پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳ - ۰۴:۰۰

پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳ - ۰۴:۰۰

چرا به پزشکیان رأی می دهم!
در ارتباط با چرایی عدم استقبال توده‌ها در مشارکت انتخاباتی دلایل متعددی را می‌توان شمرد ولی بدون شک تمامیت‌طلبی، اقتدارگرایی و قشریت دخیل در هستۀ مرکزی قدرت سیاسی نقش مهمی...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: محمود کرد
نویسنده: محمود کرد
باز هم انتخابات، باز هم دفاع از منافع ملی، هم استراتژی هم تاکتیک!
عدم شرکت در این دوره می‌تواند تاکید مجددی باشد بر یک اقدام ثابت شده. اما اگر بپذیریم که چینش و مهندسی این‌چنینی انتخابات با همهٔ اهدافی که به دنبال داشته...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: سهراب ایران
نویسنده: سهراب ایران
ترک تحریم می‌کنم، خطر جلیلی جدّی است!
تا نظام جمهوری اسلامی پابرجا است وضع را نمی‌شود از این بهتر کرد اما می‌شود بسا بدتر کرد. براندازی نه فعلا ممکن است نه فعلا مطلوب. آیا انتخاب میان بد...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: ياسر ميردامادی
نویسنده: ياسر ميردامادی
اصلاح‌طلب اصول‌گرا، ادامه داره ماجرا
هستهٔ سخت قدرت، بر اساس منافع خود و بر پایهٔ یک خطای محاسباتی رضایت داده است که انتخابات را حداقل نیمه‌رقابتی کند. جامعه زخم‌های عمیقی از سیاست‌های حاکمیت بر روح...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: سياوش - ايران
نویسنده: سياوش - ايران
دلایل فراخوان «ث ژ ت» برای دادن رأی به برنامه «جبههٔ نوین مردمی»
«ث ژ ت» هرگز خود را در پناهگاه مخفی نکرده است و همواره حتی به قیمت تحمل ضربات شدید مواضع شجاعانه‌ای که لازم بوده را اتخاذ کرده است؛ به عنوان...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: برگردان ف. دوردانی
نویسنده: برگردان ف. دوردانی
بر خلاف مرحله‌ی اول، در مرحله‌ی دوم انتخابات ریاست جمهوری شرکت می‌کنم و به آقای پزشکیان رأی می‌دهم!
برای رهایی ایران از اقتدارگرایی و تمامیت‌خواهی، با رنج و اندوه خون ریخته‌شدهٔ جوانان در این چند دهه در جان، بر خلاف دور اول، در دور دوم انتخابات شرکت می‌کنم...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: زهره تنکابنی
نویسنده: زهره تنکابنی
جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!
سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: هیئت سیاسی - اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
نویسنده: هیئت سیاسی - اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

فرخنده باد این آزادی

واکنش قاطع اعتراضی گروە هایی از معلمان و کارگران نسبت بە زندانی شدن این دو رهبر کارگری و تعمیم آن بە میان سایر گروەهای اجتماعی و نضج جنبشی از پائین با هدف آزاد کردن زندانیان سیاسی و ایجاد اتحاد و همبسگی میان گروە های مختلف مزدبگیران و قوت گیری این جنبش سبب هراس و عقب نشینی حکومت و آزادی، بهشتی، عبدی و عظیم زادە شد.

 جعفر عظیم زادە دبیر اتحادیە آزاد کارگران ایران، کە در اعتراض بە اتهام های دروغین و حکم ظالمانە بی دادگاە انقلاب اسلامی، بالغ بر دو ماە مبادرت بە اعتصاب غذا در زندان کردە بود، سرانجام پس از ۶٣ روز مقاومت فداکارانە و موثر در پی موافقت مسئولان قضایی جهت اعاده دادرسی و اعطای مرخصی به اعتصاب خود پایان داد و موقتا از زندان آزاد شد.                           

قبل از وی،  مسولان قضایی جمهوری اسلامی ایران،  در پی اعتصاب غذای محمود بهشتی لنگرودی و اسماعیل عبدی، دو تن از اعضای کانون صنفی معلمان، کە آنها نیز صرفا بخاطر فعالیت های صنفی محاکمە و زندانی شدە بودند، بخاطر نگرانی از گسترش اعتراضات معلمان مجبور شدند، آن ها را نیز آزاد کنند.                                       

جعفر عظیم زادە  کە در اسفند سال ٩٣ بە شش  سال زندان و دوسال محرومیت از فعالیت رسانەای محکوم شدە بود و از١٧   آبان ماە سال ٩۴ در بند هشت زندان اوین مشغول گذراندن دوران محکومیتش بود، بە ناچار برای رساندن صدای حق طلبی فعالان کارگری زندانی بە گوش مردم، دو ماە پیش به همراە اسماعیل عبدی با صدور بیانیە مشترکی اعتصاب غذایشان را آغاز کردند.               

واکنش قاطع  اعتراضی گروە هایی از معلمان و کارگران نسبت بە زندانی شدن این دو رهبر کارگری و تعمیم آن بە میان سایر گروەهای اجتماعی و نضج جنبشی از پائین با هدف آزاد کردن زندانیان سیاسی و ایجاد اتحاد و همبسگی میان گروە های مختلف مزدبگیران و قوت گیری این جنبش سبب هراس و عقب نشینی حکومت و آزادی، بهشتی، عبدی و عظیم زادە شد. این عقب نشینی در حالی صورت گرفت کە در موارد مشابە پیشین حکومت بە رغم پارەای مخالفت های اجتماعی و بین المللی نە تنها از خود سرسختی نشان می داد، بلکە فشارها بە زندانیان در بند را تشدید می کرد. اما این بار تحرکاتی کە در اعتراض بە این مسئلە در بدنە جنبش مزدبگیران شکل گرفت، از یک سو و مقاومت جانانە فعالان اعتصابی و حفظ همبستگی بین فعالان معلمان و کارگران و حمایت از این همبستگی کە شرط نخست برای پیشرفت جنبش کارگری و عقب راندن تعرض مشترک محافظە کاران قشری و نئولیبرال های دولتی بە حقوق سندیکایی و شهروندی کارگران و آزاد کردن همە زندانیان سیاسی و باز کردن فضای سیاسی است، در عقب نشینی تاکتیکی حکومت نقش تعیین کنندە  داشت.                                        

همان طور کە بە تجربە هم دیدە شدە، این همبستگی سرنوشت ساز، بە مذاق هیچ کدام از جناح های حکومت کە کوشش دارند، همە حق و حقوق و دست آوردهای مبارزاتی کارگران را از میان بردارند نمی سازد. به همین جهت دور از انتظار نیست کە حکومت با پشت گرمی رای هایی کە در “انتخابات” پر تقلب اخیر با فریب و نیرنگ از بخش های غیر کارگری بدست آوردە، اقدامات سرکوب گرانە اش را تشدید کند و در مجلس فعلی برنامە ضد کارگری دولت روحانی را بە تصویب برساند. تصویب چنین برنامەای و تبدیل آن بە قانون عملا راە هر فعالیت صنفی را می بندد، و هر نوع اعتراض کارگری را غیر قانونی خواهد کرد، و بە نیروهای سرکوب امکان می دهد تا بنام قانون با آسودگی بیشتری اعتراض های کارگری را سرکوب کند.

تجربە انتخابات ریاست جمهوری و مجلسین نشان داد کە بدون وجود یک جنبش وسیع سراسری، در چهار چوب قوانین و ساختارهای حقیقی و حقوقی ارتجاعی و ضد مردمی و ضد ملی رژیم ولایت فقیە، امکان هیچ رفرمی بسود مردم متصور نیست. اکنون پایە این جنبش بوجود آمدە و آن کسانی از اپوزیسیون، کە با هزینە کردن از اعتبار اپزوسیونی شان، و جدی پنداشتن وعدە های روحانی، مردم را بە پای صندوق ها کشاندند، حالا کە نتایج کارشان مشخص شدە، اگر براستی خواهان تحول یا حتی رفرم هستند، شایستە است، بجای حمایت بی حاصل از وعدەهای بی پشتوانە روحانی، امکانات شان را صرف تقویت جنبش هایی کنند کە آزادی و عدالت را آماج مبارزاتشان قرار دادەاند. بدون شکل گیری جنبشی سراسری کە کارگران و زحمتکشان هستە اصلی تشکیل دادە باشند، آزادی و عدالتی برقرار نخواهد شد. در هر صورت مبارزات کارگران همان گونە کە ما بە کرات در یادداشت های پیشین بولتن کارگری مان نوشتەایم و گذشت زمان و رویدادهای کارگری نیز صحت آن را تائید می کند، در هر حال و شرایطی بدون وقفە تا احیاء حقوق به غارت بردە شدە، کارگران توسط سرمایەداری حاکم ادامە خواهد یافت، و کارگران یدی و فکری از هر وسیلە و فرصتی کە بدست آورند، حتی در زندان، در این راە بهرە خواهند گرفت.فرخنده باد این آزادی کە با مقاومت، مبارزە و همبستگی خود کارگران و معلمان و رهبران در بندشان میسر شد. در پرتو این مقاومت و همبستگی و آگاهی یقینا کارگران و معلمان همە موانع احیاء حقوق سندیکایی، شهروندی و کرامت انسانی شان را از سر راه شان برخواهند داشت. آن ها آزادی و عدالت را از کسی گدایی نخواهند کرد! خودشان آن را بدست خواهندآورد. مبارزە برای آزادی زندانیان کارگری و غیر کارگری با آزادی جعفر عظیم زادە پایان نخواهد یافت. این مبارزە تا آزادی همە زندانیان سیاسی و لغو کامل احکام زندان کسانی کە به صورت موقت و یا مشروط آزاد شدەاند، ادامە خواهد یافت و یقینا کارگران در این مبارزە کە بخشی از مبارزە برای نان و آزادی است، بخاطر این کە ذی نفع تر از بسیاری از گروەهای اجتماعی هستند، سهم درخوری را بە عهدە خواهند گرفت.                                                                    

بخش : کارگری
تاریخ انتشار : ۱۳ تیر, ۱۳۹۵ ۱۱:۴۱ ق٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

هفته‌ای که گذشت، دوم تا هشتم تیرماه

رهبر حکومت تاب نیاورد گاه که کارگزاران خود را نامرغوب دید. خود بر صحنه آمد و خواستار مشارکت حداکثری شد و فتوا داد که نباید با کسانی که “ذره‌ای با انقلاب و امام و نظام اسلامی زاویه دارند” همکاری کرد. به‌زبان دیگر نباید به کسانی که ممکن است نفر دوم حکومت شوند و در سر خیال همکاری با ناانقلابین دارند، رای داد. اشاره‌ای سرراست به آن تنها نامزدی که از تعامل با جهان می‌گوید.

مطالعه »
یادداشت
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

چرا به پزشکیان رأی می دهم!

باز هم انتخابات، باز هم دفاع از منافع ملی، هم استراتژی هم تاکتیک!

ترک تحریم می‌کنم، خطر جلیلی جدّی است!

اصلاح‌طلب اصول‌گرا، ادامه داره ماجرا

دلایل فراخوان «ث ژ ت» برای دادن رأی به برنامه «جبههٔ نوین مردمی»

بر خلاف مرحله‌ی اول، در مرحله‌ی دوم انتخابات ریاست جمهوری شرکت می‌کنم و به آقای پزشکیان رأی می‌دهم!