جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳ - ۰۷:۴۴

جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳ - ۰۷:۴۴

سخنی با تحریمی‌ها و گپی با چپ ضدامپریالیست مدافع جلیلی!
با گروه اول خوشبختانه، متأسفانه؟ بیش از سی سال است درددل و پرسش بی‌پاسخ داشته‌ام. آنچنان که هر چه بنویسم تکراری است ولی حکم مشهوری در باب ممنوعیت تکرار در...
۱۵ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: ملیحه محمدی
نویسنده: ملیحه محمدی
ریاست‌جمهوری در غیاب جمهور مردم؟
در این‌گونه موارد دوگانۀ کاذبی درست می‌شود به نام اصلاح تدریجی یا براندازی و انقلاب! اما به گمانم میان مسجد و میخانه راهی است و آن تحمیل حق حاکمیت ملی...
۱۵ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: حسن یوسفی اشکوری
نویسنده: حسن یوسفی اشکوری
بر تحریم در دور دوم اصرار دارم اما …
من در مرحله دوم این نمایش انتخاباتی نیز بر تحریم اصرار می‌ورزم. اما آن گروه از مردم را که به مسعود پزشکیان رأی دادند، درک می‌کنم و اکثریت قریب به...
۱۵ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: ابوالفضل قدیانی
نویسنده: ابوالفضل قدیانی
چرا جریان افراط‌گرا و جبهۀ پایداری می‌کوشند قوۀ مجریه را تسخیر کنند؟
تسلط بر دولت یک امر حیاتی برای جبهۀ پایداری در انتخاب رهبر آینده است. جبهۀ پایداری می‌کوشد با تسخیر دولت، تسلط خود را بر تمام ادارات و نهادهای دولتی اعمال...
۱۵ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: هواداری از ایران
نویسنده: هواداری از ایران
هشدار سازمان حقوق بشر ایران در مورد موج جدید اعدام‌ها پس از انتخابات ریاست جمهوری
تجربه دوره‌های قبل نشان می‌دهد که بلافاصله پس از انتخابات حکومت با افزایش شدید آمار اعدام، واقعیت خود را به مردم گوشزد می‌کند. مردم ایران و جامعه جهانی  باید از...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: سازمان حقوق بشر ایران
نویسنده: سازمان حقوق بشر ایران
بازی ادامه دارد...
شاعرِ شب زندهِ دارِ بی تکلف! صبور باش وُ...نگاه کن، در این شبِ طولانی، هنوز چراغِی روشن است، تحمل کن.
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: حسن جلالی
نویسنده: حسن جلالی
با یاد و نام ماندگار مادر ستاره پورجعفر!
مادر عماری از نسل مادران خاوران بود با چهره ای آرام و دوست داشتنی. نام‌اش ستاره بود؛ ستاره‌ای که در آسمان زندگی فرزندانش درخشید و رفت، فرزندانی که جملگی به...
۱۴ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: دبیرخانهٔ شورای مرکزی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
نویسنده: دبیرخانهٔ شورای مرکزی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

مصاحبه کار آنلاین با احمد الصویص (ابوسلیم) نماینده جبهه دمکراتیک برای آزادی فلسطین در اسپانیا

حماس نیز به مانند الفتح یک جریان انحصار طلب است که در منطقه نفوذش هیج نیروی غیر خودی را برنمی تابد. حماس بازوی جریان احمدی نژاد در فلسطین است. ما می دانیم که کمکهای دولت ایران به حماس یک عوض سیاسی دارد. لذا ما با این گونه کمک ها از طرف هرکس که باشد مخالفیم. ما با کمک های بشردوستانه و نوع دوستانه مخالف نیستیم، اما مناسبات و حمایت های ایران از حماس را از این نوع نمی دانیم

مصاحبە گر: صادق کار

ـ رفیق احمد ضمن تشکر از فرصتی که برای انجام این مصاحبه در اختیار ما قراردادید. آغاز دور دیگری از مذاکرات صلح میان هییت های نمایندگی فلسطین و اسراییل که نخستین مرحله آن اخیرا در آمریکا آغاز شد، و مناسبات میان سازمانهای فلسطینی با یکدیگر و نزدیکی برخی از آنها با ایران و بطورکلی روند تحولات در فلسطین و حضور شما در اینجا سبب گردید که ما به حضور شما برسیم، و نظرات شما در مورد مسایل مطروحه را جویا شویم. حالا اگر موافق باشید اجازه بدهید پرسش نخست را با شنیدن نظر جبهه دمکراتیک در باره دور جدید مذاکرات میان هییت های فلسطینی و اسراییلی را بشنویم. آیا شما بطور کلی مخالف مذاکره با اسراییل هستید؟

ـ ما فکر می کنیم مذاکره و معامله بر سر صلح یک امر ضروری است. اما صرف مذاکره را تنها راه حل نمی دانیم. به ترکیبی از اقدامات مختلف منجمله مذاکره معتقدیم، و فعلا اقدام برای متحد و هماهنگ کردن گروه های فلسطینی و پایان دادن به نفاق در میان نیروه های مختلف فلسطینی را مقدم بر آغاز دور جدید مذاکرات می دانیم. زیرا فکر می کنیم که هییت مذاکره کننده فلسطینی باید معرف همه فلسطینیان و نقطعه نظرات عموم مردم باشد.

ـ شما به ترکیبی از اقدامات اشاره کردید. ممکن است آنرا کمی واضحتر توضیح دهید؟

ـ بله البته. ما فکر می کنیم ما در صورتی می توانیم در این مذاکرات کامیاب شویم که با دست پر در آن شرکت کنیم. با دست خالی یا مجبور می شویم ازبخشی از حقوق ملت فلسطین دست برداریم و کوتاه بیاییم، و یا اینکه مذاکرات را بدون نتیجه رها کنیم، که بنظر ما هر کدام از این حالات پیش بیاید بازنده آن مردم فلسطین خواهند بود. بنا بر دلایلی که گفتم، راه دیگری به جز آغاز انتقاضه سوم فعلا پیش پای ما نیست. یک مذاکره خوب و ثمر بخش برای فلسطینی ها مذاکرهای است که از پشتیبانی انتقاضه برخواردار باشد، و هییت نمایندگی فلسطینی نیز به واقعه امر از هر لحاظ معرف تمام مردم فلسطین باشد.

ـ می دانید که متحد کردن تمام نیروهای فلسطینی امر بسیار دشواری است. البته رسیدن به اتحاد نسبی و توافق نسبی راجع به خواستهای عمومی نیز، مشروط به رفتار مسولانه جریانات مختلف در جامعه امری دور از دسترس نیست. با این توضیحاتی که شما دادید این سوال برای ما پیش آمد که شما چگونه می خواهید آنها را عملی کنید؟ اگر ممکن است از امکاناتی که برای انجام راهبرد سیاسی تان دارید نیز بگویید؟

ـ ما می توانیم با همه سازمانهای فلسطینی دیگرمانند فتح، حماس و جهاد اسلامی به توافق های مشترک حداقلی برسیم. آزادی همه زندانیان فلسطینی توسط اسراییل بعنوان یکی از نخستین پیش شرطهای مذاکرات می تواند یکی از عرصه های همکاریها باشد، این یکی از نکاتی است که همه ما روی آن توافق داریم.

ـ اینطور که من از توضیحات شما فهمیدم شما با اصل مذاکره مخالف نیستید، اما اگر شرایط مورد نظر شما تامین شده باشد اصل مذاکره را می پذیرید. منظور شما را درست فهمیدهام؟

ـ بله بطور مشخص تر اگر نظرم را گفته باشم، مذاکرات کنونی اگر شکست بخورد این به معنی یک شکست برای فلسطینی ها است. و اگر شکست نخورد و تداوم پیدا کند به تقویت موقعیت جریان راست حاکم تحت رهبری ناتانیاهو منجر خواهد شد، و او چون سردار فاتحی به اسراییل بر خواهد گشت و برنامه شهرک سازی را به پیش خواهد برد، زیرا میدان مانور و امکانات چانه زنی فلسطینی ها در این مذاکرات بسیار محدود و اندک است.

ـ تصور می کنم در میان سازمانهای فلسطینی جبهه دمکراتیک و جبهه خلق از لحاظ بسیاری به هم نزدیک بودهاند. ظاهرا در گذشته نیز اقداماتی از جانب رهبری این دو سازمان یا دو جبهه برای متحد شدن صورت گرفته که ناکام مانده است. حالا با توجه به صحبت های که کردید وقتی که اتحاد این دوجریان با تمام خصوصیات و وجوه مشابه و مشترکشان هنوز به سر انجام نرسیده، شما چگونه می گویید اتحاد سازمانهای مختلف فلسطینی را مقدم بر مذاکرات صلح می دانید؟

ـ بله متاسفانه ما در سال ١٩۶٩ از هم جدا شدیم و تاکنون به رغم تلاشها و همکاری ها هنوز بعنوان دو سازمان جداگانه فعالیت می کنیم. البته یکی نیستیم ولی در اتحاد با هم هستیم و در زمینه های زیادی همکاری داریم. جبهه دمکراتیک در همه جا زبان و موضع یگانه و معینی دارد، و در فلسطین، دمشق و مادرید یک موضع بیشتر ندارد. اما رفقای ما در جبهه خلق یا همان جبهه ملی در همه مکانها و شرایط یک جور برخورد نمی کند. بعنوان مثال در مادرید آنها با الفتح بسیار نزدیک هستند. اما در جای دیگری ممکن است جنین نزدیکی را نشان ندهند. پس از کشتە شدن ابو علی مصطفی جانشین جرج حبش احمد سعادت رهبر این سازمان شد که او نیز هم اکنون در زندان اسراییل دراسارت بە سر میبرد. ما فعلا رابطه فعال و نزدیکی با الفتح نداریم.

ـ من پاسخ روشنی در باره سوال پیشینم نگرفتم، شما از یک طرف برای اتحاد سازمانهای فلسطینی شرط مقدم قایل هستید، از طرف دیگر از نزدیکی و همکاری جبهه ملی با الفتح انتقاد می کنید. بالاخره اگر بدنبال اتحاد هستید باید از نزدیکی این دوسازمان خرسند باشید، زیرا که این نزدیکی در خدمت همان هدف شما هم هست.  در ادامه سوال قبلی می خواستم از کم و کیف رابطه و مناسبات شما با حماس برایمان بگویید. روابطتان با حماس در چه سطح و حدی است؟

ـ حماس نماینده جریان تندرو اسلامی است. ما نه با فتح و نه با حماس تماس رسمی نداریم. حماس خلق فلسطین را تقسیم کرده است، و مردم را در غزه به گروگان گرفته است. درست است که حماس انتخابات را در غزه برد، اما رفتارش با مردم توجیه پذیر نیست. حماس نیز به مانند الفتح یک جریان انحصار طلب است که در منطقه نفوذش هیج نیروی غیر خودی را برنمی تابد. حماس بازوی جریان احمدی نژاد در فلسطین است. ما می دانیم که کمکهای دولت ایران به حماس یک عوض سیاسی دارد. لذا ما با این گونه کمک ها از طرف هرکس که باشد مخالفیم. ما با کمک های بشردوستانه و نوع دوستانه مخالف نیستیم، اما مناسبات و حمایت های ایران از حماس را از این نوع نمی دانیم. تنها مواردی که ما با احمدی نژاد موافق هستیم در مورد برنامه هستهای صلح آمیز ایران و مخالفت او با اسراییل و آمریکا است. ما موافق سیستم کنونی ایران نیستیم. ما این سیستم را غیر دمکراتیک می دانیم، و از اینکه در ایران به افکار عمومی توجهی نمی شود و حقوق مردم رعایت نمی شود نا خشنودیم. ما می دانیم که احزاب چپ در انقلاب ایران نقش زیادی داشتند، اما روحانیون نتایج انقلاب را از آن خود و در خدمت به منافع خود قرار دادند. مردم ایران حق دارند نمایندگان خود را همانطور که می خواهند انتخاب کنند، و آنها را به قدرت برسانند.

تاریخ انتشار : ۲ آبان, ۱۳۸۹ ۷:۲۲ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

هفته‌ای که گذشت، دوم تا هشتم تیرماه

رهبر حکومت تاب نیاورد گاه که کارگزاران خود را نامرغوب دید. خود بر صحنه آمد و خواستار مشارکت حداکثری شد و فتوا داد که نباید با کسانی که “ذره‌ای با انقلاب و امام و نظام اسلامی زاویه دارند” همکاری کرد. به‌زبان دیگر نباید به کسانی که ممکن است نفر دوم حکومت شوند و در سر خیال همکاری با ناانقلابین دارند، رای داد. اشاره‌ای سرراست به آن تنها نامزدی که از تعامل با جهان می‌گوید.

مطالعه »
یادداشت
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

سخنی با تحریمی‌ها و گپی با چپ ضدامپریالیست مدافع جلیلی!

ریاست‌جمهوری در غیاب جمهور مردم؟

بر تحریم در دور دوم اصرار دارم اما …

چرا جریان افراط‌گرا و جبهۀ پایداری می‌کوشند قوۀ مجریه را تسخیر کنند؟

هشدار سازمان حقوق بشر ایران در مورد موج جدید اعدام‌ها پس از انتخابات ریاست جمهوری

بازی ادامه دارد…