سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۸ بهمن, ۱۴۰۴ ۱۵:۱۲

چهارشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۲

من در آن زمان

من از تو آموختم، اشکهایت تورا بیشتر قوی کرد، مثل زمینی که از باران سیلی خورده باشد.
زمین پس از باران سختتر می شود، وآماده تر برای بذر پاشیدن.
من از تو آموختم ودریا، که خشمش را بر کرانه ی ساحل، موج سفیدی ست، که آرام بر تن اومی نیشند و آنرا به آغوش می کشد.
من از تو آموختم که امید،کویر خیال نیست برهمان بال خیال دیروز، می تواند شبنمی باشد با صبح دمی دیگر .

من در آن زمان 

من در آن زمان، با گفته هایم، تو را نمی توانستم تسلا دهم. درد و اندوهت بیشتر از نگاه و اندیشه من در آن زمان بود. 

من امروز تو را بهتر از نگاه دیروزم میفهمم. تو برای خودت اشک نمی ریختی، برای نسل جوان هرمزگان که دچار توهم شده بودند، مثل ما از نگاه دیگری،آنها با اسلحه و اراده گرایی و ما با مصلحت وتئوری های،خورده بورژوازی متحد طبقه کار گراست(راه رشد غیر سرمایه داری) إ. هر دو نگاه در خم یک کوچه بودیم، نه ایران کوبا و آمریکای لاتین بود و نه جمهوری اسلامی طبقه خرده بورژوا. 

باور من آن زمان این نبود، باور من همان اشک های تو بود و انتظاری که تو داشتی، و فکر می کردی که سازمان می تواند کاری انجام دهد،حیف و دریغ… 

نگاه بلند تو در آن زمان، تمام ذهنم را می کاوید و آغوش من هیچ تسلایی برای تو در آن زمان نبود. من خوب می فهمیدم سکوتت راکه ذهن مرا به سخُره گرفته بود، اما من درمانده تر از تو بودم.

ولی امروز،دلم نجواست 

خیالم نیست،آن اندیشه ی رویا

امیدم در افق پیداست

چراغ ساحلم  دریاست

که هرکس دل به دریا زد رها گشت

من از تو آموختم، اشکهایت تورا بیشتر قوی کرد، مثل زمینی که از باران سیلی خورده باشد.

زمین پس از باران سختتر می شود، وآماده تر برای بذر پاشیدن.

من از تو آموختم ودریا،که خشمش را بر کرانه ی ساحل، موج سفیدی ست، که آرام بر تن اومی نیشند و آنرا به آغوش می کشد.

من از تو آموختم که امید، کویر خیال نیست برهمان بال خیال دیروز، می تواند شبنمی باشد با صبح دمی دیگر .

من هنوزآن نگاه واشکهای تورا، برجان خسته خود، در آن زمان درتن دارم.

آما نگران زمان نیستم، چون تو ققنوس شده ای، که از خاکستر سرد رویا ها، واقعیت زمان راساخته اید،که همان کرامت وشایستگی تجربه هست.

اما من مرغ سحری شدم که به دیار غربت پر کشیدم وهنوز درمجمراین هستم، که خودرا بیشتر پیدا کنم.

من باز خواهم گشت وبه تو سلامی دو باره خواهم کرد، ودیدار ما این بار، دل نگرانی عزیزمان نیست ومترصد سازمان وحزبی وگروهی.

بی تردید این دیدار مارا چون گذشته دربهت وسر افکندیگی نخواهد برد، چون هر دو پخته تر از گذشته هستیم.

دیگر نگران راه نیستیم، چون هر دو راه خودرا انتخاب کرده ایم، دیگر نه به کویر می اندیشیم ونه به سیل که مارا با خود برد، به امروز زمان می اندیشیم، که هستیم وچه هستیم، ودرکجای زمان ایستاده ایم.

من این فکر ونگاه باور ندارم، در تمامی عرصه های زندگی، برای اینکه به آینده برسی، گذشته هایت راپا ک کن.

گذشته ها نه پاک می شود ونه فراموش، مهم این است که ما از گذشته، چه آموخته ایم.

باورمن امروز این است، قشنگ ترین مروارید زندگی من،هما ن آموخته هاست.

 

 

تاریخ انتشار : ۲۱ شهریور, ۱۴۰۱ ۸:۴۲ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

در همایش‌ها، گردهم‌آیی‌ها و تظاهرات جمهوری‌خواهان مردمی و میهن‌دوست شرکت می‌کنیم!

در تداوم پای‌بندی به این وظیفهٔ انسانی و میهنی، هیئت سیاسی – اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) از برگزاری تظاهراتی که با نام «همبستگی جمهوری خواهان در حمایت از مبارزات مردم ایران» از ساعت ۱۴:۰۰ روز یک‌شنبه، ۵ بهمن ۱۴۰۴ (۲۵ ژانویهٔ ۲۰۲۶ میلادی) در شهر کلن آلمان برگزار می‌شود پشتیبانی کرده و شرکت هرچه گسترده‌تر در تظاهرات جمهوری‌خواهان مردمی و میهن‌دوست را در خدمت دست‌یابی به آینده‌ای روشن برای مردم و سرزمین ایران می‌داند.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

چگونه رژیم ایران خیابان‌ها را دوباره تصرف کرد!

فینانشال تایمز: این اعتراضات به سرعت به جنبشی بسیار گسترده‌تر علیه خود رژیم تبدیل شد و شعارهای «مرگ بر خامنه‌ای» و «مرگ بر دیکتاتور» در شهرهای مختلف کشور طنین‌انداز شد. شاهد دیگری در غرب تهران به فایننشال تایمز گفت که حدود دوازده مرد تنومند، «شبیه کماندوها» را دیده است که لباس‌های سیاه مشابهی پوشیده بودند و در منطقه می‌دویدند و از مردم می‌خواستند خانه‌های خود را ترک کنند و به اعتراضات بپیوندند. او گفت: «آنها قطعاً سازماندهی شده بودند، اما من نمی‌دانم چه کسی پشت آنها بود.»

مطالعه »

اهریمن‌سازی از چپ و کنش ما

یک همگرایی ایدئولوژیک طولانی‌مدت بین رسانه‌های قدرتمند و تحت حمایت خارجی و جریان‌های تأثیرگذار در درون حاکمیت و رسانه های وابسته به آنها وجود داشته است که هر دو، اهریمن‌سازی چپ و نسبت دادن مسئولیت مشکلات ایران به آن را مفید یافته‌اند. خشم عمومی از نابرابری، فساد و بی‌عدالتی اقتصادی بسیار واقعی است، اما این خشم به طور کامل با حمایت از جایگزین‌های سوسیالیستی یا برابری‌خواهانه همخوانی ندارد.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

«نوزدهم بهمن» از سیاهکل تا امروز، تداومِ تعهد به آزادی و عدالت

قتل‌عام معترضان راه آزادی‌خواهی را سد نخواهد کرد

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

نان و قتل عام

ایران راه حل قهرآمیز ندارد

*می‌گویمت بدان که این شعر صیقل نخورده‌است!*