خشم و نفرت علیه حکومت بچه کش و فاسد اسلامی، جامعه ما را در بر گرفته است. میلیون ها نفر از شهروندان کشور، علاوه بر مصیبت هایی که طی بیش از ۴۴ سال بر آن ها روا شده است، امروز نگران فرزندان خود نیز باید باشند که در مدرسه ، مورد تجاوز و تعدی و حمله شیمیایی عوامل حکومتی قرار نگیرند. مدرسه که می بایست کانون عشق و دوستی و امنیت و آرامش و علاقمندی به درس و مشق و امید به آینده باشد، مورد هدف متحجرین حکومتی قرار گرفته است تا از همین آغاز، قلم پای نو نهالان کشور را بشکنند، همانطور که تلاش می کنند قلم ها را بشکنند و جامعه را به سکوت قبرستانی بکشانند. علیرغم گذشت ماهها از آغاز مسموم کردن دانش آموزان مدارس کشور و تکرار اخبار نگران کننده از نقاط دیگر، مسئولان به اظهارنظرهای ضد و نقیض خود ادامه میدهند. و ادامه این شرایط، به نگرانی بر حق خانواده ها بر اثر تجربه ای که از این حکومت ترس و وحشت به دست آورده دارند، دامن زده است. آنچه مسلم است، این اقدام سازماندهی شده، تلاش برای بستن مدارس دخترانه و جلوگیری از تحصیل علم و دانش دختران و ایفای نقش آنان در عرصه های مختلف کار و تلاش و تعالی امروز و فردای کشور است. در واقع فلسفه این حمله های جنون آمیز که بی شک و به طور واضح نو نهالان کشور را نشانه گرفته اند، می خواهند به پایه و اساس آینده کشور آسیب برسانند.
موضوع اخبار مربوط به مسمومیت دانشآموزان از تاریخ ۹ آذر امسال در مدرسهای در منطقه یزدانشهر قم با ابتلای حدود ۵۰ دانشآموز آغاز شد که مورد اعتراض خانواده های دانش آموزان قرار گرفت. از آن تاریخ تا به امروز چهارشنبه ۱۰ اسفند، اخباری از مسمومیت در برخی مدارس بعضی از شهرهای دیگر هم منتشر شده است. این مسمومیتها روز گذشته به شهر پردیس رسید و گفته شد که حدود ۳۵ نفر از دانشآموزان دبیرستان دخترانه خیام دچار مسمومیت شدهاند.امروز نیز این خبر آمد که دبیرستان دخترانه متوسطه اول شهدای ۱۳ آبان و دبستان هاجر در منطقه تهرانسر شاهد تکرار حادثه مسمومیت دانشآموزان بودند. در ۲۵ بهمن ماه نیز ، مادران و پدران نگران در مقابل فرمانداری شهر قم تجمع کردند و خواهان پیگیری مسئولان و تعطیلی موقت مدارس شدند. در بروجرد هم خانوادههای معترض خواستار پیگیری منشا این مسمومیتها شدند، اما تا کنون، پاسخ روشنی از طرف مسولان مربوطه دریافت نکرده اند و حتی از عاملان این جنایت هولناک، رد و نشانه ای اعلام نکرده اند.
به گزارش از شبکه های دولتی و مجازی، در ادامه حمله های بیو تروریستی در روز چهار شنبه ۱۰ اسفند ماه ۱۴۰۱، در ۲۶ مدرسه در شهر های تهران، کرج، اردبیل، شاهین شهر، قم و کرمانشاه هدف حمله قرار گرفتەاند. این حملەهای سازماندهی شده شیمیایی در تهرانسر موجب اعتراض گسترده خانواده های دانش آموزان شد. در یکی از ویدئو های منتشر شده در شبکه های مجازی،از مدرسه سیزدهم آبان، ماموران امنیتی به یک مادر معترض، با خشونت شدید بر خورد می کنند و او را به زور و کتک کاری با خود می برند. محسن برهانی حقوقدان و وکیل دادگستری در توییتی نوشته است: “زنی که که در اعتراض به وجود مسمومیت فرزند دانش آموز خود در مدرسه جیغ می زند مجرم نیست، معترض است و نگران” او در خطاب به مسولان گفته است “جیغ زدن یک مادر را امنیتی نکنید”. او پس از واکنش پلیس تهران مبنی بر اینکه هیچ نقشی در ضرب و شتم آن خانم نداشته است نوشت:دقیقا مشکل از همین جا است. وجود نهاد های مختلف و موازی که برای پیدا کردن ضارب نیاز به تحقیق دارد، بیچاره ملتی که نمی داند از کدامین نهاد کتک می خورد!”
یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: تا الان دهم اسفند ماه، قریب به ۹۰۰ دانش آموز از استانهای مختلف کشور مسموم شدند. این آمار را امروز از یک منبع موثق دریافت کردم، درباره تعداد کشته شدگان این حادثه آماری ندارم و باید وزارت آموزش و پرورش این موضوع را بررسی کند. فاطمه رضایی یکی از دانش آموزان دختر مسموم شده شهر قم از شدت مسمومیت گاز سمی در خون فوت شد. دوستان او خبر دادند چرا که دادستان قم خانواده را تهدید کرده است که خبررسانی نشود.در پی بی خبری، فاطمه رضایی را دفن کرده اند.
دو روز پیش یونس پناهی، معاون وزیر بهداشت جمهوری اسلامی در خصوص مسمومیت سریالی دانش آموزان در مدارس دخترانه گفته است که “افرادی دوست داشتند که تمامی مدارس، به خصوص مدارس دخترانه تعطیل شوند”. در همین ارتباط فاضل میبدی عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم به روزنامه شرق گفته که گروهی به نام “هزاره گرا” پشت مسمومیتهای سریالی دختران دانشآموز است ومرکز ثقل حملههای این گروه استانهای قم و اصفهان است. به گفته او این گروه و تفکر معتقد است که دختران نباید درس بخوانند یا نهایتا باید تا سوم دبستان درس بخوانند. این جریان یک جریان مذهبی و ضد مدرنیته است. علیرضا منادی، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ایران هم گفته بود همین که “اراده و فکر پلیدی پشت ماجرا بوده که دختران را از آموزش بازدارند، خطر مهمی است و خبر بسیار بدی محسوب میشود.”
دکتر محمدرضا نیکفر در مقاله ای هشدار داده است، وزارت بهداشت در ۷ اسفند بالاخره اعلام کرد که دانش آموزان دختر به عمد مسموم شده اند. مسموم کردن در ادامه سیاست حجاب اجباری است. این عمل دنباله منطقی تاسیس «گشت ارشاد» است. این عمل تروریسم دینی است چون انگیزه آن دینی است.” تروریسم دینی در این روزها در ایران به صورت اقدام به مسموم کردن دختران دانشآموز بروز کرده است. انگیزهی این جنایت با انگیزهی قتل ژینا و ژیناها یکی است. ابراز نفرت از تروریسم، به صورت وسیع، در خیابان و در رسانهها، راه چارهی اصلی برای مقابله با آن است. به مقابله برخیزیم!”
خبرگزاری ایرنا، روز دوشنبه ۸ اسفند گزارش داد که دانشآموزان سومین مدرسه در شهر بروجرد دچار علائم شبیه مسمومیت شدند و به بیمارستان منتقل شدند.عبدالعلی رحیمی مظفری نماینده مجلس در نشست علنی صبح سهشنبه ۹ اسفند ماه مجلس شورای اسلامی گفت: “حداقل ۱۰ تا ۱۵ شهر درگیر مسمومیت دانش آموزی شده است”. اما، آمار حمله های شیمیایی دائم در حال افزایش است و شهر های زیادی را در بر گرفته است و دیگر کمتر کسی باور دارد که این حملات سازمان داده شده بدون پشتیبانی مسولان حکومتی، نمی توانست چنین گسترده و سراسری باشد و جامعه را به بحران جدیدی سوق دهد. وزیر بهداشت تایید کرد که مسمومیت دانش آموزان عمدی بوده است و ناشی از وجود سمی ضعیف است، اما وزارت بهداشت اطلاعا تی در این باره ندارد!. نماینده شهرستان قم در مجلس گفت:پاسخ و مسولیت این مسمومیت ها با نیروهای انتظامی می باشد. مدارسی که امروز دهم اسفند ماه فقط در شهر تهران به آن ها حمله شیمیایی شده است از این قرار است:۱- مدرسه دخترانه سیزدهم آبان ۲- مدرسه دخترانه هاجر ۳- مدرسه دخترانه یارجانی ۴- مدرسه دخترانه امت ۵- مدرسه دخترانه عصمت ۶- مدرسه دخترانه امام حسن.
عادل فردوسی پور در ارتباط با حمله شیمیایی به مدارس و مسموم کردن و به خطر انداختن زندگی نونهالان کشور با انتشار توییتی هشدار داده است: “بیش از این با جسم و روان فرزندان ایران بازی نکنید”.
در همین ارتباط رحیم قمیشی در یادداشتی اشاره کرده است:
“هفته ها است همه می گفتیم مگر می شود مدارس دخترانه به نوبت شیمیایی شوند و همه اش یک توهم باشد.
شما گفتید فقط استرس است. هیچ خبری نیست.بستری شده ها هم همه بیماری زمینه ای داشته اند.معلم ها هم توهم زده بوده اند. حالا بعد از بیست روز می گویید یک مواد خفیف شیمیایی بوده که خیلی خفیف باعث خفقان می شده و چیز مهمی نیست.
… …
مگر می شود خارج از اراده حکومت، این اتفاق افتاده باشد! مگر مردم دسترسی به بمب و مواد شیمیایی دارند! مگر همان شیمیایی ها که عراق در جبهه می زد اولش خفیف نبود، اما بعد ها آثارش معلوم شد.مگر جانبازان شیمیایی را معالجه کردید؟ اگر دختران ما فردا نقصی پیدا کردند چه کسی جواب می دهد؟*
… …
ببینید جز عده ای مواجب بگیر
عده ای رو سیاه تر از خودتان
چیزی برایتان مانده است؟”
لینک مربوط به مسمومیت دانش آموزان در شهرهای مختلف ایران:
جمعه ۱۲ اسفند ماه ۱۴۰۱- ۳ مارس ۲۰۲۳