ترامپ روز سهشنبه در یک گردهمایی سیاسی در شهر تمپا در فلوریدا تکرار کرده که «احساس من این است که آنها به زودی با ما صحبت خواهند کرد. شاید هم نه، اما این هم عیبی ندارد». درحالیکه آمریکا پالسهای جدی از آمادگی برای مذاکره با ایران منتشر میکند، در داخل کشور اغلب متفقالقولاند که موضوع مذاکره با آمریکا باید در شورایعالی امنیت ملی بررسی شود. روز سهشنبه علیاکبر ناطقنوری جزء اولین کسانی بود که این بحث را مطرح کرد. در همین راستا، قرار است هفته آینده در جلسه کمیسیون امنیت ملی با حضور ظریف این موضوع را بررسی کنند. علی نجفی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: “کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دوشنبه و سهشنبه هفته آینده میزبان آقای ظریف، وزیر خارجه، است.”
اما چرا صدای سردار محمدعلی جعفری، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بلند تر از همه شنیده می شود؟ او گفت: «مردم ایران با ملتهای سلطه پذیر تفاوتهای فراوانی دارند و هرگز به مسئولین خود اجازه مذاکره و ملاقات با شیطان بزرگ را نمیدهند» سردار جعفری اضافه کرد: “شما یک رئیسجمهور غیرحرفهای در عرصه سیاست بوده که در عوض سیاستمداری و سیاستورزی، همان راه و رسم گذشته تجارت مبتذل خود را دنبال کرده و با الفبای مبارزه و آزادیخواهی ملتها به کلی بیگانهاید. رؤسایجمهور سابق آمریکا که یا نظامی بودند یا سیاسی، خیلی بهتر از شما میدانستند.”
سال هاست که ایرانیان چنین خطابه های غیرمسولانه را از سران سیاسی و نظامی جمهوری اسلامی شنیده اند، اما خوشبختانه نه به آنها عادت کرده اند و نه نسبت به آنها بی تفاوت گذشته اند. جامعه ایرانی خواستار دیالوگ و کاستن تنش های اختلاف بر انگیز سیاسی از سر کشور ما می باشند. سپاه در مظان اتهام است، بنابرین هر بار که صحبت از گفتگو و تغییر سمت و سوی سیاست در ایران به میان می آید، فرماندهان سپاه سراسیمه و دستپاچه می شوند و پیشاپیش سعی به کدرکردن آب می کنند. راستی چرا صدای سردار جعفری رسا تر به گوش می رسد.! سردار جعفری که نوع تجارت رئیس جمهوری آمریکا را تجارت مبتذل می داند خود بهتر می داند که دخالت در سیاست و قبضه تجارت و تولید کشور ما توسط سپاه، چگونه اقتصاد ایران را به ورشکستگی کشانده و چگونه باعث بحران بیکاری و فساد مالی و رانت و ارتشاء در جامعه ایران شده است. امروز سپاه پاسداران و مسولان طراز اول آن به دلیل مداخله در سیاست و اقتصاد کشور، در معرض اتهام قرار دارند و نمی توانند از آن شانه خالی کنند و خودشان را از آن برهانند. صلح و مذاکره و بازگشت به آرامش های هر چند نسبی, موجب خلع سلاح سپاه از دست اندازی هایش در سیاست و اقتصاد کشور خواهد شد.