پنجشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۲

پنجشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۲

بیانیه حزب مشروطه ایران(لیبرال دموکرات) درباره بی حرمتی به آرامگاه غلامحسین ساعدی
بی‌تردید تعرض و بی‌حرمتی به مزار هر انسانی عملی نکوهیده و زشت است و ما قاطعانه عمل نابخردانه فردی مجهول الهویه ولی ناقص عقل و احتمالا مزدور، در اهانت به...
۱۲ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: سردبير ماه
نویسنده: سردبير ماه
چگونه دفن یک ملت ممکن است؟
أردوغان هم مثل بقیه دیکتاتورها بعنوان یک جنایتکار در ذهنها باقی خواهد ماند. کُردهای سوریه و ترکیه با حق انتخاب و تعیین سرنوشت رویاهای خود را باز تعریف و بازتوليد...
۱۲ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: شمی صلواتی
نویسنده: شمی صلواتی
به بهانه تولد فروغ، بانوی شعر معاصر ایران!
فروغ در دنیایی به دنیا آمد که به او تعلق نداشت و به دلیل ناسازگاری با فرهنگ و هنجارهای رایج، از معیارهای خوشبختی متداول فاصله داشت و بیشتر عمر کوتاه...
۱۲ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: شهناز قراگزلو
نویسنده: شهناز قراگزلو
بیانیه  ۲۴۰ تن: يک گام مثبت...
اقدام اوباشانه این جماعت فقط اهانت به یک شخصیت ادبی و یک چهره فرهنگی نیست. این اقدام بازتاب یک نظام فکری و یک اندیشه سیاسی ارتجاعی و فاشیستی است که...
۱۱ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: سیاوش
نویسنده: سیاوش
آیا سوریه یک استثنا بود یا باید منتظر اتفاقات مشابه در سایر کشورهای خاورمیانه باشیم؟
شاید سقوط دیکتاتوری ۵۰ ساله رژیم اسد، آغازگر دور سوم از بهار عربی باشد، به‌ویژه اگر نتیجه خوبی حاصل شود. این موضوع می‌تواند در آن کشورهایی اتفاق بیفتد که خیزش‌های...
۱۱ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: آصف بیات
نویسنده: آصف بیات
چه بر سر زنان سوریه خواهد آمد؟
رؤیا‌پردازی‌های انقلابی تقریباً همیشه پشتِ درِ خانه‌ها متوقف می‌شود، و این باید ما را فوق‌العاده خشمگین کند. لولا ایتوربه، آنارشیست و مبارز اسپانیایی، در سال ۱۹۳۵ نوشت: «به نظر می‌رسد که...
۱۰ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: مونا طحاوی
نویسنده: مونا طحاوی
قمارباز
در آن سال‌های دور، بودن در پایتخت، برایم جذابیتی دو چندان داشت. هم فیلم و سینما بود و کوه و هم سرکشی مدام به کتابخانه اخوی‌ها... اخوی بزرگ، کتابخانه‌اش یک...
۱۰ دی, ۱۴۰۳
نویسنده: پهلوان
نویسنده: پهلوان

شکایت هفت چهره اصلاح طلب از بعضی فرماندهان سپاه

این گروه از فعالان اصلاح طلب که از طرف گروهی از افراد سپاه دستگیر و متهم به اقدام علیه امنیت کشور شده اند، از رئیس قوه قضائیه خواسته اند که با استناد به اعترافات صریح سردار مشفق به شکایت آنها از آقای مشفق و دیگر مسئولان و فرماندهان قرارگاه ثارالله وابسته به سپاه پاسداران رسیدگی کند

هفت فعال سیاسی اصلاح طلب در اعتراض به دخالت سازمانیافته گروهی از نظامیان در انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته و اقدامات “خلاف قانون این گروه مداخله گر در انتخابات” به صادق لاریجانی رئیس قوه قضائیه شکایت کرده اند.

استناد این هفت فعال سیاسی به سخنان فردی به نام سردار مشفق “یکی از مسئولان ارشد اطلاعاتی قرارگاه ثارالله است” که “ماه ها قبل (احتمالا در آبان سال گذشته) در جمع عده ای از روحانیون در مشهد ایراد شده است.”

قرارگاه ثارالله، مطابق تقسیم کار واحدهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، مسئولیت امنیت پایتخت را در مواقع بروز بحرانهای امنیتی بر عهده دارد.

امضا کنندگان نامه بهزاد نبوی، مصطفی تاج زاده و فیض الله عرب سرخی از اعضای سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی، محسن میردامادی دبیرکل جبهه مشارکت، محسن امین زاده، عبدالله رمضان زاده و محسن صفایی فراهانی دیگر اعضای جبهه مشارکت هستند.

این هفت نفر که بعد از انتخابات جنجال برانگیز ریاست جمهوری دستگیر و محاکمه شده اند در این نامه خود را “تعدادی از قربانیان پرونده سازیها و خلافکاریهای گروهی استبداد طلب” معرفی کرده اند.

این گروه از فعالان اصلاح طلب که از طرف گروهی از افراد سپاه دستگیر و متهم به اقدام علیه امنیت کشور شده اند، از رئیس قوه قضائیه خواسته اند که با استناد به اعترافات صریح سردار مشفق به شکایت آنها از آقای مشفق و دیگر مسئولان و فرماندهان قرارگاه ثارالله وابسته به سپاه پاسداران رسیدگی کند.

این هفت نفر با استناد به بخشهایی از سخنان سردار مشفق می گوند که این سخنان “صریحا پرده از روی مداخلات غیرقانونی این گروه نظامی و اطلاعاتی در جهت پیروز کردن آقای احمدی نژاد در انتخابات دور دهم و جلوگیری از پیروزی نامزدهای دیگر بر می دارد.”

در حالی که این هفت نفر به اتهامهای مشابهی چون اقدام علیه امنیت ملی در دادگاه محاکمه شده اند، می گویند که این گروه نظامی وابسته به سپاه چهار روز پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری درخواست دستگیری ده ها نفر از فعالان سیاسی، فرهنگی و مطبوعاتی به سعید مرتضوی دادستان وقت تهران داده بودند که امضا کنندگان این نامه نیز جزو آنها بودند.

این افراد می گویند که در طول بازداشت، بازجویی و محاکمه بارها ماموران نظامی و اطلاعاتی گفته اند که “قوه قضائیه نقشی در اتهامات و تعیین وضعیت متهمان ندارد و در این موارد و حتی احکام صادره نیز آنها تصمیم گیرنده هستند.”

نحوه فعالیت

یکی از اعتراضات نامزدهای ریاست جمهوری به خصوص آقای میرحسین موسوی این بود که اجازه داده نشده تا نمایندگانش در صندوقها حاضر شوند و جلوی ارتباط نمایندگانش در صندوقها با دفاتر اصلی گرفته شده است.

بخشی از سخنان سردار مشفق مربوط به نحوه قطع کردن و اختلال در پیامهای کوتاه نمایندگان آقای موسوی در صندوقهای اخذ رای است که به گفته فعالان اصلاح طلب، باید مشخص شود که “چرا این گروه نظامی– اطلاعاتی، رقبای آقای احمدی نژاد را از امکان نظارت قانونی بر شعب اخذ رای محروم کرد؟”

این چهره های اصلاح طلب می گویند که ممانعت از فعالیت قانونی نمایندگان کاندیداهای اصلاح طلب، اولین قدم در “جهت جلوگیری از پیروزی رقبای آقای احمدی نژاد در انتخابات ریاست جمهوری بوده است.”

این افراد که از چهره های اصلی دو حزب مشارکت و مجاهدین انقلاب اسلامی هستند، با استناد به بخشهایی از سخنان سردار مشفق می گویند که ماموران نظامی و اطلاعاتی با استفاده از ابزارهای اطلاعاتی، از خبر دیدارهای آقای موسوی “برای تبلیغات علیه نامزد رقیب آقای احمدی نژاد بهره می گرفتند.”

علاوه بر این، ظاهرا این گروه وابسته به سپاه پاسداران، سعی کرده تا جلوی نامزدی دیگر اصولگرایان را بگیرد، چنان که به گفته سردار مشفق گروهش کاری کرده اند که علی لاریجانی رئیس کنونی مجلس، از نامزدی کناره گیری کند.

از نظر فعالان اصلاح طلب اقدامات این گروه حتی فراتر از این بوده و سعی می کردند با ارائه اطلاعاتی “کذب” از نشستهای اصلاح طلبان، بین نامزدهای اصلاح طلب به نفع آقای احمدی نژاد اختلاف ایجاد کنند.

ظاهراً فعالیتهای این گروه از سالها پیش شروع شده است و انتخابات مجلس هشتم نمونه ای از آن است که سردار مشفق محدوده فعالیت اصلاح طلبان در انتخابات را این طور شرح می دهد که “نظام هم ۱۸۰ فرصت برای اینها (اصلاح طلبان) به وجود آورده بود … و اینها می توانستند در یک رقابت منطقی به ۱۸۰ کرسی در مجلس دست پیدا کنند.”

از نظر فعالان اصلاح طلب هزاران نفر داوطلب به خصوص صدها داوطلب اصلاح طلب در انتخابات مجلس هشتم رد صلاحیت شدند و “عملاً تنها درمحدوده ای کمتر از نصف حوزه های انتخاباتی برخی نامزدهای اصلاح طلب اجازه رقابت پیدا کردند.”

به گفته فعالان اصلاح طلب به این ترتیب عملاً در “حداقل ۱۱۰ حوزه انتخابیه، انتخابات فرمایشی برگزار شده است.”

فعالان اصلاح طلب که نامه خود را علاوه بر رئیس قوه قضائیه به رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح فرستاده اند، می گویند که به دلیل فعالیت این جریان “مداخله گر” نسبت به “استقلال ملی، تمامیت ارضی کشور، آزادیها و حقوق شهروندی، بینانهای انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی” نگران هستند.

این افراد نسبت به نفوذ این جریان نظامی-اطلاعاتی هشدار داده نوشته اند که اگر به شکایت محمد خاتمی رئیس جمهور وقت در سال ۱۳۸۴ در مورد تخلفات برخی فرماندهان نظامی در انتخابات دوره نهم ریاست جمهوری رسدیگی می شد، دیگر شاهد دخالت های این گروه در انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته نبودیم.

تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد, ۱۳۸۹ ۳:۰۳ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

اهانت به مزار ساعدی حمله‌ای مستقیم به آزاد اندیشی و میراث فرهنگی ایران!

غلامحسین ساعدی نه فقط یک نویسنده، بلکه صدای رنج و امید مردم ایران بود. هرگونه بی‌احترامی به او یا دیگر چهره‌های فرهنگی، بی‌اعتنایی به میراثی است که هویت ما را شکل داده است. احترام به بزرگان هنر و ادبیات، وظیفه‌ای ملی و تاریخی است که پاسداشت فرهنگ و تاریخ ما را تضمین می‌کند.

ادامه »
سرمقاله

عفریت شوم جنگ را متوقف کنیم! دست در دست هم ندای صلح سردهیم!

مردم ایران تنها به دنبال صلح و تعامل و هم‌زیستی مسالمت‌آمیز با تمام کشورهای جهان‌اند. انتظار مردم ما در وهلۀ اول از جمهوری اسلامی است که پای ایران را به جنگی نابرابر و شوم نکشاند مردم ما و مردم جنگ‌زده و بحران زدۀ منطقه، به ویژه غزه و لبنان، از سازمان ملل متحد نیز انتظار دارند که همۀ توان و امکاناتش را برای متوقف کردن اسراییل در تداوم و تعمق جنگ و در اولین مرحله برقراری فوری آتش‌بس به کار گیرد.

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

دادگاه لاهه حکم بازداشت نتانیاهو، نخست‌وزیر؛ و گالانت وزیردفاع سابق اسرائیل را صادر کرد

دادگاه (لاهه) دلایل کافی برای این باور دارد که نتانیاهو و گالانت «عمداً و آگاهانه مردم غیرنظامی در نوار غزه را از اقلام ضروری برای بقای خود از جمله غذا، آب، دارو و تجهیزات پزشکی و همچنین سوخت و برق محروم کرده‌اند».

مطالعه »
یادداشت

نه به اعدام، نه به پایانی بی‌صدا و بی‌بازگشت!

همه ما که در بیرون این دیوارها زندگی می‌کنیم برای متوقف کردن این چرخه خشونت و نابرابری مسئولیت داریم و باید علیه آن اعتراض کنیم. سنگسار، اعدام یا هر مجازات غیرانسانی دیگر صرف نظر از نوع اتهام یا انگیزه و اعتقاد محکومان، چیزی جز نابودی و ظلم نیست و باید برای همیشه از دستگاه قضایی حذف شود.  نه به اعدام، نباید فقط شعاری باشد، بلکه باید به منشوری تبدیل شود که کرامت انسانی و حقوق برابر را برای همه، فارغ از جنسیت و جایگاه اجتماعی، به رسمیت بشناسد.

مطالعه »
بیانیه ها

اهانت به مزار ساعدی حمله‌ای مستقیم به آزاد اندیشی و میراث فرهنگی ایران!

غلامحسین ساعدی نه فقط یک نویسنده، بلکه صدای رنج و امید مردم ایران بود. هرگونه بی‌احترامی به او یا دیگر چهره‌های فرهنگی، بی‌اعتنایی به میراثی است که هویت ما را شکل داده است. احترام به بزرگان هنر و ادبیات، وظیفه‌ای ملی و تاریخی است که پاسداشت فرهنگ و تاریخ ما را تضمین می‌کند.

مطالعه »
پيام ها

پیام گروه کار روابط عمومی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) به مناسبت برگزاری دهمین کنگرهٔ سراسری حزب اتحاد ملت ایران اسلامی!

سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) تلاش‌های مؤثرحزب اتحاد ملت ایران اسلامی در جبههٔ اصلاحات برای ایجاد تغییر در اوضاع اسفناک کشور را ارزشمند می‌داند. حضور پررنگ زنان در شورای مرکزی حزب شما، گامی شایسته در راستای تقویت نقش زنان در عرصهٔ سیاسی کشور است.

مطالعه »
برنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

بیانیه حزب مشروطه ایران(لیبرال دموکرات) درباره بی حرمتی به آرامگاه غلامحسین ساعدی

چگونه دفن یک ملت ممکن است؟

به بهانه تولد فروغ، بانوی شعر معاصر ایران!

بیانیه  ۲۴۰ تن: یک گام مثبت…

آیا سوریه یک استثنا بود یا باید منتظر اتفاقات مشابه در سایر کشورهای خاورمیانه باشیم؟

چه بر سر زنان سوریه خواهد آمد؟