دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۵

دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۵

دیکتاتوری کارآفرینان با هدف سرکوب طبقه کارگر  
گرچه مدیرانی مانند ایلان ماسک و خاویر مایلی درباره آزادی صحبت می کنند. اما در واقع آن ها خواستار دیکتاتوری کارآفرینان هستند. کار آفرینان می توانند آزادانه از قدرت خود...
۲۳ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: برگردان: رضا کاويانی
نویسنده: برگردان: رضا کاويانی
شرایط بحرانی در زندان قرچک و ورامین!
باگذشت ۲۰ روز از تجاوز اسرائیل و جنایت جنگی علیه زندانیان بی‌دفاع، محبوسین همچنان در شرایط سخت و نامناسبی نگهداری می‌شوند. به‌نظر می‌رسد که شرایط نگهداری آن‌ها حتی اگر به...
۲۳ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: امتداد
نویسنده: امتداد
گزارشی از تداوم وضعیت نامناسب زندانیان زن در زندان قرچک ورامین
زندانیان محبوس در بند ۱۱ (قرنطینه سابق) زندان قرچک ورامین، با مشکلات متعددی مواجه هستند. ازدحام بیش از ظرفیت بند، نبود تهویه مناسب، عدم دسترسی به اقلام ضروری و رفتار...
۲۳ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: هرانا
نویسنده: هرانا
بیرون راندن پناه‌جویان افغانستانی از میهن ما سیاستی ضدانسانی و مغایر با فرهنگ و اخلاق ایرانی‌ست!
سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) با تاکید بر اصول جهان‌شمول حقوق بشر، نسبت به سیاست مدون و اینک در حال اجرایی شدن بیرون راندن اجباری و خشونت‌آمیز شهروندان افغانستانی تحت...
۲۲ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: هیئت سیاسی ـ اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
نویسنده: هیئت سیاسی ـ اجرایی سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
کلودت کالوین: دختری که بر جای خود نشست تا تاریخ برخیزد!
آن روز رانندهٔ اتوبوس از کلودت خواست که جایش را به مردی سفیدپوست بدهد، اما او خلاف انتظار حاضران گفت: «نه. من از جایم بلند نمی‌شوم.» کلودت کالوین اولین کسی نبود...
۲۲ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: گروه کار زنان سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
نویسنده: گروه کار زنان سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت)
بیانیه موسوی؛ از انتقال مرجعیت نیروی تغییر تا نقد شتاب‌زدگی در اپوزیسیون
حمید احمدزاده: بیانیه موسوی، مطالبات ابتدایی و فوری مردم از حاکمیت را در قالب اقداماتی نمادین و عملی مانند آزادی زندانیان سیاسی و تغییر در سیاست‌های رسانه‌ی ملی مطرح می‌کند....
۲۲ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: حمید احمدزاده
نویسنده: حمید احمدزاده
عباس عراقچی: جنگ اسرائیل دیپلماسی را خراب کرد. ایالات متحده می‌تواند آن را احیا کند.
مذاکراتی که زیر سایه جنگ برگزار می‌شوند ذاتاً ناپایدار هستند و گفتگو در میان تهدیدها هرگز واقعی نیست. برای موفقیت، دیپلماسی باید بر اساس احترام متقابل بنا شود.... مردم آمریکا...
۲۱ تیر, ۱۴۰۴
تصویر نویسنده: عباس عراقچی
نویسنده: عباس عراقچی

کوبانی، رزمگاه امروزی جهانخواران و خلقهای خاور زمین

هیلاری کلینتون، وزیر خارجه ی پیشین آمریکا در خاطرات خود نوشت: " ما وارد جنگ عراق، لیبی و سوریه شدیم و همه چیز بر وفق مراد و بسیار خوب بود؛ اما ناگهان انقلاب مصر در 30 ژوئن رخ داد و همه چیز در عرض 34 ساعت تغییر کرد. ... توافق شده بود که خبر تاسیس داعش در روز 5 مه 2013 اعلام شود و ما منتظر تاسیس آن بودیم که ما و اروپا آن را به رسمیت بشناسیم. من به 12 کشور جهان سفر کردم و با برخی از دوستان توافق کردیم که به محض اعلام تاسیس داعش آن را به رسمیت بشناسند. "


” اهریمن داعش ” از ناکجا سر برمی آورد و خود را وارث خلافت اسلامی می خواند. این زاده ی نوخاسته ی امپریالیستها و ارتجاع منطقه، اندکی پس از آغاز حرکت نامیمون خویش، نزدیک به یک سوم خاک عراق را به اشغال در می آورد و بخشی از خاک سوریه را، در رهگذر سارمان پ ک ک به کردستان سوریه و درهمسایگی دیوار به دیوار ترکیه، محاصره و در نبرد مرگ و زندگی به اشغال تهدید می کند. به هر کجا که این نوزاد خلف جهانخواران و ارتجاع گام می نهد جز مرگ و کشتار وآدم ربایی و اسارت و تجاوز گروهی به زنان و رونق بخشیدن به بازار برده فروشی کاری نمی کند؛ و دشمنان قسم خورده ی جبهه ی مقاومت منطقه نیز، تحت عنوان ائتلاف ضد داعش، این کارزار نابرابر را به تماشا نشسته اند و تنها به آتش بازی درآسمان منطقه، در شرایطی که نبرد ی سخت و رو در رو میان مقاومت کوبانی و اشغالگران جریان دارد و هرلحظه بیم آن است که به فاجعه ای کلان  بینجامد، بس می کنند. درهمین حالت حکومت برخاسته از گروه همگرای داعش و کمک دهنده ی عمده به آن در ترکیه از راه ارسال تجهیزات نظامی و کمک مالی، از” قرار دادن پایگاه هوایی خود در خاک ترکیه ( اینجرلیک ) در اختیار نیروهای ائتلاف، برای نزدیکتر شدنشان به کردستان سوریه، حتی پس از تصویب مداخله ی نظامی در کوبانی در پارلمان ترکیه، سر باز می زند و به جای کوبیدن تجاوزگران داعش، پایگاه پ پ ک را در داخل خاک ترکیه، پس از سالها مذاکره برای صلح با آن سازمان، بمباران می کند. هم او می گوید که حذف دولت حافظ اسد در سوریه برایش بیش از سرکوب داعش اهمیت استراتژیک دارد و به این شرط حاضر است به اقدام در برابر داعش در منطقه بپیوندد که سرنگونی حکومت بشار اسد در سوریه درمعرض توجه ائتلاف ضد داعش قرار گیرد. دولت پادشاهی عربستان و قطر که از دهندگان عمده ی کمک مالی و تسلیحاتی به داعش و ارتجاع منطقه بوده اند به ناگهان به صفوف ائتلاف می پیوندند و در اقدام به ” سرکوب داعش ” سهیم می شوند.     

هیلاری کلینتون، وزیر خارجه ی پیشین آمریکا در خاطرات خود نوشت: ” ما وارد جنگ عراق، لیبی و سوریه شدیم و همه چیز بر وفق مراد و بسیار خوب بود؛ اما ناگهان انقلاب مصر در ۳۰ ژوئن رخ داد و همه چیز در عرض ۳۴ ساعت تغییر کرد. … توافق شده بود که خبر تاسیس داعش در روز ۵ مه ۲۰۱۳ اعلام شود و ما منتظر تاسیس آن بودیم که ما و اروپا آن را به رسمیت بشناسیم. من به ۱۲ کشور جهان سفر کردم و با برخی از دوستان توافق کردیم که به محض اعلام تاسیس داعش آن را به رسمیت بشناسند. “

ما این نکته را یاد آور می شویم که عمر البغدادی، رهبر پیشین داعش و بلحاج، از رهبران شورش لیبی در برابرمعمر قذافی، پیش از وقوع شرایط جدید در منطقه زندانی امریکاییان در زندان گوانتانامو بودند؛ اما به ناگهان آزاد شدند.

شیوه ی اقدام کنونی آمریکا و همپیمانانش در برابر داعش را وزیر خارجه ی پس از کلینتون، جان کری، در این اظهار نظر تازه ی خود به خوبی روشن کرده است. او به تازگی گفته است: مسئله ی کوبانی مسئله ی استراتژیک  ما نیست؛ اما شکست کوبانی فاجعه ی انسانی است.

هر انسان فهیم این حقیقت را به درستی در می یابد که ظهور یک شبه ی نیروهایی منطقه ای،همچون طالبان در پاکستان و افغانستان، القاعده از میان توانمند ترین صاحبان منابع نفت عربستان صعودی، و اکنون داعش و النصره و… تصادفی نیست؛ بلکه درست از میان مراکز” منافع حیاتی  استراتزیک غرب در خاور زمین، به ویژه منطقه ی خاور نزدیک و میانه، به سان بزرگترین منطقه ی دربردارنده ی منابع نفت و انرژی جهان و بزرگراه دسترسی امپریالیسم جهانی به خاور زمین، به عنوان مرکز بالقوه ی مقاومت در برابر انحصارغرب، سر بر می آورد. حضور غرب در افغانستان، عراق، لیبی و سوریه… و اکنون در اکرایین، همسایه ی دیوار به دیوار فدراسیون روسیه، به روشنی نشان می دهد که استراتژی جهانی سرمایه داری انحصاری غرب و منافع حیاتی نامشروعش که اکنون سرچشمه ی تهاجم خلق الساعه ی داعش قرارگرفته است، از کجا و از چه اهداف و منافعی سرچشمه  گرفته است.

اکنون کوبانی در برابر ارتجاع دست پرورده ی امپریالیسم در منطقه تنها مانده است؛ اما ببینیم که  کوبانی به راستی نیز تنهاست؟ کوبانی اکنون به سان پایگاه مقاومت مشرق زمین در برابر جهانخواران وارتجاع منطقه قد برافراشته است. کوبانی، صدای خلقهای ستمدیده ی منطقه است. کوبانی صدای ۹۹ در صدی های آمریکا در برابر انحصارات بهره کش آن کشور و جهان است. کوبانی صدای خلق لگدمال شده ی کرد و همه ی خلقهای ستمدیده ی منطقه و جهان است. کوبانی امروز منزل نخستین در راهگشایی دوباره ی جاده ی ابریشم بر جهانخواران ورشکسته ی غرب است که هزینه های نظامی کلان آنها برای حفظ منافع استراتژیک آن، اکنون بر دوشش سنگینی می کند.

و پایگاهی اینچنین به تنهایی نمی تواند به مقاومت دیرنده ادامه دهد. پایگاهی این چنین با اهمیت و آرمان جهانیش و با زادگاه جهانیش نیازمند گسترش مقاومت آن در پهنه ی جهانی است. همه ی توده های ستمدیده و همه ی هیچ انگاشتگان جهان باید در این نبرد نابرابر یار و همراه کوبانی باشند. برپایی اعتراضها، اعزام نیروهای مردمی ( نه گماشتگان امپریالیسم )، گردآوری کمکهای مالی و تسلیحاتی، راهگشایی بر دلاوران خلق کرد در همه ی کشورهای همسایه برای حضور در میدان مقاومت، تنها درمان درد خلقهای منطقه و در پیشاپیش آنها کوبانی است.

این انتظار از مردم ستمدیده ی سراسر جهان، کارگران و زحمتکشان منطقه و جهان، نیروهای گردان بزرگ طبقه ی جهانی کارگر، و جنبشهای رهاییبخش ملی سراسر جهان نامعقول نیست  که با آنچه در توان دارند در برابر این فاجعه ی انسانی و جهانی بپا خیزند و گامی سرنوشت ساز در راه امحای پدیده ی نامیمون دولت اسلامی عراق و شام ( داعش )، به سان بالفعل ترین پایگاه جهانی ارتجاع، به پیش بر دارید.

۲۴/۷/۱۳۹۳(۲۰۱۴/۱۱/۱۶)

تاریخ انتشار : ۲۴ مهر, ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ب٫ظ
لینک کوتاه
مطالب بیشتر

نظرات

Comments are closed.

بیانیه‌های هیئت‌ سیاسی‌ـ‌اجرایی

بیرون راندن پناه‌جویان افغانستانی از میهن ما سیاستی ضدانسانی و مغایر با فرهنگ و اخلاق ایرانی‌ست!

سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) با تاکید بر اصول جهان‌شمول حقوق بشر، نسبت به سیاست مدون و اینک در حال اجرایی شدن بیرون راندن اجباری و خشونت‌آمیز شهروندان افغانستانی تحت عنوان «اتباع غیرمجاز»، هشدار داده، آن را روندی ضدانسانی و ناقض حقوق فردی و گروهی بخشی از مردمان مقیم سرزمین ایران دانسته و به شدت محکوم می‌کند.

ادامه »
سرمقاله

اسراییل در پی تحقق رؤیای خونین «تغییر چهرۀ خاورمیانه»!

دست‌کم دو دهه است که تغییر جغرافیای سیاسی منطقۀ ما بخشی از اهداف امریکا و اسراییل‌اند . نتانیاهو بارها بی‌پرده و باافتخار از هدف‌اش برای «تغییر چهرۀ خاورمیانه» سخن گفته است. در اولین دیدارش با دونالد ترامپ در آغاز دور دوم ریاست جمهوری نیز مدعی شد که اسراییل و امریکا به طور مشترک در حال مبارزه با دشمنان مشترک و «تغییر چهرۀ خاورمیانه»‌اند.

مطالعه »
سخن روز و مرور اخبارهفته

سیمور هرش: آنچه به من گفته شده است در ایران اتفاق خواهد افتاد.

یک مقام آگاه امروز به من گفت: «این فرصتی است برای از بین بردن این رژیم برای همیشه، و بنابراین بهتر است که ما به سراغ بمباران گسترده برویم.» … بمباران برنامه‌ریزی‌شده آخر هفته اهداف جدیدی نیز خواهد داشت: پایگاه‌های سپاه انقلاب اسلامی، که از زمان سرنگونی خشونت‌آمیز شاه ایران در اوایل سال ۱۹۷۹ با کسانی که علیه رهبری انقلاب مبارزه می‌کنند، مقابله کرده‌اند.

مطالعه »
یادداشت

در نقد بیانیه فعالین مدنی بشمول برندگان نوبل صلح درباره جنگ…

آخرین پاراگراف بیانیه که بخودی خود خطرناک‌ترین گزاره این بیانیه است آنجایی است که میگویند: ” ما از سازمان ملل و جامعه‌ی بین‌المللی می‌خواهیم که با برداشتن گام‌های فوری و قاطع، جمهوری اسلامی را به توقف غنی‌سازی، و هر دو‌طرف جنگ را به توقف حملات نظامی به زیرساخت‌های حیاتی یکدیگر، و توقف کشتار غیرنظامیان در هر دو سرزمین وادار نمایند.” مفهوم حقوقی این جملات اجرای مواد ۴۱ و ۴۲ ذیل فصل هفتم اساسنامه ملل متحد است.

مطالعه »
بیانیه ها

بیرون راندن پناه‌جویان افغانستانی از میهن ما سیاستی ضدانسانی و مغایر با فرهنگ و اخلاق ایرانی‌ست!

سازمان فداییان خلق ایران (اکثریت) با تاکید بر اصول جهان‌شمول حقوق بشر، نسبت به سیاست مدون و اینک در حال اجرایی شدن بیرون راندن اجباری و خشونت‌آمیز شهروندان افغانستانی تحت عنوان «اتباع غیرمجاز»، هشدار داده، آن را روندی ضدانسانی و ناقض حقوق فردی و گروهی بخشی از مردمان مقیم سرزمین ایران دانسته و به شدت محکوم می‌کند.

مطالعه »
پيام ها

کرامت کارگران افغانستانی را پاس بدارید؛ آنان پناهنده‌اند نه جاسوس!

کارگران افغانستانی مانند بسیاری دیگر از کارگران مهاجر غیرقانونی، قربانی سیاست‌های غلط مهاجرتی دولت میزبان، به مثابه یک نیروی کار ارزان، از سوی سرمایه‌داران در شرایطی به کار گرفته می‌شوند که از کم‌ترین حقوق برخوردارند و نماد بهره‌کشی عریان سیستم سرمایه‌داری‌اند.

مطالعه »
شبکه های اجتماعی سازمان
آخرین مطالب

دیکتاتوری کارآفرینان با هدف سرکوب طبقه کارگر  

شرایط بحرانی در زندان قرچک و ورامین!

گزارشی از تداوم وضعیت نامناسب زندانیان زن در زندان قرچک ورامین

بیرون راندن پناه‌جویان افغانستانی از میهن ما سیاستی ضدانسانی و مغایر با فرهنگ و اخلاق ایرانی‌ست!

کلودت کالوین: دختری که بر جای خود نشست تا تاریخ برخیزد!

بیانیه موسوی؛ از انتقال مرجعیت نیروی تغییر تا نقد شتاب‌زدگی در اپوزیسیون