سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۲۲ تیر, ۱۴۰۵ ۱۴:۱۰

دوشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۰

نامه‌ای به اپوزیسیون، جهت یادآوری وظایف فراموش شده!

کاش می‌شد دوباره مثل آن روزها به یاد مردم بیفتیم و به آن‌ها سر بزنیم و مثل آن روزها صمیمانه پای درد دلشان بنشینیم و ببینیم که چه دل خونی از فساد اربابان خود دارند.
Getting your Trinity Audio player ready...

هم‌اپوزیسیونی‌های عزیز،

بگذارید یک لحظه چشمانمان را ببندیم و تصور کنیم که ما واقعاً وظایف خود را به یاد داریم. آه، چه خیال خوشایندی! حالا چشمانمان را باز کنیم و به واقعیت برگردیم: به نظر می‌رسد که ما در حالت فراموشی دائمی به سر می‌بریم. شاید کهولت سن با ما چنین کرده است. بیایید ببینیم که آیا به یاد داریم که اپوزیسیون واقعی چه وظایفی دارد؟ شاید به یاد بیاوریم!

یکی از وظایف مهم ما نقد عملکرد حاکمان و دولت است. اما به نظر می‌رسد که این وظیفه کمی خسته‌کننده باشد، ولی باور کنید خیلی مهم است! اگر احساس کنیم که دولت دارد کار عجیبی می‌کند و ماشین دولت مردم را زیر می‌گیرد، ما باید اولین کسانی باشیم که صدایمان را بلند کنیم و برای کشیدن ترمز اقدام کنیم. بله، ما! نه همسایه‌مان، نه دوستان قدیمی‌مان. ما!

خوب، ما که نباید فقط منتقد باشیم، بلکه باید راه‌حل‌های صورت‌مسئله‌های گوناگون را هم ارائه دهیم. برای مثال، اگر دولت تصمیم بگیرد که همه پارک‌ها را به پارکینگ تبدیل کند، ما اعتراض می‌کنیم و با دلیل و برهان و آمار و ارقام می‌گوییم که بهتر است این کار را نکنند تا مردم از کمبود درخت و اکسیژن رنج نبرند و دچار خفقان نشوند. حتی پیشنهاد می‌دهیم که در کنار آن باغ‌هایی پر از درخت نیز بسازند. اما خب، ارائه آلترناتیو شاید نیاز به کمی تفکر و تحقیق داشته باشد، پس شاید بهتر باشد اول چای‌مان را بنوشیم و بعد سر این موضوع هم فکری کنیم.

جوانی کجایی که یادت به خیر!

ما بودیم که حرف دل پا پاپتی‌ها را می‌زدیم و در این باب داستان‌های شورانگیزی می‌نوشتیم؟ بله، دقیقاً همان مردمی که شاید اکنون ما را به یاد نمی‌آورند! البته دروغ چرا؟ در فراموش کردن. ما حرف اول را می زنیم. کاش می‌شد دوباره مثل آن روزها به یاد مردم بیفتیم و به آن‌ها سر بزنیم و مثل آن روزها صمیمانه پای درد دلشان بنشینیم و ببینیم که چه دل خونی از فساد اربابان خود دارند. اصلاً یادمان می‌آید که چه راه‌حلی برای فساد داشتیم؟ همه‌اش هم که با جوانی‌مان از ما دور نشده‌اند. هنوز هم دود از کنده بلند می‌شود. بیایید سر از گریبان موبایل و لپ‌تاپ بیرون بیاوریم و به دور و بر خود نگاهی بیاندازیم و با خود زمزمه کنیم: “که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل‌ها!”
حال که ما استعداد فراموشی‌مان بیشتر شده، پس بگذارید مشکلات را فراموش کنیم و بار دیگر یادی از ایده‌ها و آرمان‌هایمان بکنیم، شاید دوباره مسیر و راهمان را پیدا کنیم.

با احترام و کنایه‌ای محبت‌آمیز،

هم‌اپوزیسیونی هنوز بیدار!

 

تاریخ انتشار : ۴ مرداد, ۱۴۰۳ ۱:۰۴ ق٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، روند مذاکرات را تهدید می‌کند!

هیئت سیاسی- اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت): افزایش تنش در تنگه هرمز و جنوب ایران، در پی تلاش امریکا برای ایجاد مسیر جنوبی کشتیرانی و حملات متقابل دو کشور، تفاهم‌نامه را در معرض فروپاشی قرار داده است؛ وضعیتی که بدون خویشتنداری و دیپلماسی می‌تواند روند مذاکرات و ثبات منطقه را به‌شدت تهدید کند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

تنش حقوقی و سیاسی در شورای امنیت بر سر آینده پرونده هسته‌ای ایران

شهناز قراگزلو: ایالات متحده نیز از مواضع کشورهای اروپایی پشتیبانی کرد. نماینده آمریکا استدلال‌های روسیه و چین درباره پایان اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ را رد کرد و بر ضرورت ادامه بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت تأکید داشت.

مطالعه »

گل به‌خودی فیفا در دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا و کانادا و نادیده گرفتن تبعیض نسبت به تیم های شرکت کننده…

گودرز اقتداری: تیم ملی همانگونه که در جام جهانی ۲۰۲۲ در قطر هم هدف تظاهرات مخالفین جمهوری اسلامی قرار گرفت در این بازیها نیز با تقابل مخالفین جمهوری اسلامی بویژه طرفداران سلطنت روبرو خواهذ بود. پیش بینی ها اما انست که این بار شاید بخاطر میزبانی در امریکا و کانادا که هر دو میزبان صد ها هزار ایرانی متمایل به رضا پهلوی هستند، امکان در گیری های بیشتر محتمل‌تر است…. در دیدگاه ما اما تیم ملی تیم تمام مردم ایران است و در این شرایط که کشور هدف حملات و خسارات بی‌بدیل در تاریخ معاصر خود بوده است پیروزی تیم ملی و حمایت عمومی هم‌وطنان برای ایجاد اتحاد و هم‌بستگی ملی بیش لز پیش ضروری و مورد انتظار است. ما مانند همه هنرمندان و روشنفکران میهن تحت ستم‌مان ورزش‌کارانی که با پرچم ایران در هر میدانی مبارزه میکنند را نیز فرزند ایران و از ان خود میدانیم و پیروزی هایشان را در میدان‌های جهانی ارج می‌گذاریم.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

پایان فوری جنگ درتمام جبهه ها واحترام به حق حاکمیت؛ ارمغان صلح

ایران امروز و ضرورت شنیدن صدای منتقدان مصلح

توسعه از کجــــــا شروع می‌شود؟

#‍ زنگ‌ها برای که به صدا درمی‌آید

چکیده ایی ازگذارها در انقلاب کبیر فرانسه : ازانقلاب مشروطه تا اوایل پیدایش جمهوری

International Affairs Committee Bulletin No 4