شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۶:۳۷

شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۶:۳۷

جستاری از شرایط کنونی ایران زیر نام: "گوی" و "میدان"
پیشرفت علم و تکنولوژی و نوآوری‌های این عرصه و گسترش و همه‌گیری فضای مجازی، امکان بی‌بدیلی را برای نور انداختن بر تاریکخانه اشباح و برملا کردن دروغ و نیرنگ‌های پشت...
۵ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: بردیا سیاوش
نویسنده: بردیا سیاوش
اختلافات درون‌ حکومت و موضع و اهداف رهبری در انتخابات
ریسکی که حکومت انجام داد و فکر می‌کرد که با اتخاذ این روش می‌تواند هم‌ مشارکت را بالا ببرد و هم یک جناح اصول‌گرای میانه را بار دیگر بر راس...
۵ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: کامران
نویسنده: کامران
چرایی پروژه‌ی میرباقری‌هراسی!
ای کاش رسالت پروژه‌ی میرباقری‌هراسی، مقدمه‌ی ضدحمله به آن بود. اما نیست و عملاً ترمزی‌ست در برابر پیشرفت و دعوت به آهسته بیا و آهسته برو که گربه شاخت نزند.
۴ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: بهزاد کریمی
نویسنده: بهزاد کریمی
نامه‌ای به اپوزیسیون، جهت یادآوری وظایف فراموش شده!
کاش می‌شد دوباره مثل آن روزها به یاد مردم بیفتیم و به آن‌ها سر بزنیم و مثل آن روزها صمیمانه پای درد دلشان بنشینیم و ببینیم که چه دل خونی...
۴ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: زری
نویسنده: زری
مشخصات حکومت- قانون
اگر قوانین را تنها وسیله‌ای برای برقراری نظم در جامعه فرض کنیم،حاكمیت قانون به مفهوم برقراری نظم و انضباط اجتماعی خواهد. در این روی‌کرد قانون تنظیم‌کنندۀ روابط حاکمیت و شهروندان...
۳ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: مناف عماری
نویسنده: مناف عماری
تایتانیک
چیستی و سرشت فلسفی قصه‌ی تایتانیک امری فراتر از عاشقانه‌های آن است. جوهره‌ی فلسفی فیلم‌نامه، داستانِ شکستِ پنداره‌ی لگام زدن بر انگاره‌های فردی‌ست ...
۳ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: پهلوان
نویسنده: پهلوان
آقای رئیس جمهور اندکی آرام، به کجا چنین شتابان
آقای رئیس جمهور به رای ۲۷ در صدی‌تان غره نشوید. مردم در این ۴ دهه آموخته‌اند که نباید به وعده‌های حکمرانان اعتماد کرد. همان ۲۷ درصد رای‌دهنده، دیده‌بان حرف و...
۲ مرداد, ۱۴۰۳
نویسنده: زهره تنکابنی
نویسنده: زهره تنکابنی

به موازات «انتخابات» مدیریت شده ریاست جمهوری، در گفتمانی «مطالبه محور»، کاندیدای واحد نیروهای خواهان دموکراسی و حقوق بشر را به جامعه معرفی کنیم!

جهت تقابل با چنين روندی از همه شخصيتهاى سياسى آزاديخواه و مدافع حقوق بشر و مقدمتا از امضاء کنندگان بيانیه «انتخابات و گفتمان مطالبه محور» منتشره در تاریخ ۲۵ اسفند ۱۳۸۷، درخواست میکنيم در صورت توافق با متن زير و همچنين کليت پيش نويس قانون اساسی ضميمه که به طور عمده، متن پيرايش يافتۀ قانون اساسی فعلی است، امضای خود را بر این متن به عنوان کانديدای بالقوه يا حمايتگر بیفزايند

آدرس پست الکترونیکى: kandidatori@gmail.com

 

“اننخابات” دورۀ دهم ریاست جمهوری اسلامی نزدیک می شود. برخلاف آقایان خامنه ای، رفسنجانی و خاتمی که در مقام ریاست جمهور، در آستانۀ دور دوم “انتخاباتی” که کاندیدای آن بودند، با دشواری چندانی روبرو نبودند، این بار آقای احمدی نژاد با چالشی بسیار بزرگ و جدی روبرو است و احتمال اینکه وی کاندیدای اصلی اصولگرایان نباشد، کم نیست. اصلاح طلبان نیز در تلاشند که که از میان کاندیداهای بالقوۀ امتحان شده و کمتر امتحان شدۀ خود، کاندیدای واحدی را در برابر کاندیدای اصلی اصولگرایان به میدان مبارزۀ انتخاباتی آورند. قابل پیش بینی است که این بار نیز شورای نگهبان و دیگر گردانندگان و مدیران انتخابات رسمی، سناریوی رد صلاحیت های گسترده را همچون دوره های “انتخاباتی” پیشین ریاست جمهوری و مجلس، برای اجرا تدارک دیده باشند.

جهت تقابل با چنین روندی از همه شخصیتهاى سیاسى آزادیخواه و مدافع حقوق بشر و مقدمتا از امضاء کنندگان بیانیه «انتخابات و گفتمان مطالبه محور» منتشره در تاریخ ۲۵ اسفند ۱۳۸۷، درخواست میکنیم در صورت توافق با متن زیر و همچنین کلیت پیش نویس قانون اساسی ضمیمه که به طور عمده، متن پیرایش یافتۀ قانون اساسی فعلی است، امضای خود را بر این متن به عنوان کاندیدای بالقوه یا حمایتگر بیفزایند.

آدرس پست الکترونیکى: kandidatori@gmail.com

۲۶ اسفند ۱۳۸۷

در راستای معرفی کاندیدای واحد ریاست جمهوری
نیروهای خواهان دموکراسی و حقوق بشر به پیشگاه مردم ایران

ما شهروندان ایرانى سیاسى مدافع حقوق بشر،
برای استفاده از حق انسانى و شهروندى انتخاب شدن در کشور خود که

در اعلامیه جهانى حقوق بشر:
ماده٢١
١- هر کس حق دارد که در اداره امور عمومى کشور خود، خواه مستقیما و خواه با وساطت نمایندگانى که آزادانه انتخاب شده باشند، شرکت جوید.
٢- هر کس حق دارد با تساوى شرایط، به مشاغل عمومى کشور خود نایل آید.
٣- اساس و منشا قدرت حکومت، اراده مردم است. این اراده باید به وسیله انتخاباتى ابراز گردد که از روى صداقت و به طور ادوارى، صورت پذیرد. انتخابات باید عمومى و با رعایت مساوات باشد و با راى مخفى یا طریقهاى نظیر آن انجام گیرد که آزادى راى را تامین نماید.

و میثاق بینالمللى حقوق مدنى و سیاسى:
ماده ٢۵
هر انسان عضو اجتماع حق و امکان خواهد داشت بدون (در نظر گرفتن) هیچیک از تبعیضات مذکور در ماده ٢ و بدون محدودیت غیرمعقول:
الف ـ در ادارهى امور عمومى بالمباشره یا بهواسطهى نمایندگانى که آزاد انتخاب شوند، شرکت نماید.
ب ـ در انتخابات ادوارى که از روى صحت به آراء عمومى مساوى و مخفى انجام شود و تضمینکنندهى بیان آزادانهى ارادهى انتخابکنندگان باشد رأى بدهد و انتخاب بشود.
ج ـ با حق تساوى طبق شرایط کلى بتواند به مشاغل عمومى کشور خود نائل شود.

تسجیل شده است و جمهورى اسلامى نیز متعهد به رعایت آن است

با پشتیبانی از “کمیته دفاع از انتخابات آزاد، سالم و عادلانه” که با حضور تعدادى از فعالان شناختهشده سیاسى و حقوق بشر تشکیل شده، هدف بررسی تطبیقی قوانین انتخاباتی کشور با اسناد بین المللی راجع به انتخابات آزاد، سالم و عادلانه امر فرهنگسازی در این زمینه را پی می گیرد،
با قبول معیارهاى بیستگانه معرفى شده از جانب آن که با بیانیه اتحادیه بینالمجالس مصوب ۲۶ مارس ۱۹۹۴ و اعلامیۀ اصول نظارت بینالمللى بر انتخابات ثبت شده در تاریخ ٢۷ اکتبر ٢٠٠۵ در سازمان ملل متحد همخوانی دارد،
با تقاضا از این کمیته که نقش نظارتی خود را در انتخابات دورۀ دهم ریاست جمهوری افزایش دهد،
با استقبال از تمام احزاب، تشکلها و افرادی که بر لزوم نظارت داخلی و بینالمللی بر انتخابات تأکید کرده اند،
و همچنین بیانیه «انتخابات و گفتمان مطالبه محور»،

با دوری گزینی از قانون اساسى غیر دموکراتیک جمهورى اسلامى در کلیت خود:

و همچنین قانون “انتخابات” غیر آزاد و ناعادلانه آن:

با خواست تغییر قانون اساسی موجود
همراه با پیشنهاد قانون اساسی پیرایش شدۀ ضمیمه، برای دورانی گذار تا تدوین قانونی اساسی نوینی در مجلس تدوین قانون اساسی،

بر مبنای قانون اساسی پیشنهادی پیوست،

آمادگی خود را براى ادارۀ کشور بر مبنای قوانینى منطبق بر اعلامیه جهانى حقوق بشر، میثاق حقوق مدنى و سیاسى، میثاق حقوق اقتصادى، اجتماعى و فرهنگى و همچنین کنوانسیونهاى بینالمللى مورد قبول اکثر کشورهاى جهان، به عنوان کاندیدای بالقوۀ ریاست جمهوری اعلام کرده، کوشش می کنیم تا از میان خود کاندیداى واحدی را براى ریاست جمهوری ایران به پیشگاه مردم ایران معرفی کنیم.

امضاء

نام نام خانوادگی (به صورت مندرج در شناسنامه) آدرس پست الکترونیکی

شهلا بهاردوست kandida_bahardoost@yahoo.de
حسن نایب هاشم nayeb_hashem@yahoo.com

حمایت کنندگانی که خود را کاندیدای بالقوه نمی دانند

نام نام خانوادگی

آیندهآزاد
آرشآهنگر قشقائی
پیامابوطالبی
روشنکاحمدی
پریسااحمدیان
آرشایران
آسیاایرانی
شاهینانزلی
محمدایزدی
سوگلبازفت
بهنامباغبان
نیماباورساد
یاشاربشردوست
کاوهبنائی
مهردادبهارآرا
مرتضاپاکی
حسنپورخباز
ناصرپسانیده
مرضیهتهیدست شفیع (شمسی)
فردوسجمشیدی رودباری
رحمانجوانمردی
علیحافظی
جعفرحسین زاده
حمیدحسینی
رحیمحسینی نسب
احمدحمیدزاده
حسینخرمی
کاوهداد
فرهاددادفر
بهارهدرخشان
خشایاررخسانی
کمالرشیدی
سایهرهنما
عسلزمان
بابکزمانیان
رضاسالم
کیمیاسلطانی
مسعودشب افروز
ابراهیمشیری (ا. م. شیزلی)
مرتضیصادقی
عیسیصفا
حسنصمدیان
مرواریدصمیمی
حمیدعالی پور
ساراعزیزی
بابکعلیجانی
بهروزفدائی
سیامکفرید
بهمنقاضی
رحیمقیومی
صادقکارگر
مهرانکشاورز
حسنگلشاهی
افسانهلطفی
پیاملطفی
تقیمحمد زاده هصل
فاطمهمحمدی
گرجیمرزبان
بیژنمیثمی
سراجمیردامادی
محمودمیرمالک
حسننادری
حجتنارنجی
فرشیدنامی
احمدنجاتی
فرخنعمت پور
داودنوائیان
زمانهنوپرور
رحیمنیک جو
فریارنیکزاد
مهرزادوطن آبادی

تاریخ انتشار : ۲ فروردین, ۱۳۸۸ ۶:۳۰ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

حکم اعدام شریفهٔ محمدی را لغو کنید! شریفهٔ محمدی را آزاد کنید!

ما بر این باوریم که با مبارزهٔ هم‌سوی همهٔ نیروهای مترقّی باورمند به آزادی، برابری، مردم‌سالاری (دموکراسی) و عدالت اجتماعی در زمینهٔ حکم منفور اعدام نیز می‌توان ارادهٔ حقوق بشری قاطبهٔ مردم را به این نظام جنایت‌کار تحمیل کرد. ما هم‌صدا با همهٔ این مبارزان لغو حکم اعدام شریفهٔ محمدی را خواهانیم و هم‌نوا با همهٔ نیروهای مترقّی ایران اعلام می‌کنیم جای مبارزان راه بهروزی مردم زندان نیست.

ادامه »
سرمقاله

روز جهانی کارگر بر همۀ کارگران، مزد‌بگیران و زحمتکشان مبارک باد!

در یک سالی که گذشت شرایط سخت زندگی کارگران و مزدبگیران ایران سخت‌تر شد. علاوه بر پیامدهای موقتی کردن هر چه بیشتر مشاغل که منجر به فقر هر چه بیشتر طبقۀ کارگر شده، بالا رفتن نرخ تورم ارزش دستمزد کارگران و قدرت خرید آنان را بسیار ناچیز کرده است. در این شرایط، امنیت شغلی و ایمنی کارگران در محل‌های کارشان نیز در معرض خطر دائمی است. بر بستر چنین شرایطی نیروهای کار در سراسر کشور مرتب دست به تظاهرات و تجمع‌های اعتراضی می‌زنند. در چنین شرایطی اتحاد و همبستگی نیروهای کار با جامعۀ مدنی و دیگر زحمتکشان و تقویت تشکل های مستقل کارگری تنها راه رهایی مزدبگیران است …

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

آقای رئیس جمهور اندکی آرام، به کجا چنین شتابان

آقای رئیس جمهور به رای ۲۷ در صدی‌تان غره نشوید. مردم در این ۴ دهه آموخته‌اند که نباید به وعده‌های حکمرانان اعتماد کرد. همان ۲۷ درصد رای‌دهنده، دیده‌بان حرف و عمل شما هستند و با دقت و پیگیری، بر مواضع تان نظارت دارند.

مطالعه »
یادداشت

حکم اعدام فعال کارگری، شریفه محمدی نمادی است از سرکوب جنبش صنفی نیرو های کار ایران!

میزان توانایی کارگران برای برگزاری اقدامات مشترک، از جمله اعتصابات و عدم شرکت در امر تولید، مرتبط است با میزان دسترسی آنها به تشکل های صنفی مستقل و امکان ایجاد تشکل های جدید در مراکز کار. ولی در جمهوری اسلامی نه تنها حقوق پایه ای کارگران برای سازمان دهی و داشتن تشکل های مستقل رعایت نمیشود، بلکه فعالان کارگری، از جمله شریفه محمدی، مرتبا سرکوب و محکوم به حبس های طولانی مدت، ضربات شلاق و حتی اعدام میشوند.

مطالعه »
بیانیه ها

حکم اعدام شریفهٔ محمدی را لغو کنید! شریفهٔ محمدی را آزاد کنید!

ما بر این باوریم که با مبارزهٔ هم‌سوی همهٔ نیروهای مترقّی باورمند به آزادی، برابری، مردم‌سالاری (دموکراسی) و عدالت اجتماعی در زمینهٔ حکم منفور اعدام نیز می‌توان ارادهٔ حقوق بشری قاطبهٔ مردم را به این نظام جنایت‌کار تحمیل کرد. ما هم‌صدا با همهٔ این مبارزان لغو حکم اعدام شریفهٔ محمدی را خواهانیم و هم‌نوا با همهٔ نیروهای مترقّی ایران اعلام می‌کنیم جای مبارزان راه بهروزی مردم زندان نیست.

مطالعه »
پيام ها

بدرود رفیق البرز!

رفیق البرز شخصیتی آرام، فروتن و کم‌توقع داشت. بی‌ادعایی، رفتار اعتمادآفرین و لبخند ملایم‌اش آرام‌بخش جمع رفقای‌اش بود. فقدان این انسان نازنین، این رفیق باورمند، این رفیق به‌معنای واقعی رفیق، دردناک است و خسران بزرگی است برای سازمان‌مان، سازمان البرز و ما!

مطالعه »
مطالب ویژه
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

جستاری از شرایط کنونی ایران زیر نام: “گوی” و “میدان”

اختلافات درون‌ حکومت و موضع و اهداف رهبری در انتخابات

چرایی پروژه‌ی میرباقری‌هراسی!

نامه‌ای به اپوزیسیون، جهت یادآوری وظایف فراموش شده!

مشخصات حکومت- قانون

تایتانیک