پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳ - ۰۴:۰۲

پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳ - ۰۴:۰۲

چرا به پزشکیان رأی می دهم!
در ارتباط با چرایی عدم استقبال توده‌ها در مشارکت انتخاباتی دلایل متعددی را می‌توان شمرد ولی بدون شک تمامیت‌طلبی، اقتدارگرایی و قشریت دخیل در هستۀ مرکزی قدرت سیاسی نقش مهمی...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: محمود کرد
نویسنده: محمود کرد
باز هم انتخابات، باز هم دفاع از منافع ملی، هم استراتژی هم تاکتیک!
عدم شرکت در این دوره می‌تواند تاکید مجددی باشد بر یک اقدام ثابت شده. اما اگر بپذیریم که چینش و مهندسی این‌چنینی انتخابات با همهٔ اهدافی که به دنبال داشته...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: سهراب ایران
نویسنده: سهراب ایران
ترک تحریم می‌کنم، خطر جلیلی جدّی است!
تا نظام جمهوری اسلامی پابرجا است وضع را نمی‌شود از این بهتر کرد اما می‌شود بسا بدتر کرد. براندازی نه فعلا ممکن است نه فعلا مطلوب. آیا انتخاب میان بد...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: ياسر ميردامادی
نویسنده: ياسر ميردامادی
اصلاح‌طلب اصول‌گرا، ادامه داره ماجرا
هستهٔ سخت قدرت، بر اساس منافع خود و بر پایهٔ یک خطای محاسباتی رضایت داده است که انتخابات را حداقل نیمه‌رقابتی کند. جامعه زخم‌های عمیقی از سیاست‌های حاکمیت بر روح...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: سياوش - ايران
نویسنده: سياوش - ايران
دلایل فراخوان «ث ژ ت» برای دادن رأی به برنامه «جبههٔ نوین مردمی»
«ث ژ ت» هرگز خود را در پناهگاه مخفی نکرده است و همواره حتی به قیمت تحمل ضربات شدید مواضع شجاعانه‌ای که لازم بوده را اتخاذ کرده است؛ به عنوان...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: برگردان ف. دوردانی
نویسنده: برگردان ف. دوردانی
بر خلاف مرحله‌ی اول، در مرحله‌ی دوم انتخابات ریاست جمهوری شرکت می‌کنم و به آقای پزشکیان رأی می‌دهم!
برای رهایی ایران از اقتدارگرایی و تمامیت‌خواهی، با رنج و اندوه خون ریخته‌شدهٔ جوانان در این چند دهه در جان، بر خلاف دور اول، در دور دوم انتخابات شرکت می‌کنم...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: زهره تنکابنی
نویسنده: زهره تنکابنی
جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!
سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: هیئت سیاسی - اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
نویسنده: هیئت سیاسی - اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

نامه سرگشاده درباره احتمال اعدام ارژنگ داودی

به اطلاع شما می‌رسانم که آقای ارژنگ داودی شاعر و نویسنده و فعال سیاسی که پیش از این به خاطر نوشتن مطلبی در رابطه با قتل زهرا کاظمی ‌(شهروند کانادائی که در ایران توسط قاضی مرتضوی زیر شکنجه کشته شد) به ۱٥ سال زندان محکوم شده بود و از این مدت ۱۱ سال را نیز در زندان سپری کرده است، اکنون بدون هیج اتهام تازه‌ای بار دیگر محاکمه و به ۲۰ سال و ۸ ماه زندان و همچنین مجازات اعدام محکوم شده است.

نامه سرگشاده به آقای John Ralston Saul پرزیدنت پن جهانی

 

درباره احتمال اعدام ارژنگ داودی

آقای پرزیدنت

با درودهای فراوان

بدینویسله به اطلاع شما می‌رسانم که آقای ارژنگ داودی شاعر و نویسنده و فعال سیاسی که پیش از این به خاطر نوشتن مطلبی در رابطه با قتل زهرا کاظمی ‌(شهروند کانادائی که در ایران توسط قاضی مرتضوی زیر شکنجه کشته شد) به ۱۵ سال زندان محکوم شده بود و از این مدت ۱۱ سال را نیز در زندان سپری کرده است، اکنون بدون هیج اتهام تازه‌ای بار دیگر محاکمه و به ۲۰ سال و ۸ ماه زندان و همچنین مجازات اعدام محکوم شده است. 

ارژنگ داوودی را به اعدام محکوم کرده‌اند و اتهام‌اش «تالیف یک کتاب حاوی یک طرح آلترناتیو برای نظام فعلی حاکم بر ایران» است.

اتهاماتی دیگری که حکومت اسلامی ایران به وی زده: «راه اندازی و تاسیس جنبش آزادی ایرانیان و کنفدراسیون دانشجویان ایرانی» است.هم‌چنین، اتهامات دیگری نیز چون نوشتن «مانیفست ضد نظام جمهوری اسلامی»، «توهین به رهبری و بنیان‌گذار حکومت اسلامی و مسئولین نظام و روحانیون، توهین به مقدسات و همکاری با خبرنگار کانادایی «جین کوکان» برای ساخت فیلم مستند «ایران ممنوع» در پرونده او جای گرفته است.

در فیلم مستند «ایران ممنوع»، سعید مرتضوی دادستان پیشین تهران، در سال ۱٣٨۲ به قتل زهرا کاظمی خبرنگار ایرانی‌‌ کانادایی متهم شده است که دعاوی موجود در این فیلم، سبب محکومیت ۱۵ سال زندان، ۷۴ ضربه شلاق و ۵ سال محرومیت از حقوق اجتماعی برای ارژنگ داودی شد.

ارژنگ داودی در مدتی که در زندان‌های مختلف دوره محکومیت خود را می‌گذراند بارها در اعتراض به وضعیت زندان، رفتار زندانبانان و اوضاع سیاسی- اجتماعی ایران اعتصاب غذا کرده است.

به نوشته وب‌سایتی که خبرهای مربوط به ارژنگ داودی را منتشر می‌کند، «شکنجه و آثار ناشی از تحمل هشت سال حبس، بخشی از بینایی و شنوایی این زندانی سیاسی را از بین برده است.»

آقای پرزیدنت پن جهانی،

موقعیت کنونی ایران از نظر اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی بسیار فاجعه‌بار است. در چنین موقعیتی حکومت اسلامی ایران تلاش می‌کند تنها با تشدید سانسور و اختناق، تهدید و زندان، شکنجه و اعدام حاکمیت خود را سرپا نگاه دارد.

آقای «احمد شهید» گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در امور ایران در تازه‌ترین گزارش خود، از اعدام حداقل ۸۲۵ نفر در ایران از تیر ۹۲ تا تیر ۹۳ خبر داد و این آمار را نشان‌دهنده «افزایش نگران‌کننده» مجازات اعدام در ایران دانست.

بر اساس گزارش وی، حکومت اسلامی ایران، هم‌چنان به اعدام مجرمین نوجوان ادامه می‌دهد و مطابق گزارش‌ها تنها در سال ۲۰۱۴ هشت نفر که «گمان می‌رود» در زمان وقوع جرم منسوب به آنان زیر ۱۸ سال سن داشتند، اعدام شده‌اند. پیش‌تر نیز، بان گی‌مون، دبیر کل سازمان ملل، در گزارش سالیانه خود از «افزایش اعدام‌ها در ایران» ابراز نگرانی کرده بود.

هم‌چنین کمیته حقوق بشر مجمع عمومی سازمان ملل روز سه‌شنبه ۱٨ نوامبر ۲٠۱۴، قطعنامه‌ای را به تصویب رساند که در آن در مورد نقض حقوق بشر در ایران به‌ویژه «تعداد بسیار بالای اعدام»‌ها توسط حکومت اسلامی ابراز نگرانی عمیق شده‌است. این قطعنامه تاکید می‌کند که طی ۱۵ ماه گذشته در ایران دست‌کم ۸۵۰ نفر توسط جمهوری اسلامی اعدام شده‌اند.

قطعنامه مصوب کمیته سوم مجمع عمومی ملل متحد، حکومت اسلامی ایران را به خاطر نقض مستمر و سیستماتیک حقوق بشر علیه مردم ایران محکوم کرد. از جمله بهخاطر تعدد و افزایش هشداردهنده اجرای احکام اعدام، اعدامها در ملاءعام و استمرار اعدام نوجوانان، شکنجه و رفتارها یا مجازات بیرحمانه، غیرانسانی یا تحقیرآمیز به ویژه  شلاقزدن و قطع اعضای بدن، محدودیتهای گسترده و جدی حق تشکل، آزادی اجتماع و آزادی عقیده و بیان، تداوم فیلتر و یا مسدود کردن یا جلوگیری از دسترسی به اینترنت و ارسال پارازیت بر ماهوارهها و سانسور یا توقیف رسانهها، اذیت و آزار سیستماتیک مدافعان حقوق بشر و روزنامهنگاران، وبلاگنویسان و کاربران رسانههای اجتماعی که اینان مدام در معرض دستگیری، بازداشت، تبعید درازمدت و احکام سخت از جمله حکم اعدام قرار میگیرند، و نیز قطع اعضای بدن انسانها با اتکا به قوانین اسلامی، نابرابری فراگیر و خشونت علیه زنان و تداوم تبعیض علیه زنان و دختران در قانون و در عمل،  و استمرار تبعیض و نقضحقوق اقلیتهای ملی و مذهبی و غیره.

ارژنگ داوودی شاعر و نویسنده و زندانی سیاسی سال‌خورده که ۱۱ سال از محکومیت اول خود را به پایان رسانده، اکنون با پرونده‌سازی‌های تازه نهادهای امنیتی به ۲۰ سال و ۸ ماه زندان و اعدام، بدون حضور وکیل مدافع و به صورت غیابی محکوم شده است.

ارژنگ داوودی در حال حاضر در بند ۱ زندان بندرعباس نگهداری می‌شود. وی اوایل تیر ماه سال ۱٣٩۲، از بند ۱۲ زندان رجایی شهر کرج به انفرادی‌های بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل و پس از ۱۲۷ روز انفرادی در این بند به زندان بندر عباس تبعید شده است.

به گزارش منابع حقوق بشری در این سال‌ها، اعضای خانواده ارژنگ داودی نیز تحت فشار و در معرض تهدیدهای ماموران امنیتی و اطلاعاتی بوده‌اند.

آقای پرزیدنت پن جهانی، به نام دفاع از حقوق انسان‌ها و در دفاع از آزادی اندیشه و بیان، انتظار من از شما این است که برای جلوگیری از اعدام ارژنگ داودی نویسنده و شاعر و اصولا برای لغو سانسور و اعدام، فراخوان یک کمپین را ارائه دهید و به زیر فشار قرارگرفتن حاکمان کنونی ایران برای پایان‌دادن به این سیاست‌های ضدمردمی و خفقان‌آور یاری رسانید.

با احترام

پرزیدنت انجمن قلم ایران در تبعید

بهرام رحمانی

یکم دسامبر ۲۰۱۴

تاریخ انتشار : ۱۱ آذر, ۱۳۹۳ ۰:۰۵ ق٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

هفته‌ای که گذشت، دوم تا هشتم تیرماه

رهبر حکومت تاب نیاورد گاه که کارگزاران خود را نامرغوب دید. خود بر صحنه آمد و خواستار مشارکت حداکثری شد و فتوا داد که نباید با کسانی که “ذره‌ای با انقلاب و امام و نظام اسلامی زاویه دارند” همکاری کرد. به‌زبان دیگر نباید به کسانی که ممکن است نفر دوم حکومت شوند و در سر خیال همکاری با ناانقلابین دارند، رای داد. اشاره‌ای سرراست به آن تنها نامزدی که از تعامل با جهان می‌گوید.

مطالعه »
یادداشت
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

چرا به پزشکیان رأی می دهم!

باز هم انتخابات، باز هم دفاع از منافع ملی، هم استراتژی هم تاکتیک!

ترک تحریم می‌کنم، خطر جلیلی جدّی است!

اصلاح‌طلب اصول‌گرا، ادامه داره ماجرا

دلایل فراخوان «ث ژ ت» برای دادن رأی به برنامه «جبههٔ نوین مردمی»

بر خلاف مرحله‌ی اول، در مرحله‌ی دوم انتخابات ریاست جمهوری شرکت می‌کنم و به آقای پزشکیان رأی می‌دهم!