سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۱۲ فروردین, ۱۴۰۵ ۱۸:۴۱

چهارشنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۸:۴۱

عباس امیرانتظام، نماد پایداری علیه جمهوری اسلامی از میان ما رفت!

ما در غم از دست دادن اين نماد پايداری در مقابل جمهوری اسلامی با خانواده‌ عباس اميرانتظام، نيروهای آزاديخواه کشور و اعضای جبهه ملی ایران همدرديم و اميدواريم مردم کشور به آن هدفی که او برای آن ها سال ها مبارزه  کرد، دست يابد. هدف امير انتظام پی ريزی ايرانی آزاد، آباد و دموکرات بود. ايرانی که حکومت ديکتاتوری مذهبی از آن رخت بربسته و حکومت دموکرات و سکولار جای آن نشسته است.

عباس امیر انتظام، سخنگوی دولت موقت و معاون مهندس مهدی بازرگان پس از تحمل سال ها رنج و مرارت در سن ۸۶ سالگی چشم از جهان فروبست. او از رهروان راه دکتر محمد مصدق، عضو شورای رهبری جبهه ملی و قدیمی‌ترین زندانی سیاسی جمهوری اسلامی بود.

امیر انتظام نخستین قربانی اشغال سفارت امریکا در سال ۱۳۵۸ بود. او با استناد به اسناد بدست آمده از سفارت امریکا در تهران، دستگیر گردید و پس از۵۵۰ روز بازداشت به محاکمه کشیده شد. دادگاه او بدون وکیل و بدون دسترسی او به اسناد و مدارک مرتبط با اتهاماتش برگزار گردید. برای او پرونده سنگینی ساخته شده بود. امیر انتظام در دادگاه دربسته محاکمه و به جرم گناهان ناکرده به حبس ابد محکوم گردید. او شرایط طاقت فرسای زندان های جمهوری اسلامی در دهه ۶۰ را تحمل کرد و با چشمان خود جنایات رژیم جمهوری اسلامی را در حق دگراندیشان مشاهده نمود. سال هائی که هزاران انسان آزادیخواه در اسارتگاه های رژیم در زیر شکنجه ها جان باختند و یا به جوخه اعدام سپرده شدند. امیر انتظام شاهد زنده جنایات رژیم جمهوری اسلامی در دهه ۶۰ در زندان ها بود.

جمهوری اسلامی سال ها امیر انتظام را به غل و زنجیر کشید تا او را بزانو در آورد. اما قادر نشد اراده قوی او را درهم شکند. ایستادگی امیر انتظام رژیم را مجبور کرد که در سال ۱۳۷۰ آزادی او را به شرط  تقاضای عفو بپذیرد. اما او تن به این پیشنهاد نداد و در فرم های تقاضای عفو نوشت: “من به هیچ کس و هیچ مقامی اجازه نمی دهم تا مرا مورد عفو قرار دهد. این مقامات نظام هستند که باید تقاضای عفو کنند”. او درخواست همیشگی خود مبنی بر اعاده دادرسی را مجداً تکرار کرد و در سومین سفر گالندوپل، عضو کمیسیون حقوق بشر و نماینده دبیر کل سازمان ملل متحد به ایران در سال ۱۳۷۰، علیه جمهوری اسلامی اعلام جرم نمود.

متاسفانه سازمان چریک های فدائی خلق ایران در سال ۱۳۵۸ با دانشجویان خط امام در زمینه افشاگری و اتهام جاسوسی به امیر انتظام همصدا شد، مدارکی را دال بر مبادله اطلاعات در تماس او با عناصری از دولت امریکا، در میتنگی که بهمین مناسب تدارک دیده شده بود، منتشر کرد و در موضع گیری هائی که در آنزمان توسط کمیته مرکزی وقت صورت گرفت، امیر انتظام بعنوان “مجری سیاست های امپریالیسم” قلمداد گردید. اما سازمان در دهه ۸۰ در یادداشت سیاسی کارآنلاین بر خطای جدی خود نسبت به امیر انتظام و بی پایه بودن اتهام ” جاسوسی” و “مجری سیاست های امپریالیسم” اذعان نمود. یادداشت کارآنلاین در اختیار امیر انتظام قرار گرفت و او از موضع سازمان اظهار خشنودی کرد.

ما در غم از دست دادن این نماد پایداری در مقابل جمهوری اسلامی با خانواده‌ عباس امیرانتظام، نیروهای آزادیخواه کشور و اعضای جبهه ملی ایران همدردیم و امیدواریم مردم کشور به آن هدفی که او برای آن ها سال ها مبارزه  کرد، دست یابد. هدف امیر انتظام پی ریزی ایرانی آزاد، آباد و دموکرات بود. ایرانی که حکومت دیکتاتوری مذهبی از آن رخت بربسته و حکومت دموکرات و سکولار جای آن نشسته است.

هیئت سیاسی ـ اجرائی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)

۲۲ تیر ۱۳۹۷ (۱۳ژوئیه ۲۰۱۸)

 

تاریخ انتشار : ۲۳ تیر, ۱۳۹۷ ۱:۱۲ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

به تهاجم و حملات به تاسیسات صنعتی و زیربنایی کشور خاتمه دهید!

بیانیه هیئت سیاسی اجرایی: روز جمعه هفتم فروردین، اسراییل و امریکا مشترکا به تاسیسات مهم کشور ما حمله کردند. در این حملات کارخانه‌های بزرگ فولاد کشور در مبارکه و صنعت فولاد اهواز هدف قرار گرفتند… در ساعات اولیه بامداد روز شنبه ۸ فروردین چندین بخش از دانشگاه علم و صنعت ایران هدف قرار گرفت…گسترش تحصیلات عالی نیز که در پدیدارشدن دانشگاه ها و مدارس فنی در سراسر کشور به‌چشم میخورد بخشی از زیرساخت های توسعه صنعتی کشور است…این تاسیسات به دلیل ساختاری موسسات غیرنظامی شناخته شده و حمله به انها تخلف از معاهدات بین المللی حاکم بر شرایط جنگی است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

رضا پهلوی حتی راست‌ترین پشتیبانان ترامپ را هم شرمنده می‌کند

در زمانی که حتی در میان راست‌ترین‌های پشتیبان ترامپ فریاد اعتراض به حمله امریکا و اسرائیل به ایران برخاسته، و دست بر اتفاق در روزی که میلیون‌ها امریکایی در مخالفت با سیاست‌های ترامپ به خیابان‌ها آمده بودند، پسر آخرین شاه ایران از ترامپ می‌خواهد که بجنگد تا نابودی ایران. دهان به چنین گشودن نشان از چه دارد؟

مطالعه »

کنترل تنگه هرمز جام طلای پیروزی در این جنگ است!

گودرز اقتداری: امروز برای توافق گام به گام و تضمین های لازم برای پیمان ترک مخاصمه، معاهده عدم تجاوز، لغو تهدیدها بهترین زمان است. “پذیرش شکست” از طرف متهاجم به کشور ما تنها یک پذیرش لفظی است و ارزش عینی ندارد، مهم‌تر اما تحمیل این توافق و حفظ کنترل هرمز است که به واقع شکست عملی در این مرحله از جنگ بوده و میتواند به پایان امپراطوری ایالات متحده بیانجامد، همانگونه که موفقیت مصر در حفظ کنترل کانال سوئز نقطه پایانی بر امپراطوری بریتانیا گذاشت.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

End the invasion and attacks on the country’s industrial and infrastructure facilities!

تظاهرات و راهپیمایی اعتراضی در آمستردام

افزایش خشونت علیه زنان در آلمان؛ به‌دلیل حضور مهاجران؟

ترامپیسم و اپوزیسیون، وقتی فشار، هویت را می‌بلعد

نمی‌خواهند در جنگی بجنگند که آن را نمی‌فهمند

دگردیسیِ نگاهِ برخی داخل‌نشینان و خارج‌نشینان به تهاجم خارجی