جمعه ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۷:۱۷

جمعه ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۷:۱۷

هر حمله‌ای به ایران، حمله به ایران است!
امروزه گویی هیچ‌ قانون و مقرارات و توافقنامه‌ای برای مهار زورگویی به ملت‌های کم‌توانتر وجود ندارد. رفتن بدین راه، رفتن به سوی به ورطه‌ی تنازع بقا و خشونت و هرج...
۱۵ فروردین, ۱۴۰۴
نویسنده: امیر ممبینی
نویسنده: امیر ممبینی
واکنش ها به بسته تعرفه ای ترامپ: «این اعلامیه ها یک فاجعه کامل است»
رئیس کمیته تجارت در پارلمان اروپا: سنگین ترین بار در جنگ تجاری بر دوش مصرف کنندگان در ایالات متحده است. اگر ایالات متحده حاضر به مذاکره نباشد، یک رویارویی سخت...
۱۴ فروردین, ۱۴۰۴
نویسنده: برگردان: رضا کاويانی
نویسنده: برگردان: رضا کاويانی
دونالد ترامپ ظاهراً خروج ایلان ماسک را به افراد مورد اعتماد اعلام کرد
خروج احتمالی ماسک از سمت مشاوره‌اش در دولت ترامپ, باعث ایجاد سرخوشی در بازار سهام شد. قیمت سهام شرکت خودروهای الکتریکی تسلا ماسک در وال استریت به میزان قابل توجهی...
۱۴ فروردین, ۱۴۰۴
نویسنده: برگردان: رضا کاويانی
نویسنده: برگردان: رضا کاويانی
دولت جدید سوریه: کابینه ای که برای تحت تاثیر قرار دادن غرب طراحی شده است
دولت جدید سوریه: کابینه ای که برای تحت تاثیر قرار دادن غرب طراحی شده است، احمد الشرع رئیس جمهور موقت هم در داخل سوریه و هم در خارج از کشور...
۱۴ فروردین, ۱۴۰۴
نویسنده: برگردان: رضا کاويانی
نویسنده: برگردان: رضا کاويانی
حقوق ما، شماره ۲۳۴-۲۳۵: سندیکا و حق اعتصاب در ایران
در این شماره میخوانید: حق اعتصاب کارگران در ایران.   جنبش کارگری ایران امید به دستیابی به حقوق خود را افزایش داده است.   بررسی پیشینه و دستاوردهای سندیکای شرکت...
۱۳ فروردین, ۱۴۰۴
نویسنده: سازمان حقوق بشر ایران
نویسنده: سازمان حقوق بشر ایران
اختلافات و جنگ قومی؛ تیشه‌ای بر ریشهٔ ایران
جنگ، چه در مرزها و چه در کوچه‌های شهرها، آتش و ویرانی به بار می‌آورد. اما جنگ قومی خانمان‌سوزتر از هر نبردی است. این نزاع و درگیری، با چماق‌های هدیه‌شده...
۱۲ فروردین, ۱۴۰۴
نویسنده: زری
نویسنده: زری
تاریخ سفره شد و نمد
تو از کدام دیار قصه ای، که این گونه عزیز، گیسو می افشانی، از کدام قبیله و طایفه ای، که می خواهی مهربانی تقسیم کنی؟
۱۲ فروردین, ۱۴۰۴
نویسنده: کاوه داد
نویسنده: کاوه داد

در آستانه بهارى دیگر هر روزتان نوروز باد

با آرزوى آينده اى بهتر، آينده اى بدون استبداد و ترور و تهديد، بدون بازداشت و محاکمه بخاطر عقيده و آرمان، بدون سانسور و سرکوب، آينده اى که در آن برخوردارى از حق حيات و کار متناسب با شان انسان يک حق بديهى باشد، به استقبال بهار بشتابيم.

حزب دمکرات کردستان ايران

سازمان اتحاد فدائيان خلق ايران

سازمان فدائيان خلق ايران ( اکثريت )

کومه له - سازمان انقلابى زحمتکشان کردستان ايران

مردم آزاده ایران،
فرا رسیدن سال نو را به همه شما شادباش مى گوئیم و نوروزى سرشار از شادى و امید را برایتان آرزو مى کنیم.
بار دیگر بهارى نو از پس زمستانى سرد آغاز مى شود، نوروزى دیگر از راه مى رسد، طبیعت جانى تازه مى گیرد، رستن ها و شکفتن ها بر گستره خاک جلوه اى با شکوه مى بخشد. آغازى نو در گردش فصول پا به عرصه وجود مى گذارد.
آغاز بهار، براى ما ایرانیان فقط آغاز سال نیست. این آغاز در گذر زمان مفهومى فراتر یافته است. نوروز ما فقط روز اول بهار نیست. روز سرور و شادمانى، روز دید و بازدید ها و نو کردن ها و خانه تکانى از زمستان گذشته نیز هست. در سرزمین ما ایران، از دیرباز و تا تاریخ به یاد دارد، همزمان با بهار، از دگرگونى طبیعت استقبال شده است. پیشینیان ما با جشن نوروز، نخستین روز بهار را به یکى از ماندگارترین سنت هاى تاریخى قرون و اعصار تبدیل کرده اند و هر ساله در این روز، زندگى خود را نیز نو کرده، امید و آرزوى تغییر و نوشدن در گذران اجتماعى خود را در سیماى بهار زنده نگاهداشته اند. به رقص و پایکوبى در آغوش طبیعت برخاسته اند؛ با طبیعت همراه شده اند و گام هاى بهار را با امید به آینده اى بهتر گرامى داشته اند.
امسال بهار اما در شرائطى فرا مى رسد که ابرهاى تیره سرکوب واختناق بر کشور ما هم چنان سایه افکنده است. زندگى و امنیت همگانى بیش از پیش لگدکوب رژیم حاکم است. ۲۸ سال جمهورى اسلامى، ۲۸ سال استبداد و ترور و تهدید، ۲۸ سال محو و پایمال نمودن ابتدائى ترین حقوق انسانى، پشت سر گذاشته مى شود، هم اکنون دولتى بر سر کار است که چهره هاى اصلى آن را جنایتکاران شناخته شده حکومت در سال هاى سیاه سرکوب و اعدام و ترور تشکیل مى دهند. بازجویان و شکنجه گران و ماموران سانسور در مقام وزارت و وکالت نشسته اند و عرصه زندگى را هر روز بیشتر از پیش، بر فعالان جنبش هاى اجتماعى اعم از کارگران، زنان، دانشجویان، فرهنگیان و دیگر گروه هاى اجتماعى تنگ تر و تنگ تر مى کنند. نهاد هاى مدنى را تعطیل و فعالان جنبش هاى مدنى را بازداشت و شکنجه مى نمایند. تظاهرات آرام معترضین را با یورش گردان هاى ضد شورش و بازداشت هاى جمعى جواب مى دهند؛ با بسیج نیروى سرکوب، آزادى اجتماع را از همگان سلب مى کنند؛ فعالان جنبش زنان، با اتهام پافشارى بر حقوق برابر وانسانى خود، تلاش براى لغو قوانین تبعیض آلود جمهورى اسلامى گروه گروه به زندان برده مى شوند و ده ها هزار معلم معترض در سراسر کشور به جاى پاسخ به خواست هاى صنفى اشان، با تهدید و سرکوب و زندان مواجه مى گردند. فعالان جنبش دانشجوئى از تحصیل محروم شده و راهى دادگاه هاى فرمایشى مى شوند.
در شرائطى به استقبال سال نو مى رویم که مبارزان متعلق به ملیت هاى مختلف ایران در کردستان، خوزستان، آذربایجان و. . سال دشوارى را پشت سرگذاشته اند. طى یک سال گذشته مبارزات مردم در این مناطق به شذت سرکوب شده است. جمهورى اسلامى با راه انداختن دوباره اعدام هاى سیاسى در کردستان و خوزستان، بازداشت هاى وسیع فعالان جنبش ملى در آذربایجان، در صدد برآمده است، اراده مردم براى مطالبه حقوق دمکراتیک خود را در هم شکند.
در شرائطى به استقبال بهار مى رویم که با تشدید بحران اتمى، هر روز بیشتر از روز پیش، خطرجنگ و حمله نظامى بر کشور ما سایه مى گسترد. امروز بیش از همیشه، پرونده اتمى جمهورى اسلامى به تهدیدى براى آینده کشور تبدیل شده است و کشمکش بر سر این پرونده به مراحل حساس و خطرناکى رسیده است. از یک سو، رهبران جمهورى اسلامى بدون توجه به عواقب سیاست هاى خود براى مردم و کشور، هم چنان بر طبل درگیرى با نهاد هاى بین المللى و کشور هاى ذى نفوذ در این نهاد ها مى کوبند و از همکارى با آژانس بین المللى انرژى اتمى، و نیز پذیرش و اجراى قطعنامه مصوب شوراى امنیت سازمان ملل سر باز مى زنند. از طرف دیگر، محافلى بویژه در آمریکا که راه حل نظامى را ترجیح مى دهند، با استناد به اصرار جمهورى اسلامى بر ادامه غنى سازى اورانیوم و اظهارات برخى از رهبران رژیم در مورد نابودى اسرائیل و انکار کشتار یهودیان در جریان جنگ جهانى دوم، زمینه را براى بسیج افکار عمومى جهانیان علیه کشور ما و هم چنین به کارگیرى راه حل نظامى هموارتر مى سازند.
همه شواهد بیانگر آن است که ادامه وضعیت فعلى و پافشارى سران جمهورى اسلامى بر مواضع تاکنونى اشان، نتیجه اى جز جنگ و ویرانى و تخریب و تهدید آینده کشور در بر نخواهد داشت. هم اکنون دومین قطعنامه شوراى امنیت در مورد کشور ما در حال اتمام است و تصویب آن تحریم هاى اقتصادى بیشتر و شرائط بحرانى حادتر را در پى خواهد داشت. انعکاس و تاثیرات آن در زندگى و گذران روزمره مردم و در کنار سیاست هاى اقتصادى ویرانگر دولت جمهورى اسلامى، موجب دیگرى براى رکود اقتصادى روز افزون و گرانى سرسام آورتر گشته است. کسانى که با وعده آوردن پول نفت بر سر سفره هاى مردم بر سر کار آمده اند، با سیاست هاى خود امروز نان خشک را نیز از سفره مردم ربوده اند.

مردم آزاده ایران،
در این بهار نیز کم نیستند خانواده هائى که هم چنان داغدار عزیزان خود هستند. بخشى از آنان جمعه آخر سال را در خاوران تهران و خاوران هاى دیگر در سراسر ایران و بر سر خاک عزیزان خود گذرانده اند. مادرانى که با داغ از دست دادن فرزند سر مى کنند. همسرانى که غم از دست دادن عزیزان خود را بر دل دارند و فرزندانى که حسرت از دست دادن پدر، مادر و یا هر دو بدرقه راه زندگى شان بوده است… نوروز را با یاد از دست رفتگان و با نام آنان که جهانى دیگر مى خواستند، آغاز مى کنند.
در این بهار نیز کم نیستند خانواده هائى که به دلیل بیکارى و یا حتى با وجود داشتن کار، به دلیل درآمد بسیار پائین و گرانى روزافزون سفره نوروزى شان خالى است و در آستانه نوروز با مشکلات عدیده اى مواجه اند. بخصوص آن دسته از کارگرانى که ماه ها و گاه سال هاست که دستمزد کارشان را دریافت نکرده اند. کارگرانى که از کار بیکار شده اند و دستشان نیز به جائى بند نیست، مثل کارگران نساجى مازندران و یا کارگران و فعالان تعلیقى سندیکاى شرکت واحد تهران با دشوارى بیشترى سال نو را آغاز مى کنند.
جشن ها و دید و بازدید هاى نوروزى فرصت مناسبى براى اعلام همبستگى با خانواده هاى زندانیان سیاسى و عقیدتى و قربانیان کشتار هاى رژیم، بازداشت شدگان اخیر و نیز بیکاران و تعلیق شدگان از کار است.

مردم مبارز ایران،
سالى که گذشت در عین حال سالى سرشار از مبارزه براى آزادى هاى اولیه از آزادى انتخاب تا آزادى تشکل، آزادى پوشش و در یک کلام تغییر شرائط حاکم بر زندگى اجتماعى علیرغم تمام مشکلات ناشى از آن، علیرغم همه محدودیت هاى اعمال شده بر مبارزان زن و مرد بود. سالى که زنان، کارگران، دانشجویان و معلمان علیرغم آگاهى به دستگیرى و زندان و اخراج از کار و دانشگاه، به مبارزه ادامه دادند و فرداى آزادى از زندان، دوباره در صف تظاهرات براى ادامه مبارزه خود حضور یافتند، تا نشان دهند که تغییر شرایط تنها با حضور و مبارزه مدام آن ها، تنها با ایجاد تشکل ها و نهادهاى مدنى براى دفاع از حقوق خویش امکانپذیر است.
طى سال گذشته نیز، همچون تمامى سال هاى حاکمیت جمهورى اسلامى مبارزه براى حقوق دمکراتیک ملى در کردستان، آذربایجان، خوزستان و. . ادامه یافته و بازداشت ها، زندان و شکنجه و حتى اعدام ها در اراده مبارزان حقوق دمکراتیک ملیت ها و اقوام ایرانى براى برخوردارى از حقوق اولیه و انسانى خود خللى ایجاد نکرده است؛ بر عکس بر این واقعیت انکارناپذیر صحه گذاشته است که تنها راه حل مساله ملى و قومى در ایران برسمیت شناختن حقوق فرهنگى و سیاسى مردم کرد و عرب و ترک و بلوچ و ترکمن در اقصى نقاط ایران است و مهمتر از آن، بنیان ایرانى آزاد و دمکراتیک تنها با تحقق خواست هاى دمکراتیک مردم این مناطق ممکن است.
سال نو را بار دیگر با تداوم مبارزه براى رهائى جامعه مان از استبداد حاکم و رعایت حقوق و آزادى هاى اولیه و انسانى، براى رسیدن به جامعه اى آزاد و توام با عدالت اجتماعى براى همگان فارغ از ملیت و مذهب و جنسیت آغاز مى کنیم. در آغاز سال جدید تلاش براى عقب نشاندن رژیم سرکوب، رعایت حقوق بشر، پذیرش قطعنامه ۱۷۳۷ و تعلیق غنى سازى اورانیوم و پایان دادن به بحران بر سر پروژه اتمى، تغییر در سیاست خارجى کشور مان و اجتناب از جنگ و ویرانى، اولین چالش پیشاروى همه ما است.
با آرزوى آینده اى بهتر، آینده اى بدون استبداد و ترور و تهدید، بدون بازداشت و محاکمه بخاطر عقیده و آرمان، بدون سانسور و سرکوب، آینده اى که در آن برخوردارى از حق حیات و کار متناسب با شان انسان یک حق بدیهى باشد، به استقبال بهار بشتابیم.

به امید بهار آزادى، بهارى نو در زندگى اجتماعى مان، بهارتان خجسته و هر روزتان نوروز باد!

حزب دمکرات کردستان ایران
سازمان اتحاد فدائیان خلق ایران
سازمان فدائیان خلق ایران ( اکثریت )
کومه له – سازمان انقلابى زحمتکشان کردستان ایران

نوروز ۱۳۸۶

تاریخ انتشار : ۱ فروردین, ۱۳۸۶ ۵:۱۰ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

آیا وجدان بشریت هنوز در مقابل این نسل کشی بیدار است؟

با آتش‌بس امیدی برای پایان جنگ و برداشتن سایه سنگین آن از سر مادران، کودکان، پیران و جوانان فلسطینی به وجود آمده بود، اما این امید با نقشه شوم جنایتکاران از بین رفت، نقشه‌ای که فراتر از یک جنگ معمولی بوده و هدف نهایی آن نابودی و آواره‌سازی یک ملت کهن از سرزمینش و تصرف باقی‌مانده خاک فلسطین است.

ادامه »
سرمقاله

ریاست جمهوری ترامپ یک نتیجهٔ تسلط سرمایه داری دیجیتال

همانگونه که نائومی کلاین در دکترین شُک سالها قبل نوشته بود سیاست ترامپ-ماسک و پیشوای ایشان خاویر مایلی بر شُک درمانی اجتماعی استوار است. این سیاست نیازمند انست که همه چیز بسرعت و در حالیکه هنوز مردم در شُک اولیه دست به‌گریبان‌اند کار را تمام کند. در طی یکسال از حکومت، خاویرمایلی ۲۰٪ از تمام کارمندان دولت را از کار برکنار کرد. بسیاری از ادارات دولتی از جمله آژانس مالیاتی و وزارت دارایی را تعطیل و بسیاری از خدمات دولتی از قبیل برق و آب و تلفن و خدمات شهری را به بخش خصوصی واگذار نمود.

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته
یادداشت

قتل خالقی؛ بازتابی از فقر، ناامنی و شکاف طبقاتی

کلان شهرهای ایران ده ها سال از شهرهای مشابه مانند سائو پولو امن تر بود اما با فقیر شدن مردم کلان شهرهای ایران هم ناامن شده است. آن هم در شهرهایی که پر از ماموران امنیتی که وظیفه آنها فقط آزار زنان و دختران است.

مطالعه »
بیانیه ها

آیا وجدان بشریت هنوز در مقابل این نسل کشی بیدار است؟

با آتش‌بس امیدی برای پایان جنگ و برداشتن سایه سنگین آن از سر مادران، کودکان، پیران و جوانان فلسطینی به وجود آمده بود، اما این امید با نقشه شوم جنایتکاران از بین رفت، نقشه‌ای که فراتر از یک جنگ معمولی بوده و هدف نهایی آن نابودی و آواره‌سازی یک ملت کهن از سرزمینش و تصرف باقی‌مانده خاک فلسطین است.

مطالعه »
پيام ها

پیام تبریک سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) به‌مناسبت پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در صعود به جام جهانی!

با کمال تاسف روی‌کرد سیاسی مقابله با ایران از سوی برخی کشورهای ذی‌نفوذ در جهان در کنار تحریم‌های غیرقانونی و ظالمانه علیه کشور ما، مانعی عمده در برابر برگزاری دیدارهای دوستانه در مقابل تیم‌های قوی جهان، حتی امکان برگزاری اردوهای آمادگی، و وجود تجربهٔ بازی در این سطح برای ملّی‌پوشان ایران است.

مطالعه »
برنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

هر حمله‌ای به ایران، حمله به ایران است!

واکنش ها به بسته تعرفه ای ترامپ: «این اعلامیه ها یک فاجعه کامل است»

دونالد ترامپ ظاهراً خروج ایلان ماسک را به افراد مورد اعتماد اعلام کرد

دولت جدید سوریه: کابینه ای که برای تحت تاثیر قرار دادن غرب طراحی شده است

حقوق ما، شماره ۲۳۴-۲۳۵: سندیکا و حق اعتصاب در ایران

اختلافات و جنگ قومی؛ تیشه‌ای بر ریشهٔ ایران