یکشنبه ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۰۳:۰۳

یکشنبه ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۰۳:۰۳

گزارش سخنان سیدمحمد خاتمی در کنگره حزب اتحاد ملت ایران اسلامی
امروز بیش از هر زمان جامعه ما نیاز به گفت‌وگو دارد؛ o گفت‌وگوی میان خودمان، o گفت‌وگو با دیگرانی که در عرصه هستند، o گفت‌وگو با جهان، o گفت‌وگو با...
۱۵ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: هم‌میهن
نویسنده: هم‌میهن
سخنرانی آذر منصوری دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران اسلامی در دهمین کنگره حزب – ۵ دیماه 1403
• درسال ۹۶ حاکمیت یکدست با توهم حل مشکلات کشور شکل گرفت • آنچه ما اصلاح طلبان تحت عنوان راهبرد انتخاباتی خود در انتخابات ۱۴۰۳ اعلام کردیم، تلاش بر تحقق...
۱۵ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: آذر منصوری
نویسنده: آذر منصوری
مسائلِ بزرگِ جهانِ هستی: آیندهٔ کیهانِ در حالِ گسترش
کیهان از زمانِ مِهبانگ مدام در حال گسترش است. آیا این روند هم‌چنان ادامه خواهد داشت؟ در این‌صورت آیا زمانی خواهد رسید که بخشِ عمدهٔ کیهان برای همیشه غیرقابل مشاهده...
۱۵ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: دکتر حسن بلوری
نویسنده: دکتر حسن بلوری
2025 سال بازیافت دموکراسی لیبرال نخواهد بود!
سال گذشته سال انتخابات بود. بیش از یک میلیارد بزرگسال در سال ۲۰۲۴ از جمله در ایالات متحده، هند، برزیل، بریتانیا و ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا به پای صندوق...
۱۴ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: آلن فراشون
نویسنده: آلن فراشون
مهم‌ترین چالش‌های سیاست خارجی در سال جدید میلادی از نگاه کارشناسان ایرانی...
سال 2025 امروز در شرایطی آغاز شده است که موضوعات مهم و پیچیده‌ای در حوزه سیاست خارجی پیش روی ایران قرار دارد. پرونده‌های حل نشده قبلی در کنار مسائل جدید...
۱۴ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: رضا عدالتی‌پور
نویسنده: رضا عدالتی‌پور
زندانی در تهران: گزارشی استثنایی از زندان های ایران...
پویایی درونی دیکتاتوری ها به دلیل ماهیت شدیدا سرکوبگر چنین رژیم هایی اغلب در سیستم های زندان آنها آشکار می شود. به همین دلیل است که ژانر خاطرات زندان برای...
۱۴ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: ژان پیر فیلیو
نویسنده: ژان پیر فیلیو
بازگشت پروژه خاورمیانه بزرگ
سخنان الکساندر دوگین، استراتژیست روس، در باره تحولات خاور میانه پس از سرنگونی حکومت بشار اسد در سوریه.
۱۴ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: الکساندر دوگین
نویسنده: الکساندر دوگین

نامه شورای تهران دفتر تحکیم وحدت به دکتر معین: از پذیرش حکم حکومتی امتناع ورزید!

جناب آقاي دكتر معين، بدانيد كه پذيرش حكم حكومتي و ولايي در ابتداي ورود شما در عرصه رقابت رياست جمهوري به منزله تأييد تمام احكام حكومتي گذشته در نقض حقوق شهروندي و تحديد آزادي هاي مدني و اجتماعي و زير پا گذاشتن حتي قوانين جاري كشور است.

جناب آقای دکتر مصطفی معین 
با سلام و ابلاغ تهیت؛ 
ملت ایران بیش از ۱۰۰ سال است که در پی استقرار نظامی دموکراتیک و عادلانه و تحقق حاکمیت اراده مردم می باشد و در این راه سختیها و مصایب زیادی را متحمل شده است. و اکنون نیز پس از آنکه یک قرن از انقلاب دموکراتیک مشروطیت می گذرد، متاسفانه هنوز حاکمیتی مبتنی بر خواست و اراده مردم و اصول حقوق بشر مطالبه اصلی مردم ایران است و ایرانیان چشم انتظار دریافت حق و احقاق تعیین سرنوشت و اعمال حاکمیت ملی هستند. 
پس از انقلاب مردمی بهمن ۵۷ که مبارزه با استبداد و تحقق اراده ملی از اهداف آنها بود، متاسفانه شرایط انقلابی و ایدئولوژیک حاکم بر فضای آن زمان و دوران جنگ ۸ ساله؛ این اهداف به فراموشی سپرده شد تا اینکه در دوم خرداد ۷۶ مردم امیدوارانه به پای صندوق رای رفتند تا خواسته های دموکراتیک سیاسی، اجتماعی و اقتصادی خود را در قالبی آرام و مسالمت آمیز به گوش حاکمیت برسانند. و با انتخابات آقای خاتمی حاکمیت را به تمکین آراء و نظرات خود وادارند. اما لجاجت دیریابی اقتدار گرایان و سنگ اندازی بخش انتصابی حاکمیت، و از سوی دیگر ناتوانی برخی از اصلاح طلبان و غیر شفاف بودن و ناصادق بودن ایشان با مردم و گرفتار مصلحت سنجی های نامعلوم شدن اصلاح طلبان، ادامه مسیر اصلاح از درون حاکمیت به نحو جدی مورد خدشه قرار گرفت. و جنابعالی نیز در مقام وزیر علوم دولت اصلاحات نیز به دلایل همین سنگ اندازی ها و ناملایمات بود که نتوانستید حتی اصلاح علمی ساختار وزارت علوم و دانشگاههای کشور را پیش ببرید و در نهایت به علت فشار بر دانشجویان و دانشگاهها و ناامیدی از پیشبرد اهدافتان استعفا دادید. 
در این شرایط ورود شما به عرصه رقابت در انتخابات نهم ریاست جمهوری، تعجب دانشجویان و انتقاد آن را در پی داشت. قطعاً باحضور در دانشگاهها از نقد جامعه دانشجویی کشور آگاه شده اید و نگرانی ها و دلمشغولی های دانشجویان را دریافته اید. دانشجویان حق داشتند که نسبت به تحقق اهدافتان در جایگاه ریاست جمهوری با دیده تردید بنگرند و ساختار حقوقی قدرت را مانع اصلی تحقق اراده ملی و حاکمیت دموکراتیک بدانند. و انتخابات را غیرآزاد و محصول آن را غیر موثر در سرنوشت مردم و کشور ارزیابی کنند. از طرفی حضرتعالی صادقانه بر برنامه های اصلاحی خود پافشاری می کردید. 
اما اکنون تردیدهای دانشجویان به یقین بدل گشته که ساختار حقوقی قدرت نه تنا مانع اصلی انتخابات آزاد و دموکراتیک و موثر است، بلکه حتی امکان انجام برنامه ها و شعارهای اعلام شده شما را ندارد و پیش از حضور شما در جایگاه احتمالی ریاست جمهوری، مانع ورود جنابعالی به عرصه رقابت انتخابات شده است. و با رد صلاحیت شما، امکان رقابت و قرارگرفتن در معرض آرای مردم را از شما سلب کرده است. 
جناب آقای دکتر معین؛
درسخنرانی های متعدد خود بیان کرده اید، حکم حکومتی و ولایی را نمی پذیرد و در نامه مورخ دوم خرداد به ملت ایران نیز تاکید کرده اید که« انتظار دخالت و تجدید نظر خارج از موازین قانونی و حقوق شهروندی برای خود و سایر نامزدهایی که به طور غیر قانونی رد رد صلاحیت شده اند، نداشته و ندارید و در پی آن نبوده و نخواهید بود و به آن تن نخواهید داد». اما متاسفانه زمزمه های از طرف دوستان و یاران نزدیکتان به گوش می رسد که از حکم حکومتی و ولایی جهت تأیید صلاحیت شما استقبال کرده اند و از آن ناپسند تر به دنبال قانونی جلوه دادن حکم حکومتی هسنتد. 
جناب آقای دکتر معین، بدانید که پذیرش حکم حکومتی و ولایی در ابتدای ورود شما در عرصه رقابت ریاست جمهوری به منزله تأیید تمام احکام حکومتی گذشته در نقض حقوق شهروندی و تحدید آزادی های مدنی و اجتماعی و زیر پا گذاشتن حتی قوانین جاری کشور است. 
از طرفی بعد از این نیز در مقابل حکم حکومتی و ولایی که حقوق مردم در آن زیر پا گذاشته شود نیز، یارای مخالفت نخواهید داشت، چرا که ورودتان به این عرصه را مدیون حکمی حکومتی می دانید و می دانند. 
بنابراین توصیه دانشجویان عضو شورای تهران دفتر تحکیم وحدت به استاد خود این است که از پذیرش حکم حکومتی و ولایی امتناع ورزید و خدای ناکرده اصول دموکراتیک را فدای مصالح حزبی و شخصی نفرمایید. نگذارید با پذیرش حکم حکومتی و ولایی، صداقتی که مردم و دانشجویان در شما سراغ دارند خدشه دار شود و همانگونه که در نامه خود تاکید کرده اید؛ «با عدم شرکت در انتخابات، از جایگاه جامعه مدنی در تداوم حضور در عرصه های دفاع از حقوق مردم، اعتلای کشور و سربلندی اسلام و سازماندهی همه تلاشها برای پیشبرد اصلاحات و تشکیل جبهه ای خواهان دموکراسی، عدالت، حقوق بشر و آرمان های آزادی خواهانه مردم مصمم بمانید. و اکنون که در جایگاهی قرار گرفته اید که می توانید با فراخوان نیروهای ملی دموکراسی خواه و تحول طلب به بسیج نیروهای اجتماعی و سیاسی بپردازید، با تصمیم صحیح و با استفاده از فرصت به وجود آمده، گامی مهم وموثر در دموکراسی بردارید.

با آرزوی توفیق برای حضرت عالی
شورای تهران دفتر تحکیم وحدت 
انجمن های اسلامی دانشجویان دانشگاههای:
امیرکبیر، الزهرا، شریف، تربیت معلم تهران، علامه طباطبایی، شهید بهشتی، امور اقتصادی ودارایی، تربیت مدرس، شهید عباسپور، علوم پزشکی ایران، شهید رجایی، خواجه نصیر، علم و صنعت ایران 

بخش : سياست
تاریخ انتشار : ۳ خرداد, ۱۳۸۴ ۲:۴۰ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

اهانت به مزار ساعدی حمله‌ای مستقیم به آزاد اندیشی و میراث فرهنگی ایران!

غلامحسین ساعدی نه فقط یک نویسنده، بلکه صدای رنج و امید مردم ایران بود. هرگونه بی‌احترامی به او یا دیگر چهره‌های فرهنگی، بی‌اعتنایی به میراثی است که هویت ما را شکل داده است. احترام به بزرگان هنر و ادبیات، وظیفه‌ای ملی و تاریخی است که پاسداشت فرهنگ و تاریخ ما را تضمین می‌کند.

ادامه »
سرمقاله

عفریت شوم جنگ را متوقف کنیم! دست در دست هم ندای صلح سردهیم!

مردم ایران تنها به دنبال صلح و تعامل و هم‌زیستی مسالمت‌آمیز با تمام کشورهای جهان‌اند. انتظار مردم ما در وهلۀ اول از جمهوری اسلامی است که پای ایران را به جنگی نابرابر و شوم نکشاند مردم ما و مردم جنگ‌زده و بحران زدۀ منطقه، به ویژه غزه و لبنان، از سازمان ملل متحد نیز انتظار دارند که همۀ توان و امکاناتش را برای متوقف کردن اسراییل در تداوم و تعمق جنگ و در اولین مرحله برقراری فوری آتش‌بس به کار گیرد.

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

دادگاه لاهه حکم بازداشت نتانیاهو، نخست‌وزیر؛ و گالانت وزیردفاع سابق اسرائیل را صادر کرد

دادگاه (لاهه) دلایل کافی برای این باور دارد که نتانیاهو و گالانت «عمداً و آگاهانه مردم غیرنظامی در نوار غزه را از اقلام ضروری برای بقای خود از جمله غذا، آب، دارو و تجهیزات پزشکی و همچنین سوخت و برق محروم کرده‌اند».

مطالعه »
یادداشت

نه به اعدام، نه به پایانی بی‌صدا و بی‌بازگشت!

همه ما که در بیرون این دیوارها زندگی می‌کنیم برای متوقف کردن این چرخه خشونت و نابرابری مسئولیت داریم و باید علیه آن اعتراض کنیم. سنگسار، اعدام یا هر مجازات غیرانسانی دیگر صرف نظر از نوع اتهام یا انگیزه و اعتقاد محکومان، چیزی جز نابودی و ظلم نیست و باید برای همیشه از دستگاه قضایی حذف شود.  نه به اعدام، نباید فقط شعاری باشد، بلکه باید به منشوری تبدیل شود که کرامت انسانی و حقوق برابر را برای همه، فارغ از جنسیت و جایگاه اجتماعی، به رسمیت بشناسد.

مطالعه »
بیانیه ها

اهانت به مزار ساعدی حمله‌ای مستقیم به آزاد اندیشی و میراث فرهنگی ایران!

غلامحسین ساعدی نه فقط یک نویسنده، بلکه صدای رنج و امید مردم ایران بود. هرگونه بی‌احترامی به او یا دیگر چهره‌های فرهنگی، بی‌اعتنایی به میراثی است که هویت ما را شکل داده است. احترام به بزرگان هنر و ادبیات، وظیفه‌ای ملی و تاریخی است که پاسداشت فرهنگ و تاریخ ما را تضمین می‌کند.

مطالعه »
پيام ها

پیام گروه کار روابط عمومی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) به مناسبت برگزاری دهمین کنگرهٔ سراسری حزب اتحاد ملت ایران اسلامی!

سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) تلاش‌های مؤثرحزب اتحاد ملت ایران اسلامی در جبههٔ اصلاحات برای ایجاد تغییر در اوضاع اسفناک کشور را ارزشمند می‌داند. حضور پررنگ زنان در شورای مرکزی حزب شما، گامی شایسته در راستای تقویت نقش زنان در عرصهٔ سیاسی کشور است.

مطالعه »
برنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

گزارش سخنان سیدمحمد خاتمی در کنگره حزب اتحاد ملت ایران اسلامی

سخنرانی آذر منصوری دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران اسلامی در دهمین کنگره حزب – ۵ دیماه ۱۴۰۳

مسائلِ بزرگِ جهانِ هستی: آیندهٔ کیهانِ در حالِ گسترش

۲۰۲۵ سال بازیافت دموکراسی لیبرال نخواهد بود!

مهم‌ترین چالش‌های سیاست خارجی در سال جدید میلادی از نگاه کارشناسان ایرانی…

زندانی در تهران: گزارشی استثنایی از زندان های ایران…