سه شنبه ۷ آذر ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۵

كار، ارگان سازمان فداييان خلق ايران (اكثريت)

سه شنبه ۷ آذر ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۵

کارگران و زحمتکشان و جنبش آزادیخواهی در ایران

تذکر ضرور: پخش میزگردها در این صفحه از نشریه کار لزوما به معنی تایید یا وابستگی این برنامه ها به سازمان ما نیست و صرفا به دلیل خدمت به جامعه دوستان و نزدیکان فکری به سازمان صورت می گیرد!

فایل صوتی جلسه پرسش و پاسخ یکشنبه ۳ مهر ۱۴۰۱ موضوع: کارگران و زحمتکشان و جنبش آزادیخواهی در ایران میهمان: حسین اکبری ، پژوهشگر و فعال کارگری لینک گروه: https://t.me/+rC-StPOeVZ84N2Ix

سوالات مطرح شده در جلسه تلگرامی  با حسین اکبری

  • با درود و تشکر از شما، به نظرتان در مقطع کنونی امکان اینکه اعتصابات سراسری شروع شود و کارگران با اعتصاب با جنبش همراه شوند وجود دارد؟
  • شاهد تغییر شعارهای مطالبه‌ طلبانه معیشتی و صنفی  تشکل‌های مختلف، به سمت تغییرات سیاسی و بنیادی در ساختار سیستم حاکم  هستیم.
  • این تغییرات شعاری و این رویکردها را چگونه میبینید؟
  • آیا این تغییرات ممکن است باعث   برخورد  خشن حکومت و سیستم سرکوب با این  تشکلها  شود ، و  یا همبستگی مردم را تقویت خواهد کرد؟
  • عضویت همزمان ایران  در پیمان شانگهای و اعتراضات سراسری، بهانه ای شده است تا بخش اندکی از فعالان سیاسی  اعتراضات اخیر را به اسرائیل و یا آمریکا ربط دهند به این دلیل که آمریکا و یا اسرائیل عضویت ایران  در این پیمان را خلاف منافع کشورهای خود می‌دانند. نظر شما چیست؟ آیا به فرض اینکه عضویت در این پیمان حتی اگر به نفع منافع ملی ایران باشد می‌توان اعتراضات اخیر را برخلاف مصالح ملی ایران دانست؟
  • آزادی همیشه به بهای بزرگی نیاز داره. اما راهی هست که بشه این هزینه رو کاهش داد و از ریخته شدن خون های بیشتر جلوگیری کرد؟
  • بادرودرفیق اکبری غزیز آیا علاوه برسراسری شدن وحضور تمام اقشار تحت ستم مردم ، که تاکنون شاهدجنبش عظیم اعتراضی هستیم ، جز تشکل یابی واتحاد نیروهای اپوزیسیون بمنظور مقاومت وتداوم جنبش، کدام عوامل مهم دیگرموجب  پیروزی نهائی وگذارازنظام ولائی(ضحاکان زمان)خواهد شد؟
  • سلام جناب اکبری، سرعت عمل نیروهای چپ رادراین برهه حساس جهت همراهی وپرچمداری اعتراضات مردم چگونه ارزیابی میکنید؟ بااین سرعت عمل ایاجایگاه مناسبی برای چپهادررهبری اعتراضات قابل پیش بینی هست؟
  • چه برنامه ایی دارید برای موفق شدن پیروزی انقلاب ؟ ودر حال حاضر به چه صورت دارید این وحدت بین عموم مردم می خواهید ایحاد کنید ؟
  • با توجه به موضوع بحث و آنچه که شما پر ارتباط با آزادی های فردی  و بخصوص محدودیت آزادی برای نیمه دیگر  جامعه مطرح کردید . آیا صرفا مساله آزادی‌های فردی،  نهایتا می‌تواند  و میبایست عاملی برای دست زدن به انقلاب اجتماعی تا حد سرنگونی یک رژیم، همانطوریکه اعتراضات فعلی بر مبنی آن شروع شده ، باشد ؟ اگر آری ، آیا احزاب سیاسی نمیبایست الان نسبت به فراخوان برای انقلاب  و سرنگونی رژیم اقدام کنند؟
  • با درود بر جناب اقای اکبری چرا خامنه ای تا به حتل موضع گیری نکرده  همونطور که میدونیم الان با مذدم به شدت برحورد نمیکنند حملاتشان ممکنه مثل ۹۸ سرکوب شدید باشد نظرتان چیست ایا این امکان وجود دارد؟
  • آیا بنظر شما حاکمیت فعلی در کلیت خودش دارای یک توانایی دمکراسی پذیری را دارد؟ ، تا چه حد ؟
  • آیا چهل و‌سه سال گذشته به این سوال پاسخ منفی نمیدهد ؟
  • با درود برشما ۴۰ سال از انقلاب گذشته واقعا به کدام یک از خواسته های مردم جوتب دادند جز ۱۰ در صد به حقوق بازنشیته ها و ۳۸ درصد به کارگران وانهم با این تورم اصلا به چشم نمیخورد
  • یعنی در حاکمیت عقلانیت هست ولی دیگران نمی گدارند؟بجز سرکوب کدام تجربه از عقلانیت بعنوان مدارا با مردن دارید؟
  • بادرود مجدد، آیامهم ترین عامل محقق شدن جنبش حاضر ( عبور ازنظام حاکم) مقاومت وادامه جنبش تارسیدن به هدف نهائی نیست؟
  • با درود به رفیق اکبری .آیا ادامه سیاست های خصوصی سازی و برنامه های بانک جهانی با کمک تبه کاران نئولیبرالیسم باند های راکفلری در ایران حضور مردم در  کف خیابان  تا چه اندازه در عقب نشینی ابن تبه کاران ممکن است ؟
  •  
تاریخ انتشار : ۵ مهر, ۱۴۰۱ ۹:۳۸ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سخن روز

چگونه رسانه های بریتانیا و ایالات متحده فلسطینیان را انسان زدایی می کنند؟

رسانه‌های بریتانیایی-آمریکایی مرگ فلسطینی‌ها را منفعلانه گزارش می‌کنند، گویی از طریق سوانح طبیعی مرده اند، اغلب مرگ‌ها را به زبانی بیان می‌کنند که نشان می‌دهد آنها عمدتاً حماس یا در مجاورت حماس هستند، یا حداقل به‌طور نامناسبی در مقابل موشک‌ها قرار گرفته اند.

مطالعه »
یادداشت

گسترش دامنه جنگ ویرانگر بین اسراییل و فلسطین خطر بزرگی‌ست براى منطقه و جهان!

ریشهٔ این جنگ، نتیجه دو دهه سیاست تهاجمی اسراییل در قبال فلسطین و حمایت قدرت‌های غربی از آن است. امیدواریم جامعهٔ جهانی قادر باشد با درک این موضوع، برای برقراری آتش بس و بازگشت به دیپلماسی صلح از راه‌های مسالمت‌آمیز و متکی بر توافق اسلو برای حل مسئلهٔ فلسطین و جلوگیری از گسترش یک جنگ ویرانگر دیگر اقدام کند.

مطالعه »
آخرین مطالب

خشونت مضاعف علیه زنان و کودکان در جنگ غزه

براساس تخمین صندوق جمعیت سازمان ملل متحد در سوم نوامبر، ۵۰ هزار زن باردار در غزه در پناهگاه‌ها زندگی می‌کنند و پیش بینی میشود روزانه بیش از ۱۶۰ نفر از آن‌ها زایمان کنند. این پناهگاه‌ها در برابر بمباران‌ها مقاوم نبوده و فضای کافی برای جا دادن به ۵۰ هزار آواره را  ندارند.

وداع با اسلحه

آفتاب کم رمق پاییزی غروب کرده… از میانِ سوی کم‌ چراغ‌برق کوچه، سایه‌ای خودش را می‌خیزاند… صدای موسیقی‌اش، مرا به گذشته‌های دور می‌برد و ‌آهنگی حزین، فضای تاریک را فرا می‌گیرد.

افزایش سن بازنشستگی، نتیجه «سال‌ها غارت صندوق‌های بازنشستگی»!

مقولاتی مانند اشتغال، دستمزد، بیمه بیکاری، بیمه‌های اجتماعی، بیمه بازنشستگی، کیفیت زندگی، امکانات پزشکی، تورم، حقوق کودکان، حقوق زنان، آزادی و حق شهروندی، در نزد مقامات و مسئولان و نهادهای جمهوری اسلامی، کوچک‌ترین جایی ندارند. به همه این دلایل، جمهوری اسلامی ایران یکی از هارترین و وحشی‌ترین حکومت‌های سرمایه‌داری جهان است…..

به بهانه شانزده روز نارنجی

بگذار با هم به جنگ ستم و نابرابری و نا عدالتی برویم. دستت را به من بده! بگذار برای فردا و آینده دنیای بهتری بسازیم. بگذار همصدا خشممان را فریاد کنیم. با من و در کنار من باش!

یادداشت

گسترش دامنه جنگ ویرانگر بین اسراییل و فلسطین خطر بزرگی‌ست براى منطقه و جهان!

ریشهٔ این جنگ، نتیجه دو دهه سیاست تهاجمی اسراییل در قبال فلسطین و حمایت قدرت‌های غربی از آن است. امیدواریم جامعهٔ جهانی قادر باشد با درک این موضوع، برای برقراری آتش بس و بازگشت به دیپلماسی صلح از راه‌های مسالمت‌آمیز و متکی بر توافق اسلو برای حل مسئلهٔ فلسطین و جلوگیری از گسترش یک جنگ ویرانگر دیگر اقدام کند.

مطالعه »
بیانیه ها

بیانیه‌ی کانون نویسندگان ایران به مناسبت ۲۵ نوامبر، ‌روز جهانی منع خشونت بر زنان

جنبش مقاومت و آزادی‌خواهی زنان که بی‌درنگ پس از استقرار حاکمیت اسلامی نخستین گام علنی خود را با اعتراض به «حجاب اجباری» در هفدهم اسفندماه ۵۷ برداشته بود، از آن پس بارها به‌ شکل‌های گوناگون قد علم کرد تا سرانجام در پی قتل حکومتی مهسا (ژینا) امینی شعله‌ور شد و در اندک‌زمانی به شکل جنبشی عمومی درآمد…..

مطالعه »
پيام ها

پیام نرگس محمدی در مورد اعدام میلاد زهره وند، هشتمین معترض جنبش زن زندگی آزادی

حکومت دینی استبدادی، فریبکارانه و حیله‌گرانه قواعد کشتار بی‌رحمانه را به جای میدان جنگ در دالانهای دادگاه انقلاب و به جای فرماندهان، با قضات دست‌نشانده نهادهای امنیتی_نظامی پیش می‌برد. صحنه جنایت قتل و کشتار حکومتی هم با تشریفات مبتذل، “سکوی اجرای قانون” نامیده می‌شود.

مطالعه »
بیانیه ها

بیانیه‌ی کانون نویسندگان ایران به مناسبت ۲۵ نوامبر، ‌روز جهانی منع خشونت بر زنان

جنبش مقاومت و آزادی‌خواهی زنان که بی‌درنگ پس از استقرار حاکمیت اسلامی نخستین گام علنی خود را با اعتراض به «حجاب اجباری» در هفدهم اسفندماه ۵۷ برداشته بود، از آن پس بارها به‌ شکل‌های گوناگون قد علم کرد تا سرانجام در پی قتل حکومتی مهسا (ژینا) امینی شعله‌ور شد و در اندک‌زمانی به شکل جنبشی عمومی درآمد…..

مطالعه »
برنامه و اساسنامه
برنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
اساسنامه
اساسنامه سازمان فدائیان خلق ایران (اکثریت)
بولتن کارگری
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

خشونت مضاعف علیه زنان و کودکان در جنگ غزه

وداع با اسلحه

افزایش سن بازنشستگی، نتیجه «سال‌ها غارت صندوق‌های بازنشستگی»!

تاریخ ماتریالیسم،- از الحاد وعلم و انقلاب، تا انسان روشنگر

به بهانه شانزده روز نارنجی