شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۷:۱۷

شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۷:۱۷

جستاری از شرایط کنونی ایران زیر نام: "گوی" و "میدان"
پیشرفت علم و تکنولوژی و نوآوری‌های این عرصه و گسترش و همه‌گیری فضای مجازی، امکان بی‌بدیلی را برای نور انداختن بر تاریکخانه اشباح و برملا کردن دروغ و نیرنگ‌های پشت...
۵ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: بردیا سیاوش
نویسنده: بردیا سیاوش
اختلافات درون‌ حکومت و موضع و اهداف رهبری در انتخابات
ریسکی که حکومت انجام داد و فکر می‌کرد که با اتخاذ این روش می‌تواند هم‌ مشارکت را بالا ببرد و هم یک جناح اصول‌گرای میانه را بار دیگر بر راس...
۵ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: کامران
نویسنده: کامران
چرایی پروژه‌ی میرباقری‌هراسی!
ای کاش رسالت پروژه‌ی میرباقری‌هراسی، مقدمه‌ی ضدحمله به آن بود. اما نیست و عملاً ترمزی‌ست در برابر پیشرفت و دعوت به آهسته بیا و آهسته برو که گربه شاخت نزند.
۴ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: بهزاد کریمی
نویسنده: بهزاد کریمی
نامه‌ای به اپوزیسیون، جهت یادآوری وظایف فراموش شده!
کاش می‌شد دوباره مثل آن روزها به یاد مردم بیفتیم و به آن‌ها سر بزنیم و مثل آن روزها صمیمانه پای درد دلشان بنشینیم و ببینیم که چه دل خونی...
۴ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: زری
نویسنده: زری
مشخصات حکومت- قانون
اگر قوانین را تنها وسیله‌ای برای برقراری نظم در جامعه فرض کنیم،حاكمیت قانون به مفهوم برقراری نظم و انضباط اجتماعی خواهد. در این روی‌کرد قانون تنظیم‌کنندۀ روابط حاکمیت و شهروندان...
۳ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: مناف عماری
نویسنده: مناف عماری
تایتانیک
چیستی و سرشت فلسفی قصه‌ی تایتانیک امری فراتر از عاشقانه‌های آن است. جوهره‌ی فلسفی فیلم‌نامه، داستانِ شکستِ پنداره‌ی لگام زدن بر انگاره‌های فردی‌ست ...
۳ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: پهلوان
نویسنده: پهلوان
آقای رئیس جمهور اندکی آرام، به کجا چنین شتابان
آقای رئیس جمهور به رای ۲۷ در صدی‌تان غره نشوید. مردم در این ۴ دهه آموخته‌اند که نباید به وعده‌های حکمرانان اعتماد کرد. همان ۲۷ درصد رای‌دهنده، دیده‌بان حرف و...
۲ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: زهره تنکابنی
نویسنده: زهره تنکابنی

پیش از گزارشگر حقوق بشر، وضعیت زندانها و بی عدالتی ها را بررسی کنید

جمعی از خانواده های زندانیان سیاسی در نامه ای به کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به ظلم ها و رفتارهای خلاف قانونی که نسبت به زندانیان سیاسی روا داشته می شود نسبت به وضعیت عزیزان خود ابراز نگرانی کردند و خواستار رسیدگی به وضعیت زندانیان شدند

نامه خانواده زندانیان سیاسی به کمیسیون امنیت ملی

به گزارش کلمه، آنها در این نامه از کمیسیون امنیت ملی مجلس خواسته اند پیش از سفر گزارشگر حقوق بشر به ایران با ارسال نمایندگانی گزارش واقعی از وضعیت زندانهای کشور به ویژه زندان های اوین، رجایی شهر، قزل قلعه و از بند های عمومی و سلول های انفرادی و قرنطینه ی زندان و سایر محل های غیر رسمی که زندانیان سیاسی بعضا به صورت ایزوله در آنها نگهداری می شوند، تهیه و به استحضار کلیه نمایندگان ملت ایران برسانند.

 

 

متن کامل این نامه به شرح زیر است:

بسم رب المظلومین

اعضای محترم کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی

با سلام و احترام

بیش از دوسال از حوادث تلخ پس از انتخابات ۸۸ می گذرد و طی این مدت به خواست و اراده الهی پرده ها کنار رفته و بخشی از حقایق، که خود نشانگر حقانیت بازداشت شدگان با احکام فله ای و بعضا به تاریخ روزهای قبل از انتخابات است، بر مدعیان آشکار شده است. با این وجود هنوز عزیزان ما و فرزندان انقلاب و ایران درشرایط غیر استاندارد و توام با فشارهای روحی در زندان های پایتخت و دیگر شهرهای کشور به سر می برند. در مظلومیت آنان همین بس که برخی راهیافتگان به خانه ملت، وجودشان را به عنوان زندانی سیاسی انکار می کنند و با پاک کردن صورت مساله قصد از بین بردن واقعیت های موجود را دارند.

مگر مظلومیت مهندس عزت الله سحابی وقابل انکار بود که با قتل یگانه دخترش به دست فراموشی سپرده شود و مگر فراهم کردن اسباب شهادت هدی صابر با بی اعتنایی دستگاه قضایی و امنیتی به اعتراض مدنی اش ادامه زنجیره حق کشی و خفه کردن صدای اعتراض بلکه نقض شهروندان نبود؟

 

اعتصاب غذای ۱۲ تن از عزیزترین فرزندان ایران که به بند گران اسارت گرفتار آمده اند و در پی آن شش تن از زندانیان سیاسی رجایی شهر، صدای اعتراض مظلومان را رساتر کرد و ما و خانواده های نگران این عزیزان امید داشتیم که شما در جایگاه نمایندگی ملت و در کمیسیون امنیت ملی برای فقط امنیت ملی که امنیت شهروندان را نیز در برمی گیرد این صدا را شنیده باشید و در پی رسیدگی به شکایت ها برایید.

اما متاسفانه می بینیم که بی اعتنایی ها نسبت به جان شهروندان به ویژه مظلوم ترین آنها که اینک در غل و زنجیرند، تداوم دارد و نبض تپنده ی جامعه که مجلس است در لاک سختی از کرختی و رخوت فرورفته که خشم صاحبان رای را برانگیخته است.

ما خانواده های زندانیان سیاسی بارها از مقامات قضایی و رییس مجلس شورای اسلامی خواسته ایم اذن حضور دهند تا حرف ها و گلایه ها و درخواست های ما را بشنوند اما پاسخی در خور دریافت نداشته ایم.

ما اینک از کمیسیون امنیت ملی مجلس انتظار داریم پیش از سفر گزارشگر حقوق بشر به ایران با ارسال نمایندگانی گزارش واقعی از وضعیت زندانهای کشور به ویژه زندان های اوین، رجایی شهر، قزل قلعه و از بند های عمومی و سلول های انفرادی و قرنطینه ی زندان و سایر محل های غیر رسمی که زندانیان سیاسی بعضا به صورت ایزوله در آنها نگهداری می شوند، تهیه و به استحضار کلیه نمایندگان ملت ایران برسانند. بدیهی است در ترکیب این هیات باید برخلاف اقدامی که در سال ۸۸ علیرغم خواست نمایندگان خانواده های زندانیان سیاسی به صورت یکجانبه صورت گرفت از نمایندگان فراکسیون اقلیت نیز حضور داشته باشند تا امکان گزارش خلاف واقع وجود نداشته باشد.

 

همچنین خانواده های زندانیان سیاسی انتظار دارنداین کمیسیون در مورد اقدامات غیر قانونی و غیر شرعی و غیر انسانی مانند محرومیت از امکانات درمانی و اموزشی و نیز قطع ارتباط زندانیان سیاسی خصوصا آن دسته از زندانیان که خانواده هایشان در خارج از تهران زندگی می کنند از طریق محدود کردن امکان تماس تلفنی و نیز ندادن امکان مرخصی و ملاقات حضوری برای برخی از زندانیان از قوه قضاییه توضیح بخواهند.

در پایان متذکر می شود ما خانواده های زندانیان سیاسی علاقمندیم پیش از آنکه دیگران بر اساس قواعد بین المللی در صدد محاسبه ی بی قانونی ها و بی عدالتی ها و نقض حقوق بشر در کشورمان برآیند، نمایندگان واقعی ملت این مهم را عهده دار شوند و ضعف ها و کاستی ها در حوزه ی قضا و در بخش امنیت هر چه زود تر با آزادی کلیه زندانیان سیاسی و تا رسیدن به خواسته ی بر حق با احقاق حقوق اولیه این آزادگان دربند جبران شوند.

 

و من الله توفیق و علیه التکلان

جمعی از خانواده های زندانیان سیاسی

 

رونوشت:

کمیسیون حقوقی و قضایی

کمیسیون اصل نود

کمیسیون حقوق بشر قوه قضاییه

تاریخ انتشار : ۱۲ تیر, ۱۳۹۰ ۲:۱۷ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

حکم اعدام شریفهٔ محمدی را لغو کنید! شریفهٔ محمدی را آزاد کنید!

ما بر این باوریم که با مبارزهٔ هم‌سوی همهٔ نیروهای مترقّی باورمند به آزادی، برابری، مردم‌سالاری (دموکراسی) و عدالت اجتماعی در زمینهٔ حکم منفور اعدام نیز می‌توان ارادهٔ حقوق بشری قاطبهٔ مردم را به این نظام جنایت‌کار تحمیل کرد. ما هم‌صدا با همهٔ این مبارزان لغو حکم اعدام شریفهٔ محمدی را خواهانیم و هم‌نوا با همهٔ نیروهای مترقّی ایران اعلام می‌کنیم جای مبارزان راه بهروزی مردم زندان نیست.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

آقای رئیس جمهور اندکی آرام، به کجا چنین شتابان

آقای رئیس جمهور به رای ۲۷ در صدی‌تان غره نشوید. مردم در این ۴ دهه آموخته‌اند که نباید به وعده‌های حکمرانان اعتماد کرد. همان ۲۷ درصد رای‌دهنده، دیده‌بان حرف و عمل شما هستند و با دقت و پیگیری، بر مواضع تان نظارت دارند.

مطالعه »
یادداشت

حکم اعدام فعال کارگری، شریفه محمدی نمادی است از سرکوب جنبش صنفی نیرو های کار ایران!

میزان توانایی کارگران برای برگزاری اقدامات مشترک، از جمله اعتصابات و عدم شرکت در امر تولید، مرتبط است با میزان دسترسی آنها به تشکل های صنفی مستقل و امکان ایجاد تشکل های جدید در مراکز کار. ولی در جمهوری اسلامی نه تنها حقوق پایه ای کارگران برای سازمان دهی و داشتن تشکل های مستقل رعایت نمیشود، بلکه فعالان کارگری، از جمله شریفه محمدی، مرتبا سرکوب و محکوم به حبس های طولانی مدت، ضربات شلاق و حتی اعدام میشوند.

مطالعه »
بیانیه ها

حکم اعدام شریفهٔ محمدی را لغو کنید! شریفهٔ محمدی را آزاد کنید!

ما بر این باوریم که با مبارزهٔ هم‌سوی همهٔ نیروهای مترقّی باورمند به آزادی، برابری، مردم‌سالاری (دموکراسی) و عدالت اجتماعی در زمینهٔ حکم منفور اعدام نیز می‌توان ارادهٔ حقوق بشری قاطبهٔ مردم را به این نظام جنایت‌کار تحمیل کرد. ما هم‌صدا با همهٔ این مبارزان لغو حکم اعدام شریفهٔ محمدی را خواهانیم و هم‌نوا با همهٔ نیروهای مترقّی ایران اعلام می‌کنیم جای مبارزان راه بهروزی مردم زندان نیست.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
مطالب ویژه
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

جستاری از شرایط کنونی ایران زیر نام: “گوی” و “میدان”

اختلافات درون‌ حکومت و موضع و اهداف رهبری در انتخابات

چرایی پروژه‌ی میرباقری‌هراسی!

نامه‌ای به اپوزیسیون، جهت یادآوری وظایف فراموش شده!

مشخصات حکومت- قانون

تایتانیک