شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ - ۰۲:۳۸

شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ - ۰۲:۳۸

L'expulsion des demandeurs d'asile afghans de notre pays est inhumaine et contraire à la culture et à la morale iraniennes.
L'Organisation des Fedaians du Peuple d’Iran  (Majoritaire) insiste sur le respect des droits humains universels et met en garde contre la politique décrite et actuellement mise en œuvre d'expulsion de...
۲۷ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: Conseil Politique-Exécutif de l'Organisation des Fédaians du Peuple d'Iran (Majoritaire)
نویسنده: Conseil Politique-Exécutif de l'Organisation des Fédaians du Peuple d'Iran (Majoritaire)
میهن‌دوستی جمهوری‌خواهانه یا ملی گرایی؟
مرزی روشن میان وطن‌دوستی جمهوری‌خواهانه و ملی‌گرایی وجود دارد. تجربۀ تاریخی منطقه نشان داده است که بسیاری از کسانی که با شعار استقلال و رهایی ملی به قدرت رسیده‌اند در...
۲۷ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: جابر حسینی
نویسنده: جابر حسینی
وطن‌دوستی به سبک پادگان: وقتی نژادپرستی، نام مستعار "وطن‌پرستی" می‌شود
آهای تو، ای "وطن‌پرستِ" نوکیسه! و موافق اخراج افغان‌ها از ایران! وقتی جمهوری اسلامی با لگد نیم میلیون آدم فقیر و زحمتکش رو از خونه و زندگی‌شون پرت می‌کنه بیرون،...
۲۷ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: بهروز ورزنده
نویسنده: بهروز ورزنده
هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد!
البته با تمام‌ نقدهایی که می‌توان به مسئلۀ رفراندم در شرایط کنونی داشت، باید گفت طرح آن توسط کسی چون‌ موسوی که سال‌ها خود جزیی از سیستم بوده است می‌تواند...
۲۷ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: کامران
نویسنده: کامران
تحلیل هفته: بیانیه موسوی؛ غنی‌سازی و رابطه با امریکا
تحلیل هفته همراه با فرخ نگهدار و گودرز اقتداری؛ در این هفته سه موضوع اصلی بررسی می‌شود: ۱. بیانیه مهندس موسوی درباره ضرورت تغییر رویکرد حاکمیت، آزادی زندانیان سیاسی و...
۲۶ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: تحلیل هفته، پرسش و پاسخ
نویسنده: تحلیل هفته، پرسش و پاسخ
میرحسین موسوی و تحول‌طلبی در راه تأمین حق حاکمیت مردم!
در طول حیات جمهوری اسلامی، بارها شاهد بوده‌ایم که هر وقت جامعه به صحنه آمده است، توانسته تغییراتی را به حکومت تحمیل کند اما پایداری این تغییرات منوط به تداوم...
۲۶ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: هیئت سیاسی ـ اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
نویسنده: هیئت سیاسی ـ اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
با تنش زدائی در منطقه و تعامل خردورزانه با جامعه جهانی، از مشتعل شدن مجدد آتش جنگ جلوگیری کنید
جبهه ملی ایران: جای تاسف بسیار است که کسانی به نام ایرانی و مدعی نجات ایران و رهبری اپوزیسیون، با دولت اسرائیل هماهنگ شده و مشوق این دولت برای حمله...
۲۶ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: جبهه ملی ایران
نویسنده: جبهه ملی ایران

مجمع عمومی سازمان ملل و حضور رئیسی

"برجام" مطمئنا يكى از موضوعات مطرح در اين اجلاس خواهد بود .اقاى آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل، مطرح كرده است كه در راستاى راهگشايى در روند مذاكرات، نشستی با اقاى رئیسی در جنب اجلاس عمومى سازمان ملل خواهد داشت. بسيارى بر اين باورند كه، فرجام موفقيت اميز "مذاكرات برجام"، به نفع مردم ايران، منطقه و جامعه بين المللى است و اميدوارند با استفاده از فرصت برگزاری اجلاس سازمان ملل، در حاشیه آن نشست‌هاى جانبی طرفهای درگیر برگزار گردد تا در روند مذاكرات برجام گشايشی ايجاد شود.

در آستانه برگزارى مجمع عمومى سالیانه سازمان ملل قرار داریم. سیماى جهان و معضلات آن امسال متفاوتر  از سالهاى پیشین هست.صلح، امنیت، بحران انرژى، بحران غذایى، محیط زیست، پس لرزه‌هاى پاندمى کرونا و تورم افسار گسیخته بین المللى که موجب به خطر افتادن امنیت شغلى و حتی رفاه حداقل در کشور هاى توسعه یافته و به تبع آن بیم‌ از میان رفتن امنیت مسکن در نتیجه بالا رفتن بهره بانکى، مسائلی است که زندگی شهروندان جهانى را تهدید مى کند .

استفاده از تحریم اقتصادى، بمثابه ابزار جنگى، به روندی عمومى در راستاى تغییر حاکمیت‌ها، جان و معیشت شهروندان را به مخاطره انداخته؛ ورزش بمثابه همبستگى، دوستی و رقابت سالم بین ملل، آلوده به ابزار سیاست و تحریم در گستره جهانى شده؛ و نیز حقوق بشر تضعیف شده، عمدتا نه در راستاى بهبود بلکه بمثابه تحمیل اراده در مناسبات بین المللى مورد سو استفاده قرار مى‌گیرد. جهان امسال، براى شهروندان جهان، ناامن‌تر از سال پیش شده است. روایت هاى متفاوت از جهان معاصر و سمتگیرى‌هاى آن، در بین نحله هاى فکرى و حکمرانان جهان، بیان و طراحى مى‌شود.

سیاست نحله هاى فکرى چپ و جمهوریخواه در شرایط کنونى تلاش در راستاى دفاع از چند جانبه‌گرایى، صلح، امنیت جهانى، روابط دموکراتیک در مناسبات بین المللى، تامین امنیت غذائى، محیط زیست، آزادى، عدالت، دوستی و همبستگى جهانى ملل است   و آرزو  که سمت گیرى جهانى در این راستا باشد و تلاش جامعه جهانى در این سمت به ثمر نشیند.در مجمع سالیانه سازمان ملل، دو موضوع “روند مذاکرات برجام” و شرکت “اقاى رئیسی در این اجلاس” براى مردم ایران و نحله هاى فکرى متفاوت، حائز اهمیت است.

“برجام” مطمئنا یکى از موضوعات مطرح در این اجلاس خواهد بود .اقاى آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل، مطرح کرده است که در راستاى راهگشایى در روند مذاکرات، نشستی با اقاى رئیسی در جنب اجلاس عمومى سازمان ملل خواهد داشت. بسیارى بر این باورند   که، فرجام موفقیت امیز “مذاکرات برجام”، به نفع مردم ایران، منطقه و جامعه بین المللى است و امیدوارند  با استفاده از فرصت برگزاری اجلاس سازمان ملل، در حاشیه آن نشست‌هاى جانبی طرفهای درگیر برگزار گردد تا در روند مذاکرات برجام گشایشی ایجاد شود.

نکته دوم شرکت اقاى رئیسی در مجمع عمومى سازمان ملل می‌باشد. ریاست جمهوری که در انتخابات مهندسى شده با حذف همه  رقبا با تمایل حداقلى مردم  به ریاست قوه مجریه رسید. این انتخاب موجب پرتو افشانی هرچه بیشتر بر آن جنایت بزرگ، فاجعه ملی سال ۶۷، در برابر افکار عمومی جامعه شد. 
مطمینا تمام نحله هاى فکرى جمهوریخواه، دموکرات و ازادیخواه در تظاهرات مقابل سازمان ملل حضور می‌یابند تا در راستاى افشاى نقش رئیسی بمثابه یکى از آمرین و تصمیم گیرندگان فاجعه ملى ۶۷ و مشارکت موثر  او در نسل‌کشی فعالین سیاسی نزدیک به هفت دهه از مبارزان راه آزادى، استقلال و عدالت میهن، خواهان افشاء اسرار ناگفته این جنایت و اعلام محل دفن این جانباختگان راه سعادت و سرافرازى میهن شده ،تا بتواند گامی باشد برای التیام بخشیدن بر زخم خانواده‌ها، بازماندگان و یاران آنان و همچنین با محکومیت دستگیریهاى گسترده فعالین سیاسی، صنفى و مدنى ، از آزادى تمامی زندانیان سیاسی و مدنی دفاع خواهند کرد.

تاریخ انتشار : ۲۷ شهریور, ۱۴۰۱ ۱۰:۲۶ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

میرحسین موسوی و تحول‌طلبی در راه تأمین حق حاکمیت مردم!

در طول حیات جمهوری اسلامی، بارها شاهد بوده‌ایم که هر وقت جامعه به صحنه آمده است، توانسته تغییراتی را به حکومت تحمیل کند اما پایداری این تغییرات منوط به تداوم حضور مردم در صحنه بوده است. هم‌اینک نیز با توجه به روبه‌رو شدن کشور با یک تجاوز نظامی می‌توان انتظار فراروییدن تغییرات مشابهی را داشت. در چنین شرایطی رهبرانی نظیر آقای موسوی که مورد اعتماد و وثوق ملی باشند، می‌توانند در پایداری خواست‌های مردمی نقشی حیاتی بازی کنند.

ادامه »
سرمقاله

اسراییل در پی تحقق رؤیای خونین «تغییر چهرۀ خاورمیانه»!

دست‌کم دو دهه است که تغییر جغرافیای سیاسی منطقۀ ما بخشی از اهداف امریکا و اسراییل‌اند . نتانیاهو بارها بی‌پرده و باافتخار از هدف‌اش برای «تغییر چهرۀ خاورمیانه» سخن گفته است. در اولین دیدارش با دونالد ترامپ در آغاز دور دوم ریاست جمهوری نیز مدعی شد که اسراییل و امریکا به طور مشترک در حال مبارزه با دشمنان مشترک و «تغییر چهرۀ خاورمیانه»‌اند.

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

سیمور هرش: آنچه به من گفته شده است در ایران اتفاق خواهد افتاد.

یک مقام آگاه امروز به من گفت: «این فرصتی است برای از بین بردن این رژیم برای همیشه، و بنابراین بهتر است که ما به سراغ بمباران گسترده برویم.» … بمباران برنامه‌ریزی‌شده آخر هفته اهداف جدیدی نیز خواهد داشت: پایگاه‌های سپاه انقلاب اسلامی، که از زمان سرنگونی خشونت‌آمیز شاه ایران در اوایل سال ۱۹۷۹ با کسانی که علیه رهبری انقلاب مبارزه می‌کنند، مقابله کرده‌اند.

مطالعه »
یادداشت

در نقد بیانیه فعالین مدنی بشمول برندگان نوبل صلح درباره جنگ…

آخرین پاراگراف بیانیه که بخودی خود خطرناک‌ترین گزاره این بیانیه است آنجایی است که میگویند: ” ما از سازمان ملل و جامعه‌ی بین‌المللی می‌خواهیم که با برداشتن گام‌های فوری و قاطع، جمهوری اسلامی را به توقف غنی‌سازی، و هر دو‌طرف جنگ را به توقف حملات نظامی به زیرساخت‌های حیاتی یکدیگر، و توقف کشتار غیرنظامیان در هر دو سرزمین وادار نمایند.” مفهوم حقوقی این جملات اجرای مواد ۴۱ و ۴۲ ذیل فصل هفتم اساسنامه ملل متحد است.

مطالعه »
بیانیه ها

میرحسین موسوی و تحول‌طلبی در راه تأمین حق حاکمیت مردم!

در طول حیات جمهوری اسلامی، بارها شاهد بوده‌ایم که هر وقت جامعه به صحنه آمده است، توانسته تغییراتی را به حکومت تحمیل کند اما پایداری این تغییرات منوط به تداوم حضور مردم در صحنه بوده است. هم‌اینک نیز با توجه به روبه‌رو شدن کشور با یک تجاوز نظامی می‌توان انتظار فراروییدن تغییرات مشابهی را داشت. در چنین شرایطی رهبرانی نظیر آقای موسوی که مورد اعتماد و وثوق ملی باشند، می‌توانند در پایداری خواست‌های مردمی نقشی حیاتی بازی کنند.

مطالعه »
پيام ها

کرامت کارگران افغانستانی را پاس بدارید؛ آنان پناهنده‌اند نه جاسوس!

کارگران افغانستانی مانند بسیاری دیگر از کارگران مهاجر غیرقانونی، قربانی سیاست‌های غلط مهاجرتی دولت میزبان، به مثابه یک نیروی کار ارزان، از سوی سرمایه‌داران در شرایطی به کار گرفته می‌شوند که از کم‌ترین حقوق برخوردارند و نماد بهره‌کشی عریان سیستم سرمایه‌داری‌اند.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

L’expulsion des demandeurs d’asile afghans de notre pays est inhumaine et contraire à la culture et à la morale iraniennes.

میهن‌دوستی جمهوری‌خواهانه یا ملی گرایی؟

وطن‌دوستی به سبک پادگان: وقتی نژادپرستی، نام مستعار “وطن‌پرستی” می‌شود

هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد!

تحلیل هفته: بیانیه موسوی؛ غنی‌سازی و رابطه با امریکا

میرحسین موسوی و تحول‌طلبی در راه تأمین حق حاکمیت مردم!