سه شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۲:۵۱

سه شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۲:۵۱

حدود و ثغور علم قاضی در استقلال قضایی
حق دادخواهی و داشتن یک نظام قضایی منصف و برخورداری از دادرسی عادلانه از جمله حقوق اساسی ملت‌ها است، و این اهداف، جز در زیر چتر حمایت یک نهاد قضایی...
۲۵ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: سیروان منصوری
نویسنده: سیروان منصوری
صلح متزلزل در سوریه جدید
پس از سقوط دیکتاتوری اسد, انتقال قدرت در سوریه منظم تر از آن چیزی بوده است که بسیاری انتظار داشتند. اما آیا حاکم جدید حاضر به سازش های پایدار هست؟...
۲۴ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: مهند النجار و ماکسیمیلیان پاپ - برگردان رضا کاویانی
نویسنده: مهند النجار و ماکسیمیلیان پاپ - برگردان رضا کاویانی
موج شاخه های گل میخک بر مزار رزا لوکزامبورگ و کارل لیبکنشت
روز یکشنبه ۱۲ ژانویه ۲۰۲۵, صد وششمین سالگرد به قتل رساندن رزا لوکزامبورگ و کارل لیبکنشت بود. مطابق معمول در این روز همه ساله در شهر برلین یادبود قتل رهبران...
۲۴ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: رضا کاویانی
نویسنده: رضا کاویانی
داشتم پوست می انداختم
در سپیدار خیال، باز می خواندم این سرود: من به پایان نمی اندیشم ...
۲۴ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: کاوه داد
نویسنده: کاوه داد
چرا سلطنت‌طلب‌ها در توهم خودبزرگ‌بینی به‌سر می‌برند؟
اساساً نوع نگاه و برخورد راست‌های افراطی با دیگران، بر مبنای دوقطبی‌سازی شدید شکل می‌گیرد: یا به‌طور کامل از آن‌ها حمایت می‌کنند یا به سرکوب و حتی حذفشان می‌پردازند. این...
۲۳ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: بهروز ورزنده
نویسنده: بهروز ورزنده
این ماشین را قبل از دیوانه شدن ایلان ماسک خریدم!
پاتریک اشنایدر عادت داشت با ماشین برقی خود جلب توجه کند. در ژانویه ۲۰۲۴، اشنایدر... یک خودروی مدلY از تسلا خرید. از آن زمان تاکنون، دوستان، آشنایان و حتی رهگذران,...
۲۳ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: الکساندر دملینگ، سایمون هیج و لوکاس کیسل - برگردان رضا کاویانی
نویسنده: الکساندر دملینگ، سایمون هیج و لوکاس کیسل - برگردان رضا کاویانی
تحولات ایران مابین دو کنگره
اخیراً کنگره بیستم سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) در شرایط بغرنج کشور، منطقه و جهان با موفقیت برگزار شد و اسناد مصوب کنگره در «دفترچه کنگره بیستم» منتشر گردید. این...
۲۲ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: محمود سيدى
نویسنده: محمود سيدى

گزارش جشن بزرگداشت چهل و سومین سالگرد جنبش فدایی در هلند

جشن چهل و سومین سالگرد بنیانگذاری جنبش فدایی در روز شنبه ٢٢ ماه فوریه در شهر ماستریخت هلند برگزار شد.
این برنامه به کوشش واحد هلند سازمان فداییان خلق ایران اکثریت برگزار شد. در بخش سیاسی مراسم، رفقا بهزاد کریمی وعلی پورنقوی سخن رانی کردند.
کریمی از جمله گفت: "انتخاب اجتماعی سیاهکل، ادامه انتخاب اجتماعی چپ در ایران بود با خوانشی تازه و اراده ای نوین. این انتخاب برای ما و جنبش چپ میهنمان کماکان پابرجاست.
پورنقوی تصریح داشت که تمامی شواهد بر ضرورت حضور نیروی چپ در عرصه سیاسی ایران از هر زمان دیگری دلالت دارد.

جشن چهل و سومین سالگرد بنیانگذاری جنبش فدایی در روز شنبه ٢٢ ماه فوریه در شهر ماستریخت هلند برگزار شد. این برنامه به کوشش واحد هلند سازمان فداییان خلق ایران اکثریت برگزار شد. در این جشن اعضا و دوستداران سازمان فداییان خلق ایران – اکثریت، از کشورهای هلند، آلمان و بلژیک حضور داشتند.
برنامه با تبریک و خوشامدگویی رفیق محسن از مسئولان سازمان در هلند آغاز شد، آنگاه بیاد رفقای سیاهکل و همه جانباختگان راه آزادی وعدالت اجتمایی، شرکت کنندگان بپا خاسته و یک دقیقه سکوت کردند. همزمان با پایان سکوت ترانه سرود خاطره انگیز “قسم خوردم بر تو من ای عشق” پخش شد.
سپس پیام هیئت سیاسی-اجرائی سازمان توسط رفیق توران همتی، عضو شورای مرکزی سازمان، قرائت شد. آنگاه رفیق بهزاد کریمی از کادرهای دیرینه جنبش فدایی سخنش را با تاکید بر چگونگی انتخاب اجتماعی آغازین این جنبش و تداوم آن تا به امروز شروع  کرد: انتخاب اجتماعی چپ! رفیق کریمی ازجمله گفت: “انتخاب اجتماعی سیاهکل، ادامه انتخاب اجتماعی چپ در ایران بود با خوانشی تازه و اراده ای نوین. این انتخاب برای ما وجنبش چپ میهنمان کماکان پابرجاست. به این اعتبار سیاهکل تنها به نحله معینی از چپ تعلق ندارد، بلکه متعلق به همه کسانی است که هم حتی پیش از پیدایش جنبش فدایی قدم در راه چپ گذاشته اند وهم چپ امروزین .
انتخاب اجتماعی چپ در واقع بدیل انتخاب اجتماعی راست می باشد. در این راستا ما به اتحاد عمل با همه جریان های چپ در مقابل تعرض های نیروی راست وفاداریم و درعین حال نوع معینی از پروژه چپ برای عملی شدنش را هم مد نظر قرار میدهیم که موضوع وحدت چپ را پیش می کشد.

پس از رفیق کریمی، پیام حزب توده ایران به سازمان فداییان خلق ایران-اکثریت توسط رفیق فریدون ابراهیمی به اطلاع حضار رسید و بدنبال آن کاک منصور فرخی از جانب حزب دمکرات کردستان ایران- واحد هلند، ضمن تبریک این روز بزرگ با جمع سخن گفت. پس از سخنان کاک منصور فرخی قسمت دوم برنامه “بخش سیاسی” آغاز شد. این قسمت از برنامه توسط گرداننده آن، رفیق علی صمد، عضو سازمان گشایش یافت. در این بخش از برنامه رفقا بهزاد کریمی و علی پورنقوی شرکت داشتند.
رفیق کریمی ضمن پرداختن به تحولات سیاسی به انجام پروژه های مختلف در عمر جمهوری اسلامی پرداخت. او گفت که در جمهوری اسلامی پس از جنگ تاکنون چندین پروژه کلان به منصه ظهور رسیده اند: پروژه معروف به سازندگی که چهره آن هاشمی رفسنجانی میباشد، همان توسعه آمرانه بگونه ای از نوع  چینی آن و در چهار چوب استبداد ولایی  بود که پاسخ خود را در شورش های ضد فقر نشان داد و نارضایتی نیروی مشارکت طلب جامعه در امور کشورداری گرفت. پروژه دوم پروژه اصلاحات و بیان این که بدون انجام حد معینی از توسعه سیاسی، توسعه اقتصادی در ایران ناممکن است پرداخت . رفیق کریمی آنگاه پروژه احمدی نژاد را تشریح کرد. او گفت احمدی نژاد نماد بارز راست دیکتاتوری بود. رفیق بهزاد پروژه تعدیل کنونی را همان پروژه رفسنجانی دانست با هدف تعدیل هایی در افراط های دوره پیشین و عاریه گرفتن عناصری از اصلاحات دانست و اظهار داشت که این پروژه نیز فاقد چشم انداز استراتژیک است. مسئله محوری کشور ما توسعه همه جانبه دموکراتیک و مشارکتی است و این امکان پذیر نیست مگر با تعیین تکلیف جامعه با ساختار قدرت ولایی.

سخنران بعدی رفیق علی پورنقوی عضو هیئت سیاسی-اجرایی سازمان و مسئول پیشبرد پروژه وحدت چپ بود. نکتۀ مرکزی سخنان رفیق پورنقوی در ضرورت حضور یک نیروی چپ اثرگذار در جامعۀ ایران بود. پورنقوی با مروری بر رویدادهای سیاسی دهۀ ۹۰ قرن گذشته در هلند، که به کشوری با مدلهای سیاست ورزی مصالحه گرانه مشهور است، تشریح کرد که انکار تعارضات طبقاتی در این کشور و نادیده گرفتن مطالبات جامعه در لایه های مختلف آن، این کشور را به مدت ۱۵ سال با ناآرامی های قابل توجهی روبرو کرده است؛ ناآرامی هائی که بارزترین وجه مشخصۀ آنها گرایش به افراط است و هنوز هم چشم اندازی بر پایان آن گشوده نیست. پورنقوی تصریح کرد که یک نگرش مبتنی بر وسیعترین معنا از منافع ملی درسمت حذف نیروهای چپ، و ایضاً راست، درجامعه عمل نخواهد کرد، بلکه درصدد بسترسازی برای عمل سیاسی این نیروها بر خواهد آمد. رفیق پورنقوی تصریح داشت که تمامی شواهد بر ضرورت حضور نیروی چپ در عرصه سیاسی ایران از هر زمان دیگری دلالت دارد. رفیق پورنقوی در ادامه سخنانش از روند شکل گیری و پیشرفت پروژه شکل دهی تشکل بزرگ چپ با سازمان اتحاد فداییان خلق ایران، شورای موقت سوسیالیستهای چپ و کنشگران منفرد چپ گزارش جامعی را ارایه داد.

 پس از پاسخ گویی رفقای سخنران به پرسشهای شرکت کنندگان و اعلام نظرات شرکت کنندگان و همزمان با صرف شام، قسمت هنری و شاد جشن آغاز شد. این قسمت از برنامه که با اجرای موسیقی زنده ایرانی همراه بود، با شادمانی و رقص و پایکوبی شرکت کنندگان تا پاسی از شب ادامه یافت و در پایان شرکت کنندگان با امید به فردایی بهتر و برچیده شدن بساط  ظلم و ستم در میهنمان سالن جشن را ترک کردند. 

گزارش از: سیامک کلهر 

 

تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند, ۱۳۹۲ ۹:۵۰ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

اهانت به مزار ساعدی حمله‌ای مستقیم به آزاد اندیشی و میراث فرهنگی ایران!

غلامحسین ساعدی نه فقط یک نویسنده، بلکه صدای رنج و امید مردم ایران بود. هرگونه بی‌احترامی به او یا دیگر چهره‌های فرهنگی، بی‌اعتنایی به میراثی است که هویت ما را شکل داده است. احترام به بزرگان هنر و ادبیات، وظیفه‌ای ملی و تاریخی است که پاسداشت فرهنگ و تاریخ ما را تضمین می‌کند.

ادامه »
سرمقاله

عفریت شوم جنگ را متوقف کنیم! دست در دست هم ندای صلح سردهیم!

مردم ایران تنها به دنبال صلح و تعامل و هم‌زیستی مسالمت‌آمیز با تمام کشورهای جهان‌اند. انتظار مردم ما در وهلۀ اول از جمهوری اسلامی است که پای ایران را به جنگی نابرابر و شوم نکشاند مردم ما و مردم جنگ‌زده و بحران زدۀ منطقه، به ویژه غزه و لبنان، از سازمان ملل متحد نیز انتظار دارند که همۀ توان و امکاناتش را برای متوقف کردن اسراییل در تداوم و تعمق جنگ و در اولین مرحله برقراری فوری آتش‌بس به کار گیرد.

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

دادگاه لاهه حکم بازداشت نتانیاهو، نخست‌وزیر؛ و گالانت وزیردفاع سابق اسرائیل را صادر کرد

دادگاه (لاهه) دلایل کافی برای این باور دارد که نتانیاهو و گالانت «عمداً و آگاهانه مردم غیرنظامی در نوار غزه را از اقلام ضروری برای بقای خود از جمله غذا، آب، دارو و تجهیزات پزشکی و همچنین سوخت و برق محروم کرده‌اند».

مطالعه »
یادداشت

نه به اعدام، نه به پایانی بی‌صدا و بی‌بازگشت!

همه ما که در بیرون این دیوارها زندگی می‌کنیم برای متوقف کردن این چرخه خشونت و نابرابری مسئولیت داریم و باید علیه آن اعتراض کنیم. سنگسار، اعدام یا هر مجازات غیرانسانی دیگر صرف نظر از نوع اتهام یا انگیزه و اعتقاد محکومان، چیزی جز نابودی و ظلم نیست و باید برای همیشه از دستگاه قضایی حذف شود.  نه به اعدام، نباید فقط شعاری باشد، بلکه باید به منشوری تبدیل شود که کرامت انسانی و حقوق برابر را برای همه، فارغ از جنسیت و جایگاه اجتماعی، به رسمیت بشناسد.

مطالعه »
بیانیه ها

اهانت به مزار ساعدی حمله‌ای مستقیم به آزاد اندیشی و میراث فرهنگی ایران!

غلامحسین ساعدی نه فقط یک نویسنده، بلکه صدای رنج و امید مردم ایران بود. هرگونه بی‌احترامی به او یا دیگر چهره‌های فرهنگی، بی‌اعتنایی به میراثی است که هویت ما را شکل داده است. احترام به بزرگان هنر و ادبیات، وظیفه‌ای ملی و تاریخی است که پاسداشت فرهنگ و تاریخ ما را تضمین می‌کند.

مطالعه »
پيام ها

پیام گروه کار روابط عمومی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) به مناسبت برگزاری دهمین کنگرهٔ سراسری حزب اتحاد ملت ایران اسلامی!

سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) تلاش‌های مؤثرحزب اتحاد ملت ایران اسلامی در جبههٔ اصلاحات برای ایجاد تغییر در اوضاع اسفناک کشور را ارزشمند می‌داند. حضور پررنگ زنان در شورای مرکزی حزب شما، گامی شایسته در راستای تقویت نقش زنان در عرصهٔ سیاسی کشور است.

مطالعه »
برنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

حدود و ثغور علم قاضی در استقلال قضایی

صلح متزلزل در سوریه جدید

موج شاخه های گل میخک بر مزار رزا لوکزامبورگ و کارل لیبکنشت

داشتم پوست می انداختم

چرا سلطنت‌طلب‌ها در توهم خودبزرگ‌بینی به‌سر می‌برند؟

این ماشین را قبل از دیوانه شدن ایلان ماسک خریدم!