پنجشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۴:۴۶

پنجشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۴:۴۶

وقتی نظریه بدام‌افتاده و از زندگی جدا می‌گردد!
و اینک در گامی تازه و بزرگ به‌عقب، او بیش از پیش از نظریه اخلاق گفتمانی خویش عدول کرده و بقولی یک باردیگر علیه خود ونظریه‌اش، در صحنه سیاسی‌ ظاهر...
۷ فروردین, ۱۴۰۴
نویسنده: تقی روزبه
نویسنده: تقی روزبه
درخواست حزب اپوزیسیون ترکیه: تحریم شرکت های حامی دولت اردوغان
چند روزی است که صدها هزار نفر در ترکیه علیه زندانی شدن اکرم امام اوغلو شهردار استانبول و رقیب انتخاباتی رجب طیب اردوغان, تظاهرات کرده اند. اکنون حزب اپوزیسیون از...
۷ فروردین, ۱۴۰۴
نویسنده: برگردان: رضا کاويانی
نویسنده: برگردان: رضا کاويانی
راه برون رفت از بن بست کنونی
 عوامل متعدد به هم پیوسته ای برای وضع اسفبار کنونی وجود دارد اما برنامه هسته ای نظام نقش کانونی در بین عوامل مختلف را ایفا میکند. برنامه هسته ای موجبات فقر...
۶ فروردین, ۱۴۰۴
نویسنده: جابر حسینی
نویسنده: جابر حسینی
با ماهیان قرمز
داور دلشوره های من ابر است، قضاوت میکند، مانع میشود، که من از خانه بیرون بیایم، در خانه می مانم، با ماهیان قرمز، که از سفره هفت سین مانده اند
۶ فروردین, ۱۴۰۴
نویسنده: احمد رضا احمدی
نویسنده: احمد رضا احمدی
جنایتی دیگر از سوی اشغالگران؛ حمله و بازداشت کارگردان فلسطینی برنده اسکار!
«سرزمینی دیگر نیست» فقط یک فیلم نیست؛ بلکه روایت رنج سرزمینی است که بارها اشغال شده اما هرگز تسلیم نشده است. این مستند، با ثبت لحظات تخریب روستاهای فلسطینی، آوارگی...
۶ فروردین, ۱۴۰۴
نویسنده: سیاوش قائنی
نویسنده: سیاوش قائنی
احتمال جنگ زیاد است، ولی روزنه صلح بسته نشده است!
همه شواهد و قراین، برغم تمایل آشکار بخشی از حاکمیت و اغلب مردم برای مذاکره با آمریکا، نشان می‌دهد چنانچه دولت ترامپ همچنان بر پیشنهادات ... تأکید داشته باشد، پاسخ...
۶ فروردین, ۱۴۰۴
نویسنده: گروه خرداد، هوادار سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) - داخل کشور
نویسنده: گروه خرداد، هوادار سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) - داخل کشور
گذشته حاضر: یادداشت هایی از زندگی یک آهنگساز
گستره‌ی بلند زندگیِ من به چهار دوره‌ی مجزا تقسیم می‌شود. اولین دوره‌ی آن کودکی و نوجوانی در سرزمین مادری‌ام، ایران، بود... دومین دوره‌ی زندگی‌ام با مهاجرت به آمریکا در سال...
۵ فروردین, ۱۴۰۴
نویسنده: هرمز فرهت
نویسنده: هرمز فرهت

نامهی سرگشاده بمناسبت پانزدهمین سالگرد جنایت مشترک جنبش اسلامی کردستان و جمهوری اسلامی علیه حزب دمکرات کردستان

حزب دمکرات کردستان در پانزدهمین سالروز این جنایت شرمآور، در همان حال که یاد قربانیان این توطئه را گرامی میدارد، از همهی شما ارجمندان میخواهد به وظیفهی انسانی، ملی و اخلاقی خود درقبال قربانیان این جنایت عمل نمایید.

 

خطاب به:

_ رؤسای محترم اقلیم کردستان، پارلمان کردستان و حکومت اقلیم!

_ ارگانهای حکومتی و قانونی اقلیم کردستان!

_ نمایندگیهای سیاسی کشورهای گوناگون جهان در عراق و اقلیم کردستان!

_ شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد ، گزارشگر ویژه برای تحقیق در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران جناب آقای احمد شهید!

_ سازمان دیدهبان حقوق بشر!

_ سازمان عفو بین الملل!

_ احزاب ، سازمانها و شخصیتهای میهن پرست اقلیم کردستان و عراق!

_ مجامع، نهادها و مؤسسات مدافع حقوق بشر در کردستان!

_ رسانههای همگانی و تشکلهای مدنی!

_هواخواهان و دوستداران عدالت در کردستان، منطقه و سراسر جهان!

خاطر نشان میسازیم که ۱۵ سال پیش، شامگاه ۱۹ اکتبر ۱۹۹۶ (۲۷مهر ماه ۱۳۷۵ شمسی) هفت مبارز حزب دمکرات به اسامی:

۱- ارشد رضایی

۲- محمد عزیز قادری

۳- داریوش اسلامدوست

۴- یونس محمدپور

۵- عدنان اسماعیلی

۶- مظفر کاظمی

۷- معروف سهرابی

در حوالی شهر حلبچه، از سوی افراد مسلح جنبش اسلامی کردستان عراق به اسارت گرفته شده و به جمهوری اسلامی ایران تحویل داده شدند.

حزب دمکرات و خانوادهی این مبارزان به مدت چند سال و علیرغم همهی تلاشها نتوانستند هیچ اطلاعاتی در مورد سرنوشت این گروه از مبارزان _ پس از استردادشان به جمهوری اسلامی_ کسب نمایند. تنها یکی از استرداد شدهها بنام داریوش اسلامدوست، در حالی که دستگاه ترور و جاسوسی جمهوری اسلامی قصد داشت از وی جهت انجام یک توطئه علیه حزب دمکرات در خاک کردستان عراق استفاده نماید، از فرصت بهره گرفت و به میان همسنگران خویش بازگشت. نامبرده طی چند مصاحبه مطبوعاتی و رادیویی، از توطئهی مشترک شرمآور جنبش اسلامی کردستان عراق و رژیم جمهوری اسلامی علیه خود و نحوهی اسارت و استردادشان به دستگاه اطلاعاتی این رژیم پرده برداشت.

بدنبال تلاشهای گستردهی حزب دمکرات در سطح بینالمللی و پس از فشار سازمانها و شخصیت های سیاسی و نهادهای بشردوست به رژیم ایران بمنظور روشن ساختن سرنوشت شش پیشمرگ وابسته به این حزب، سرانجام مرتضی سرمدی سفیر وقت جمهوری اسلامی در بریتانیا، روز ۲۹ مارس ۲۰۰۴، در پاسخ نامهی آقای جرمی کربین، نایب رئیس گروه حقوق بشر پارلمان بریتانیا، کشته شدن این شش نفر را بر ملا ساخت. در جوابیهی نامبرده، قتل این شش تن به جنبش اسلامی نسبت داده شده و آمده بود که این شش تن همان موقع بهنگام بازگشت از کردستان ایران در جریان درگیری با سازمان “جنبش اسلامی” در خاک اقلیم کردستان بقتل رسیدهاند.

پر واضح است که آنچه روی داده است یک توطئهی تروریستی، خرید و فروش انسانها و یک جنایت شرمآور مشترک جنبش اسلامی و رژیم جمهوری اسلامی ایران علیه حزب دمکرات و جنبش ملت کرد در کردستان ایران است. جنایت هیچکدام از طرفین کوچک نیست. “جنبش اسلامی” جمعی انسان مبارز آزادیخواه کردستان ایران را بخاطر برخی دستاورد ناچیزو نامشروع به جمهوری اسلامی تحویل داده است. رژیم جمهوری اسلامی نیز پس از آزار و شکنجهی بسیار و بدون رعایت ابتدایی ترین موازین در زمینهی بازداشت و محاکمه، آنها را بقتل رسانده است. بدون آنکه حتی محل دفن اجساد آنها را روشن ساخته باشد!

طی مدت ۱۵ سال گذشته حزب ما بمناسبتهای گوناگون طرفهای مختلف از جمله سازمان جنبش اسلامی و بازماندگان و میراثداران این سازمان را خطاب قرار داده و بصراحت از آنها خواسته است که عاملان این جنایت سهمگین را به افکار عمومی معرفی کرده و تمامی واقعیات مرتبط با این توطئه را آشکار نمایند. اما متأسفانه آنها از زیر بار این مسئولیت شانه خالی کرده و تصور کردهاند با این کار و نیز گذشت زمان، حزب دمکرات کردستان، خانوادهی قربانیان، مردم کردستان ایران و بطور کلی وجدان بشریت آنها را بحال خود گذارده یا این جنایت را فراموش خواهند کرد.

در رابطه با این جنایت، حزب دمکرات چندین بار طی نامهها و بیانیههای رسمی از نیروهای درون حاکمیت، احزاب و سازمانها و شخصیتهای سیاسی و مردم اقلیم کردستان که این جنایت در خاک آنها روی داده، خواسته است سازمان جنبش اسلامی را تحت فشار قرار دهند تا عاملان این جنایت را بدست عدالت بسپارد. علیرغم این خواست و با وجود آنکه رهبران و تصمیم گیرندگان آنزمان سازمان نامبرده و برخی ازعاملان این اقدام تروریستی شناسایی شدهاند، متأسفانه نه تنها هیچ اقدامی در این راستا صورت نگرفته است، بلکه ، بدون احساس شرم و واهمه از عواقب جنایتشان، کماکان تحت لوای دین اسلام و در چارچوب سازمان جنبش اسلامی در عرصهی سیاسی اقلیم کردستان به فعالیت مشغولند.

حزب دمکرات کردستان در پانزدهمین سالروز این جنایت شرمآور، در همان حال که یاد قربانیان این توطئه را گرامی میدارد، از همهی شما ارجمندان میخواهد به وظیفهی انسانی ، ملی و اخلاقی خود درقبال قربانیان این جنایت عمل نمایید. در این خصوص بطور مشخص خواستار آنیم که رهبران، تصمیم گیرندگان وقت جنبش اسلامی و افراد متهم به دست داشتن در این جنایت را تحت فشار قرار دهید تا طبق مسئولیت آنزمان خویش و نقششان در انجام این جنایت و عدم بازخواست جنایتکاران، در مقابل افکار عمومی پاسخگو باشند.

حزب دمکرات کردستان تا آنهنگام که حکمی عادلانه در خصوص عاملان این جنایت بمورد اجرا درنیاید، بر خواست خود مبنی بر لزوم رسیدگی و تحقیق در مورد جنایت به اسارت گرفتن و استرداد این شش مبارز دمکرات پا فشاری خواهد کرد.

امیدواریم همهی شما به این نامهی سرگشاده بذل توجه فرمایید، همچنین تمامی هواداران و دوستداران حقیقت و عدالت در کردستان،منطقه و جهان به حمایت از فراخوان و پیام ما برخیزند تا واقعیتها برملا شوند، مجرمین مورد بازخواست قرار گیرند و خواست و توقع مشروع حزب دمکرات و خانوادهی قربانیان در خصوص دستگیری و محاکمه مجریان این جنایت تحقق یابد.

حزب دمکرات کردستان

دفتر سیاسی

۲۹ مهر ماه ۱۳۹۰

۲۰ اکتبر ۲۰۱۱

———————————–

 

نامهی سهرئاوهڵا

 

بهبۆنهی ۱۵ ساڵهی تاوانی هاوبهشی بزووتنهوهی ئیسلامیی کوردستان و کۆماری ئیسلامیی ئێران لهدژی حیزبی دێموکرات

بۆ بهڕێزان:

ـ ههر سێ سهرۆکایهتیی بهڕێزی ههرێمی کوردستان، پارڵمانی کوردستان و حکوومهتی ههرێم!

ـ بهڕێوهبهرایهتیی دهزگا حکوومی و قانوونییه پێوهندیدارهکان له ههرێمی کوردستان!

ـ نوێنهرایهتیی سیاسیی وڵاتانی جۆراوجۆری جیهان له عێراق و ههرێمی کوردستان!

ـ سهرجهم حیزب و رێکخراو و کهسایهتییهنیشتمانپهروهرهکانی ههرێمی کوردستان و عێراق!

ـ شووڕای مافی مرۆڤی رێکخراوی نهتهوهیهکگرتووهکان ، راپۆڕتێری تایبهتی بۆ لێکۆڵینهوه له بارودۆخی مافی مرۆڤ له ئێران هێژا ئهحمهد شههید!

ـ رێکخراوی چاوهدێری مافی مرۆڤ!

ـ رێکخراوی نێونهتهوهیی لێخۆشبوون!

ـ کۆمهڵهو ناوهند و دامهزراوهکانی داکۆکی لهمافی مرۆڤ لهکوردستان!

ـ میدیای ئازاد و دامهزراوهمهدهنییهکان!

ـ تێکڕای ئۆگران و خوازیارانی دادپهروهری لهکوردستان، ناوچهو سهراسهری جیهان!

لهگهڵ رێز و سڵاوی تایبهت دا،

وهبیرتان دێنینهوهکه۱۵ ساڵ لهمهوبهر، شهوی ۱۹ لهسهر ۲۰ی ئۆکتۆبری ۱۹۹۶ (۲۸لهسهر۲۹ی رهزبهری ۱۳۷۵ی ههتاوی)، حهوت تێکۆشهری حیزبی دێموکڕات بهناوهکانی ۱ـ ئهڕشهد رهزایی ۲ـ محهممهد عهزیز قادری ۳ـ داریووش ئیسلامدووست ۴ـ یوونس محهممهد پوور ۵ـ عهدنان ئیسماعیلی ۶ـ موزهففهر کازمی ۷ـ مهعرووف سۆهرابی، لهنزیک شاری ههڵهبجهی باشووری کوردستان ، لهلایهن چهکدارهکانی بزووتنهوهی ئیسلامیی کوردستانی عێراقهوهبهدیل گیران و تهحویلی کۆماری ئیسلامیی ئێران درانهوه.

بۆ ماوهی چهند ساڵ، حیزبی دێموکرات و بنهماڵهکانی ئهو تێکۆشهرانه، سهرهڕای ههموو ههوڵێکیان، نهیانتوانی هیچ زانیارییهک لهبارهی چارهنووسی ئهو پۆلهتێکۆشهره دوای تهحویل درانهوهیان بهرێژیمی ئێران، بهدهست بێنن. تهنیا یهکێک لهتهحویلدراوهکان بهناوی داریووش ئیسلامدووست، لهکاتێکدا دهزگای تیرۆر و جاسووسیی کۆماری ئیسلامی دهیهویست بۆ بهڕێوهبردنی پیلانێک لهدژی حیزبی دێموکرات لهخاکی کوردستانی عێراق دا بهکاری بێنێ، لهدهرفهت کهڵکی وهرگرت و گهڕایهوهنێو هاوسهنگهرانی.ناوبراو لهچهند وتووێژی رۆژنامهنووسی و رادیۆیی دا، پهردهی لهسهر پیلانی شهرماویی هاوبهشی بزووتنهوهی ئیسلامیی کوردستانی عێراق و رێژیمی کۆماری ئیسلامیی ئێران لهدژی خۆیان لادا و چۆنیهتیی بهدیلگیران و تهحویلدرانهوهبهدهزگای ئیتلاعاتی ئهو رێژیمهی لهقاو دا.

بهدوای ههوڵێکی بهرینی حیزبی دیموکرات لهرادهی نێونهتهوهیی دا و پاش گوشاری رێکخراو و کهسایهتییهسیاسییهکان و ناوهندهمرۆڤدۆستهکان بۆ سهر رێژیمی ئێران بهمهبهستی ئاشکرا کردنی چارهنووسی ۶ پێشمهرگهی سهر بهوحیزبه، سهرئهنجام مورتهزا سهرمهدی باڵوێزی ئهوکاتی کۆماری ئیسلامی لهبریتانیا، رۆژی ۲۹ی مارسی ۲۰۰۴، لهوڵامی نامهی بهڕێز جێرمی کۆربین، جێگری سهرۆکی گرووپی مافی مرۆڤ لهپاڕڵمانی بریتانیا، دانی بهکوژرانی ئهو ۶ کهسهدا نا. لهنامهی ناوبراودا کوژرانی ئهو ۶ کهسهدرابووهپاڵ “بزووتنهوهی ئیسلامی” و هاتبوو کهئهو ۶ کهسهههر ئهوکات کهلهرۆژههڵاتی کوردستانهوه گهڕاونهوه، لهتێکههڵچوون لهگهڵ “بزووتنهوهی ئیسلامی” لهخاکی ههرێمی کوردستاندا، کوژراون.

ئاشکرایهئهوهی رووی دا پیلانێکی تیرۆریستی، کڕین و فرۆشتنی ئینسان و تاوانێکی شهرماویی هاوبهشی “بزووتنهوهی ئیسلامی” و رێژیمی کۆماری ئیسلامی لهدژی حیزبی دێموکڕات و بزووتنهوهی کورد لهرۆژههڵاتی کوردستان بوو. تاوانی هیچکام لهو دوو لایهنهبچووک نیه. بزووتنهوهی ئیسلامی، کۆمهڵێک مرۆڤی تێکۆشهری ئازادیخوازی رۆژههڵاتی کوردستانی، بۆ هێندێک دهسکهوتی ناڕهوا و ههرزانبایی، تهحویلی کۆماری ئیسلامی داوهتهوه. رێژیمی کۆماری ئیسلامییش، پاش ئازار و ئهشکهنجهیهکی زۆر و بهدوور لهسهرهتاییترین رێوشوێنهکانی گرتن و دادگایی کردن، گیانی لێ ئهستاندوون، بێ ئهوهی تهنانهت شوێنی شاردنهوهی تهرمهکانیشی ئاشکرا کردبێ!

لهماوهی ۱۵ ساڵی رابردوو دا، حیزبی ئێمهبهبۆنهی جۆراوجۆرهوه، رووی قسهی خۆی کردۆتهلایهنهجۆراوجۆرهکان. یهک لهو لایهنانه، رێکخراوی “بزووتنهوهی ئیسلامی” بووهکهحیزبی دێموکرات بهراشکاوی داوای لێ کردوه بهڕێوهبهرانی ئهو تاوانهسامناکه، بهبیروڕای گشتی بناسێنێ و سهرجهم راستییهکانی پێوهندیدار بهو پیلانه، ئاشکرا بکا. بهڵام بهداخهوه، سهرکردایهتیی ئهو رێکخراوه خۆی لهم بهرپرسایهتییه دزیوهتهوهو پێی وابووهبهم خۆدزینهوانهو بهتێپهڕبوونی زهمان، حیزبی دیموکراتی کوردستان، بنهماڵهی قوربانییهکان، خهڵکی رۆژههڵاتی کوردستان و بهگشتی ویژدانی مرۆڤایهتی، دهستیان لێ ههڵ دهگرێ، یا ئهو تاوانهیان لهبیر دهچێتهوه.

ههر لهپێوهندی لهگهڵ ئهو تاوانهدا، حیزبی دیموکرات، چهندین جار لهنامهو بهیاننامهی رهسمی دا، لهلایهنهکانی نێودهسهڵات، حیزب و رێکخراو و کهسایهتییهسیاسییهکان و خهڵکی ههرێمی کوردستان کهئهم تاوانهلهسهر خاکی ئهوان رووی داوه، داوای کردوهکهرێکخراوی “بزووتنهوهی ئیسلامی” بخهنهژێر گوشار بۆ ئهوهی بهڕێوهبهرانی ئهو تاوانهبهدهستی عهداڵهت بسپێرێ. سهرهڕای ئهو داوایهو لهگهڵ ئهوهی رێبهران و بڕیاربهدهستانی ئهو کاتی رێکخراوی ناوبراو و تهنانهت هێندێک لهبهڕێوهبهرانی ئهو کردهوهتیرۆریستییهناسراون، بهداخهوههیچ ههنگاوێک لهم بارهیهوهههڵ نهگیراوه. نهک ههر ئهوه، بهداخهوهفرۆشیارانی ئهو پۆلهتێکۆشهرهبێ ههست کردن بهشوورهیی و بێ سڵکردنهوهلهئاکامهکانی تاوانهکهیان، ههروا لهژێر ناوی دینی ئیسلام و لهچوارچێوهی رێکخراوی بزووتنهوهی ئیسلامی یا لهگرووپی دیکهبهناوی دیکهوه لهگۆرهپانی سیاسیی ههرێمی کوردستاندا، دێن و دهچن.

حیزبی دیموکراتی کوردستان لهپازدهیهمین ساڵی ئهو تاوانهپڕشوورهیییهدا، لهکاتێکدا به ڕێزهوهیادی قوربانییهکان دهکاتهوه، داوا لهههموو ئێوهی بهڕێز دهکا ئهرکی ئینسانی، نیشتمانی و ئهخلاقیی خۆتان بهرامبهر بهخوێنی بهناحهقرژاوی قوربانییهکانی ئهو تاوانه، جێبهجێ بکهن. لهم بارهیهداوای روونمان ئهوهیهرێبهرانی کۆن و ئێستا، بڕیار بهدهستانی ئهوکاتی بزووتنهوهی ئیسلامی و کهسانی تاوانبارکراو بهبهڕێوهبردنی ئهو تاوانهبخهنهژێر گوشار بۆ ئهوهی بهپێی بهرپرسایهتیی ئهوکاتی خۆیان و رۆڵیان لهئهنجامدانی ئهو تاوانهو لێنهپرسینهوهلهتاوانباران لهبهرامبهر بیرورای گشتی دا وهڵامدهر بن.

حیزبی دێموکراتی کوردستان، ههتا ئهوکاتهی حوکمی عهداڵهت لهبارهی بهڕێوهبهرانی ئهو تاوانهبهڕێوهنهچووه، لهسهر دادخوازی و پێویستیی بهدواداچوون و لێکۆڵینهوهلهتاوانی بهدیلگرتن و تهحویلدانهوهی ئهو ۶ تێکۆشهرهی دێموکرات، بهردهوام دهبێ.

ئاواتمان ئهوهیهههمووی ئێوهکهبهردهنگی ئهم نامهسهرئاوهڵایهن، ههروهها تێکرای ئۆگران و خوازیارانی حهقیقهت و دادپهروهری لهکوردستان، ناوچهو سهراسهری جیهان بهدهم بانگهواز و پهیامی ئێمهوهبێن بۆ ئهوهی راستییهکان روون ببنهوه، تاوانباران لێیان بپێچرێتهوهو ویست و چاوهڕوانیی بهحهقی حیزبی دێموکرات و بنهماڵهی قوربانییهکان لهبارهی بهڕێوهبهرانی ئهم تاوانهبێتهدی.

حیزبی دێموکراتی کوردستان

دهفتهری سیاسی

۲۹ی رهزبهر ۱۳۹۰

۲۱ی ئۆکتۆبری ۲۰۱۱

 

تاریخ انتشار : ۲۹ مهر, ۱۳۹۰ ۸:۳۶ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

آیا وجدان بشریت هنوز در مقابل این نسل کشی بیدار است؟

با آتش‌بس امیدی برای پایان جنگ و برداشتن سایه سنگین آن از سر مادران، کودکان، پیران و جوانان فلسطینی به وجود آمده بود، اما این امید با نقشه شوم جنایتکاران از بین رفت، نقشه‌ای که فراتر از یک جنگ معمولی بوده و هدف نهایی آن نابودی و آواره‌سازی یک ملت کهن از سرزمینش و تصرف باقی‌مانده خاک فلسطین است.

ادامه »
سرمقاله

ریاست جمهوری ترامپ یک نتیجهٔ تسلط سرمایه داری دیجیتال

همانگونه که نائومی کلاین در دکترین شُک سالها قبل نوشته بود سیاست ترامپ-ماسک و پیشوای ایشان خاویر مایلی بر شُک درمانی اجتماعی استوار است. این سیاست نیازمند انست که همه چیز بسرعت و در حالیکه هنوز مردم در شُک اولیه دست به‌گریبان‌اند کار را تمام کند. در طی یکسال از حکومت، خاویرمایلی ۲۰٪ از تمام کارمندان دولت را از کار برکنار کرد. بسیاری از ادارات دولتی از جمله آژانس مالیاتی و وزارت دارایی را تعطیل و بسیاری از خدمات دولتی از قبیل برق و آب و تلفن و خدمات شهری را به بخش خصوصی واگذار نمود.

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته
یادداشت

قتل خالقی؛ بازتابی از فقر، ناامنی و شکاف طبقاتی

کلان شهرهای ایران ده ها سال از شهرهای مشابه مانند سائو پولو امن تر بود اما با فقیر شدن مردم کلان شهرهای ایران هم ناامن شده است. آن هم در شهرهایی که پر از ماموران امنیتی که وظیفه آنها فقط آزار زنان و دختران است.

مطالعه »
بیانیه ها

آیا وجدان بشریت هنوز در مقابل این نسل کشی بیدار است؟

با آتش‌بس امیدی برای پایان جنگ و برداشتن سایه سنگین آن از سر مادران، کودکان، پیران و جوانان فلسطینی به وجود آمده بود، اما این امید با نقشه شوم جنایتکاران از بین رفت، نقشه‌ای که فراتر از یک جنگ معمولی بوده و هدف نهایی آن نابودی و آواره‌سازی یک ملت کهن از سرزمینش و تصرف باقی‌مانده خاک فلسطین است.

مطالعه »
پيام ها
٨ مارس گروه کار زنان سازمان فداييان خلق ايران (اكثريت)

روز جهانی زن: مبارزه برای برابری در سایه تحولات سیاسی

زنان ایرانی سال‌هاست که در صف مقدم مبارزات اجتماعی، سیاسی و اقتصادی برای حقوق برابر ایستاده‌اند. آن‌ها با وجود محدودیت‌های شدید، علیه تبعیض جنسیتی، فقر زنانه ، زن‌کشی، کودک‌همسری و نابرابری‌های ساختاری مبارزه کرده‌اند. تاریخ مبارزات زنان، حکایت گام‌های استوار و دل‌های امیدواری است که در برابر ناملایمات ایستاده‌اند. آنان چراغ فردایی روشن را برافروخته‌اند، جایی که عدالت و برابری طنین‌انداز خواهد شد.

مطالعه »
برنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

وقتی نظریه بدام‌افتاده و از زندگی جدا می‌گردد!

درخواست حزب اپوزیسیون ترکیه: تحریم شرکت های حامی دولت اردوغان

راه برون رفت از بن بست کنونی

با ماهیان قرمز

جنایتی دیگر از سوی اشغالگران؛ حمله و بازداشت کارگردان فلسطینی برنده اسکار!

احتمال جنگ زیاد است، ولی روزنه صلح بسته نشده است!