پنجشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۴

كار، ارگان سازمان فداييان خلق ايران (اكثريت)

پنجشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۴

فراخوان شما به تحریم انتخابات فرمایشی و دعوت به نافرمانی مدنی را تحسین می کنیم!

ما از این ابتکار استقبال می کنیم و پیشنهاد می نمائیم که شما، آقای زرافشان و آقای امیر انتظام و نیز هر شخصیت سرشناس از مبارزان و مدافعان استقرار یک جمهوری واقعی به‌جای جمهوری اسلامی در داخل کشور پیشقدم شده و همان‌گونه که خود اعلام کرده‌اید که:" باید خیز برداشت "، در زمره تدوین کنندگان اعلامیه تحریم انتخابات فرمایشی برآمد کنیدومتن برای امضاء دیگران را تهیه و انتشار دهید

آزادی‌خواه دربند، آقای اکبر گنجی! 
به شما فریادگر دلیر آزادی و دموکراسی درود می فرستیم که با انتشار مانیفست دوم خودتان در یکی از سربزنگاه‌های سیاسی کشورمان، باردیگر با صراحت و شهامت خودویژه‌تان استبداد را به چالش کشیده‌اید و به آرزومندان آزادی یادآور شده‌اید که:” آزادی رایگان نیست.” 
شما سه سال پیش در مانیفست نخستین‌تان – مانیفست جمهوری‌خواهی، آنجا که پیوست بی اما و اگر خود به جمهوری سکولار و دموکراتیک و یا به گفته خودتان جمهوری تمام‌عیار را اعلام داشتید، شهامت اخلاقی و مدنی والایی را به نمایش گذاشتید. اکنون نیز با اعلام تحریم انتخابات فرمایشی، باردیگر صداقت و وفاداری شما به جمهوری بمثابه هم آرمان سیاسی و هم استراتژی سیاسی محک می خورد. ما از این بابت اقدام شما را تحسین می کنیم و دیگربار بر همراهی‌مان با شما در این انتخاب سیاسی‌تان تأکید می ورزیم. ما در عین‌حال، با ابراز انزجار خود نسبت به حکومت مستبد جمهوری اسلامی که بیش از ۶۱ ماه است شما را در زندان نگه‌داشته است، از تأثیرات وخیم اعتصاب غذای سیاسی شما بر سلامتی‌تان که در این ۵ سال و اندی حبس و شکنجه آسیب‌های جدی دیده است، سخت نگران هستیم.خواست های شمااز زندانبانان برای رعایت حداقل حقوق یک زندانی سیاسی،تماما مطالبات انسانی و بر حقی است و بدانید که هر آزادیخواهی شما را در ایستادگی تان در برابر زور و اجحاف، یار و یاور است.مانیز درست مانند خود شما مسئولیت هرگونه توطئه احتمالی علیه جان شما را متوجه ولی‌فقیه و عالی‌جنابان حاکم می دانیم. 
آقای گنجی! 
شما در مانیفست تحریم انتخابات فرمایشی به این پرسش که ” نظام جمهوری اسلامی اصلاح‌پذیر هست یا نه ؟” به‌حق پاسخ داده‌اید که: خیر! اصلاح‌ناپذیر است و آنگاه، بدون هیچ مماشات و بی یک‌لحظه درنگ نتیجه گرفته‌اید که ” نظام اصلاح‌ناپذیر را باید کنار نهاد.” شما در وفاداری عملی‌تان به همین نتیجه‌گیری، به‌درستی تأکید کرده‌اید که راه‌کارها برای تحقق پایان‌دادن به حاکمیت این نظام می باید در ” تحریم انتخابات، عدم هم‌کاری، نافرمانی مدنی و مشروعیت‌زدایی” جستجو شود. ما در این استنتاجات با شما هم‌نظر هستیم و اعلام می داریم که حق کاملاً با شماست که گفته‌اید امر مرکزی در سیاست کنونی ایران، ” مبارزه بر سر قدرت اصلی در کشور است” و حق با شماست که بر ضرورت تحریم انتخاباتی که زیر نظر و در خدمت ولایت‌فقیه است پای می‌فشارید زیرا که ” فرایند آن ناعادلانه و غیرآزاد، و فرآورده آن فاقد اختیارات است.” آری! شما محق هستید که می گویید:” گذر از سلطانیسم به دموکراسی نیازمند مشروعیت‌زدایی از نظام حاکم و عدم‌همکاری با حاکم شخصی است.” به‌راستی هم زیبنده دموکرات‌ها آنست که مصداق قول شما رفتار کنند:” دموکرات‌ها از روش‌های مسالمت‌آمیز ( تحریم انتخابات و برگزاری رفراندوم)جهت تأسیس جمهوری تمام‌عیار دفاع می نمایند.” 
مبارز شجاع، آقای گنجی! 
شما و ماالبته ازجایگاه های متفاوت اجتماعی و باگرایش های دیدگاهی و برنامه ای نا همسان حرکت می کنیم و مسلما در امر برنامه اجتماعی و پروژه‌های پیشنهادی برای حل معضلات اقتصادی و اجتماعی متعدد در جامعه پر تناقض و مسئله دار ایران دارای تفاوت نظر هستیم ، اما در هدف سیاسی استقرار جمهوری دموکراتیک و سکولار و استراتژی سیاسی منطبق با این هدف،بی گمان از انطباق سیاسی جدی در مواضع برخورداریم. ما نیز می گوئیم که تلقی جامعه ایران در پی بیست و پنج سال تجربه و به‌ویژه استنتاج از تجربه هشت‌ساله گذشته، از امر مرکزی سیاست نه ماندن در میدان‌هایی که حکومت‌گران گشاینده و صاحب آنند بلکه تعیین‌تکلیف قطعی با نظام سلطانی ولایت‌فقیه و استقرار جمهوری تمام‌عیار در کشور است. آن خواست و مطالبه مرکزی و در خور زمان، که شما و مبارزان شجاع دیگری چون آقایان ناصر زرافشان، امیر انتظام،باطبی و خیل بیشمار دیگری از زندانیان سیاسی پیشین و کنونی،و گروه بزرگی از روشنفکران آزادی‌خواه که یا تبعید به خارج هستند و یا در داخل کشور زیر انواع فشارهاو پی‌گردهاقرار دارند، در فرصت‌های مختلف و به بیان‌های متنوع بر آن تأکید کرده اند. امروز ابتکارات سیاسی از سوی این گروه‌ها و شخصیت‌ها در مبارزه قاطع با استبداد حاکم و حکومت مستبد و برای تغییر بنیادی ساختار قدرت در ایران، در اشکال متنوع و در مقیاس گسترده ارائه می شوند و ابتکار شما مبنی بر صدور اطلاعیه رسمی برای فراخواندن مردم به تحریم انتخابات با یک‌هزار امضاء از سوی نخبگان سیاسی ایران نیز از زمرۀ همین ابتکارات است. ما از این ابتکار استقبال می کنیم و پیشنهاد می نمائیم که شما، آقای زرافشان و آقای امیر انتظام و نیز هر شخصیت سرشناس از مبارزان و مدافعان استقرار یک جمهوری واقعی به‌جای جمهوری اسلامی در داخل کشور پیشقدم شده و همان‌گونه که خود اعلام کرده‌اید که:” باید خیز برداشت “، در زمره تدوین کنندگان اعلامیه تحریم انتخابات فرمایشی برآمد کنیدومتن برای امضاء دیگران را تهیه و انتشار دهید. مطمئن باشید که نه تنها یک‌هزار نفر بلکه بسیار بیشتر از آن، اعلامیه تحریم انتخابات را امضاء خواهند کرد که هرکدام از آنان خود بیانگر حرف و سخن بخشی از جامعه تشنه تحول سیاسی ما هستند. ما یقین داریم که مخالفان انتخابات فرمایشی و خود حکومت جمهوری اسلامی، بیشمارند و قطعاً بس پرشمارتر از آنان که پاسدار استبدادند. 

با احترام، هیئت سیاسی – اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) 
چهارم خرداد ماه ۱۳۸۴

تاریخ انتشار : ۴ خرداد, ۱۳۸۴ ۲:۱۰ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سخن روز

دادگاه نیلوفر حامدی و الهه محمدی، دو خبرنگار بازداشت‌شده، باید علنی برگزار شود!

بازداشت وکیفر خواست علیه الهه محمدی و نیلوفر حامدی فاقد وجهه قانونی است. کیفر خواست مملو از اتهاماتی است که هیچگونه پیوند و ارتباطی با موضوع پوشش اعتراضات ندارد. اگرپوشش خبری این دو، حتی نشر اکاذیب، تشویش اذهان عمومی، تبلیغ علیه نظام بوده باشد، بازداشت نه ماهه آنان فاقد هرگونه دلیل حقوقی است، زیرا که قانونگذار برای این گونه جرائم، حداکثر یک ماه بازداشت موقت و قابل تمدید برای یک ماه دیگر درنظر گرفته است

مطالعه »
یادداشت

از زندان به پارلمان؟ چرا در ایران امکان ندارد!

کان آتالای که اولین نامزد حزب کارگران ترکیه در منطقه زلزله زده هاتای بود به عنوان نماینده پارلمان انتخاب می شود و بر طبق قوانین ترکیه پس از نهایی شدن نتایج انتخابات از زندان آزاد خواهد شد تا به خدمت در پارلمان بپردازد.

مطالعه »
آخرین مطالب

جانباختن یک کودک کار در دیواندره بر اثر انفجار گاز

علیرغم تعهدات بین‌المللی دولت ایران نسبت به کنوانسیون حقوق کودک و نیز میثاق اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی سازمان ملل متحد دولت جمهوری اسلامی تا کنون هیچ گونه اقدام مثبتی برای تضمین حقوق رفاهی و حداقلی کودکان نظیر حق بر غذا، آموزش و استانداردهای سلامت انجام نداده است.

بیانیه‌ی شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان در اعتراض به ادامه‌ی حبس غیر قانونی اسماعیل عبدی

بیش از ۸ سال است که اسماعیل عبدی، به جرم تلاش برای بهبود شرایط آموزش کشور در زندان‌ است. این در حالی است که قاتلان و اختلاسگران، آزادانه در کشور جولان می‌دهند و خون ملت را می‌مکند.

سخنرانی دمیتری نویکوف در کنفرانسی در ووهان: “چین توسعه جهانی را به نفع سوسیالیسم تغییر می دهد”

جهان به طور پویا در حال تغییر است. زمین آشکارا از زیر پای هژمون سالخورده می‌لغزد. مراکز جدید قدرت با اطمینان بیشتر و بیشتر منافع مشروع خود را اعلام می‌کنند. مدل چینی مدرن‌سازی – با در نظر گرفتن منافع مشترک- تأثیر فزاینده‌ای بر روند تاریخ جهان خواهد داشت. همانطور که اتحاد جماهیر شوروی در زمان خود منشاء تحولات بود، امروز نیز جمهوری خلق چین مسیر توسعۀ جهانی را به نفع سوسیالیسم تغییر می‌دهد.

علائم روان‌پریشی توده‌ای

والسا تردید ندارد که در انتخابات پارلمانی آینده تقلب خواهد شد. رئیس سابق اتحادیۀ همبستگی می‌گوید: «با علم به اینکه آن‌ها در حال شکست هستند، به گونه‌ای عمل می‌کنند که زمان بخرند و آماده شوند تا زودتر به زندان نروند». او با اشاره به عوامل ناشناس کرملین، به عنوان نمونه از آنتونی ماتسریویچ، وزیر دفاع ملی سابق نام می‌برد که به گفتۀ والسا، «روابط خوبی با روسیه داشت و هنوز هم دارد».

یادداشت

از زندان به پارلمان؟ چرا در ایران امکان ندارد!

کان آتالای که اولین نامزد حزب کارگران ترکیه در منطقه زلزله زده هاتای بود به عنوان نماینده پارلمان انتخاب می شود و بر طبق قوانین ترکیه پس از نهایی شدن نتایج انتخابات از زندان آزاد خواهد شد تا به خدمت در پارلمان بپردازد.

مطالعه »
بیانیه ها

برگزاری موفقیت‌آمیز کنگرهٔ سوم حزب چپ ایران (فداییان خلق) را آرزومندیم!

تاریخ جنبش مشترک ما و تجارب برگرفته از آن، ما را به این باور و عزم راسخ رسانده است که علیرغم تفاوت‌های نظری، رزم مشترک ما و نیروهای ترقی‌خواه میهن‌مان درمان درد مشترک دیرینۀ مردم را تسهیل و تسریع خواهد کرد.

مطالعه »
پيام ها

برگزاری موفقیت‌آمیز کنگرهٔ سوم حزب چپ ایران (فداییان خلق) را آرزومندیم!

تاریخ جنبش مشترک ما و تجارب برگرفته از آن، ما را به این باور و عزم راسخ رسانده است که علیرغم تفاوت‌های نظری، رزم مشترک ما و نیروهای ترقی‌خواه میهن‌مان درمان درد مشترک دیرینۀ مردم را تسهیل و تسریع خواهد کرد.

مطالعه »
بیانیه ها

برگزاری موفقیت‌آمیز کنگرهٔ سوم حزب چپ ایران (فداییان خلق) را آرزومندیم!

تاریخ جنبش مشترک ما و تجارب برگرفته از آن، ما را به این باور و عزم راسخ رسانده است که علیرغم تفاوت‌های نظری، رزم مشترک ما و نیروهای ترقی‌خواه میهن‌مان درمان درد مشترک دیرینۀ مردم را تسهیل و تسریع خواهد کرد.

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

جانباختن یک کودک کار در دیواندره بر اثر انفجار گاز

بیانیه‌ی شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان در اعتراض به ادامه‌ی حبس غیر قانونی اسماعیل عبدی

سخنرانی دمیتری نویکوف در کنفرانسی در ووهان: “چین توسعه جهانی را به نفع سوسیالیسم تغییر می دهد”

علائم روان‌پریشی توده‌ای

متن نامه‌ی نرگس محمدی خطاب به واتسلاو بالک، رئیس شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد

مسایل قیام ژینا و وظایف سوسیالیست‌های ایران – بخش اول