سامانه اینترنتی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)

GOL-768x768-1

۷ شهریور, ۱۴۰۵ ۰۰:۲۱

شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۰:۲۱

هشدار کانون نویسندگان ایران درباره تشدید سرکوب و سانسور

کانون نويسندگان ايران بر پايه تعهدی که در زمينه آزادی بيان و انديشه و مبارزه با سانسور دارد، فشار آوردن بر ناشران مستقل و جلوگيری از فعاليت صنفیِ کارگران و معلمان برای بيان خواسته های واقعی شان را محکوم می کند و نسبت به تشديد عمومی فضای سرکوب و خفقان هشدار می دهد

Getting your Trinity Audio player ready...

روز یازدهم اردیبهشت ۱۳۸۸ کسانی که فقط برای بزرگداشتِ روز جهانی کارگر در پارک لاله تهران گرد آمده بودند مورد هجوم و ضرب و شتم صدها نفر از ماموران علنی و مخفی قرارگرفتند که از پیش سازماندهی شده  و در محل آبنمای پارک منتظر ایستاده بودند. در جریان این هجوم حدود یک صد نفر بازداشت شدند. بسیاری از این بازداشت  شدگان از رهگذرانی بودند که بی خبر از همه جا آمده بودند تا ساعتی از بعد ازظهر روز جمعه خود را در پارک بگذرانند، اما اکنون همۀ آنها در بند ۲۴۰ زندان اوین در انتظار اتهام های سنگین  و عجیب  و غریب اند. در همان روز در یورش دیگری به کارگران فلزکار در تعاونی آنها، واقع در نعمت آباد در جاده ساوه، دهها تن دیگر دستگیر شدند. شمار دیگری نیز در جریان برگزاری مراسم ا ول ماه مه در سنندج بازداشت شده اند.
افزون بر این، روز چهاردهم اردیبهشت در همان حال که به مناسبت هفتۀ  معلم، بانگ و غوغای ستایش از مقام معلم  وقدردانی از نقش اجتماعی او ازرسانه های تبلیغاتی گوش فلک را کر می کرد، معلمان تهران در جریان تجمع مسالمت  آمیزشان برای  طرح  مطالبات  خود کتک خوردند و شماری از آنان بازداشت شدند.
طُرفه آن که طی همین روزها که متولیان دولتی و معرکه گردانان نمایشگاه  سالانۀ کتاب، به مناسبت برگزاری  این نمایشگاه، در تشویق کتابخوانی وفرهنگ پروری با  ارائه  آماروارقام بلند بالا، داد سخن می دادند، شماری از قدیمی ترین و خوش نام ترین ناشرا ن کشور را به علت ناهماهنگی با سیاست های فرهنگی دولت از شرکت در نمایشگاه محروم کردند وزیر فشار قراردادند.
کانون نویسندگان ایران بر پایه تعهدی که در زمینۀ  آزادی بیان و اندیشه و مبارزه با سا نسور دارد، فشار آ وردن بر ناشران مستقل و جلوگیری از فعالیت صنفیِ کارگران و معلمان برای بیان خواسته های  واقعی شان را محکوم می کند و نسبت به تشدیدعمومی فضای سرکوب و خفقان هشدار می دهد.

کانون نویسندگان ایران
۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸

تاریخ انتشار : ۱۷ اردیبهشت, ۱۳۸۸ ۱۱:۰۳ ب٫ظ

آخرین نوشته‌ها:

لینک کوتاه

نظرات

Comments are closed.

«طرح مقابله با نفوذ»؛ توطئه‌ای سازمان‌یافته برای سرکوب جنبش دموکراسی‌خواهی

هیئت سیاسی-اجرایی سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت): سازمان ما تصویب کلیات این طرح را «فاجعه‌ای دیگر در نظام حقوقی کشور» دانسته و ضمن مخالفت با آن، تصویب این طرح را ادامه و تشدید رویکردی می‌داند که در «قانون تشدید مجازات جاسوسی» نیز دنبال شده است؛ قانونی که در یک سال گذشته مبنای صدور احکام سنگین و اجرای احکام اعدام در شماری از پرونده‌ها قرار گرفته است.

ادامه »

ایران در آستانه فروپاشی: اعتراضات، عدم حقانیت حاکمان و بن‌بست‌های پیش‌رو…

شورای سردبیری کار: تجربه تمامی طول دوران حیات حکومت اسلامی نشان می‌دهد که هر موج سرکوب، به‌جای تثبیت پایدار نظام، پایگاه اجتماعی نظام را کوچک‌تر می‌کند، شمار بیشتری از شهروندان را به صف مخالفان می‌راند و پس از مدتی، اعتراضات گسترده‌تری دوباره سر برمی‌آورد. این بار اما فشار از پایین با خطر تشدید تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی نیز هم‌زمان شده است. در چنین فضایی، اسرائیل ـ با سابقه حملات تحریک آمیز و تلاش مستمر برای تضعیف جمهوری اسلامی ـ ممکن است اعتراضات داخلی را فرصتی برای ازسرگیری حملات علیه ایران تلقی کند. این هم‌زمانی نارضایتی داخلی و تهدید خارجی، معادله‌ای بسیار خطرناک برای کشور ما ایجاد کرده است.

مطالعه »

۳۰ سال زندان برای استفاده از آزادی بیان؟

سردبیر ماه: ایالات متحده در ۱۶ ژوئیه کنفرانسی جهانی در واشنگتن برگزار کرد تا همکاری کشورها علیه آنچه «تروریسم چپ افراطی» می‌نامد، تقویت شود؛ اقدامی که بخشی از راهبرد امنیتی جدید آمریکا برای اعمال نفوذ و تغییر رژیم در اروپا و آمریکای لاتین است. این نشست همچنین کارکردی داخلی دارد، زیرا با نسبت‌دادن مخالفان سیاسی به «تروریسم خارجی»، سرکوب آنان آسان‌تر و مشروع‌تر جلوه داده می‌شود.

مطالعه »

یک ایران، یک ملت و یک ترازنامه…

گودرز اقتداری: نوشته‌ای در فضای مجازی منتشر شده است که با این مطلع آغاز میشود: «ما یک ایران نداریم. دو ایران داریم! یک ایرانِ جهان سومی که از کشورهای منطقه عقب افتاده است، نه برق دارد، نه آب دارد، نه صنعت قابل توجهی دارد، نه زیر ساخت قابل اتکایی دارد و علاوه بر آن همه نخبگان‌اش نیز در حال فرار از کشور هستند و این ایران رو به قهقرا در حرکت است. یک ایرانِ دیگر هم وجود دارد که ۹۵ درصد جمعیت آن باسواد است و در بین ۲۰ کشور اول جهان در تولید علم قرار دارد و در تربیت متخصص از پزشکی گرفته تا مهندسی علوم روز جهان همچون نانو، رباتیک، ژنتیک، هسته‌ای و … سرآمد کشورهای منطقه است» یادداشت زیر در پاسخ به آن برداشت نوشته شده است.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

تفکیک “داوری اخلاقی” از “تحلیل سیاسی و تاریخی”

کاوه مدنی؛ از بازجویی در ایران تا دریافت «نوبل آب»

نیروهای کردستان سوریه ( روژاوا)، در ارتش سوریه ادغام شدند

دارو ۸۰ درصد گران شد.افزایش قیمت برخی اقلام تا ۳۰۰ درصد

مرکز آمار تورم مرداد ۱۴۰۵ را اعلام کرد

یایویی کوساما، هنرمند برجسته ژاپنی درگذشت