چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۷

چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۷

دلایل فراخوان «ث ژ ت» برای دادن رأی به برنامه «جبههٔ نوین مردمی»
«ث ژ ت» هرکز خود را در پناهگاه مخفی نکرده است و همواره حتی به قیمت تحمل ضربات شدید مواضع شجاعانه‌ای که لازم بوده را اتخاذ کرده است؛ به عنوان...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: برگردان ف. دوردانی
نویسنده: برگردان ف. دوردانی
بر خلاف مرحله‌ی اول، در مرحله‌ی دوم انتخابات ریاست جمهوری شرکت می‌کنم و به آقای پزشکیان رأی می‌دهم!
برای رهایی ایران از اقتدارگرایی و تمامیت‌خواهی، با رنج و اندوه خون ریخته‌شدهٔ جوانان در این چند دهه در جان، بر خلاف دور اول، در دور دوم انتخابات شرکت می‌کنم...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: زهره تنکابنی
نویسنده: زهره تنکابنی
جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!
سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: هیئت سیاسی - اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
نویسنده: هیئت سیاسی - اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
رأی معترضان و عدم افزایش مشروعیت!
یادمان باشد که هرچه جامعه ضعیف‌تر شود، از فرصت‌ها و شانس‌هایی که در مسیر بهبود، تغییروتحول  پیش خواهد آمد، کمتر می‌توانیم استفاده کنیم و شانس‌های آینده ایران را از دست...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: کیوان صمیمی
نویسنده: کیوان صمیمی
انتخاب ایران آزادی و تجدد و دموکراسی است!
نیروی تجدد و دموکراسی یک قرن است که ایران مال همه‌ی ایرانیان است شعار اوست. اکنون نیروهای وسیعی از جنبش اسلامی نیز به همین نگاه پیوسته اند. در پهنه‌ی سیاست...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: امیر ممبینی
نویسنده: امیر ممبینی
جزئیات کشته شدن راضيهٔ رحمانی دختر ۲۴ سالهٔ لر با شلیک مأمور نیروی انتظامی!
سوم تیر ماه جاری رسانه‌ها نوشتند که دختری جوان به نام «راضیهٔ رحمانی» اهل روستای گویژه در شهرستان نورآباد استان لرستان با شلیک یکی از مأموران نیروی انتظامی جان باخت....
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: بهاره شبانکارئیان
نویسنده: بهاره شبانکارئیان
بیانیه نهضت آزادی ایران: رأی اعتراضی در گام دوم برای دکتر پزشکیان!
نهضت آزادی ایران در ادامه راهبردی که در مرحله اول در پیش گرفت، اتحاد ملت و تجمیع همه معترضان در مرحله دوم انتخابات را برای مقابله با مخالفان آزادی و...
۱۳ تیر, ۱۴۰۳
نویسنده: نهضت آزادی ایران
نویسنده: نهضت آزادی ایران

اعدام ۴٧ نفر و به آتش کشیدن سفارتخانه عربستان را محکوم می کنیم!

به آتش کشيدن سفارت و کنسولگری عربستان، ورق را برگرداند و اعتراضات جهانی را متوجه ايران کرد و اين ذهنيت را تقويت نمود ایران کشوری است که در آن مصونیت دپیلماتیک وجود ندارد. حمله به سفارت و کنسولگری عربستان، پنجمين مورد حمله به سفارتخانه ها  در حيات جمهوری اسلامی است. چند سال قبل سفارت انگليس مورد حمله قرار گرفت و به قطع مناسبات بين دو کشور انجاميد.

 دولت ریاض ۴٧ نفر را در روزهای گذشته اعدام کرد. روحانی شیعه، شیخ نمر باقر النمر جزو اعدام شدگان بود. اعدام شیخ نمر و ۴۶ نفر دیگر در سطح جهانی بازتاب وسیعی پیدا کرد و با اعتراض کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل، کشورهای اروپائی و دولت امریکا و برخی کشورهای منطقه روبرو شد. اتحادیه اروپا هم اعدام شیخ نمر را نگران‌کننده خوانده و آن را سبب افزایش تنش‌های مذهبی در منطقه دانست. با توجه به حمایت‌های جمهوری اسلامی از شیخ نمر، سران حکومت ایران هم واکنش‌های تندی به این اعدام نشان دادند.

 اعتراض های گسترده در سطح جهان علیه دولت سعودی، چندان دوام نیآورد. نیروهای افراطی در ایران سفارت و کنسولگری عربستان در تهران و مشهد را به آتش کشیدند. دولت عربستان بلافاصله عکس العمل نشان داد و  روابط خود را با تهران قطع نمود. بدنبال آن بحرین و جیبوتی هم روابط دیپلماتیک با ایران را قطع کردند و امارات متحده عربی روابط خود را به سطح کاردار کاهش داد. سودان هم اعلام کرد سفیر ایران را اخراج کرده و کویت سفیر خود را از ایران فراخوانده است. شورای امنیت سازمان ملل متحد هم در بیانیه ای حمله به سفارت و کنسولگری عربستان در تهران و مشهد را محکوم کرد. در بیانیه آمده است: “در این زمینه، ضمن ابراز نگرانی عمیق در خصوص این حمله، اعضای شورای امنیت از مقام‌های ایران می‌خواهند که از اماکن دیپلماتیک و کنسولی و دیپلمات‌ها محافظت کرده و به تعهدات بین المللی در این زمینه به طور کامل پایبند بوده و آنها را رعایت کند”.

 به آتش کشیدن سفارت و کنسولگری عربستان، ورق را برگرداند و اعتراضات جهانی را  متوجه ایران کرد و این ذهنیت را تقویت نمود ایران کشوری است که در آن مصونیت دپیلماتیک وجود ندارد. حمله به سفارت و کنسولگری عربستان، پنجمین مورد حمله به سفارتخانه ها  در حیات جمهوری اسلامی است. چند سال قبل سفارت انگلیس مورد حمله قرار گرفت و به قطع مناسبات بین دو کشور انجامید.  

 حمله به سفارتخانه ها زیان های جبران ناپذیری به کشور ما وارد آورده و به اعتبار ایران لطمه زده است. با این وجود، حمله به سفارتخانه ها توسط نیروئی که حیات خود را در بحران آفرینی می داند، ادامه دارد. راست افراطی و طیف مخالف برجام، به‌نوعی از عملکرد معترضان به سفارت عربستان دفاع کرده و از قطع مناسبات ایران و عربستان خشنود است. کیهان نوشت: “ننگ رابطه با آل سعود از دامن ایران اسلامی پاک شد”. اما نماینده ایران در سازمان ملل متحد در نامه‌ای به این سازمان، با ابراز تأسف از حمله به سفارت عربستان و خسارت به این مکان، اعلام کرد که جمهوری اسلامی “از هیچ تلاشی برای بازداشت عاملان حمله فروگذار نخواهد کرد”. حسن روحانی ضمن غیرقانونی خواندن حمله به اماکن دیپلماتیک سعودی، حمله‌کنندگان را “نیروهای خودسر” نامید.

 اما او مشخص نکرد که بچه دلیلی پلیس و نیروهای امنیتی نمی توانند جلو  “نیروهای خودسر” را بگیرند. در حالی که تجمع نیروهای معترص در کشور با اقدام سریع و سرکوب گرانه نیروهای پلیس و امنیتی مواجه می شود. در جمهوری اسلامی ارگان های متعدد اطلاعاتی ـ امنیتی و نظامی، کوچکترین حرکت جمعی را تحت کنترل خود دارند. اگر راس حکومت بخواهد، آن ها قادرند به سهولت بساط “نیروهای خودسر” را جمع کنند.  

 نیروهای خودسر همان نیروهای راست افراطی و بسیج هستند که از جانب سپاه حمایت می شوند و با ارکان اصلی نظام یعنی ولی فقیه و بیت او پیوند نزدیک دارند. علی خامنه ای بر انقلابی بودن جمهوری اسلامی تاکید دارد. نیروهائی که در ولایت ذوب شده اند، به تبعیت از گفته او دست به اقدام انقلابی می زنند. آتش زدن سفارتخانه ها، نمونه اقدام انقلابی ذوب شدگان در ولایت است. خامنه ای تاکنون از موضع گیری علیه “نیروهای خودسر” خودداری کرده است. نیروهای “خودسر” پیاده نظام ولی فقیه هستند و ولی فقیه مصلحت را در آن می بیند که علیه نیروی پیاده نظام خود موضع نگیرد. 

 منطقه خاورمیانه در آتش جنگ های قومی ـ مذهبی و جنگ های نیابتی بین جمهوری اسلامی و دولت عربستان سعودی می سوزد. دولت عربستان می دانست که اعدام شیخ نمر، تنش را در منطقه تشدید کرده و نیروهای افراطی را در ایران تحریک خواهد نمود. نیروهای افراطی هم عامدانه به اقدامی دست زدند که به قطع مناسبات دیپلماتیک بین دو کشور منجر گردد.

ما اعدام ۴٧ نفر از جمله شیخ نمر و سیاست به تنش کشاندن منطقه توسط دولت سعودی و به آتش کشیدن سفارتخانه و کنسولگری عربستان توسط نیروهای افراطی را محکوم می کنیم و معتقدیم تا زمانی که سپاه، بسیج و راست افراطی یکه تاز صحنه سیاسی کشور باشند، سیاست خارجی و منطقه ای نه در وزارت امورخارجه، بلکه توسط سپاه قدس و در خیابان ها توسط نیروهای “خودسر” تعیین شود، حمله به سفارتخانه ها تکرار خواهد شد و کشور ما زیان های سنگینی را متحمل خواهد شد. لازم است دست سپاه از سیاست داخلی و خارجی کشور قطع گردد و راست افراطی مهار و طرد شود، عاملین و آمرین حمله دستگیر و مجازات گردند. در چنین شرایطی می توان انتظار داشت که حمله و آتش زدن سفارتخانه ها تکرار نگردد.  

 منطقه خاورمیانه با بحران های عدیده ای روبرو است. دشمنی بین دو کشور ایران و عربستان، بحران ها را حادتر خواهد کرد. اما همکاری و دوستی دو کشور می تواند نقش موثری در حل بحران های منطقه ای داشته باشد. سیاست تهاجمی دولت سعودی در منطقه علیه ایران و سیاست توسعه طلبانه جمهوری اسلامی، تنش آفرین و علیه صلح در منطقه است. لازم است که هر دو دولت از سیاست های کنونی خود فاصله بگیرند و به سیاست تنش زدائی، گفتگو و مذاکره روی بیآورند.

 وضعیت بحرانی منطقه ایجاب نمی کند که به اختلافات بین دو کشور ایران و عربستان دامن زده شود. کاری که برخی کشورهای منطقه با قطع مناسبات با ایران انجام دادند. در حالی که شورای امنیت سازمان ملل متحد و کشورهای غربی از هر دو طرف خواسته اند تنش‌ها را کاهش دهند. به سود صلح در منطقه است که دولت های عربی هم به جای قطع رابطه با ایران، از دو کشور بخواهند که به گفتگو به نشینند و پیرامون بحران های منطقه مذاکره کنند. 

 هیئت سیاسی ـ اجرائی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)

١۵دی ١٣٩۴ (۵ ژانویه ٢٠١۶)

تاریخ انتشار : ۱۶ دی, ۱۳۹۴ ۲:۰۶ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

هفته‌ای که گذشت، دوم تا هشتم تیرماه

رهبر حکومت تاب نیاورد گاه که کارگزاران خود را نامرغوب دید. خود بر صحنه آمد و خواستار مشارکت حداکثری شد و فتوا داد که نباید با کسانی که “ذره‌ای با انقلاب و امام و نظام اسلامی زاویه دارند” همکاری کرد. به‌زبان دیگر نباید به کسانی که ممکن است نفر دوم حکومت شوند و در سر خیال همکاری با ناانقلابین دارند، رای داد. اشاره‌ای سرراست به آن تنها نامزدی که از تعامل با جهان می‌گوید.

مطالعه »
یادداشت
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
بیانیه ها

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

سعید جلیلی، نامزد مورد حمایت جبههٔ پایداری، با پیشینۀ وابستگی فکری و تشکیلاتی به انجمن حجتیه، از چهره‌های متحجر و تاریک‌اندیش جمهوری اسلامی‌ و نماد ایستایی در برابر مطالبات بر حق مردم برای تغییر و تحول اساسی است. او با دشمن‌تراشی کورکورانهٔ خود از عوامل مهم عدم حصول توافق بین‌المللی در راستای تأمین منافع مردم و مصالح میهن ما بود. جلیلی فردی از هستهٔ سخت قدرت و ادامه‌دهندۀ حتی افراطی‌تر دولت رئیسی است. راهبرد او در انتخابات تکیه بر تشکیلات پایداری و سوءاستفادۀ آشکار از امکانات دولتی است.

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

دلایل فراخوان «ث ژ ت» برای دادن رأی به برنامه «جبههٔ نوین مردمی»

بر خلاف مرحله‌ی اول، در مرحله‌ی دوم انتخابات ریاست جمهوری شرکت می‌کنم و به آقای پزشکیان رأی می‌دهم!

جلیلی نمایندۀ جبهۀ پایداری و هستۀ سخت قدرت است!

رأی معترضان و عدم افزایش مشروعیت!

انتخاب ایران آزادی و تجدد و دموکراسی است!

جزئیات کشته شدن راضیهٔ رحمانی دختر ۲۴ سالهٔ لر با شلیک مأمور نیروی انتظامی!