شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ - ۰۴:۰۳

شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ - ۰۴:۰۳

باور، و یا انتخاب
صلاح جنگ ویرانی‌ست، نه آبادی میراثش نابودی خاطره‌اش اندوه و درد نوزادش کوچ و دربه‌دری ... دل‌دادهٔ صلح باشیم از صلح در آید پیروزی
۲۸ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: کاوه داد
نویسنده: کاوه داد
L'expulsion des demandeurs d'asile afghans de notre pays est inhumaine et contraire à la culture et à la morale iraniennes.
L'Organisation des Fedaians du Peuple d’Iran  (Majoritaire) insiste sur le respect des droits humains universels et met en garde contre la politique décrite et actuellement mise en œuvre d'expulsion de...
۲۷ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: Conseil Politique-Exécutif de l'Organisation des Fédaians du Peuple d'Iran (Majoritaire)
نویسنده: Conseil Politique-Exécutif de l'Organisation des Fédaians du Peuple d'Iran (Majoritaire)
میهن‌دوستی جمهوری‌خواهانه یا ملی گرایی؟
مرزی روشن میان وطن‌دوستی جمهوری‌خواهانه و ملی‌گرایی وجود دارد. تجربۀ تاریخی منطقه نشان داده است که بسیاری از کسانی که با شعار استقلال و رهایی ملی به قدرت رسیده‌اند در...
۲۷ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: جابر حسینی
نویسنده: جابر حسینی
وطن‌دوستی به سبک پادگان: وقتی نژادپرستی، نام مستعار "وطن‌پرستی" می‌شود
آهای تو، ای "وطن‌پرستِ" نوکیسه! و موافق اخراج افغان‌ها از ایران! وقتی جمهوری اسلامی با لگد نیم میلیون آدم فقیر و زحمتکش رو از خونه و زندگی‌شون پرت می‌کنه بیرون،...
۲۷ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: بهروز ورزنده
نویسنده: بهروز ورزنده
هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد!
البته با تمام‌ نقدهایی که می‌توان به مسئلۀ رفراندم در شرایط کنونی داشت، باید گفت طرح آن توسط کسی چون‌ موسوی که سال‌ها خود جزیی از سیستم بوده است می‌تواند...
۲۷ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: کامران
نویسنده: کامران
تحلیل هفته: بیانیه موسوی؛ غنی‌سازی و رابطه با امریکا
تحلیل هفته همراه با فرخ نگهدار و گودرز اقتداری؛ در این هفته سه موضوع اصلی بررسی می‌شود: ۱. بیانیه مهندس موسوی درباره ضرورت تغییر رویکرد حاکمیت، آزادی زندانیان سیاسی و...
۲۶ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: تحلیل هفته، پرسش و پاسخ
نویسنده: تحلیل هفته، پرسش و پاسخ
میرحسین موسوی و تحول‌طلبی در راه تأمین حق حاکمیت مردم!
در طول حیات جمهوری اسلامی، بارها شاهد بوده‌ایم که هر وقت جامعه به صحنه آمده است، توانسته تغییراتی را به حکومت تحمیل کند اما پایداری این تغییرات منوط به تداوم...
۲۶ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: هیئت سیاسی ـ اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
نویسنده: هیئت سیاسی ـ اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

تقاضای کمک مالی برای خرید حکم اعدام یک زن

در بخشی از نامه ی محبت محمودی آمده است: «حدود ده سال است که به اتهام قتل عمد (دفاع از ناموس) در بند نسوان ندامتگاه مرکزی ارومیه زندانی می باشم و به قصاص محکوم گردیدم اما چندی است که شاکیانم تقاضای دیه در قبال رضایت نموده اند». «از مردم ایران عاجزانه استدعا دارم تا برای تامین مبلغ دیه به هر شکل و به هر میزانی که می توانند کمک نمایند تا بتوانم بعد از ده سال حبس بالاخره به کانون گرم خانواده ام بازگردم»

 

2 گزارش از خبرگزاری دیده بان حقوق بشر کردستان

محبت محمودی که به جرم قتل یک مرد و پس از تحمل نه سال زندان، حکم اعدامش به تایید دیوان عالی رسیده و در ۲۰ تیرماه سالجاری در زندان ارومیه به وی ابلاغ گردیده بود با ارسال نامه ای به دبیرخانه سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان و با اعلام اینکه «شاکیانش حاضر به دادن رضایت در قبال دریافت دیه شده اند» از مردم ایران تقاضای کمک مالی برای پرداخت دیه و خرید حکم اعدامش نمود.

وی در نامه ی ارسالی اش به دبیرخانه سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان ضمن اشاره به وضعیت بد اقتصادی خود و خانواده اش نوشته است که قادر به تامین و پرداخت مبلغ تعیین شده به عنوان دیه نمی باشد لذا از مردم ایران تقاضای کمک مالی جهت پرداخت دیه را دارد.

در بخشی از نامه ی محبت محمودی آمده است: «حدود ده سال است که به اتهام قتل عمد (دفاع از ناموس) در بند نسوان ندامتگاه مرکزی ارومیه زندانی می باشم و به قصاص محکوم گردیدم اما چندی است که شا کیانم تقاضای دیه در قبال رضایت نموده اند».

این زن زندانی در ادامه نامه اش نوشته است: «متاسفانه بنده هیچ گونه ثروت و دارایی ندارم تا به عنوان دیه به شاکیانم پرداخت نمایم. همسرم پیر و بیمار است. فرزندانم نیز بعضی کوچک اند. آنهایی هم که بزرگ هستند توانایی تهیه ی مبلغ دیه را ندارند. خودم نیز در زندان دچار انواع بیماریها از جمله روماتیسم، میگرن و درد معده شده ام. همچنین از ناراحتی اعصاب رنج می برم. من دیگر توان تحمل حبس را ندارم. فرزندانم تمام این سالها را علیرغم نیازشان به مادر، بدون حمایت من سپری نموده اند و سختیها و مشکلات زیادی را متحمل شده اند».

در پایان نامه ی خانم محمودی خطاب به ملت ایران آمده است: «از مردم ایران عاجزانه استدعا دارم تا برای تامین مبلغ دیه به هر شکل و به هر میزانی که می توانند کمک نمایند تا بتوانم بعد از ده سال حبس بالاخره به کانون گرم خانواده ام بازگردم».

گفتنی است؛ محبت محمودی بر اساس اظهارات خودش از سال ۱۳۷۹ به جرم قتل مردی که قصد تجاوز به وی را داشته در بند نسوان ندامتگاه مرکزی ارومیه زندانی بوده است.

این زن متاهل پس از تحمل ۹ سال زندان سرانجام توسط دادگاه ارومیه در آستانه ی اعدام قرار گرفت که حکم قطعی اعدام او توسط دیوان عالی نیز تایید گردید. تایید حکم اعدام نامبرده توسط دیوان عالی در ۲۰ تیر ماه سالجاری در زندان ارومیه به وی ابلاغ گردید که مقرر شده بود با دستور قوه ی قضائیه به اجرا در بیاید.

همچنین اطلاعات وی جهت تماس و پیگیری بر اساس آنچه که در نامه نوشته شده است به شرح ذیل می باشد:

آدرس : ارومیه – دیزج سیاوش – بن بست ۸ متری- پلاک۲۴۲

شماره همراه پسرش (ناصر): ۴۷۵۳-۹۳۹-۰۹۱۴

شماره پرونده:۸۱/۰۸۳۱

—————————

تمدید بازداشت مختار زارعی

خبرگزاری دیده بان حقوق بشر کردستان:

قرار بازداشت مختار زارعی از اعضای شورای مرکزی جبهه متحد کرد که روز پنج شنبه ۲۴ دی ماه در مراسم دومین سالگرد درگذشت ابراهیم لطف الهی توسط نیروهای لباس شخصی در گورستان بهشت محمدی شهر سنندج بازداشت شده بود، تمدید شد.

تمدید بازداشت مختار زارعی در حالی صورت می گیرد که وی از ۳۶ روز پیش که بازداشت شد تا کنون فقط دوبار با خانوده اش تماس تلفنی داشته است.

پیشتر اما گفته شده بود که مختار زارعی عضو شورای مرکزی جبهه متحد کُرد و آزاد لطفی پور، فعال مدنی و عضو انجمن شاهو برای تعیین وثیقه به دادگاه معرفی خواهند شد اما صبح امروز یکی از خبرنگاران خبرگزاری دیده بان حقوق بشر کردستان گزارش داد که قراربازداشت مختار زارعی تمدید شده است.

گفتنی است؛ مختار زارعی و تعداد دیگری از فعالان مدنی و سیاسی کرد ساکن شهرهای مختلف مناطق کردنشین، بعد از ظهر روز پنج شنبه ۲۴ دی ماه به مناسبت دومین سالگرد در گذشت ابراهیم لطف الهی، راهی سر مزار این دانشجوی کرد در قبرستان بهشت محمدی شهر سنندج می شوند اما این عضو شورای مرکزی جبهه متحد کرد قبل از ورود به گورستان در همان جلوی در توسط نیروهای لباس شخصی بازداشت می شود.

به همراه مختار زارعی، تعداد دیگری از فعالان کرد نیز بازداشت شده بودند که برخی از آنها با تعهد و یا قرار وثیقه آزاد شدند.

همچنین طبق گزارش منتشر شده توسط یکی دیگر از خبرنگاران خبرگزاری دیده بان حقوق بشر کردستان؛ « ابراهیم لطف الهی دانشجوی حقوق دانشگاه پیام نور سنندج بود که ۱۵ دی ماه ۱۳۸۶ توسط ماموران اداره اطلاعات این شهر بازداشت و ۱۰ روز بعد خبر مرگ وی به خانوادهاش اعلام شد. هر چند اداره اطلاعات سنندج علت مرگ این دانشجوی کُرد را خودکشی عنوان کرد اما از سوی دیگر گفته میشود وی بر اثر شدت شکنجه جان خود را از دست داده است».

ضمناً دلیل بازداشت ابراهیم لطف الهی، دانشجوی حقوق دانشگاه پیام نور سنندج هیچ گاه مشخص نشد. جنازه ی این دانشجوی کرد برای جلوگیری از کالبد شکافی و نبش قبر بدون اطلاع و حضور خانواده اش دفن و قبرش نیز بتون ریزی شد.

تاریخ انتشار : ۴ اسفند, ۱۳۸۸ ۱۰:۳۵ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

میرحسین موسوی و تحول‌طلبی در راه تأمین حق حاکمیت مردم!

در طول حیات جمهوری اسلامی، بارها شاهد بوده‌ایم که هر وقت جامعه به صحنه آمده است، توانسته تغییراتی را به حکومت تحمیل کند اما پایداری این تغییرات منوط به تداوم حضور مردم در صحنه بوده است. هم‌اینک نیز با توجه به روبه‌رو شدن کشور با یک تجاوز نظامی می‌توان انتظار فراروییدن تغییرات مشابهی را داشت. در چنین شرایطی رهبرانی نظیر آقای موسوی که مورد اعتماد و وثوق ملی باشند، می‌توانند در پایداری خواست‌های مردمی نقشی حیاتی بازی کنند.

ادامه »
سرمقاله

اسراییل در پی تحقق رؤیای خونین «تغییر چهرۀ خاورمیانه»!

دست‌کم دو دهه است که تغییر جغرافیای سیاسی منطقۀ ما بخشی از اهداف امریکا و اسراییل‌اند . نتانیاهو بارها بی‌پرده و باافتخار از هدف‌اش برای «تغییر چهرۀ خاورمیانه» سخن گفته است. در اولین دیدارش با دونالد ترامپ در آغاز دور دوم ریاست جمهوری نیز مدعی شد که اسراییل و امریکا به طور مشترک در حال مبارزه با دشمنان مشترک و «تغییر چهرۀ خاورمیانه»‌اند.

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

سیمور هرش: آنچه به من گفته شده است در ایران اتفاق خواهد افتاد.

یک مقام آگاه امروز به من گفت: «این فرصتی است برای از بین بردن این رژیم برای همیشه، و بنابراین بهتر است که ما به سراغ بمباران گسترده برویم.» … بمباران برنامه‌ریزی‌شده آخر هفته اهداف جدیدی نیز خواهد داشت: پایگاه‌های سپاه انقلاب اسلامی، که از زمان سرنگونی خشونت‌آمیز شاه ایران در اوایل سال ۱۹۷۹ با کسانی که علیه رهبری انقلاب مبارزه می‌کنند، مقابله کرده‌اند.

مطالعه »
یادداشت

در نقد بیانیه فعالین مدنی بشمول برندگان نوبل صلح درباره جنگ…

آخرین پاراگراف بیانیه که بخودی خود خطرناک‌ترین گزاره این بیانیه است آنجایی است که میگویند: ” ما از سازمان ملل و جامعه‌ی بین‌المللی می‌خواهیم که با برداشتن گام‌های فوری و قاطع، جمهوری اسلامی را به توقف غنی‌سازی، و هر دو‌طرف جنگ را به توقف حملات نظامی به زیرساخت‌های حیاتی یکدیگر، و توقف کشتار غیرنظامیان در هر دو سرزمین وادار نمایند.” مفهوم حقوقی این جملات اجرای مواد ۴۱ و ۴۲ ذیل فصل هفتم اساسنامه ملل متحد است.

مطالعه »
بیانیه ها

میرحسین موسوی و تحول‌طلبی در راه تأمین حق حاکمیت مردم!

در طول حیات جمهوری اسلامی، بارها شاهد بوده‌ایم که هر وقت جامعه به صحنه آمده است، توانسته تغییراتی را به حکومت تحمیل کند اما پایداری این تغییرات منوط به تداوم حضور مردم در صحنه بوده است. هم‌اینک نیز با توجه به روبه‌رو شدن کشور با یک تجاوز نظامی می‌توان انتظار فراروییدن تغییرات مشابهی را داشت. در چنین شرایطی رهبرانی نظیر آقای موسوی که مورد اعتماد و وثوق ملی باشند، می‌توانند در پایداری خواست‌های مردمی نقشی حیاتی بازی کنند.

مطالعه »
پيام ها

کرامت کارگران افغانستانی را پاس بدارید؛ آنان پناهنده‌اند نه جاسوس!

کارگران افغانستانی مانند بسیاری دیگر از کارگران مهاجر غیرقانونی، قربانی سیاست‌های غلط مهاجرتی دولت میزبان، به مثابه یک نیروی کار ارزان، از سوی سرمایه‌داران در شرایطی به کار گرفته می‌شوند که از کم‌ترین حقوق برخوردارند و نماد بهره‌کشی عریان سیستم سرمایه‌داری‌اند.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

باور، و یا انتخاب

L’expulsion des demandeurs d’asile afghans de notre pays est inhumaine et contraire à la culture et à la morale iraniennes.

میهن‌دوستی جمهوری‌خواهانه یا ملی گرایی؟

وطن‌دوستی به سبک پادگان: وقتی نژادپرستی، نام مستعار “وطن‌پرستی” می‌شود

هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد!

تحلیل هفته: بیانیه موسوی؛ غنی‌سازی و رابطه با امریکا