چهارشنبه ۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۴

چهارشنبه ۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۴

مشخصات حکومت- قانون
اگر قوانین را تنها وسیله‌ای برای برقراری نظم در جامعه فرض کنیم،حاكمیت قانون به مفهوم برقراری نظم و انضباط اجتماعی خواهد. در این روی‌کرد قانون تنظیم‌کنندۀ روابط حاکمیت و شهروندان...
۳ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: مناف عماری
نویسنده: مناف عماری
تایتانیک
چیستی و سرشت فلسفی قصه‌ی تایتانیک امری فراتر از عاشقانه‌های آن است. جوهره‌ی فلسفی فیلم‌نامه، داستانِ شکستِ پنداره‌ی لگام زدن بر انگاره‌های فردی‌ست ...
۳ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: پهلوان
نویسنده: پهلوان
آقای رئیس جمهور اندکی آرام، به کجا چنین شتابان
آقای رئیس جمهور به رای ۲۷ در صدی‌تان غره نشوید. مردم در این ۴ دهه آموخته‌اند که نباید به وعده‌های حکمرانان اعتماد کرد. همان ۲۷ درصد رای‌دهنده، دیده‌بان حرف و...
۲ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: زهره تنکابنی
نویسنده: زهره تنکابنی
در گرامی‌داشت احمد شاملو
بیست و چهار سال از خاموشی شاعر بزرگ آزادی و انسان، احمد شاملو، می‌گذرد اما جان خروشان او در تار و پود شعرهای پُرشور و امیدآفرین و اندیشه‌ی ارجمند و...
۲ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: کانون نویسندگان ایران
نویسنده: کانون نویسندگان ایران
آن‌ها نمی‌توانند همهٔ ما را بکشند و ما نمی‌توانیم همهٔ آن‌ها را بکشیم...
نتانیاهو کاخ سفید را نادیده می‌گیرد، زیرا انجام این کار هیچ هزینه‌ای ندارد. در سال ۱۹۸۲ رونالد ریگان، مناخیم بگین، نخست‌وزیر اسرائیل را پس و کشتار فسطینیان در پی تهاجم...
۱ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: نیکلاس کریستوف - برگردان: گودرز اقتداری
نویسنده: نیکلاس کریستوف - برگردان: گودرز اقتداری
غم دیگر
شنیدستم غمم را میخوری، این هم غم دیگر، دلت بر ماتمم می‌سوزد، این هم ماتم دیگر
۳۱ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: ابوالقاسم لاهوتی
نویسنده: ابوالقاسم لاهوتی
پایان تلخ یک ریاست جمهوری
بایدن می‌داند که باید برود، اما این بدان معنا نیست که از این موضوع خوشحال است. ننسی پلوسی کسی بود که با هوش و ذکاوت سیاسی به رئیس‌جمهور گفت که...
۳۱ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: سیمور هرش - برگردان : گودرز اقتداری
نویسنده: سیمور هرش - برگردان : گودرز اقتداری

کشتار سال ۶۷ و برگزاری مراسم مشترک در تورنتو

پس از خوشامد گویی و اعلام برنامه به زبان کردی و فارسی، به یاد جانباختگان سال 67 اعلام یک دقیقه سکوت شد و سپس پیام مشترک حزب دمکرات کردستان ایران – کمیته شرق کانادا، حزب کومله کردستان ایران – کمیته خارج کشور – آمریکای شمالی، حزب توده ایران – واحد کانادا و سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) تورنتو – کانادا، به گردهمایی قرائت شد.

روز ۷ سپتامبر امسال (۲۰۱۳)، شهر تورنتو در کانادا شاهد برگزاری بیست و پنجمین سالگرد کشتار زندانیان سیاسی در سال ۱۳۶۷ در زندانهای ایران بود. در برگزاری برنامه امسال چهار حزب و سازمان سیاسی :

حزب دمکرات کردستان ایران – کمیته شرق کانادا

حزب کومله کردستان ایران – کمیته خارج کشور – آمریکای شمالی

حزب توده ایران – واحد کانادا

سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت) تورنتو – کانادا

با هم همکاری داشتند.

پس از خوشامد گویی و اعلام برنامه به زبان کردی و فارسی، به یاد جانباختگان سال ۶۷ اعلام یک دقیقه سکوت شد و سپس پیام مشترک چهار حزب و سازمان به گردهمایی قرائت شد. در بخش هایی از این پیام چنین می خوانیم:

” بیست و پنج سال پیش در چنین روزهایی رژیم جمهوری اسلامی  فاجعه انسانی عظیم دیگری را به مردم ایران تحمیل کرد. در مدتی کمتر از چند هفته جنایتکاران رژیم هزاران نفر از فرزندان رشید مردم ایران را که در زندانها به سر می بردند، به چوبه های اعدام سپردند. جنایتی که در نوع خود بی نظیر و اخیرا درمجلس نمایندگان کانادا نیز به عنوان “جنایت علیه بشریت” به رسمیت شناخته شد. شرایط خطیر و پر تحول کنونی، چه در ابعاد بین المللی و منطقه ای و چه در بعد داخلی نیازمند نیرومندی و اثر گذاری نیروهای ملی، دمکرات و جمهوریخواه است. بدون نزدیکی و اتحاد این نیروها و بسیچ و سازماندهی مردم در جهت دگرگونی های بنیادی در حیات سیاسی و اجتماعی ایران و با انحصار قدرت در دست های نیروهای ارتجاعی کنونی امکان بروز فاجعه در اشکال مختلف باقیست. مردم ایران در تنوع نژادی، ملی، قومی و مذهبی شایسته زندگی بهتر و انسانی تری هستند.”

پس از قرائت پیام، جناب آقای رضا مریدی نماینده مجلس ایالتی در استان انتاریو و وزیر تحقیقات و نوآوری در این استان به ایراد سخنرانی خود در مورد چگونگی مطرح شدن “به رسمیت شناختن کشتار زندانیان سیاسی در سال ۶۷ در ایران به مثابه کشتارعلیه بشریت” در مجلس فدرال کانادا پرداختند. ایشان در سخنان خود به توضیح پروسه و تلاش خود در این زمینه پرداختند و همکاری احزاب و سازمان های سیاسی را در برگزاری این گردهمایی ستودند.

در ادامه برنامه خانم گلاویژ و آقایان  قیدرپور و صابونی از هنرمندان شناخته شده شهر تورنتو و کانادا با اجرای برنامه موسیقی و سرودهای بسیار زیبای خود، مورد تشویق شدید حضار قرار گرفتند.

بعد از برنامه هنری فیلمی در زمینه روند و چگونگی کشتار زندانیان سیاسی در سال ۶۷ به نمایش در آمد. در این فیلم ریشه های کشتار سال ۶۷ از اوائل پیروزی انقلاب در سال ۵۷ پیگیری شده و پروسه این کشتار در جزئیات آن و در مصاحبه با شاهدان زنده و عینی به تصویر کشیده شده بود. این فیلم نمایش پرقدرتی از ریشه یابی کشتارهای سال ۶۷ بود.

پس از نمایش فیلم اعلام تنفس شد.

در شروع قسمت دوم برنامه مجری خانم رزا سخنانی در محکومیت حمله رژیم به پادگان اشرف در عراق و کشتار جمع کثیری از اعضای سازمان مجاهدین خلق در این پادگان از دید احزاب و سازمانهای برگزار کننده این گردهمایی ایراد کرد “کشتار در بیست و پنجمین سالگرد فاجعه ملی صورت می گیرد و نشان می دهد نیروئی که در سال ١٣۶٧ به آن جنایت دست یازید، هم چنان زنده است و در پی فرصت برای کشتارهای دیگراست” و سپس آقای محسن جمال یکی از اشعار خود را که در رابطه با فاجعه کشتار زندانیان سیاسی سروده بودند برای حضار قرائت کردند.

در ادامه قسمت دوم برنامه پانلی متشکل از سه نفر از زندانیان سیاسی دهه شصت به بازگویی تجارب خود از زندان های جمهوری اسلامی پرداختند. در شروع مجری پانل به خصوصیت جنایت کشتار زندانیان سیاسی در سال ۶۷ در میان جنایات دیگر رهبران و گردانندگان جمهوری اسلامی اشاره کرد و خاطر نشان ساخت که کشته شدگان سال ۶۷ سودایی جز زندگی انسانی تر و بهتر برای مردم ایران نداشتند و به واقع آنها در اسارت و مظلومانه کشته شدند. سپس آقای ابوبکر در مورد چگونگی آموختن جمهوری اسلامی از احزاب و سازمان های سیاسی و استفاده آنها از این آموزه ها در به بند کشیدن اعضا و هواداران آنها سخن گفتند. خانم مریم در مورد شرایط زندگی زنان و خانواده ها در زندانهای جمهوری اسلامی در دهه ۶۰ سخن گفتند و در پایان سخنان خود، نامه “مادر لطفی” به مردم ایران را قرائت کردند. آقای سعید نیز در مورد تاکتیک های رژیم در استفاده از خانواده های زندانیان سیاسی برای پیشبرد اهداف شوم خود صحبت کردند.

 سپس گروه هنرمندان مرکب از خانم گلاویژ و آقایان قیدرپور و صابونی به اجرای قطعاتی شعر و موسیقی ایرانی پرداختند.

درپایان قطعنامه توسط دوست عزیز ارشد قرائت شد که مورد استقبال حضار واقع شد. در بخش هایی از قطعنامه امده است:

ما سازمان ها و احزاب امضا کننده، همراه با بازماندگان فاجعه ملی، خانواده های جان باختگان و گروه های مدافع حقوق بشر خواسته های مان را به صورت زیر طرح می کنیم:

– تشکیل گروه های مستقل تحقیق برای بررسی ابعاد فاجعه کشتار جمعی سال ۶۷

– اجازه برگزاری مراسم برای خانواده های بازماندگان 

– اعلام اسامی و محل دفن تمامی اعدام شدگان و دادن وصیت نامه های آنان به خانواده های شان

– بررسی مصیبت ها و آسیب های وارده به خانواده های جان باختگان 

– اجازه گذاشتن سنگ قبر به خانواه های بازماندگان 

– پایان دادن به آزار و اذیت مادران و بستگان قربانبان این فاجعه

– گشودن درهای خاوران به روی خانواده های قربانیان  

– محاکمه آمران و عاملان فاجعه کشتار فاجعه سال ۶۷ 

– لغو اعدام و شکنجه در ایران-

– مصطفی پورمحمدی جزو هیئت سه نفره بود که هزاران زندانی سیاسی را در سال ۶٧ به جوخه های مرگ سپرد ما نسبت به معرفی یک جنایت کار به عنوان وزیر دادگستری معترضیم و می خواهیم که حسن روحانی معرفی مصطفی پورمحمدی به عنوان وزیر دادگستری را پس بگیرد

– آزادی فوری و بدون قید و بند تمامی زندانیان سیاسی و عقیدتی

به واقع که مردم ایران برای رهایی از شرایط مخوف موجود راهی جز مبارزه ندارند. تنها نیروی متحد مردم ایران می تواند تغییرات بنیادی در اوضاع دهشتناک کنونی ایجاد کند و برگزاری مشترک این چنین گردهمایی قدمی است در ایجاد نیروی متحد مردم ایران.

 پیروز باشید

تاریخ انتشار : ۲۱ شهریور, ۱۳۹۲ ۰:۳۳ ق٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

حکم اعدام شریفهٔ محمدی را لغو کنید! شریفهٔ محمدی را آزاد کنید!

ما بر این باوریم که با مبارزهٔ هم‌سوی همهٔ نیروهای مترقّی باورمند به آزادی، برابری، مردم‌سالاری (دموکراسی) و عدالت اجتماعی در زمینهٔ حکم منفور اعدام نیز می‌توان ارادهٔ حقوق بشری قاطبهٔ مردم را به این نظام جنایت‌کار تحمیل کرد. ما هم‌صدا با همهٔ این مبارزان لغو حکم اعدام شریفهٔ محمدی را خواهانیم و هم‌نوا با همهٔ نیروهای مترقّی ایران اعلام می‌کنیم جای مبارزان راه بهروزی مردم زندان نیست.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

آقای رئیس جمهور اندکی آرام، به کجا چنین شتابان

آقای رئیس جمهور به رای ۲۷ در صدی‌تان غره نشوید. مردم در این ۴ دهه آموخته‌اند که نباید به وعده‌های حکمرانان اعتماد کرد. همان ۲۷ درصد رای‌دهنده، دیده‌بان حرف و عمل شما هستند و با دقت و پیگیری، بر مواضع تان نظارت دارند.

مطالعه »
یادداشت

حکم اعدام فعال کارگری، شریفه محمدی نمادی است از سرکوب جنبش صنفی نیرو های کار ایران!

میزان توانایی کارگران برای برگزاری اقدامات مشترک، از جمله اعتصابات و عدم شرکت در امر تولید، مرتبط است با میزان دسترسی آنها به تشکل های صنفی مستقل و امکان ایجاد تشکل های جدید در مراکز کار. ولی در جمهوری اسلامی نه تنها حقوق پایه ای کارگران برای سازمان دهی و داشتن تشکل های مستقل رعایت نمیشود، بلکه فعالان کارگری، از جمله شریفه محمدی، مرتبا سرکوب و محکوم به حبس های طولانی مدت، ضربات شلاق و حتی اعدام میشوند.

مطالعه »
بیانیه ها

حکم اعدام شریفهٔ محمدی را لغو کنید! شریفهٔ محمدی را آزاد کنید!

ما بر این باوریم که با مبارزهٔ هم‌سوی همهٔ نیروهای مترقّی باورمند به آزادی، برابری، مردم‌سالاری (دموکراسی) و عدالت اجتماعی در زمینهٔ حکم منفور اعدام نیز می‌توان ارادهٔ حقوق بشری قاطبهٔ مردم را به این نظام جنایت‌کار تحمیل کرد. ما هم‌صدا با همهٔ این مبارزان لغو حکم اعدام شریفهٔ محمدی را خواهانیم و هم‌نوا با همهٔ نیروهای مترقّی ایران اعلام می‌کنیم جای مبارزان راه بهروزی مردم زندان نیست.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
بیانیه ها

حکم اعدام شریفهٔ محمدی را لغو کنید! شریفهٔ محمدی را آزاد کنید!

ما بر این باوریم که با مبارزهٔ هم‌سوی همهٔ نیروهای مترقّی باورمند به آزادی، برابری، مردم‌سالاری (دموکراسی) و عدالت اجتماعی در زمینهٔ حکم منفور اعدام نیز می‌توان ارادهٔ حقوق بشری قاطبهٔ مردم را به این نظام جنایت‌کار تحمیل کرد. ما هم‌صدا با همهٔ این مبارزان لغو حکم اعدام شریفهٔ محمدی را خواهانیم و هم‌نوا با همهٔ نیروهای مترقّی ایران اعلام می‌کنیم جای مبارزان راه بهروزی مردم زندان نیست.

مطالعه »
مطالب ویژه
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

مشخصات حکومت- قانون

تایتانیک

آقای رئیس جمهور اندکی آرام، به کجا چنین شتابان

در گرامی‌داشت احمد شاملو

آن‌ها نمی‌توانند همهٔ ما را بکشند و ما نمی‌توانیم همهٔ آن‌ها را بکشیم…

غم دیگر