سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۷ خرداد, ۱۴۰۵ ۱۹:۰۵

پنجشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۰۵

کمیته ملی کنفدرال اتحادیه ث-ژ-ت: برای پیشرفت اجتماعی و زیست محیطی با شکست دادن راست افراطی

راست افراطی برای جمهوری ما، برای دموکراسی ما و برای کارگران زن و مرد زهر مهلکی است. سندیکای ث-ژ-ت هیچگاه راست افراطی را با هیچ یک از ديگر نیروهای سیاسی یکسان به‌حساب نخواهد آورد. راست افراطی نژادپرست، یهودی‌ستیز، اسلام‌هراس، جنسیت‌گرا، همجنسگرا‌هراس و خشن است.

شهر مونتروی، اول ژوییه ۲۰۲۴

بیانیه اول ژوییه ۲۰۲۴ کمیته ملی کنفدرال اتحادیه ث-ژ-ت: برای پیشرفت اجتماعی و زیست محیطی با شکست دادن راست افراطی

یکشنبه ۳۰ ژوئن، راست افراطی در ۲۹۷ حوزه انتخاباتی اول شد و میتواند در ۴۸۵ حوزه دیگر به دور دوم برود. بنابراین، راست افراطی قادر است تا در ۷ ژوئیه و برای اولین بار از زمان رژیم مارشال پتن، از طریق صندوق های رای بقدرت برسد. امانوئل مکرون مسئولیت سنگین این وضعیت فاجعه بار برای کشور مان را بر عهده دارد.
راست افراطی برای جمهوری ما، برای دموکراسی ما و برای کارگران زن و مرد زهر مهلکی است.
سندیکای ث-ژ-ت هیچگاه راست افراطی را با هیچ یک از نیروی سیاسی دیگر یکسان بحساب نخواهد اورد. راست افراطی نژادپرست، یهودی ستیز، اسلام هراس، جنسیت گرا، همجنسگرا هراس و خشن است و اگر بقدرت دست یابد، جامعه ایی شقه شقه شده را بر پا خواهد کرد و به مقابله گران با قدرت دولتی‌، آزادی مطبوعات، استقلال قضایی، سازمانهای سندیکایی و جامعه مدنی حمله خواهد برد.
پروژه‌ راست افراطی پست‌رفت اجتماعی را بدنبال خواهد داشت و ادامه پروژه‌ امانوئل ماکرون در اهدای هدایای جدید و معافیتهای مالیاتی به ثروتمندترین و بزرگ‌ترین ابر- شرکتها است که به پسرفت اجتماعی بیشتری منجر خواهد شد. برنامه حزب «اجماع ملی» همچنان ریاضت ـ درمانی جدید در خدمات عمومی، ادامه حفظ ترمیم قوانین بازنشستگی و عدم افزایش حقوق و مستمری بازنشکستگان را در نظر دارد. این پروژه ایی برای جلب رضایت کامل کارفرمایان است که برای پرهیز از اجرای اقدامات در راستای عدالت اجتماعی و با اولویت هر چه بیشتر در نفی برنامه «جبهه نوین مردمی» عمل می‌کند.
حزب امانوئل ماکرون بدلیل سیاست ضد اجتماعی خشونت آمیز خود بشدت تحریم شده است و با کسب تنها ۲۰ درصد از آرا، دیگر قادر به کسب اکثریت در دور دوم انتخابات نیست. «جبهه نوین مردمی» ۲۸ درصد آرا را بدست آورد و در ۱۵۸ حوزه انتخابیه در صدر و در ۱۵۷ حوزه دیگر در رتبه دوم قرار گرفت و بهمین خاطر «جبهه نوین مردمی» در موقعیتی قرار گرفته که میتواند دولت آینده را تشکیل دهد و یک جایگزین جمهوریخواهانه در مقابل حزب راست افراطی «اجماع ملی» باشد تا بلاخره پیشرفتهای اجتماعی را در دستور کار قرار گیرد.
سندیکای ث -ژ -ت دوباره بر فراخوان خود برای دادن رای به برنامه «جبهه نوین مردمی» تایید و تاکید می کند و رسما از همه نیروهای سیاسی جمهوریخواه دعوت میکند که مسئولانه عمل کرده و با خودداری از حفظ نامزدهایی از حزبشان در دوره دوم از مثلثی شدن انتخابات جلوگری کنند، زیرا حاصلی جز تضمین پیروزی راست افراطی نخواهد داشت. ما از همه دعوت میکنیم تا در مقابله «اجماع ملی» سد بر پا کنیم.
راست افراطی پیش از این در سالهای ۲۰۰۲، ۲۰۱۷ و ۲۰۲۲، تهدید کرده بود که قدرت را به دست خواهد گرفت. به لطف برخورد مسئولانه سازمان های سیاسی ،سندیکاها و جامعه مدنی و رای دهندگان چپ، از وقوع آن جلوگیری شد. کسانیکه می خواهند بین نامزدهای «جبهه نوین مردمی» اقدام بدستچینی کنند، با جناح راست افراطی که قادر است تا برای اولین بار اکثریت مطلق در مجلس ملی را بدست آورد، همدست خواهند شذ.
ث -ژ -ت از کارمندان، بازنشستگان و بیکاران و همچنین جوانان دعوت میکند که بکوشند تا با رأی خود موجب شوند تا «اجماع ملی» و متحدانش بکمترین کرسیهای نمایندگی در مجلس دست یابند. برای اینکه دنیای کارگری علیه «اجماع ملی» رای بدهد، باید به مطالبات اجتماعی آن پاسخ داد. تصمیم گابریل اتال برای اجتناب از انتشار فرمان اصلاح بیمه بیکاری اولین پیروزیست.
سندیکای ث-ژ-ت از همه نامزدهای جمهوریخواه دعوت میکند که به لغو قانون ترمیم بازنشستگی و رد نهایی اصلاح بیمه بیکاری و خدمات عمومی، اتخاذ اقدامات برای افزایش حقوق و حقوق بازنشستگی و حداقلل های اجتماعی و برای تضمین سرمایه گذاری عظیم برای خدمات عمومی متعهد شوند.
در این لحظه سخت، متفقا در همه جا با زهر تفرقه افکنی مبارزه کنیم.
ث-ژ-ت از کارگران، بازنشستگان و بیکاران دعوت بعمل میاورد تا عضو تشکلهای صنفی شوند. ث-ژ-ت با تلاش در بین-التحادیه و در کنار جامعه مدنی، طرحهای را برای بسیج مردم پیشنهاد میکند تا دور دوم انتخابات در زیر فشار مردم برگزار شود و مطالبات اجتماعی در نهایت قبول گردند.
هیچ سرنوشت مختومی وجود ندارد. ث-ژ-ت هر کاری که در توان دارد را برای جلوگیری از رخدادن بدترین اتفاقات و دستیابی به پیشرفت اجتماعی و محیط زیستی انجام خواهد داد. از طریق بسیج در خیابانها و پای صندوقهای رای، دنیای کار می تواند و باید پیروز گردد!

توضیحات:
ث-ژ-ت (کنفدراسیون عمومی کار) :CGT (Confédération Générale du Travail)
کمیته ملی کنفدرال :CNN (Comité Confédéral National)
اجماع ملی (حزب دست راست افراطی) :RN (Rassemblement National)
اقای «گابریل اتال» (نخست وزیر فعلی فرانسه و سرکرده نامزدهای حزب طرفدار رییس جمهور) :Gabriel Atta
مارشال هانری فیلیپ پتن :Marechal Henri Philippe Pétain
پس از آغاز تهاجم آلمان در ۱۷ می ۱۹۴۰ به دولت فراخوانده شد. وی با ادامه جنگی که از نظر او شکست خورده بود مخالفت نمود و بزودی مسئولیت این شکست را به رژیم جمهوریت نسبت داد. او رئیس شورای فرانسه شد و در ۱۶ ژوئن جایگزین پل رینود شد. وی در فردای انروز تقاضای پایان دادن به جنگ را کرد و با سر نهادن به تمام خواستهای آدولف هیتلر، آتش بس را با رایش سوم در ۲۲ ژوئن ۱۹۴۹ در رتوندس امضا کرد. او در سن ۸۴ سالگی در۱۰ژوئیه ۱۹۴۰ با گرفتن اختیارات تام از مجلس ملی، عنوان «رئیس دولت فرانسه» را بطور غیرقانونی بخود اطلاق داد و در طول اشغال فرانسه توسط آلمان نازی به مدت چهار سال انرا حفظ کرد.

تاریخ انتشار : ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ ۱:۱۲ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به مناسبت سالروز پیروزی بر نازیسم؛ هیچ نیروی اهریمنی نمی‌تواند بر مردمی متحد پیروز شود

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): همان‌گونه که اتحاد شوروی در ژوئن ۱۹۴۱ با اتکای به اتحاد مردمی در برابر تجاوز ایستاد، ایران نیز در اسفند ۱۴۰۴ دچار تحولی بزرگ شد. همبستگی مردم در دفاع از میهن، که به عین دریافتند فرزندانشان در نیروهای مسلح، به اتکای پشتیبانی جامعه است که قادرند از کشورشان در برابر خطر موجودیتی دفاع کنند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

ترامپ، توافق با جمهوری اسلامی ایران و پیمان ابراهیم

چنین می‌نماید که زور ترامپ برای خلق «بیگ بنگ»ی نو چندان پرزور نیست.

گره «پیوستن عربستان و قطر به پیمان ابراهیم» به پایان جنگ با ایران را قطر و عربستان به کوری کشاندند.

کوری گره همزمان پیام روشنی را با خود دارد؛

بدون ایران، نظمی نو در منطقه، باختر آسیا؛ حاکم نخواهد شد.

آمریکا باید در ملاحظات سیاسی خود نقش ایران را از «تهدید» به «بازیگر ضروری» بازتعریف کند.

ایران دیری‌ست در پی شناسایی این نقش خود از سوی امریکا بوده است.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

تاثیرات جنگ و بحران‌ها بر بهداشت زنان، به مناسبت ۲۸ ماه مه

مورخ آمریکایی: «هر دولتی که با حمایت ایالات متحده به قدرت برسد، فاقد مشروعیت خواهد بود.»

ترامپ، توافق با جمهوری اسلامی ایران و پیمان ابراهیم

تعویق مذاکرات غنی‌سازی هسته‌ای تا زمان دستیابی به توافقی برای پایان دادن به جنگ و باز کردن تنگه هرمز.

از غزه تا میناب | کودکان در جنگ | برنامه ویژه دوره هفدهم جشنواره بین‌المللی سینمای تبعید – سوئد