگ نمی تواند عذر و توجیهی برای سرکوب اراده آزاد مردم خویش توسط هیچ یک از دولت های عضو جنبش غیرمتعهد باشد.

 مقاومت در برابر سیاست قدرت های بزرگ همچنین نباید موجب حمایت یا مدارای دیگر اعضا و ناظران جنبش غیرمتعهد بر پایه لرزان “دشمن دشمن من، دوست من است” گردد. ما از شما می خواهیم مراقب باشید که از اجلاس تهران برای نمایش ریاکاری و استانداردهای دوگانه بهره گیری نشود. سال پیش رو، که به انتخابات ریاست جمهوری در سال ٢٠١٣ منتهی خواهد شد، یک دورۀ نا آرام و برای فعالان و هواداران سازمان های سیاسی مستقل، پرمخاطره خواهد بود.

 ما از شما تقاضا داریم که اعضا و ناظران جنبش غیرمتعهد بکوشند عالی ترین سهم را در رفع این مخاطره و تسهیل ابراز اراده آزاد مردم ایران از خود نشان دهند.

 یکی از راه های تحقق این امر می تواند استقرار مکانیسمی برای نظارت متقابل روندهای انتخاباتی در میان جنبش غیرمتعهد، به شمول اعزام ناظرانی برای انتخابات ریاست جمهوری سال ٢٠١٣ باشد.

 خواست ما از شما این است که پیشنهاد استقرار چنین مکانیسمی در اجلاس تهران را با همتاهایتان در میان بگذارید ـ مکانیسمی که مقدمتاً توسط کشور شما و کشور عهده دار ریاست جنبش غیرمتعهد تحقق خواهد یافت ـ و آمادگی کشورتان را جهت تأمین ناظرانی برای انتخابات سال ٢٠١٣ در ایران در چند ماه آتی اعلام دارید.

 ما متعهدیم برای استقرار یک سیستم بین المللی مبتنی بر صلح، عدالت، برابری، دموکراسی و احترام کامل به قوانین حقوق بشر و اصول مندرج در منشور سازمان ملل، عمل کنیم. سازمان ما بر پایه اصل همبستگی برای صلح و توسعه، اعم از ملی و بین المللی، بنا شده است. ما به هر قیمت به دفاع از این اصول ادامه خواهیم داد.

 سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) خواهان همبستگی شما با مردم ایران در حمایت از این ارزش ها است. زمانی که مردم ایران به تحقق اراده آزاد خود در دموکراسی نائل آیند، کشورهائی را که در این سالهای تاریک به حمایت از آنان برخاستند، به یاد خواهند آورد.

 ما آرزوی اجلاسی موفق و دیداری دلپذیر از کشورمان را برای شما داریم.

با احترام

بهروز خلیق از طرف

هیئت سیاسی – اجرائی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
هفده مارس ۲۰۱۲

 توضیح:

این نامه در اختیار سفارتخانه های کشورهای عضو جنبش غیر متعهد در بروکسل، کشورهای ناظر در این جنبش و نیز ارگان های بین المللی عضو این جنبش از طریق ای میل، پستی و حضوری قرار داده شد.

 

 

تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد, ۱۳۹۱ ۹:۲۱ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

هفته‌ای که گذشت، دوم تا هشتم تیرماه

رهبر حکومت تاب نیاورد گاه که کارگزاران خود را نامرغوب دید. خود بر صحنه آمد و خواستار مشارکت حداکثری شد و فتوا داد که نباید با کسانی که “ذره‌ای با انقلاب و امام و نظام اسلامی زاویه دارند” همکاری کرد. به‌زبان دیگر نباید به کسانی که ممکن است نفر دوم حکومت شوند و در سر خیال همکاری با ناانقلابین دارند، رای داد. اشاره‌ای سرراست به آن تنها نامزدی که از تعامل با جهان می‌گوید.

مطالعه »
یادداشت

کوتاه‌سخنی با هم‌میهنان و آقای دکتر مسعود پزشکیان

هم‌میهنان عزیز، شما به دنبال تغییر و تحولات اساسی در شرایط اقتصادی، اجتماعی و سیاسی در کشورید و در عین حال از مدنی‌ترین و مسالمت‌آمیزترین شیوه برای به انجام رساندن این مهم بهره می‌برید و امکانات هرچند محدودِ آن را به چالش می‌کشید.
آقای پزشکیان، نوشتید می‌خواهید «صدای بی‌صدایان و طردشدگان» باشید، گفتید با مردم شفاف سخن خواهید گفت و پای وعده‌های‌تان و پشت مردم ایستاده‌اید و اگر نتوانستید به آن‌ها عمل کنید، کنار خواهید رفت.

مطالعه »
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

عشق را دوباره با نام تو می نویسم!

کوتاه‌سخنی با هم‌میهنان و آقای دکتر مسعود پزشکیان

یر اساس پیش‌بینی‌ها، حزب کارگر با اختلاف قابل توجهی در انتخابات بریتانیا پیروز شد

مسعود پزشکیان ” اصلاح طلب” در انتخابات ریاست جمهوری ایران پیروز شد.

کمیته ملی کنفدرال اتحادیه ث-ژ-ت: برای پیشرفت اجتماعی و زیست محیطی با شکست دادن راست افراطی

واقعا برای اکثریت مردم ایران چه فرقی دارد که جلیلی و یا پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران شود؟