شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۲:۱۰

كار، ارگان سازمان فداييان خلق ايران (اكثريت)

شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۲:۱۰

آخرین فریاد

من از تمام خبر گزاریها، تمام خبرنگاران، تمام رادیو وتلویزیونهای آزاد و آزادیخواه، تمام گروههای مدعی دفاع از حقوق بشر و تمام گروهها و احزاب سیاسی که به نوعی برای آزادی و دمکراسی در ایران مبارزه میکنند، تقاضا دارم تا آخرین فریاد این عزیزان را نیز منعکس نموده، باشد که در این آخرین فرصت باقی مانده کاری کنیم که این شیر مردان را به زندان اوین بازگردانند.

بعد از ۲۵ روز اعتصاب غذا، چشمها کم سو می شوند، سردردها امان انسان را می برند، سرگیجه و افت فشار خون نمی گذارند تا سرپا به ایستید یا حتی بنشینید. دیگر چیزی به نام گرسنگی را به خاطر نمی آورید و فقط به تسکین عوارض سوء تغذیه فکر میکنید. دیگر نخوابیدن هم برایتان مشکل می شود.
همه میدانیم که در زندان رجایی شهر در تابستان سال ۶۷ چه گذشت، میدانیم دوغی که با آن ۷۵۰ نفر از زندانیان سیاسی آن زندان را در سینمای زندان مسموم کردند، چه تعم تلخی داشت. چون تقریباً همه به نوعی جرعه ای از آن دوغ را نوشیده ایم. بهتر از آن میدانیم که در این ۲۵ روز بر ۷ تن از عزیزانمان چه گذشت. در این ۲۵ روز که برای اعتصابیون از ۲۵ سال هم طولانی تر بوده است. بینا داراب زند، ارژنگ داودی، فرزاد حمیدی، حجت زمانی، جعفر اقدامی، ولی فیض مهدوی و مهرداد لهراسبی که در همان هفته ی اول به دلیل بیماری حادی که از ابتدای دوره ی زندان از آن رنج میبرد مجبور به شکستن اعتصاب غذا شد، همگی به دلیل اعتراض به گرسنگی دیگران و بی عدالتی و ظلم حاکم بر جامعه اکنون در زندان می باشند.
اینروزها زمزمه هایی به گوش میرسد که از این عزیزان تقاضا کنیم که اعتصاب غذای خود را بشکنند. اما آنها هنوز به نتیجه ی مطلوب نرسیده اند هیچ، حکم بینا داراب زند نیز در دادگاه تجدید نظر قطعی شده است. حکمی که سرتا سر آن نقض قانون به چشم می خورد. از دوماه سلول انفرادی غیر قانونی گرفته تا انتقال غیر قانونی به زندان گوهر دشت و حتی ۵۰ ضربه شلاق غیر قانونی که قاضی حداد خود نیز ارتباط آن را با جرم سیاسی هنوز نفهمیده است و معلوم نیست که چرا آن را در ادامه ی سه سال و نیم زندان صادر کرده است. قاضی حداد که در میان همکاران خویش نیز به فساد مالی و بیماری روانی (موجی بودن) شهره است، عادت ندارد حکم خود را به متهم ابلاغ نماید. وی قاضی اکثر پرونده های سیاسی است و در بین زندانیان سیاسی به حکمهای فله ای که صادر میکند و همچنین بی ادبی شهرت دارد. شکستن اعتصاب غذا به این معناست که این ۷ عزیز باید تمام مدت این حبسهای فله ای قاضی حداد را در آن زندان مخوف سپری کنند؟ در بین هزاران دزد، قاتل، قاچاقچی، معتاد و شرور؟ بینا داراب زند این پیر مرد مبارزات دمکراسی خواهانه سه سال دیگر از حبس خود را باید در چنین مکانی سپری کند؟ هنوز فراموش نکرده ایم که بازجوی وزارت اطلاعات سعید شیخان، حجت زمانی را تهدید کرده بود که حکم اعدامش را به اجرا در خواهند آورد. چه تضمینی وجود دارد که در صورت شکستن اعتصاب غذا از سوی این عزیزان سعید شیخان نقشه ی خود را عملی نکند؟ سعید شیخان این بازجو و شکنجه گر مو قرمز وزارت اطلاعات از سفاکترین و حیوانترینها در بین همکاران خود به شمار می آید. وی کسی است که نقش بسیار موثری در اعدامهای سال ۶۷ و قبل از آن بازی نمود و همچنین ارتباطات تنگا تنگی نیز با باند سعید امامی داشت. کسانی که تقاضای شکستن اعتصاب غذا را مطرح نمودید براستی چه تضمینی وجود دارد که بعد از شکستن اعتصاب غذا و از بین رفتن حساسیتهای مطبوعاتی از روی این ۷ عزیز، برخوردهای رژیم با این دوستان، ددمنشانه تر از قبل نشود؟
بیایید آخرین تلاشهایمان را نیز بکنیم. بیایید آخرین قدم را چنان برداریم که حاکمیت وادار به عقب نشینی شود و این عزیزان را به زندان اوین برگرداند. آنها خواسته ی غیر معقول و غیر مشروعی ندارند. خواست این عزیزان کاملا مشروع، قانونی و منطقی است. من از تمام خبر گزاریها، تمام خبرنگاران، تمام رادیو وتلویزیونهای آزاد و آزادیخواه، تمام گروههای مدعی دفاع از حقوق بشر و تمام گروهها و احزاب سیاسی که به نوعی برای آزادی و دمکراسی در ایران مبارزه میکنند تقاضا دارم تا آخرین فریاد این عزیزان را نیز منعکس نموده، باشد که در این آخرین فرصت باقی مانده کاری کنیم که این شیر مردان را به زندان اوین بازگردانند.

در این راستا چند شماره تلفن در اختیار شما میگذارم:
دکتر فقیهی (وکیل بینا داراب زند): ۰۹۱۲۱۷۵۳۰۰۸
خلیل بهرامیان (وکیل فرزاد حمیدی و …): ۰۹۱۲۱۴۶۳۵۱۸
حسن زارع زاده اردشیر (سخنگوی زندانیان اعتصابی): ۰۹۱۲۳۵۸۳۳۱۶

با سپاس کورش رزمریم
۲۸/۱۱/۱۳۸۳ 

تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن, ۱۳۸۳ ۲:۳۰ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سخن روز

دادگاه نیلوفر حامدی و الهه محمدی، دو خبرنگار بازداشت‌شده، باید علنی برگزار شود!

بازداشت وکیفر خواست علیه الهه محمدی و نیلوفر حامدی فاقد وجهه قانونی است. کیفر خواست مملو از اتهاماتی است که هیچگونه پیوند و ارتباطی با موضوع پوشش اعتراضات ندارد. اگرپوشش خبری این دو، حتی نشر اکاذیب، تشویش اذهان عمومی، تبلیغ علیه نظام بوده باشد، بازداشت نه ماهه آنان فاقد هرگونه دلیل حقوقی است، زیرا که قانونگذار برای این گونه جرائم، حداکثر یک ماه بازداشت موقت و قابل تمدید برای یک ماه دیگر درنظر گرفته است

مطالعه »
یادداشت

مبارزه با کار کودک از راه قرار داد های بین المللی و آموزش

۸۵درصد از کودکان کار در ایران اتباع خارجی و مهاجرند. این کودکان از لحاظ قانونی غیرمجاز محسوب می‌شوند. اوراق هویتی ندارند، برخوردار از بیمه‌های اجتماعی نیستند و سازمان بهزیستی نمی‌تواند به تحصیل آنان کمک کند

مطالعه »
آخرین مطالب

فروتنی فکری، دریچه‌ای به سوی گفت‌وگوهای سازنده در شبکه‌های اجتماعی

اگر هریک از کاربران شبکه‌ها‌ی اجتماعی از موضع فروتنی فکری به بده‌بستان‌های آنلاین بپردازند، و تشخیص دهند که هر کاربرِ دیگری فرصتی برای رشد و پرکردن شکاف‌های دانایی‌شان فراهم می‌کند، آنگاه شبکه‌ها‌ی اجتماعی، به‌جای آنکه گودالی برای فروافتادن به نخوت فکری، خودبرحق‌بینی و قبیله‌گرایی باشند، رفته‌رفته به محیطی سرشار و بی‌نظیر برای رشد و پیشرفت انسانی بدل ‌می‌شوند.

این فساد سیاسی حتا به واشنکتن و لندن راه باز کرده بود

سال‌های ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ با اوکرایین کار می‌کردم و از این‌رو رفت‌و‌آمد های به کئیف این شهر زیبا و تاریخی داشتم. بهترین خاطراتم از این شهر مردم خوب و زیبایی اوکرایین بود. اما بد ترین خاطراتم را مصیبت فساد اداری در اوکرایین با خود دارد. فساد اداری در اوکرایین شباهت های زیادی با افغانستان داشت.

نگاه به خویش پس از هجده ماه…

سازمان ما، سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) با همان آرمان شش دههٔ پیش خود، با برنامهٔ مدون، با چارچوب سیاست‌گذاری روزآمد و با سیاست‌های روزانهٔ خود در راه ارزش‌ها و اهداف والای صلح، آزادی، برابری، مردم‌سالاری و عدالت‌اجتماعی استوار در راه برپایی جامعه و نظام سوسیالیستی دموکراتیک در میهن و جهان می‌رزمد.

یاد

۱۶ خردادماه ۱۳۷۹ کانون نویسندگان ایران یکی از پیگیرترین اعضای خود را از دست داد و هوشنگ گلشیری که نسلی از داستان‌نویسان معاصر وام‌دار او هستند، جهان واژگان و حرمت بی‌چون و چرا بر واژگان را در سفر به خاک، وانهاده و رفت.

یادداشت

مبارزه با کار کودک از راه قرار داد های بین المللی و آموزش

۸۵درصد از کودکان کار در ایران اتباع خارجی و مهاجرند. این کودکان از لحاظ قانونی غیرمجاز محسوب می‌شوند. اوراق هویتی ندارند، برخوردار از بیمه‌های اجتماعی نیستند و سازمان بهزیستی نمی‌تواند به تحصیل آنان کمک کند

مطالعه »
بیانیه ها

برگزاری موفقیت‌آمیز کنگرهٔ سوم حزب چپ ایران (فداییان خلق) را آرزومندیم!

تاریخ جنبش مشترک ما و تجارب برگرفته از آن، ما را به این باور و عزم راسخ رسانده است که علیرغم تفاوت‌های نظری، رزم مشترک ما و نیروهای ترقی‌خواه میهن‌مان درمان درد مشترک دیرینۀ مردم را تسهیل و تسریع خواهد کرد.

مطالعه »
پيام ها

برگزاری موفقیت‌آمیز کنگرهٔ سوم حزب چپ ایران (فداییان خلق) را آرزومندیم!

تاریخ جنبش مشترک ما و تجارب برگرفته از آن، ما را به این باور و عزم راسخ رسانده است که علیرغم تفاوت‌های نظری، رزم مشترک ما و نیروهای ترقی‌خواه میهن‌مان درمان درد مشترک دیرینۀ مردم را تسهیل و تسریع خواهد کرد.

مطالعه »
بیانیه ها

برگزاری موفقیت‌آمیز کنگرهٔ سوم حزب چپ ایران (فداییان خلق) را آرزومندیم!

تاریخ جنبش مشترک ما و تجارب برگرفته از آن، ما را به این باور و عزم راسخ رسانده است که علیرغم تفاوت‌های نظری، رزم مشترک ما و نیروهای ترقی‌خواه میهن‌مان درمان درد مشترک دیرینۀ مردم را تسهیل و تسریع خواهد کرد.

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

فروتنی فکری، دریچه‌ای به سوی گفت‌وگوهای سازنده در شبکه‌های اجتماعی

این فساد سیاسی حتا به واشنکتن و لندن راه باز کرده بود

مبارزه با کار کودک از راه قرار داد های بین المللی و آموزش

نگاه به خویش پس از هجده ماه…

دکتر احمد صابریان، رفیق فدایی و پزشک مردمی درگذشت