چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۴:۳۶

چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۴:۳۶

دفتر کنگرهٔ بیستم سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
دوستان و رفقای گرامی مطالبی که در این دفتر ملاحظه میکنید، بخشی از اسناد مصوب کنگره بیستم سازمان، به اضافه پیام ها و سخنرانی های مهمانان آن است که آماده...
۱۹ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: ‌دبیرخانهٔ شورای مرکزی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
نویسنده: ‌دبیرخانهٔ شورای مرکزی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
تأثیرات سیاست‌های ترامپ بر حقوق زنان و اقلیت‌ها
در دوره اول ریاست جمهوری ترامپ، بودجه ایالات متحده برای صندوق جمعیت سازمان ملل متحد، که از برنامه‌ریزی خانواده در سراسر جهان حمایت می‌کند، قطع شد. چنین تغییراتی در سیاست...
۱۹ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: شهناز قراگزلو
نویسنده: شهناز قراگزلو
توصیه‌هایی برای مقاومت در دوره‌‌ای تاریک
«وضع خوب نیست، اما ایده‌های خوبی برای مقاومت و مبارزه وجود دارند که آنها را می‌توانیم از تجربه‌های مردم آزادی‌خواه در ایران و جهان بیاموزیم. مجموعه‌ای از اصول ساده و...
۱۸ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: محمدرضا نیکفر
نویسنده: محمدرضا نیکفر
آیه‌های زمینی
چه روزگار تلخ و سیاهی، نان، نیروی شگفت رسالت را، مغلوب کرده بود، پیغمبران گرسنه و مفلوک، از وعده‌گاههای الهی گریختند، و بره‌های گمشدهٔ عیسی، دیگر صدای هی‌هی چوپانی را،...
۱۸ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: فروغ فرخزاد
نویسنده: فروغ فرخزاد
گرامی باد یاد جهان پهلوان تختی
هفدهم دی سالگرد درگذشت شخصیت ملی ما، جهان پهلوان، جوانمرد روزگار، غلامرضا تختی است. سازمان‌های جبهه ملی ایران در خارج از کشور و جبهه ملی ایران-اروپا ضمن گرامیداشت یاد او...
۱۷ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: سازمان‌های جبهه ملی ایران در خارج از کشور
نویسنده: سازمان‌های جبهه ملی ایران در خارج از کشور
کشتی شکستگانی بی باد شرطه و دیدار آشنا
تنها امید مردم در بدتر نشدن اوضاع و نابود نشدن حداقل های زیستی کشور و همچنین امید حکومت به غرق نشدن کشتی شکسته نظام، ویژگی های ترامپ و دولت او...
۱۷ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: برديا سياوش
نویسنده: برديا سياوش
تأثیر روانی جنگ: نیمی از کودکان غزه آرزوی مرگ دارند
یک مطالعه و نظر سنجی جدید, تأثیر روانی عظیم جنگ بر کودکان و جوانان در نوار غزه را این گونه بر آورد کرده است:  ۴۴ درصد از کشته شدگان کودک...
۱۷ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: جولیان بورگر، برگردان رضا کاویانی
نویسنده: جولیان بورگر، برگردان رضا کاویانی

گزارش سخنان سیدمحمد خاتمی در کنگره حزب اتحاد ملت ایران اسلامی

امروز بیش از هر زمان جامعه ما نیاز به گفت‌وگو دارد؛ o گفت‌وگوی میان خودمان، o گفت‌وگو با دیگرانی که در عرصه هستند، o گفت‌وگو با جهان، o گفت‌وگو با حاکمیت.

استراتژی اصلاحات در شرایط خطیر

 

سیدمحمد خاتمی در دیدار جمعی از اعضاء حزب اتحاد ملت ایران اسلامی، با آرزوی موفقیت برای این حزب در این مرحله مهم تاریخی ایران، به‌عنوان یک حزب مسئول، که می‌خواهد وظایف خودش را بشناسد و به نقش خودش در جامعه عمل کند و در عرصه حضور داشته باشد، گفت: «حزب اتحاد ملت با همه فرازونشیب‌ها و حساسیت‌هایی که جامعه ما داشته، توانسته است به صورت معقول و خوب کار خود را انجام دهد تا نمایندگی‌اش از سوی مردم خدشه‌دار نشود و در عین حال ثبات و امنیت کشور محفوظ بماند و با توجه به اینکه توجهش به سمت بهبود تدریجی کشور بوده و نیز نسبت به حاکمیت و هم مردم رفتار معقولی داشته است، باید از این جهت از اعضای این حزب تقدیر و تشکر کرد.»

  • منشأ قدرت را مردم بدانیم

وی در ادامه سخنان خود، با بیان اینکه معنای دموکراسی این است که اولاً منشأ قدرت را مردم بدانیم و ثانیاً مردم را در خودمان خلاصه نکنیم و بدانیم در جامعه با دیگری سروکار داریم، افزود: ««دیگری»، یعنی غیر از ما است و ما باید بدانیم چگونه می‌توانیم برای آنکه جامعه‌ای منسجم داشته باشیم با دیگری تعامل و تفاهم کنیم. حزب اتحاد ملت که در درون جبهه اصلاحات عمل می‌کند- و ضرورت‌ها ایجاب کرده است که حرکت به صورت جبهه‌ای انجام بگیرد- و به جبهه متعهد است، در درجه اول با احزاب دیگر که در آنجا حضور دارند، هم‌سویی را بیشتر و مشترکات را تقویت کند.»

  • بیش از هر زمان نیاز به گفت‌وگو داریم

خاتمی تصریح کرد: «امروز بیش از هر زمان جامعه ما نیاز به گفت‌وگو دارد؛ گفت‌وگوی میان خودمان، گفت‌وگو با دیگرانی که در عرصه هستند، گفت‌وگو با جهان، گفت‌وگو با حاکمیت. من انتظار دارم این نقش را حزب اتحاد هم با احزاب و گروه‌های مخالف و با بخش‌های مختلف جامعه به پیش ببرد و با توجه به اینکه جامعه در حال تحول است، خودش دائماً به نو شدن بیاندیشد و زمینه حضور نسل‌های بعدی را در جامعه بیشتر کند؛ همچنان که بیش از آن انتظار از حکومت است که توجه به مسئله اختلاف‌نسلی کند و برای جانشینی نیروهای در صحنه در عرصه مدیریت، سازوکار حضور نیروهای تازه‌نفس و جوان‌تر را در نظر گیرد و این کار را بکند و البته احزاب هم در این زمینه مسئولیت و نقش دارند. احزاب می‌توانند و باید واسطه‌ای میان ملت و حاکمیت باشند، و نیز واسطه‌ای میان بخش‌های مختلف جامعه با یکدیگر و با حاکمیت و حتی بتوانند دنیا را بشناسند و رابطه درست و منطقی با جهان را جست‌وجو و برقرار کنند.»

  • وضعیت خطیر است

رئیس دولت اصلاحات در ادامه، با اشاره به اینکه راجع به اوضاع و احوال کشور اجمالاً بگویم که در وضعیت خیلی خطیری قرار داریم، گفت: «البته این به این معنا نیست که در برابر مشکلات دست‌ها را بالا ببریم؛ من فکر می‌کنم اگر تدبیر و هماهنگی و تفاهم در جامعه وجود داشته باشد، فرصت‌هایی هست که می‌توان از آن استفاده کرد و اگر نیست ما باید فرصت‌ها را بسازیم.

اگر بنا باشد اشکالی از نظام بگیریم، این است که آیا از این فرصت‌ها استفاده کرده یا اینکه عملاً در مسیری قرار گرفته است که تهدیدها بیشتر شده است. البته تهدیدها همیشه بسیار بوده است؛ هم در داخل و هم در خارج و امروز بیشتر هم شده است. اما حکمرانی خوب این است که بتواند آنها را بشناسد و از فرصت‌هایی که در کنار تهدیدات وجود دارد استفاده کند و حتی تهدیدها را به فرصت مبدل بسازد؛ البته این امری ایده‌آل است و ما باید مشکلات را در نظر بگیریم.»

وی ادامه داد: «اما اگر من می‌گویم وضعیت خطیر است به این معنا نیست که مأیوس شویم و کنار بکشیم، بلکه مهم این است که در این وضعیت خطیر بتوانیم و از گذشته و از اشتباهاتی که بوده است درس بگیریم و شجاعانه رویکردهای درست را پیدا کنیم و فرصت‌هایی را ببینیم و یا حتی بسیاری از تهدیدها را تبدیل به فرصت کنیم و حتی درس بگیریم که چرا این تهدیدها به وجود آمد؟ چه میزان ناشی از مسائل خارجی بود؟ چه میزان ناشی از رویکردها و رفتارها در داخل بوده است؟ چقدر ما خودمان سبب شدیم تهدیدها کارگر بیفتد و یا افزایش پیدا کند؟ تدبیر همین است. باید ببینیم آیا راهی وجود دارد که تهدیدها را کمتر کنیم و از موقعیت سخت، فرصت‌هایی بسازیم که برای مردم و جامعه و کشور خوب باشد؟!»

  • جمهوریت را با حاکمیت، به جامعه برگردانیم

وی تصریح کرد: «من به عنوان شهروند کوچک جامعه، در سال‌های گذشته پیام‌های غیررسمی و شخصی به مسئولان بالای کشور داده‌ام و زمانی هم رسماً اعلام کردم. مدتی پیش هم بیانیه ۱۵ ماده‌ای نوشتم و منتشر شد و روح آن بیانیه این بود که جمهوریت را با حاکمیت، به جامعه ایران برگردانیم؛ چون بنا بوده است که «جمهوری اسلامی» داشته باشیم.

راهکارهای مسالمت‌آمیز و منصفانه‌ای وجود دارد که همه – اعم از احزاب و جریان‌ها و جامعه و حاکمیت- با هزینه کمتر به جمهوریت برگردند. اگر صرفاً اسلامی هم فکر می‌کنیم باید ببینیم چگونه اسلام را در عرصه اجتماعی وارد کنیم که با جمهوریت سازگار باشد و البته اسلام را به گونه‌ای ببینیم که جمهوریت را لطیف‌تر و قابل تحمل‌تر کند؛ نه اینکه اسلام را در مقابل جمهوریت ببینیم و جمهوریت را در مقابل اسلام در نظر بگیریم تا در نتیجه آن هم اسلام و هم جمهوریت لطمه ببینند.»

  • بدانیم در کدام دنیا زندگی می‌کنیم

وی با بیان اینکه از الزامات این امر این است که بدانیم ما در کدام دنیا زندگی می‌کنیم و چگونه رابطه‌ای با دنیا می‌توانیم داشته باشیم تا اصول و موازین منطقی و نیز امنیت و تمامیت ارضی حفظ شود، تأکید کرد: «البته طوری اصول را تعریف کنیم که متناسب با زمان باشد و در عین حال قبول کنیم که ما در یک دنیایی هستیم که ما آن را نساخته‌ایم.

باید بپذیریم ما در این دنیای واقعیت هستیم که در آن نظام ظالمانه‌ای وجود دارد، رژیم‌هایی که اکنون دشمن ما هستند و از بنیاد بر اساس غصب و سرکوب بودند، در آن وجود دارند، روابط در دنیا در دست قدرت‌هایی است که امکانات و توان زیادی دارند و نظام بین‌المللی هم نظام عادلانه‌ای نیست، ولی ما این واقعیت را به وجود نیاورده‌ایم و گرچه تغییر آن برایمان مطلوب است، اما توان، اراده و امکانات ما چیست؟ راهکارهای تغییر این وضعیت چگونه است؟ باید به این پرسش‌ها فکر کرد؛ از جمله اینکه ما در روابط خارجی، در دنیا، در منطقه چگونه باید فکر و رفتار کنیم.«

  • بیانیه ۱۵ ماده‌ای کم‌هزینه‌ترین است

خاتمی گفت: «من فکر می‌کنم هنوز هم آن بیانیه ۱۵ ماده‌ای که مطرح شد کم‌هزینه‌ترین و پرفایده‌ترین راه برای این است که کشور دچار آشوب و درگیری نشود و به تعبیر من هم براندازی ناکام بماند و در عین حال خودبراندازی هم نباشد و نظام جمهوری اسلامی در جایگاه خودش بماند. مهمترین مسئله در این راهکارها این است که مردم احساس کنند در این نظام محترم هستند، حقوق‌شان رعایت می‌شود، از زندگی مناسب برخوردار می‌شوند، در این دنیا امنیت برای خودشان و خانواده و کشورشان وجود دارد، تمامیت ارضی محفوظ می‌ماند و تمام این مسائل را احساس کنند؛ چراکه معتقدم قدرت اصلی اینجاست و هرچه دامنه رضایت مردم از حاکمیت بیشتر شود، امنیت و قدرت کشور بیشتر خواهد شد و قدرت چانه‌زنی نظام ما با دنیای پر ظلم و ستم و آشوب کنونی بیشتر می‌شود. پس من معتقدم راه‌های کم‌هزینه و پرفایده وجود دارد.»

  • بنایمان این است که تغییر ایجاد شود

وی با بیان اینکه در موقعیت کنونی که وضع خطیر و مشکل است، دولتی روی کار آمده که معتقدم حاکمیت ما با عنایت به امکان تغییر شرایط، آمدن آن را فراهم آورده و خواسته است این دولت سرکار بیاید، تصریح کرد: «این امر وظیفه دولت را خیلی سنگین می‌کند که چه طرح و برنامه‌ای دارد که جامعه را پیش ببرد و چه ابزارهایی می‌خواهد در دست بگیرد که راه تغییری که پذیرفته شده است را جلو ببرد.

بنایمان این است که تغییری ایجاد شود و این یک موقعیت بسیار خوبی است و باید از موقعیت پیش‌آمده خشنود بود و دولت را حمایت کرد. البته ما به‌عنوان شهروندی که دوست داشتیم این دولت سرکار بیاید و شاید ایده‌آل‌هایمان هم بالاتر از این بود، در خدمت هستیم، اما نقد هم می‌کنیم و نقدمان به این معنا نیست که در مسیر تقویت جریانات و جنایاتی که می‌خواهد اصل ایران از هم بپاشد و اساس جامعه و امنیت از بین برود هستیم، بلکه در جهت تثبیت و تقویت جامعه مدنی و تقویت حاکمیتی که می‌خواهد در خدمت جامعه باشد هستیم و در عین حال کمک کنیم و موثر باشیم تا دولتی که هست به نفع توسعه جامعه و بهبود وضع جامعه امتیازاتی را از دنیا بگیرد و هرچه پیوستگی حاکمیت با مردم بیشتر باشد ما از آن موضع بهتر می‌توانیم کار کنیم.»

  • دست‌هایی در کار است تا وضع مردم بدتر شود

رئیس دولت اصلاحات گفت: «باید در فضای منصفانه نصیحت کرد و گفت و از دولت خواست در ارتباط با دنیا براساس حفظ تمامیت ارضی کشور و زمینه‌سازی برای توسعه همه‌جانبه و توانمند کردن جامعه و برگرداندن رضایت مردم و افزایش رضایت در درون جامعه با دنیا صحبت و تعامل کند. امیدوارم احزاب ما هم بتوانند در این زمینه کارشان را خوب انجام دهند و انشاءالله دولت هم بتواند لااقل در مسیر شعارهای خود با تفاهم با حاکمیت آن شعارها را عملیاتی کند.»

وی ادامه داد: «گام‌هایی در این راستا برداشته شده است؛ گرچه در عرصه اقتصاد وضع مردم خیلی بد است و احساس می‌کنیم دست‌هایی در کار است تا وضع مردم بدتر شود و دولت باید این را جدی در نظر بگیرد و اگر گامی در جهت بهبود زندگی مردم برندارد و به تقویت امیدی که ایجاد شده است کمک نکند که تغییری در داخل و خارج ایجاد شود-به‌خصوص در حوزه معیشت مردم و تنگناهایی که برای مردم است- همه‌مان زیان خواهیم کرد.»

وی ادامه داد: «دست‌هایی در کار است که مشکلات را بیشتر کند یا لااقل نتیجه آن کارها مشکل‌تر شدن امور باشد. مثلاً در این موقعیت خطیر قانونی به نام «قانون عفاف و حجاب» مطرح می‌شود که خوشبختانه خیلی‌ها از جمله تعدادی از علماء بزرگوار سخت از آن انتقاد کردند. البته من در همه زمینه‌ها طرح ندارم، اما در برخی مسائل مثل حجاب برنامه دارم که ایجاد رضایت در جامعه ما داشته باشد.

خوشبختانه با تدبیر و تفاهمی که بود فعلاً این طرح متوقف شد. به هرحال می‌توان به دولت تذکر داد. ما زمانی که موضوع حجاب مطرح شد با متفکران و اندیشمندان و نهادهای مدنی جلساتی برگزار کردیم و متنی تهیه شد که هم دولت و هم احزاب می‌توانند مبنای کار خود قرار دهند. در مورد دانشگاه، آموزش و پرورش که جامعه را در تنگنا قرار داده است این امر صورت گرفت.»

  • باید اول واقعیات را بشناسیم

رئیس دولت اصلاحات با بیان اینکه در عرصه بین‌المللی و جهانی در موقعیت خطیری قرار گرفته‌ایم، گفت: «اگر تاکنون برخی راه‌هایی که رفته‌ایم نتیجه مطلوب نداشته است، اکنون با این تفاهم و توافقی که در بالا هست، راه دیگری را براساس منطق و واقعیات انتخاب کنیم؛ نه اینکه تسلیم واقعیات شویم، اما بدانیم این واقعیات وجود دارد؛ حتی اگر بخواهیم واقعیات را تغییر دهیم. باید اول واقعیات را بشناسیم تا بتوانیم کارمان را انجام دهیم. من معتقدم با وجود همه نگرانی‌ها و مشکلات نباید درهای امید را به روی مردم و خودمان ببندیم و در این زمینه هم می‌توان گفت‌و‌گو کرد، با خودمان گفت‌و‌گو و با دنیا تعامل کنیم.»

  • وضع، وضع خوبی نیست

وی با اشاره به اینکه تحلیل‌های مختلفی درباره اوضاع و احوال کشور و منطقه وجود دارد، یادآور شد: «اجمالاً قبول دارم که وضع، وضع خوبی نیست و جمهوری اسلامی تحت فشار شدید است و در عین حال که نباید تحت فشارها خودش را ببازد، اما باید با درس گرفتن از گذشته شیوه‌های منطقی را اتخاذ کند که بتواند فشارها را کم و زمینه را به نفع مردم، امنیت و جامعه تغییر دهد و من عرض می‌کنم به نفع جامعه مدنی-که متأسفانه هنوز خیلی ضعیف است-همه همت به کار گرفته شود تا هم پایه‌های جمهوریت محکم شود و هم اسلامی که در عرصه اجتماعی با جمهوریت و بسط جامعه مدنی سازگار است قدر ببیند و در صدر بنشیند.»

  • کشور متعلق به ملت ایران است

وی گفت: «این کشور متعلق به ملت ایران است؛ با همه قومیت‌ها و گرایش‌ها و همه شهروندان جمهوری اسلامی و ایران هستند و باید زمینه رشد آنها فراهم شود و بیش و پیش از هر چیز باید در جهت جلب رضایت مردم حرکت کرد و فاصله‌هایی را که میان حکومت و مردم ایجاد شده است کم کرد، آن را پایه قدرت در تعامل و گفت‌و‌گو با دنیا و تأمین منافع ملی قرار داد و قطعاً در این زمینه مسئولیت دولت که باید فکر کند و برنامه داشته باشد و تفاهم کند و به راهکارهایی برسد که به نفع کشور می‌باشد بیشتر از همه است و ما باید کمک کنیم تا انشاءالله این دولت بتواند هم فکر کند و هم فکرش را عملی کند، تا بتوانیم از این وضعیت ناگوار عبور کنیم و وارد فضایی شویم که هم برای ملت و هم برای جامعه و هم احزاب ما بهتر و رضایت‌بخش‌تر باشد.»

منبع: روزنامه هممیهن

تاریخ انتشار : ۱۵ دی, ۱۴۰۳ ۸:۱۵ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

اهانت به مزار ساعدی حمله‌ای مستقیم به آزاد اندیشی و میراث فرهنگی ایران!

غلامحسین ساعدی نه فقط یک نویسنده، بلکه صدای رنج و امید مردم ایران بود. هرگونه بی‌احترامی به او یا دیگر چهره‌های فرهنگی، بی‌اعتنایی به میراثی است که هویت ما را شکل داده است. احترام به بزرگان هنر و ادبیات، وظیفه‌ای ملی و تاریخی است که پاسداشت فرهنگ و تاریخ ما را تضمین می‌کند.

ادامه »
سرمقاله

عفریت شوم جنگ را متوقف کنیم! دست در دست هم ندای صلح سردهیم!

مردم ایران تنها به دنبال صلح و تعامل و هم‌زیستی مسالمت‌آمیز با تمام کشورهای جهان‌اند. انتظار مردم ما در وهلۀ اول از جمهوری اسلامی است که پای ایران را به جنگی نابرابر و شوم نکشاند مردم ما و مردم جنگ‌زده و بحران زدۀ منطقه، به ویژه غزه و لبنان، از سازمان ملل متحد نیز انتظار دارند که همۀ توان و امکاناتش را برای متوقف کردن اسراییل در تداوم و تعمق جنگ و در اولین مرحله برقراری فوری آتش‌بس به کار گیرد.

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

دادگاه لاهه حکم بازداشت نتانیاهو، نخست‌وزیر؛ و گالانت وزیردفاع سابق اسرائیل را صادر کرد

دادگاه (لاهه) دلایل کافی برای این باور دارد که نتانیاهو و گالانت «عمداً و آگاهانه مردم غیرنظامی در نوار غزه را از اقلام ضروری برای بقای خود از جمله غذا، آب، دارو و تجهیزات پزشکی و همچنین سوخت و برق محروم کرده‌اند».

مطالعه »
یادداشت

نه به اعدام، نه به پایانی بی‌صدا و بی‌بازگشت!

همه ما که در بیرون این دیوارها زندگی می‌کنیم برای متوقف کردن این چرخه خشونت و نابرابری مسئولیت داریم و باید علیه آن اعتراض کنیم. سنگسار، اعدام یا هر مجازات غیرانسانی دیگر صرف نظر از نوع اتهام یا انگیزه و اعتقاد محکومان، چیزی جز نابودی و ظلم نیست و باید برای همیشه از دستگاه قضایی حذف شود.  نه به اعدام، نباید فقط شعاری باشد، بلکه باید به منشوری تبدیل شود که کرامت انسانی و حقوق برابر را برای همه، فارغ از جنسیت و جایگاه اجتماعی، به رسمیت بشناسد.

مطالعه »
بیانیه ها

اهانت به مزار ساعدی حمله‌ای مستقیم به آزاد اندیشی و میراث فرهنگی ایران!

غلامحسین ساعدی نه فقط یک نویسنده، بلکه صدای رنج و امید مردم ایران بود. هرگونه بی‌احترامی به او یا دیگر چهره‌های فرهنگی، بی‌اعتنایی به میراثی است که هویت ما را شکل داده است. احترام به بزرگان هنر و ادبیات، وظیفه‌ای ملی و تاریخی است که پاسداشت فرهنگ و تاریخ ما را تضمین می‌کند.

مطالعه »
پيام ها

پیام گروه کار روابط عمومی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) به مناسبت برگزاری دهمین کنگرهٔ سراسری حزب اتحاد ملت ایران اسلامی!

سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) تلاش‌های مؤثرحزب اتحاد ملت ایران اسلامی در جبههٔ اصلاحات برای ایجاد تغییر در اوضاع اسفناک کشور را ارزشمند می‌داند. حضور پررنگ زنان در شورای مرکزی حزب شما، گامی شایسته در راستای تقویت نقش زنان در عرصهٔ سیاسی کشور است.

مطالعه »
برنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

دفتر کنگرهٔ بیستم سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

تأثیرات سیاست‌های ترامپ بر حقوق زنان و اقلیت‌ها

توصیه‌هایی برای مقاومت در دوره‌‌ای تاریک

آیه‌های زمینی

گرامی باد یاد جهان پهلوان تختی

کشتی شکستگانی بی باد شرطه و دیدار آشنا