شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۲:۵۲

شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۲:۵۲

جستاری از شرایط کنونی ایران زیر نام: "گوی" و "میدان"
پیشرفت علم و تکنولوژی و نوآوری‌های این عرصه و گسترش و همه‌گیری فضای مجازی، امکان بی‌بدیلی را برای نور انداختن بر تاریکخانه اشباح و برملا کردن دروغ و نیرنگ‌های پشت...
۵ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: بردیا سیاوش
نویسنده: بردیا سیاوش
اختلافات درون‌ حکومت و موضع و اهداف رهبری در انتخابات
ریسکی که حکومت انجام داد و فکر می‌کرد که با اتخاذ این روش می‌تواند هم‌ مشارکت را بالا ببرد و هم یک جناح اصول‌گرای میانه را بار دیگر بر راس...
۵ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: کامران
نویسنده: کامران
چرایی پروژه‌ی میرباقری‌هراسی!
ای کاش رسالت پروژه‌ی میرباقری‌هراسی، مقدمه‌ی ضدحمله به آن بود. اما نیست و عملاً ترمزی‌ست در برابر پیشرفت و دعوت به آهسته بیا و آهسته برو که گربه شاخت نزند.
۴ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: بهزاد کریمی
نویسنده: بهزاد کریمی
نامه‌ای به اپوزیسیون، جهت یادآوری وظایف فراموش شده!
کاش می‌شد دوباره مثل آن روزها به یاد مردم بیفتیم و به آن‌ها سر بزنیم و مثل آن روزها صمیمانه پای درد دلشان بنشینیم و ببینیم که چه دل خونی...
۴ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: زری
نویسنده: زری
مشخصات حکومت- قانون
اگر قوانین را تنها وسیله‌ای برای برقراری نظم در جامعه فرض کنیم،حاكمیت قانون به مفهوم برقراری نظم و انضباط اجتماعی خواهد. در این روی‌کرد قانون تنظیم‌کنندۀ روابط حاکمیت و شهروندان...
۳ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: مناف عماری
نویسنده: مناف عماری
تایتانیک
چیستی و سرشت فلسفی قصه‌ی تایتانیک امری فراتر از عاشقانه‌های آن است. جوهره‌ی فلسفی فیلم‌نامه، داستانِ شکستِ پنداره‌ی لگام زدن بر انگاره‌های فردی‌ست ...
۳ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: پهلوان
نویسنده: پهلوان
آقای رئیس جمهور اندکی آرام، به کجا چنین شتابان
آقای رئیس جمهور به رای ۲۷ در صدی‌تان غره نشوید. مردم در این ۴ دهه آموخته‌اند که نباید به وعده‌های حکمرانان اعتماد کرد. همان ۲۷ درصد رای‌دهنده، دیده‌بان حرف و...
۲ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: زهره تنکابنی
نویسنده: زهره تنکابنی

احمدی نژآد و حلقه مجانین

آقای احمدی نژاد، دولت بیمار شما، شایستگان واقعی را از کشور فراری داده و افرادی را بر صدر امور نشانده، که لایق مدیریت جزء هم نیستند چه برسد به مدیریت کلان کشور

پیشتر در مقاله ای با همین عنوان، متذکر شدم که چگونه مجانین نزدیک به احمدی نژاد بر سرنوشت قومی پیر و با فرهنگ حاکم شده اند و آبرو و آسایش مردمان ایران زمین را قربانی جاه طلبی ها و رویاهای خطرناک شخصی شان کرده اند. در آن نوشتار سخن از تندروی ها و کلام جنون آمیز مشاعی رفت و ذکر خطاهای نابخشودنی وی و حال در این مقال قصد کرده ام تا کمی از محمد رضا رحیمی، دیگر عضو این حلقه بگویم و خطرات حضور این فرد بر مسند قدرت را بر شمارم.

نگاهی به سابقه ی کاری رحیمی، مشخص می کند که دوستی او و احمدی نژاد در عین عمق و شدتش، آنقدرها هم طولانی مدت نیست، چه همین دوست نزدیک در انتخابات پیشین ریاست جمهوری جانب هاشمی رفسنجانی را گرفته بود… شاید از پس به قدرت رسیدن احمدی نژاد بود که چاپلوسی ها و کلام متملق وی آغازیدن گرفت تا همین کلام او را خیلی زود به حلقه ی ارباب قدرت وارد کند. و حال همین رقیب دیرین، از نزدیکان احمدی نژاد شده و سودای قدرت در سر می پروراند. آگاهان امر، رحیمی را یکی از جانشینان احتمالی احمدی نژاد معرفی می کنند و به خطرات حضور او در قدرت به خوبی آگاهند.

رحیمی در میان حلقه ی نزدیکان احمدی نژاد، بی شک بالاترین آمار ناشایستگی و اشتباه را دارد. تا جایی که ضعف های مدیریتی وی و اشتباهات فاحشش، به گونه ای آشنای خاطر تمامی مردم ایران شده است. رحیمی هم اویی است که به کلام بی تفکر و شتابان شهره شده است و ذره ای به عواقب کلام نسنجیده اش فکر نمی کند.

همگان به خاطر می آورند اشتباهات عجیب و غریب و نابخشودنی مدیریتی وی را زمانی که بر نخستین کرسی دیوان محاسبات کشور جلوس کرده بود. وی در همان روزهای آغاز کار یکی از مسوولان اخراج شده شرکت بیمه ایران را که با توصیه یک نهاد امنیتی اخراج شده بود، به عنوان بازرس همان شرکت بیمه تعیین کرد. در نتیجه گزارشی که به دست احمدی نژاد رسید، حاوی اطلاعات غلطی درباره این شرکت بود که باعث شد تا وی دستور برکناری مدیرعامل و تمام اعضای شرکت بیمه ایران را بدهد. در حالی که بسیاری از اتهاماتی که از سوی این بازرس وارد شده بود، مربوط به مدیرعامل سابق یا اسبق این موسسه بود.

وی همچنین از جمله ی افرادی بود که در دولت گذشته خود را به دروغ تحصیلکرده ی دانشگاه های غربی معرفی کرده بودند. پس از آبروریزی غریب علی کردان که منجر به واکنش دانشگاه آکسوفورد و مجامع آکادمیک دنیا شد، محمد رضا رحیمی نیز به صدر اخبار این دروغ پردازی ها پیوست. پس از روی کار آمدن مجلس هفتم بود که او رییس دیوان محاسبات شد و پس از آن به تدریج در نوشته ها به عنوان دکتر مشهور شد. نخست گفته شد که دکترایش را از یکی از موسسات فرهنگی فرانسه گرفته است و پس از آن نام دانشگاه بلفورد کانادا بود که به عنوان مرجع صادر کننده ی دکترای وی بر سر زبانها افتاد. دانشگاهی که هرگز وجود خارجی ندارد.

دیگر از اینها، به خاطر بیاورید، کوشش وی برای لغو امضای نمایندگان مجلس در راه برکناری علی کردان را. علی کردانی که از دوستان نزدیک وی بود و خبر مدرک جعلی دکترایاش بر صدر اخبار رسانه های دنیا قرار گرفته بود. اما اکنون که ماجرای عدم تحصیلات آکادمیک رحیمی و کردان مسجل شده، باز هم سایت اینترنتی و تشکیلات خبررسانی محمود احمدی نژاد، رحیمی را ” دکتر ” معرفی می کند. این موضوع آیا بیانگر همدست بودن احمدی نژاد با این دروغ پردازان نیست؟ به راستی وقاحت یک قوم تا کجا می تواند ادامه داشته باشد؟

البته احمدی نژاد در روزهایی که مقبولیتش حتی نزد طبقه ی محروم و کم سواد جامعه( که پیشتر از جمله ی طرفداران وی بودند) نیز از بین رفته، مجبور به دوست داشتن فردی است که در تعریف و ستایش از او از بیان متملق ترین جملات نیز ابایی ندارد. وی روزی دولت نهم را شایسته ترین دولت جمهوری اسلامی معرفی می کند و واضحی بیش از حد موضوع را دلیل بی دلیلی این شایستگی می داند و می گوید که این شایستگی نیازی به مدرک و دلیل ندارد. و روزی دیگر پا را از این هم فراتر می گذارد و به احمدی نژاد جلوه قدسی می بخشد.

لابد در خاطرتان مانده آن روزی را که رحیمی پس از سفر سوریه اش، عنوان کرد که احمدی نژاد لایق ترین فرد برای پیامبری، پس از محمد ( ص ) است. آیا بیان این کلام تفرقه انگیز توهین مستقیم به مردمی که به رسول اللهی محمد ایمان دارند، نیست؟ آیا این کلام خالی از عقل و منطق، باور دین را از دینداران نمی رباید؟ آیا جلوه ی قدسی بخشیدن به مردمان عادی همانی نیست که محمد( ص) مردم را از آن پرهیز می کرد؟

حالا همین آقای دروغ پرداز و ناشایسته، قصد کرده تا دامنه ی فساد اخلاقی و مدیریتی اش را دو چندان کند. وی به تازگی برادر بی تجربه ی مدیریتی اش را برای استانداری همدان نامزد کرده بود که البته این موضوع مورد موافقت قرار نگرفت و این خطر از مردمان استان همدان دور شد.

آقای احمدی نژاد، دولت بیمار شما، شایستگان واقعی را از کشور فراری داده و افرادی را بر صدر امور نشانده، که لایق مدیریت جزء هم نیستند چه برسد به مدیریت کلان کشور. آقای رئیس جمهور!!!، حال که با هیچ منطق و بیانی نمی شود با شما صحبت کرد، حال که سرنوشت ایران عزیزمان را در دستان مدیران نالایق قرار داده اید و از ادامه ی این روند مخرب باکی ندارید، حال که برای تحقق رویاهای شخصی تان از جیب و ثروت مردم استفاده می کنید، لااقل آگاه باشید که سیستم مدیریتی تحت امر شما، ایران را به پرتگاهی می برد که دیگر نجات از آن چیزی نزدیک به محال است.

تاریخ انتشار : ۴ آذر, ۱۳۸۸ ۸:۰۷ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

حکم اعدام شریفهٔ محمدی را لغو کنید! شریفهٔ محمدی را آزاد کنید!

ما بر این باوریم که با مبارزهٔ هم‌سوی همهٔ نیروهای مترقّی باورمند به آزادی، برابری، مردم‌سالاری (دموکراسی) و عدالت اجتماعی در زمینهٔ حکم منفور اعدام نیز می‌توان ارادهٔ حقوق بشری قاطبهٔ مردم را به این نظام جنایت‌کار تحمیل کرد. ما هم‌صدا با همهٔ این مبارزان لغو حکم اعدام شریفهٔ محمدی را خواهانیم و هم‌نوا با همهٔ نیروهای مترقّی ایران اعلام می‌کنیم جای مبارزان راه بهروزی مردم زندان نیست.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

آقای رئیس جمهور اندکی آرام، به کجا چنین شتابان

آقای رئیس جمهور به رای ۲۷ در صدی‌تان غره نشوید. مردم در این ۴ دهه آموخته‌اند که نباید به وعده‌های حکمرانان اعتماد کرد. همان ۲۷ درصد رای‌دهنده، دیده‌بان حرف و عمل شما هستند و با دقت و پیگیری، بر مواضع تان نظارت دارند.

مطالعه »
یادداشت

حکم اعدام فعال کارگری، شریفه محمدی نمادی است از سرکوب جنبش صنفی نیرو های کار ایران!

میزان توانایی کارگران برای برگزاری اقدامات مشترک، از جمله اعتصابات و عدم شرکت در امر تولید، مرتبط است با میزان دسترسی آنها به تشکل های صنفی مستقل و امکان ایجاد تشکل های جدید در مراکز کار. ولی در جمهوری اسلامی نه تنها حقوق پایه ای کارگران برای سازمان دهی و داشتن تشکل های مستقل رعایت نمیشود، بلکه فعالان کارگری، از جمله شریفه محمدی، مرتبا سرکوب و محکوم به حبس های طولانی مدت، ضربات شلاق و حتی اعدام میشوند.

مطالعه »
بیانیه ها

حکم اعدام شریفهٔ محمدی را لغو کنید! شریفهٔ محمدی را آزاد کنید!

ما بر این باوریم که با مبارزهٔ هم‌سوی همهٔ نیروهای مترقّی باورمند به آزادی، برابری، مردم‌سالاری (دموکراسی) و عدالت اجتماعی در زمینهٔ حکم منفور اعدام نیز می‌توان ارادهٔ حقوق بشری قاطبهٔ مردم را به این نظام جنایت‌کار تحمیل کرد. ما هم‌صدا با همهٔ این مبارزان لغو حکم اعدام شریفهٔ محمدی را خواهانیم و هم‌نوا با همهٔ نیروهای مترقّی ایران اعلام می‌کنیم جای مبارزان راه بهروزی مردم زندان نیست.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
مطالب ویژه
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

جستاری از شرایط کنونی ایران زیر نام: “گوی” و “میدان”

اختلافات درون‌ حکومت و موضع و اهداف رهبری در انتخابات

چرایی پروژه‌ی میرباقری‌هراسی!

نامه‌ای به اپوزیسیون، جهت یادآوری وظایف فراموش شده!

مشخصات حکومت- قانون

تایتانیک