یکشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۴ - ۰۳:۱۸

یکشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۴ - ۰۳:۱۸

اعتراض ۵۷ استاد و حقوقدان به طرحی با عنوان «تشدید مجازات جاسوسی» در مجلس
خیرخواهانه متذکر می شویم که راه علاج مشکلات روزافزون کشور، نه افزایش بگیر و ببندهای بی ضابطه و تشدید رویکردهای امنیتی و تحدید و تضییع حقوق شهروندی (ولو با حفظ...
۱۵ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: وکلاپرس
نویسنده: وکلاپرس
روایت مهتدی، فعال سیاسی و همسر آنیشا اسداللهی از انتقال همسرش و دیگر زندانیان زن از اوین به زندان قرچک
از چند روز، قبل از حمله یکی از اکانت‌های مرتبط با رژیم اسرائیل، این پیام را گذاشته بود که زدن سردر اوین، منتفی نیست. مسئله‌ای که نگرانی‌های ما را دوچندان...
۱۵ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: محمد جعفری
نویسنده: محمد جعفری
صدایی از حاشیه، تصویری از فریب: بزرگ‌نمایی یک صدا در غیاب پایگاه اجتماعی
این شعار نه‌تنها فراگیر نبوده، بلکه هم از نظر تعداد موارد وقوع و هم از نظر عمق پذیرش در میان توده‌های معترض، شعاری حاشیه‌ای و ناپایدار به‌شمار می‌آید. با وجود...
۱۴ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: بهروز ورزنده
نویسنده: بهروز ورزنده
مردم عامل اصلی در امنیت وطن هستند- تجربه و برداشتی از جنگ دوازده روزه
مردم نشان دادند که وطن خود را دوست دارند و حاضرند برای بقای میهن، حتی از جان خود نیز بگذرند و با تمام مشکلات بسازند ولی با دشمن و خائنان...
۱۴ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: کامران
نویسنده: کامران
جهان تاریک است
گوشهایتان را مهر و موم کردید!؟- صدای مردم را نشنیدید!- از شما کاری ساخته نیست!- خیلی کارها کردید!- اما از بهار بویی نبردید- از شکفتن گلها در دامنه هایِ فلات-...
۱۴ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: رحمان ـ ا
نویسنده: رحمان ـ ا
به امید پیروزی نه در جنگ که بر جنگ
مادران صلح ایران ضمن محکومیت اقدامات غیر انسانی اسراییل، از جنابعالی به‌عنوان ریاست قوۀ قضاییه مصرانه تقاضا دارند در این شرایط بحرانی بنا بر اصل مدارا با رعایت عدل و...
۱۴ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: مادران صلح ایران
نویسنده: مادران صلح ایران
بیانیۀ کانون نویسندگان ایران در بارۀ آنچه بر زندان اوین رفت
کانون نویسندگان ایران ضمن محکوم‌کردن حملۀ تجاوزگرانه و جنایتکارانۀ رژیم اسراییل به ایران به‌طور عام و به زندان اوین به‌طور خاص و ابراز نگرانی شدید نسبت به سرنوشت نامعلوم همۀ...
۱۴ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: کانون نویسندگان ایران
نویسنده: کانون نویسندگان ایران

خیزش اخیر ، فراز و فرودها و موانع خارجی در برابر برخی از تشکلات صنفی

تذکر ضرور: پخش میزگردها در این صفحه از نشریه کار لزوما به معنی تایید یا وابستگی این برنامه ها به سازمان ما نیست و صرفا به دلیل خدمت به جامعه دوستان و نزدیکان فکری به سازمان صورت می گیرد!

فایل صوتی جلسه پرسش و پاسخ یکشنبه   ۲ بهمن  ساعت ۹  شب ایران

موضوع:  خیزش اخیر ، فراز و فرودها و موانع خارجی  در برابر برخی از تشکلات صنفی  

میهمان: آنیشا اسداللهی ، معلم زبان و فعال کارگری   

کانال یوتیوب « به یاد رفیق فریبرز رئیس‌دانا »

  لینک تلگرام :

   https://t.me/+YNxze2Z5-E05NWFh

سوالات مطرح شده در جلسه تلگرامی  با انیشا اسداللهی

  •  آنیشای عزیز ، ضمن تشکر از صحبتهای شما -آیا ممکن هست که لطف کنید قبل ازادامه بحث در مورد تشکلهای صنفی ، کمی در مورد وضعیت زندانیان سیاسی و بخصوص در مورد کیوان مهتدی و علی  اسداللهی عزیز توضیح دهید؟
  • آیا به نظر شما رهبران صنفی در داخل کشور مانند رهبران صنفی معلمان کارگران پزشکان پرستاران اساتید دانشجوها بازنشستگان وووو توانایی تشکیل یک شورای موقت برای رهبری انقلاب اخیر و دوران گذار تا تشکیل دولت ملی برآمده از رای مستقیم مردم را خواهند داشت؟ آیا این رهبران می‌توانند در آینده در پارلمان و دولت آینده نقشی داشته باشند؟
  • به نظر شما، تورم مزمن سال‌های اخیر و همچنین تورم ۴۶درصدی امسال و تعیین سقف ۲۰ درصدی افزایش کارکنان و کارگران دولتی  تاثیری بر سیاسی شدن  خواستهای  تشکل‌های صنفی  در صورت تامین نشدن این خواستها نخواهد داشت؟
  • رفیق اسداللهی عزیز – در سالهای اخیر متفکرانی مآنند پروفسور ریچارلد وولف بر این تاکید دارند که رسیدن به یک جامعه سوسیالیستی بدون توجه به تلاش کارگران برای ایجاد دمکراسی در محیط کار ممکن نیست – ایشان معتقد هستند که یک نگرش کلی و ماکسیمالیستی که همه چیز با تغییر حکومت تغییر خواهد کرد ما را به سوسیالیسم نخواهند رساند و باید در کنار تلاش برای یک تغییر کلی برای تغییر در محیط کار و دمکراتیزه کردن محیطهای کار هم اقدام کرد – شما به عنوان یک فعال سیاسی در این مورد چه نظری دارید ؟
  • شما اشاره کردید که مطالبه حداقل حقوق در راه است و این مطالبه همراه بر دیگر مطالبات برای معیشت سالهاست از طرف سندیکاهای مختلف کارگری، معلمان و بازنشستگان مطرح شده است . سوال من این است که آیا امکان گستردگی همکاری و کار مشترک این سندیکاها و همچنین پیوند بیشتر با خواسته های جنبش زن زندگی آزادی تا چه حد وجود دارد؟
  • با سلام به آنیشای عزیز و به امید آزادی هرچه سریعتر رفقا کیوان مهتدی و علی اسداللهی، چه مطالباتی را می توان به عنوان مطالبات مشترک گروه های مختلف  کارگری، معلمان، بازنشستگان و سایر گروه های صنفی دانست و به جز عامل سرکوب، چه موانعی برای فعالیت و مطالبه گری مشترک حول مطالبات مشترک هست؟ همچنین ارتباط تشکل های صنفی با جنبش های اجتماعی از جمله جنبش زنان را در مطالبه گری و فعالیت های مشترک چگونه می بینید و چه زمینه های مشترکی و چه موانعی برای آن هست؟
  • کارگران، معلمین، پرستاران و بازنشتگان و … اغلب به صورت پراکنده، تجمع صنفی انجام می دهند و در بیشتر مواقع موفق به احقاق حق نمیشوند. چرا اصناف نامبرده، سندیکا و تشکیلاتی که بصورت مرکز ثقل عمل کند، ندارند؟
  • در صحبتهاتون راجع به خودسازماندهی طبقه کارگر و دوری از جانشین گرایی اشاراتی داشتید. از نظر شما بنا به نگرش میتوان نقشی برای حزب طبقه کارگر قائل بود؟
  • بنظر شما لحاظ فاکتور زمان برای فرآیند رشد تشکل های صنفی در زمان حال وظیفه ای مهم برای نیروهای مترقی مورد توجه قرار دارد ؟
  • اپوزیسیون راست موسوم به برانداز ، طبقه کارگر را که الان شامل معلمان و سایر زحمتکشان مزدبگیر یعنی بخش وسیعی از جامعه می شود ،را فقط سیاهی لشگری میداند برای روی کار آوردن حکومتی دیگر که منافع نیروهای سرمایه داری جهانی را راحتتر و بدون دردسر تر پیش ببرد – هدفش سرنگونی رژیم و روی کار آوردن یک حاکمیت سرمایه داری دیگر است – عدالت اجتماعی برایش مهم نیست –  و با توجه به هدف خود هم تعجیل ایجاد میکند و این توهم را ایجاد کرده که ما در شرایطی مانند زمستان سال ۵۷  هستیم – نظر شما در این مورد چیست ؟  چطور میتوان جلوی تاثیرات سوء این رسانه های وابسته را بر مبارزه زحمکتشان میهن گرفت ؟
  • خیلی ممنون برای بیان دیدگاه هاشون. من سوالم این است که از نظر خانم اسداللهی، آیا جنبش معلمان ایران پتانسیل این رو داره که نقش هژمونیک در پیکارهای متعدد مدنی علیه دیکتاتوری ج.ا بازی کنه؟ اگر اری، چطور؟ مهمترین موانع چی هست؟
  • یکی از کارگران هفت تپه می گفت : خواست ما روشن است ما از دولت میخواهیم که همان وامی که به اسد بیگی ها داده به ما کارگران بدهد و ما خودمان با خرد جمعی خودمان کارخانه را  بچرخانیم  —- به نظر شما چقدر تلاش برای چنین مطالباتی می توانند تاثیر گزار باشد ؟
  • آیا امکان دارد کلیه تمامی نحله ها یا تشکل‌های موجود سندیکا شرکت واحد، سندیکا هفت تپه تشکل‌های معلمان
  • تشکل های بازنشستگان و بقیه در یک تشکل واحد گرد هم جمع شوند تحت نام زن  زندگی  آزادی و اعلام فرمایند و آنرا مدیریت کنند
  • رهبران واقعی طبقه کارگر در زندانها هستند و این نیروهای راست خارج از کشور مشغول رهبر سازی هستند – چطور میتوان مطالبه آزادی زندانیان سیاسی را به یک مطالبه ملی تبدیل کرد و حتی نیروهای راست را متوجه این کرد که قدم اول اقداماتی مانند لغو حکم اعدام و آزادی زندانیان سیاسی است ؟
  • سلطنت طلبها به سرکردگی فرشگردیها در جهت مصادره دستاوردهای خیزش اخیر مزورانه مضحکه ی من وکالت میدهم به رضا پهلوی را راه انداخته آند و به خیال خودشان هژمونی حرکت را خواسته آند به دست بیاورند . در این مورد نظر شما چیست و موضع جریان چپ در این مورد چه میتواند باشد ؟
  • آیا شرایط اجتماعی برای تغییر فراهم شده؟ دلیل؟

 

تاریخ انتشار : ۳ بهمن, ۱۴۰۱ ۵:۵۶ ق٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

۸ تیر، روز فداییان جان‌باختهٔ خلق؛ میهن‌دوستانِ انقلابیِ راهِ آزادی و رفعِ ستم از زحمت‌کشان!

در ۸ تیر امسال و در روزهایی که تجاوز جنایت‌کارانهٔ حکومت نژادپرست و نسل‌کش اسراییل و دولت امپریالیستی آمریکا به میهن عزیمان ایران باز ردّ پای خونینی از جان و هستی عزیز هم‌میهنانمان در جای‌جای ایران از خود به جا گذاشته است، یادی از رفقای عزیزی نیز ضروری‌ست که در جریان دقاع از میهن‌مان در برابر تجاوز نطامی عراق طی دو سال دفاع میهنی در راه میهنی که تا پای جان دوستش داشتند، جان باختند.

ادامه »
سرمقاله

اسراییل در پی تحقق رؤیای خونین «تغییر چهرۀ خاورمیانه»!

دست‌کم دو دهه است که تغییر جغرافیای سیاسی منطقۀ ما بخشی از اهداف امریکا و اسراییل‌اند . نتانیاهو بارها بی‌پرده و باافتخار از هدف‌اش برای «تغییر چهرۀ خاورمیانه» سخن گفته است. در اولین دیدارش با دونالد ترامپ در آغاز دور دوم ریاست جمهوری نیز مدعی شد که اسراییل و امریکا به طور مشترک در حال مبارزه با دشمنان مشترک و «تغییر چهرۀ خاورمیانه»‌اند.

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

سیمور هرش: آنچه به من گفته شده است در ایران اتفاق خواهد افتاد.

یک مقام آگاه امروز به من گفت: «این فرصتی است برای از بین بردن این رژیم برای همیشه، و بنابراین بهتر است که ما به سراغ بمباران گسترده برویم.» … بمباران برنامه‌ریزی‌شده آخر هفته اهداف جدیدی نیز خواهد داشت: پایگاه‌های سپاه انقلاب اسلامی، که از زمان سرنگونی خشونت‌آمیز شاه ایران در اوایل سال ۱۹۷۹ با کسانی که علیه رهبری انقلاب مبارزه می‌کنند، مقابله کرده‌اند.

مطالعه »
یادداشت

در نقد بیانیه فعالین مدنی بشمول برندگان نوبل صلح درباره جنگ…

آخرین پاراگراف بیانیه که بخودی خود خطرناک‌ترین گزاره این بیانیه است آنجایی است که میگویند: ” ما از سازمان ملل و جامعه‌ی بین‌المللی می‌خواهیم که با برداشتن گام‌های فوری و قاطع، جمهوری اسلامی را به توقف غنی‌سازی، و هر دو‌طرف جنگ را به توقف حملات نظامی به زیرساخت‌های حیاتی یکدیگر، و توقف کشتار غیرنظامیان در هر دو سرزمین وادار نمایند.” مفهوم حقوقی این جملات اجرای مواد ۴۱ و ۴۲ ذیل فصل هفتم اساسنامه ملل متحد است.

مطالعه »
بیانیه ها

۸ تیر، روز فداییان جان‌باختهٔ خلق؛ میهن‌دوستانِ انقلابیِ راهِ آزادی و رفعِ ستم از زحمت‌کشان!

در ۸ تیر امسال و در روزهایی که تجاوز جنایت‌کارانهٔ حکومت نژادپرست و نسل‌کش اسراییل و دولت امپریالیستی آمریکا به میهن عزیمان ایران باز ردّ پای خونینی از جان و هستی عزیز هم‌میهنانمان در جای‌جای ایران از خود به جا گذاشته است، یادی از رفقای عزیزی نیز ضروری‌ست که در جریان دقاع از میهن‌مان در برابر تجاوز نطامی عراق طی دو سال دفاع میهنی در راه میهنی که تا پای جان دوستش داشتند، جان باختند.

مطالعه »
پيام ها

پیام به کنگرهٔ بیست‌وششم حزب کمونیست آلمان

ما بر این باوریم که چپ اگر نتواند در برابر ماشین جنگی سرمایه‌داری بایستد، اگر چپ صدای رنج مردمان بی‌پناه نباشد، اگر چپ در خیابان‌ها، کارخانه‌ها، اردوگاه‌ها و مناطق جنگ‌زده حضور نداشته باشد، از رسالت تاریخی خود فاصله گرفته است. ما برای بنای جهانی دیگر مبارزه می‌کنیم – جهانی فارغ از استثمار، از سلطه، از مرزهای ساختگی، از جنگ و نژادپرستی.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

اعتراض ۵۷ استاد و حقوقدان به طرحی با عنوان «تشدید مجازات جاسوسی» در مجلس

روایت مهتدی، فعال سیاسی و همسر آنیشا اسداللهی از انتقال همسرش و دیگر زندانیان زن از اوین به زندان قرچک

صدایی از حاشیه، تصویری از فریب: بزرگ‌نمایی یک صدا در غیاب پایگاه اجتماعی

مردم عامل اصلی در امنیت وطن هستند- تجربه و برداشتی از جنگ دوازده روزه

جهان تاریک است

به امید پیروزی نه در جنگ که بر جنگ